Dzisiejsze "Fakty" bardzo fajne szczegĂłlnie koniec. StyÂśka wspomniaÂła o TeleKamerach, potem o fantastycznym wyniku wczorajszych (dobrze usÂłyszaÂłem?) "FaktĂłw" (ponad 5 mln :brawo: ) i na koĂącu zaprosiÂła na "Teraz MY!".
Bardzo podobaÂł mi sie materiaÂł Wiktora Batera o tym kamieniu i o rzeczch z tym zwiÂązanych. Na koncu fajny pomysÂł z tym kamieniem no i fajny komentarz StyÂśki: "...kamieĂą milowy a moÂże mejlowy" :evil2: jakos tak.
Dobry materia³ Kajdanowicza i fajne ³¹czenie z Katarzyn¹ Kolend¹ - Zalesk¹.
Dobrze, Âże dziÂś zdjĂŞli z jedyki pogodĂŞ i dali sejm.
Wci¹¿ testuj¹ nowe stand-upy; tym razem w materiale "krêci³ siê" Wiktor Bater. I tutaj to pasowa³o, a nie tak jak Worochowi sprzed szpitala w Jerozolimie. :?
Mimo tego wci¹¿ nie jestem przekonana do tych akrobatycznych stand-upów.
"Ten, kto się śmieje ostatni, przeważnie nie ma jednego zęba na przedzie"
Przepraszam bardzo, chciaÂłabym siĂŞ dowiedzieĂŚ, czy moÂżna zobaczyĂŚ gdzieÂś dzisiejsze wydanie wieczornych faktĂłw, bardzo mi na tym zaleÂży. Za odpowiedÂź z gĂłry dziĂŞkuje.
takasobie pisze:Przepraszam bardzo, chciaÂłabym siĂŞ dowiedzieĂŚ, czy moÂżna zobaczyĂŚ gdzieÂś dzisiejsze wydanie wieczornych faktĂłw, bardzo mi na tym zaleÂży. Za odpowiedÂź z gĂłry dziĂŞkuje.
SÂą jutro o 2:30 na TVN 24.
DziÂś "Fakty" dobre. SzczegĂłlnie ten ostatni materiaÂł (jeÂśli moÂżna nazwaĂŚ to materiaÂłem) byÂł bardzo fajny. Poprostu Âśmieszny. I na tym zakoĂącze dzisiejszÂą wypowiedz o "Faktach".
A czy mogÂłabym prosiĂŚ o link do tego reportaÂżu z wczorajszych wieczornych faktĂłw o wizerunku lekarzy?? Czy tego siĂŞ nie da raczej zrobiĂŚ?? I dziĂŞkuje za tÂą informacje o faktach o 2.30, tylko Âże byÂł taki poÂślizg, Âże zaczĂŞÂły siĂŞ o 3.00, no ale oglÂądnĂŞÂłam :)
No wiêc dziœ na pierwszy plan pierwsza wizyta zagraniczna Prezydenta oczywiœcie w Watykanie i Pani Kasia Kolenda Zaleska. Materia³ bardzo dobry... . Potem o kandydatach do Rady Radiofonii i Telewizji, który z niebywa³¹ ciekawoœci¹ ogl¹da³em bo jednym z kandydatów jest mój profesor z uczelni
No i kolejny juÂż materiaÂł o szczĂŞÂściu maÂłej AndÂżeliki...Trzymamy za Ciebie kciuki, Âżeby wszystko siĂŞ szczĂŞÂśliwie skoĂączyÂło
Tylko Justyny nie byÂło...
No wÂłasnie, cudujÂą z tym grafikiem. :? No ale pewnie to tez jest zwiÂązane z wystÂąpieniem StyÂśki w radiu TOK FM.
Dziesiejsze "Fakty" dobre. WkoĂącu pojawiÂł siĂŞ Roman MÂłodkowski :wesoly: (jak mogÂłeÂś TVN_FAN'ie o tym niewspomnieĂŚ? :> ). WykonaÂł materiaÂł o tym co siĂŞ dzieje (zwiazane z PolskÂą) w Davos.
DziÂś wielki plus dla FaktĂłw, ktĂłre (chyba-nie wiem bo Wydarzenia oglÂądaÂłem tylko do 19)jako pierwsze pokazaÂły zdjĂŞcia z tragedii w Katowicach. Wydarzenia na samym poczÂątku miaÂły tylko wypowiedÂź telefonicznÂą reportera a w Faktach juÂż w zapowiedziach byÂły zdjĂŞcia.
Za tê sprawê wielkie :brawo: dziœ dla Faktów. Reszta materia³ów to có¿...taka typowo sobotnia...
Dzisiejsze Fakty bardzo dobre. ,,Na stojÂąco'' prowadziÂł Grzegorz Kajdanowicz i wyszÂło mu to Âświetnie. ÂŚwietnie rĂłwnieÂż rozmawiaÂł z premierem, krĂłtko, ale duÂżo siĂŞ dowiedzieliÂśmy.
MateriaÂły byÂły dziÂś trochĂŞ dÂłuÂższe niÂż zwykle.
Dzisiejsze Fakty prowadzone przez Bogdana Rymanowskiego prawie w ca³oœci poœwiêcone by³y katastrofie w Katowicach, choÌ na koniec by³ materia³ o go³êbiach (poniek¹d zwi¹zany z katastrof¹).
Nie pamiêtam czyjego by³ autorstwa, ale bardzo ciekawy, opowiadaj¹cy miêdzy innymi historiê go³êbia, który sam z miejsca tragedii wróci³ do swojego gospodarza, do wsi odleg³ej o ponad 100 kilometrów od Katowic.
Dzisiejszy program byÂł wg mnie "o niebo" lepszy od wczorajszego. Lepsze materiaÂły, caÂły program byÂł zdecydowanie bardziej Âżwawszy takie wraÂżenie odniosÂłem.
No i materiaÂł o maÂłym chÂłopcu, ktĂłry w tragedii straciÂł wszystkich najbliÂższych. PiĂŞkny...