Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Agata Tomaszewska
Jak mawiają najstarsi górale Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy 

Za idiotę robię tutaj JA! ... 

-
- Fan Forum
..ooo - nie podoba mi się to wcale :nie:
..materiału widzieć nie mogłem bo prawie nigdy nie mogę oglądać telewizji w czasie kiedy nadawane jest 'PzP' :hyh:
..co do branzoletowego gustu czy bezguścia wypowiedzieć się nie mogę bo się na tym najzwyczajniej w świecie nie znam

..jedynie mogę stwierdzić że jej pokaźne rozmiary robią wrażenie

..a materiał na pewno fajny był

..no i epszt - wielkie dzięki za capsy :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Bywalec
-
- Stały bywalec
Nie muszę chyba pisać , że ja też nie widziałemobieżyświat pisze:..ooo - nie podoba mi się to wcale :nie:epsztajnek pisze:Niejaka Tomaszewska była widziana w bibliotece w Lesznie. Przyznam, że nie podejrzewałem jej o kiczowaty gust (branzoleta) :> , chociaż patrząc jej odzieżowe skłonności ... :devil:
..materiału widzieć nie mogłem bo prawie nigdy nie mogę oglądać telewizji w czasie kiedy nadawane jest 'PzP' :hyh:

Eeeeejjjhh -mi się podoba..co do branzoletowego gustu czy bezguścia wypowiedzieć się nie mogę bo się na tym najzwyczajniej w świecie nie znam![]()
..jedynie mogę stwierdzić że jej pokaźne rozmiary robią wrażenie

No co do tego nie ma żadnych wątpliwości w ciemno..a materiał na pewno fajny był
..no i epszt - wielkie dzięki za capsy :jupi:

I dzięki noteczko :* !!not that kind pisze:Wczoraj materiał, dzisiaj live (-y?)Czyżby zapowiedź powrotu lepszych czasów?
![]()

Świetnie , że agatka wraca dożycia dziennikarskiego -oby w 100% :rydzyk: !!

PS. Musimy między notką a panem epszt wybrać największego fana / fankę Agatki :rozglada: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Bywalec
-
- Stały bywalec
A czemu nie :> ?? Czemu się dziwisz:> ?? Przecież jedynym kryterium nie musi być stopień uwielbienianot that kind pisze:Ja i największa fanka Agaty :rozglada:

Ahhhjjhh -im większa, tym piękniejszaTrochę większa wersja

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fanatyk :)
-
- Stały bywalec
epszt -dzięki znowu

OMG

No nie wiem jak to zrobicie , ale jeśli możecie oglądać tvn24 , to pilnujcie Agatki , coby ją ten morrrderrca nie dopadł :rydzyk: !! :cicho: :rozglada:
No nie no -taką dziewczynę dać do takiego niebezpiecznego tematu

!!

-
- Bywalec
Postaram się jak mogę chronić Agatę :rozglada:
Z drugiej strony fajnie, że ruszyła w teren - może kiedyś zawita w moje okolice
Kiedyś też borykaliśmy się z poszukiwaniami szaleńca, który uciekł z psychaiatryka :uhh: Jednakże wtedy tvn24 nie zawitała do nas 

Z drugiej strony fajnie, że ruszyła w teren - może kiedyś zawita w moje okolice

-
- Stały bywalec
Jaka piękna :szalony: !! Dzięki :szalony: Normalnie przynętę zrobili z Agatki
!! :o :rozglada:
!! :tanczy:
!! no i miałaby teraz większe doświadczenie w łapaniu psychopatów :rozglada: !! :tanczy:

Najlepiej nie spuszczaj jej z okanot that kind pisze:Postaram się jak mogę chronić Agatę :rozglada:

Albo w moje , jeśli znów zacznie jeździć po całej Polsce :tanczy: !!Z drugiej strony fajnie, że ruszyła w teren - może kiedyś zawita w moje okolice

Serio :o ?? Mogłaś dać cynk Agatce -na pewno by przyjechałaKiedyś też borykaliśmy się z poszukiwaniami szaleńca, który uciekł z psychaiatryka :uhh: Jednakże wtedy tvn24 nie zawitała do nas

!!

-
- Fan Forum
..oohhh nie 
..a kiedy ja włączyłem tvn24 pierwszy raz od kilku dni transmitują sejm
..mam nadzieję (ja) że Agatka ma ochroniarzy dobrych żeby w razie potrzeby nie musiał liczyć na siebie tylko :rozglada:
..ale wspaniale zakończyłem post :rozglada:

..a kiedy ja włączyłem tvn24 pierwszy raz od kilku dni transmitują sejm

..teraz jak nie lajfują to dopiero zrobiło się niebezpiecznie :omarcinkowsky pisze:Jaka piękna :szalony: !! Dzięki :szalony: Normalnie przynętę zrobili z Agatki!! :o :rozglada:
Najlepiej nie spuszczaj jej z okanot that kind pisze:Postaram się jak mogę chronić Agatę :rozglada:!! :tanczy:
![]()
..mam nadzieję (ja) że Agatka ma ochroniarzy dobrych żeby w razie potrzeby nie musiał liczyć na siebie tylko :rozglada:
..to niech noteczko u ciebie..albo marcinkowsky u ciebie wypuszczą jeszcze jakiegoś psychola z pierdlaSerio :o ?? Mogłaś dać cynk Agatce -na pewno by przyjechałaKiedyś też borykaliśmy się z poszukiwaniami szaleńca, który uciekł z psychaiatryka :uhh: Jednakże wtedy tvn24 nie zawitała do nas!! no i miałaby teraz większe doświadczenie w łapaniu psychopatów :rozglada: !! :tanczy:

-
- Stały bywalec
No ja mam jeszcze kwadrans i raczej spędzę go na śledzeniu historii najnowszejobieżyświat pisze:..oohhh nie
..a kiedy ja włączyłem tvn24 pierwszy raz od kilku dni transmitują sejm![]()

W dzisiejszych czasach najzdrowiej jest liczyć tylko na siebie :] !!..teraz jak nie lajfują to dopiero zrobiło się niebezpiecznie :o
No rzeczywiście :? !! Tak nam źle życzysz :> ?? Zwłaszcza wiedząc , że tak rzadko się spotykamy i w żaden sposób nie będziesz mógł się nam zrekompensować :> !!..to niech noteczko u ciebie..albo marcinkowsky u ciebie wypuszczą jeszcze jakiegoś psychola z pierdla![]()
Ja tam samych sunny tematów Agatce życzę

!!

-
- Bywalec
Donoszę, iż Agata ma się dobrze
Co prawda nie ma zbyt wielu relacji (znacie powód
), lecz wszystko z nią w porządku i bezpieczna może się czuć, bo w tej okolicy, w której się znajduje jest mnóstwo policjantów 
Poza tym Agata ma w sobie coś z Amazonki, więc na pewno nie da sobie zrobić krzywdy

Poza tym Agata ma w sobie coś z Amazonki, więc na pewno nie da sobie zrobić krzywdy

-
- Stały bywalec
Zatem cudownie -jestem sppkojniejszy :jupi: ! ! Dzięki noteczko za wszystko :* !!not that kind pisze:Donoszę, iż Agata ma się dobrze![]()
Policjant nie policjant , ale facet :> ?? :mhm: A Agatka piękna kobieta -w dodatku sama tam.... :o !! O już nie jestem spokojny :grozi: !! :nie:Co prawda nie ma zbyt wielu relacji (znacie powód), lecz wszystko z nią w porządku i bezpieczna może się czuć, bo w tej okolicy, w której się znajduje jest mnóstwo policjantów
z Amazonki :> ?? Na Boga lepiej nie :devil: !!Poza tym Agata ma w sobie coś z Amazonki, więc na pewno nie da sobie zrobić krzywdy![]()

!!

-
- Fan Forum
..no tak - dzis to jest temat numer 1 :?
..a wczoraj raczej taki nie był :?
..dodam tylko że dzis Agatki już nie ma na tym temacie
..jak mi smutno
..ale znów raźniej mi się robi jak sobie wyjaśnię powód nieobecności Agatki - może się pakuje na jutro do Warszawy :o
..przecież Amazonki były bardzo walecznymi kobietami

..a wczoraj raczej taki nie był :?
..dodam tylko że dzis Agatki już nie ma na tym temacie

..jak mi smutno

..ale znów raźniej mi się robi jak sobie wyjaśnię powód nieobecności Agatki - może się pakuje na jutro do Warszawy :o

..a czemu nie :>marcinkowsky pisze:z Amazonki :> ?? Na Boga lepiej nie :devil: !!not that kind pisze:Poza tym Agata ma w sobie coś z Amazonki, więc na pewno nie da sobie zrobić krzywdy![]()
..przecież Amazonki były bardzo walecznymi kobietami