Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Przyczyna nr 3: Agata chce byĂŚ bardziej atrakcyjna w oczach swoich fanĂłw bo tajemnicze kobiety sÂą jeszcze bardziej pociagajace
W rzeczy samej 8)
Ku zgryzocie naszej, z zachwytem i czciÂą zadajemy sobie wiecznie pytania:
Kim jest ta kobieta? SkÂąd siĂŞ wziĂŞÂła? Jak to moÂżliwe, Âże jest tak doskonaÂła? :szalony:
I ka¿dego ranka uœwiadamiam sobie, ¿e coraz bardziej chcia³bym poznaÌ odpowiedzi na te pytania :szalony: A z nastaniem wieczora, kiedy z kolei uœwiadamiam sobie, ¿e dzieù min¹³ i pytania nadal pozostaj¹ otwartymi, pragnê jak najszybciej obudziÌ siê rankiem dnia nastêpnego, ¿eby znów móc siê zastanawiaÌ, czy a jeœli tak, to co nowego przyniesie dzieù :szalony:

NieÂźle mnie Agatka ( :buzi: ) ''urzÂądziÂła'' :neutral:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Mandi pisze:
Black Jack '62 pisze:Przyczyny takiego stanu rzeczy mogÂą byĂŚ co najmniej dwie :]
Przyczyna nr 1: nie odpowiada jej nasze "towarzystwo" :uhh:
Przyczyna nr 2: nie chce nam zbyt wiele zdradziĂŚ, bo moÂże ma coÂś do ukrycia? :lol2:
:mhm: moÂże nawet jej imiĂŞ i nazwisko, ktĂłre znamy, nie jest prawdziwe? MoÂże to tylko pseudonim artystyczny ... :lol:
Przyczyna nr 3: Agata chce byĂŚ bardziej atrakcyjna w oczach swoich fanĂłw bo tajemnicze kobiety sÂą jeszcze bardziej pociagajace. :devil:
..przyczyna nr 3 najbardziej mi odpowiada 8)
..tzn. nie odpowiada mi bo i bez tajemniczoÂści Agatka jest bardzo pociÂągajÂąca :red: ale chciaÂłbym Âżeby z tych trzech to wÂłaÂśnie byÂła ta bardzo sympatyczna przyczyna :rozglada:

..tylko u naszej 'ÂślicznoÂści' Âżadnych newsĂłw w wÂątku ;(
..zaczĂŞÂły siĂŞ livey z regionĂłw..
..wÂłaÂśnie przeszÂła nam koÂło nosa relacja z Poznania bo to nie Agatka pojawiÂła siĂŞ w oknie ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze: ..przyczyna nr 3 najbardziej mi odpowiada 8)
..tzn. nie odpowiada mi bo i bez tajemniczoÂści Agatka jest bardzo pociÂągajÂąca :red: [...]
Chêtnie bym ten temat podr¹¿y³ jeszcze 8) ... :stop: ... ale :hmm: obieca³em niedawno poprawê :szalony:
..tylko u naszej 'ÂślicznoÂści' Âżadnych newsĂłw w wÂątku ;(
Mimo niesÂłychanej wystawnoÂści niedzielnej uczty, wygÂłodzony biedaczyna ponad normĂŞ :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Black Jack '62 pisze:
obieÂżyÂświat pisze: ..przyczyna nr 3 najbardziej mi odpowiada 8)
..tzn. nie odpowiada mi bo i bez tajemniczoÂści Agatka jest bardzo pociÂągajÂąca :red: [...]
Chêtnie bym ten temat podr¹¿y³ jeszcze 8)
Taka pociÂągajÂąca ..... :>
.....tylko, Âżeby was Agatka nie pociÂągnĂŞÂła do odpowiedzialnoÂści za ........ :lol: :lol:

Mam szalenie ma³o czasu, ale nie mog³am sobie odmowiÌ przyjemnoœci napisania tych s³ów :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Taka pociÂągajÂąca ..... :>
.....tylko, Âżeby was Agatka nie pociÂągnĂŞÂła do odpowiedzialnoÂści za ........ :lol: :lol:
..za co :>
..za sÂłowa :>
..przecieÂż nic karalnego nie piszemy :roll:

..ja dzis 2 razy wstrzymywaÂłem oddech :o
..i gdybym miaÂł tak do pojawienia siĂŞ Agatki wytrzymaĂŚ to juÂż bym zsiniaÂł ;)
..ale raz przy omawianiu wielkopolskich nowinek pojawiÂł siĂŞ Artur a za drugim razem do relacji w ogĂłle nie doszÂło - nie wiem czy planowali :/
..ale takie mia³em przeczucie ¿e bêdzie Agatka bo by³a mowa o by³a mowa o Ostrowie i dzia³aniach pacjentów zaka¿onych ¿³ótaczk¹..

..ale jeszcze jednÂą rzecz chciaÂłem napisaĂŚ – strasznÂą :(
..musimy chyba jak¹œ zrzutkê zrobiÌ i zakupiÌ red. poznaùskiej grzejniczek :rozglada:
..wyobraÂźcie sobie Âże Artur siedzÂąc w studio miaÂł na sobie jeszcze kurtkĂŞ :shock: to chyba z zimna ;( :lol2:
..w takich trudnych jesiennych zimnych warunkach pracuje nasza Agatka ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Kurtka w pomieszczeniu :roll: A moÂże to byÂło tylko jego widzimisiĂŞ :lol2:
obieÂżyÂświat pisze: ..w takich trudnych jesiennych zimnych warunkach pracuje nasza Agatka ;(
Nawet zimno nie przeszkodziÂło jej w stworzeniu bardzo dobrego materiaÂłu do FaktĂłw popoÂłudniowych 8) Elegantka elegancko o elegancji 8)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

wyobraÂźcie sobie Âże Artur siedzÂąc w studio miaÂł na sobie jeszcze kurtkĂŞ to chyba z zimna
A Agatka, nie dalej jak w sobotĂŞ, w krĂłtkim rĂŞkawku biegaÂła po rynku :lol2:
..musimy chyba jak¹œ zrzutkê zrobiÌ i zakupiÌ red. poznaùskiej grzejniczek
:uhh: Sezon grzewczy siê jeszcze nie rozpocz¹³ :uhh:
Ej tam, grzejniczek :devil: Kupmy lepiej nowoczesny regulator pogodowy :lol2: Na tym poddaszu, to latem pewnie skwar, przydaÂłaby siĂŞ klima zamiast wiatraka, a zimÂą - wiadomo ;( (po cichu mogĂŞ zdradziĂŚ, Âże to tak ok.2500 zÂł nas wyniesie :lol2: ). A te zrekonstruowane po wojnie kamienice, na pewno nie majÂą Âżadnych nowoczesnych systemĂłw grzewczych, ani izolacyjnych - zatem: jaka temperatura na zewnÂątrz, taka i w Âśrodku - a przynajmniej zbliÂżona ;)
Ech ..., trudno uwierzyÌ, ¿e kiedyœ wiêkszoœÌ z tych kamienic by³a zamieszkiwana przez najbogatszych przedstawicieli poznaùskiego patrycjatu :uhh:

I pomyÂśleĂŚ, Âże w takich warunkach powstaÂł kolejny materiaÂł Agatki dla Flasha :lol2: ChoĂŚ wcale nie jest powiedziane, Âże powstawaÂł przy dzisiejszych chÂłodach ;)
MuszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże uwielbiam w Agaty materiaÂłach tĂŞ jej swobodĂŞ, finezjĂŞ i precyzjĂŞ :D
Swoboda akurat dziÂś wynikaÂła z podjĂŞtego tematu: "uniformizacja nauczycieli" – nauczyciele to zawsze wdziĂŞczny materiaÂł do oglÂądu ;) No có¿, uczniowie z materiaÂłu Agatki, pĂłki co zadowoleni, ale nie zdajÂą sobie sprawy z tego, Âże przykÂład idzie z gĂłry :devil: Jak spuentowaÂła to piĂŞknie na samo zakoĂączenie Agatka: "zmiany zawsze przyjmujÂą siĂŞ najlepiej, kiedy zaczynamy od siebie". :)
Agatka wykorzysta³a bardzo pomys³owo ka¿dy fragment z materia³u, jak np. ten z lekcj¹ niemieckiego, ¿eby wtr¹ciÌ s³ówko o ''niemieckim drylu'' 8)

P.S. :cicho: Jak zajdzie potrzeba ogrzania, to ja gÂłoszĂŞ siĂŞ na ochotnika :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:
wyobraÂźcie sobie Âże Artur siedzÂąc w studio miaÂł na sobie jeszcze kurtkĂŞ to chyba z zimna
A Agatka, nie dalej jak w sobotĂŞ, w krĂłtkim rĂŞkawku biegaÂła po rynku :lol2:
..musimy chyba jak¹œ zrzutkê zrobiÌ i zakupiÌ red. poznaùskiej grzejniczek
:uhh:
:
chÂłopaki jaki znowu grzejniczek?! Agacie by siĂŞ bardziej przydaÂł jakis gorrÂący chÂłop tam w redakcji do ogrzewania, ktĂłryÂś zgÂłasza siĂŞ na ochotnika? :P
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

nika pisze:chÂłopaki jaki znowu grzejniczek?! Agacie by siĂŞ bardziej przydaÂł jakis gorrÂący chÂłop tam w redakcji do ogrzewania, ktĂłryÂś zgÂłasza siĂŞ na ochotnika? :P
No jak to :> PrzecieÂż kandydatura Black'a juÂż siĂŞ pojawiÂła :lol:
Black Jack pisze:P.S. Jak zajdzie potrzeba ogrzania, to ja gÂłoszĂŞ siĂŞ na ochotnika :lol2:
Cudownie :jupi: Artur na pewno siĂŞ ucieszy :devil: :lol: :hahaha:
MuszĂŞ stwierdziĂŚ, Âże uwielbiam w Agaty materiaÂłach tĂŞ jej swobodĂŞ, finezjĂŞ i precyzjĂŞ
Faktycznie tak jest :D WidziaÂłam materiaÂł w RW :]
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:
nika pisze:chÂłopaki jaki znowu grzejniczek?! Agacie by siĂŞ bardziej przydaÂł jakis gorrÂący chÂłop tam w redakcji do ogrzewania, ktĂłryÂś zgÂłasza siĂŞ na ochotnika? :P
No jak to :> PrzecieÂż kandydatura Black'a juÂż siĂŞ pojawiÂła :lol: ]
No tak przeoczyÂłam tÂą wypowiedÂż 8) W takim razie przetarg na ochotnika roztrzygniĂŞty, kierujÂąc siĂŞ zasadÂą kto pierwszy ten lepszy :D Black zaÂłatwilismy Ci dodatkowÂą fuchĂŞ, jak tylko pojawiÂą sie pierwsze powaÂżne mrozy za oknem, biegusiem na KramarskÂą !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:Black zaÂłatwilismy Ci dodatkowÂą fuchĂŞ, jak tylko pojawiÂą sie pierwsze powaÂżne mrozy za oknem, biegusiem na KramarskÂą !
Taaa ... w podskokach, dorzuciĂŚ drwa i wĂŞgla do pieca :evil: Na pewno mam spore szanse zostaĂŚ kotÂłowym :devil:
Funckyrella pisze:Cudownie :jupi: Artur na pewno siĂŞ ucieszy :devil: :lol: :hahaha:
:twisted: :evil: Na razie nie mam ochoty na Âżarty - moÂże wieczorem :)

No tak :? A zdaniem tvn24 w Poznaniu znowu nic ciekawego siĂŞ nie dziaÂło :twisted:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Nie mam szczĂŞÂścia do Agaty. ;( Jak tak dalej pĂłjdzie to zapomnĂŞ jak ona wyglÂąda. ;(

P.S.
nika pisze:Od 12 paÂżdziernika w tvn7 - "Przyjaciele" 9 seria
Podobno maj¹ nakrêciÌ zupe³nie nowa serie Przyjació³, ale nie wiem czy to wypali. Przeczyta³am o tym w gazecie, ale nie brukowcu.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Mandi pisze:
P.S.
nika pisze:Od 12 paÂżdziernika w tvn7 - "Przyjaciele" 9 seria
Podobno maj¹ nakrêciÌ zupe³nie nowa serie Przyjació³, ale nie wiem czy to wypali. Przeczyta³am o tym w gazecie, ale nie brukowcu.
O zupeÂłnie nowej serii nic nie wiem, natomiast zostaÂł nakrĂŞcony dodatkowy odcinek z okazji ÂświĂŞta dziĂŞkczynienia ponoc bĂŞdzie nam dane obejrzeĂŚ go w 2007. Ale w jakiej tv, co, gdzie i jak -niestety nie wiem.
P.S. Pozdrawiam AgatĂŞ TomaszewskÂą- (ot takie wtrÂącenie, Âżeby nie byÂło, Âże piszemy z Mandi off topic we wÂątku o Agacie :D )
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Mandi pisze:Nie mam szczĂŞÂścia do Agaty. ;( Jak tak dalej pĂłjdzie to zapomnĂŞ jak ona wyglÂąda. ;(
Ani dzisiaj, ani jutro pewnie teÂż nie bĂŞdzie okazji do spotkania z AgatkÂą - zeszÂły weekend miaÂła bardzo pracowity, wiĂŞc ten na pewno poÂświĂŞci na nadrobienie zalegÂłoÂści iÂście towarzyskich :lol2:

Mam tylko nadziejĂŞ, Âże to nie ona musiaÂła dzisiaj odprawiaĂŚ manifestantĂłw udajÂących siĂŞ do Wa-wy :rozglada: Podobno ekipa zostaÂła niekulturalnie potraktowa przez PiS'owcĂłw :devil:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

nauczmy siĂŞ ÂżyĂŚ wspomnieniami
..Funcky - jaki to dzis aktualne ;( ;(

..mijajÂą dnie a Agatki nie ma ;(
..ponadto na forum teÂż gdzieÂś poznikaliÂście ;(
..juÂż wam nie tĂŞskno do dyskusji :?: ;(

..mam doÂła - Agatka siĂŞ na mnie chyba obraziÂła ;(
..pytaÂłem jÂą w e-mailu kiedy dokÂładnie zaczĂŞÂła pracowaĂŚ w tvn24 (wiem Âże w paÂździerniku) a ona nie odpisuje - czy to moÂżliwe Âże ktoÂś Âżyczliwy doniĂłsÂł jej Âże posÂłaliÂśmy jej fotki z imprezy a jej to nie spodobaÂło siĂŞ :rozglada:

..czy moÂże o coÂś lub kogoÂś innego chodzi :?: :x
ODPOWIEDZ