Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Joanna Kryńska
Popatrz no , jacy my nieuświadomieni jesteśmy :hyh:
Dokładnie tak było, bo zniknąć nie mogły więc alarm odwołany.Jacek-t pisze:Wygląda na to, że rano po prostu włoski były zaczesane za uszko, ale długość pozostała bez zmian.

Joasia jak zawsze przepiękna i uśmiechająca się, za każdym razem jak Jej jakiś czas nie ma i wraca, to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że bez Niej ta telewizja nie jest już taka sama

I coś z cyklu:przypominamy Joasiowe majstersztyki ujęciowe :tanczy: :

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Joanna trochę niepewnym krokiem podeszła do mówniczki - albo trauma pourlopowa, albo nowe pantofelki jeszcze nie rozchodzone 

Te pantofelki to o ile pamiętam były już prezentowane przed urlopem.epsztajnek pisze:Joanna trochę niepewnym krokiem podeszła do mówniczki - albo trauma pourlopowa, albo nowe pantofelki jeszcze nie rozchodzone
Ta mina to jest mistrzostwo świata :brawa:

I nie ma mocnych :nie:

I nie ma mocnych :nie:
Joasia dzisiaj w DnŻ.
Ooo, szybko jest :aniol: We wtorki bardzo rzadko bywa, tymbardziej miło.Z tego co widzę to dziś jest wyjątkowo gorący dzień informacyjnie.Także Joasia nie ma pewnie lekko.Niestety widziałem tylko serwis o 15-stej
Miała więcej rozmów wcześniej czy może jakieś konferencje zdominowały ramówkę ? :rozglada:
Teraz raptem się z Nią przywitałem, a już rządowi wkroczyli z konferencją.Tylko mi tu do 16 skończyć :grozi: :grozi:

Teraz raptem się z Nią przywitałem, a już rządowi wkroczyli z konferencją.Tylko mi tu do 16 skończyć :grozi: :grozi:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Joasię dziś przerywali: a to konferencja TVN, a to sprawa Olewników, a to polski żołnierz i cały czas to samo.
Konferencja ramówki TVN rozpoczęła się (znaczy jej transamisja w TVN24) o 12.26, czyli po tym jak się Joasia pożegnała. Nawet specjalnie wróciła by ją zapowiedzieć. Wcześniej rozmawiała w studio z Wierzyńskim o Afganistanie (co widać na zdjęciu) i telefonicznie z byłym oficerem Gromu (no i z tą Panią z PAH Ochojskiej).piotrek888 pisze:Joasię dziś przerywali: a to konferencja TVN, a to sprawa Olewników, a to polski żołnierz i cały czas to samo.
Donek niestety twardo trwa na wizji :nie: .
Dzięki za wszystkie informacje, lubię być na bieżąco z Joasi prezentowaniem :aniol:piotrek888 pisze:Joasię dziś przerywali: a to konferencja TVN, a to sprawa Olewników, a to polski żołnierz i cały czas to samo.Jacek-t pisze:Konferencja ramówki TVN rozpoczęła się (znaczy jej transamisja w TVN24) o 12.26, czyli po tym jak się Joasia pożegnała. Nawet specjalnie wróciła by ją zapowiedzieć. Wcześniej rozmawiała w studio z Wierzyńskim o Afganistanie (co widać na zdjęciu) i telefonicznie z byłym oficerem Gromu (no i z tą Panią z PAH Ochojskiej).
Joasia w gotowości, ale chyba się nie zanosi by wystąpiła jeszcze chociaż przez chwilę

Panie premierze, do 17:10 pan nie dasz rady nawijać i z Joasią pan nie wygrasz :nie: :jupi:
Jeśli masz na myśli kamerę internetową z podglądem studia to widok Joasi jest sprzed 2 godzin (dokładnie ten sam przechwyciłem o 14.23) - dzisiaj odświeżanie nie działa praktycznie w ogólemaxxx pisze: Joasia w gotowości, ale chyba się nie zanosi by wystąpiła jeszcze chociaż przez chwilę![]()