Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

michos pisze: A od ilu mieszkaĂącĂłw jest wedÂług nich wieÂś :?: :?:
przy podziale na powyÂżej 100tys i do 100tys, wieÂś zalicza sie do tej drugiej grupy :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

arrow pisze:przy podziale na powyÂżej 100tys i do 100tys, wieÂś zalicza sie do tej drugiej grupy :arrow:
Jasne. Czyli miasto 80 tys. jest w badaniach wsiÂą? I co jeszcze?
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

miasto 80 tys. jest "miastem do 100tys. mieszkancĂłw", tak samo wieÂś :arrow:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Okej, niewaÂżne, nie czytaÂłem dokÂładnie tematu, nie wiem o co idzie i nie rozumiem. JuÂż siĂŞ nie odzywam. :D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Okej, niewaÂżne, nie czytaÂłem dokÂładnie tematu, nie wiem o co idzie i nie rozumiem. JuÂż siĂŞ nie odzywam.
Tak taki nie rozumny a newsa by wkurwiĂŚ doktorka napisaÂłeÂś :twisted:
WidaĂŚ, Âże chcesz zmusiĂŚ wszystkich co nie sÂą fanami tvn-u aby na tÂą stronĂŞ nie wchodzili. Sam sobie wrzucach gĂłwna do wÂłasnego ogrĂłdka bo moÂżesz zraziĂŚ tymi tendycyjnymi newsami wiele osĂłb :!: :!: :!:
Nie piszĂŞ to aby kogoÂś bronic czy opowiedziec siĂŞ za jednÂą ze stron ale po to aby wyraziĂŚ brak obiektywnoÂści na tej stronie :!:
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Mimo wszystko ka¿dego miesi¹ca ogl¹dalnoœÌ roœnie o 50%... W styczniu œrednio 3 tys. unikalnych u¿ytkowników dziennie, w ostatnich dniach 4 tys. unikalnych. Do tego kilkanaœcie tysiêcy ods³on ka¿dego dnia, czasami blisko 20 tys. na dobê. I mówiê tu o samej stronie, nie wliczaj¹c forum... I mimo wszystko nie przeszkadza mi to, ¿eby wkurzaÌ na stronie Faustucha.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

ÂŁukasz pisze:
arrow pisze:przy podziale na powyÂżej 100tys i do 100tys, wieÂś zalicza sie do tej drugiej grupy :arrow:
Jasne. Czyli miasto 80 tys. jest w badaniach wsiÂą? I co jeszcze?
Wiesz Sosnowiec ma 250 tysiĂŞcy mieszkaĂącĂłw wiĂŞc to jest juÂż miasto wg tych badaĂą, ale obok jest CzeladÂź ktĂłra ma 35 tysiĂŞcy mieszkaĂącĂłw i wcale bym tego wsiÂą nie nazwaÂł. To takie mniejsze miasto. WieÂś to jest powiedzmy 6000 tysiecy mieszkaĂącĂłw... Czyli te badania to sobie mozna wsadziĂŚ :?
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Co wybiera wieÂś, co wybiera miasto?

Post autor: Kajetan »

ArO pisze:A nie uwaÂżasz, Âże obraÂżasz ludzi ze wsi :?: Oni sÂą z obcej planety, Âże sÂą dla Ciebie "wieÂśniakami" i to tego podkreÂślasz, Âże sÂą ze wsi ÂśmiejÂąc siĂŞ z tego. Tylko, co w tym Âśmiesznego :?: :?
Nie chciaÂłem nikogo obraziĂŚ :? Ludzi ze wsi wcale nie sÂą ludzmi gorszymi niÂż z miasta, ja chciaÂłem tylko zauwaÂżyĂŚ co ogladajÂą wÂłaÂśnie mieszkaĂący wiosek, w co mieszkaĂący miast. OpublikowaÂłem link, chciaÂłem na jego temat podyskutowaĂŚ... Szkoda, Âże tak wyszÂło...

(posta edytujĂŞ, minki ktĂłre wg ciebie siĂŞ ÂśmiejÂą usunĂŞ)
:?
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

No, ale 90 tysieczne miasto to nie wioska i widaĂŚ, Âże ten artykuÂł sprzyja TVN-owi. Wieczorynke oglÂąda elektorat Samoobrony :?: Totalne przegiĂŞcie i gÂłupota.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ale gdzie tam jest napisane, Âże do wsi zaliczali miasta poniÂżej 100 tys.?

Arrow coÂś namieszaÂł i wszyscy uwierzyli.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

pamiĂŞtajmy ze nie do wszystkich wsi dociera szanowny tvn-debilizm
a wiĂŞc majÂąc do wyboru WiadomoÂści albo Wiadomosci wybiorÂą ... :)
PamiĂŞtajmy teÂż Âże wiĂŞkszoÂści niestety WaramoÂści kojarzÂą siĂŞ nieprawdziwie z resztÂą z betonem i manipulacjÂą a Fuckty jednak nadal kojarzÂą siĂŞ z nowoczesnoÂścia i przede wszystkim z Lisem. A to przyciÂąga mÂłodzieÂż.
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Ta - jasne materiaÂły mieli lepsze. Prosze nie ÂżartowaĂŚ. :lol:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

wczoraj na pewno
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Zwracam uwagê na pewien b³¹d metodologiczny. Mo¿e nale¿a³o sprawdzaÌ miejsce pracy? Wszak ktoœ mo¿e mieszkaÌ na wsi pod Krakowem w piêknej willi i codziennie jechaÌ w³asnym samochodem 10 km do Krakowa, ktoœ mo¿e mieszkaÌ w mieœcie i ¿yÌ ze sprzeda¿y butelek. Ale mniejsza z tym.

Zgodnie z zaprezentowanymi wynikami naleÂżaÂłoby zmieniĂŚ sÂłynne powiedzenie "WieÂś taĂączy i Âśpiewa" na "Miasto taĂączy i Âśpiewa".
JuÂż od dÂłuÂższego czasu zastanawiam siĂŞ co w ogĂłle przyciÂąga ludzi przed TVN. Wystarczy spojrzeĂŚ na ich program (np najbliÂższy poniedziaÂłek).
06:45 Telesklep
07:25 Uwaga!
07:45 PrzeÂświetlenie
08:15 NajsÂłabsze ogniwo
09:05 WykrĂŞĂŚ numer
10:05 Graj o raj
11:05 W-11 wydziaÂł Âśledczy Zwolnienie warunkowe
11:35 Rozmowy w toku Jestem dzieckiem, mam prawa!
12:40 Na WspĂłlnej
13:10 Nash Bridges
14:05 Serce z kamienia
14:55 Ostry dyÂżur
15:55 Grzesznica
16:45 Fakty
17:00 Uwaga!
17:15 W-11 wydziaÂł Âśledczy Zamach na policjanta
17:50 Rozmowy w toku Mi³oœÌ czy wyrachowanie?
19:00 Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga!
20:10 NajsÂłabsze ogniwo
21:00 Na WspĂłlnej
21:30 Dowody zbrodni
22:30 Granice
23:00 Brygada
Pozwoli³em sobie pogrubiÌ programy, które mog¹ byÌ interesuj¹ce dla widza z tzw. miasta. Jest to oczywiœcie moja subiektywna ocena. Reszta to doœÌ dziwne propozycje, do po³udnia powtórki powtórek, potem jakieœ telenowele, rano g³upie teleturnieje dla kur domowych (niedobrze mi siê robi jak widzê Gosiê Opaczewsk¹ czy jak jej tam). W weekendy jest jeszcze gorzej - patrz Ciao Darwin (i równie fascynuj¹ce Oko za oko, Kto was tak urz¹dzi³ Miriam etc). Serial W 11 z którego œmieje siê ca³a Polska te¿ poziomem nie odbiega od innych propozycji TVNu. (Mo¿e aktorzy dostaj¹ tekst na kartce w trakcie nagrania i dopiero czytaj¹ go po raz pierwszy? Zawsze mnie to zastanawia). Nudna jak falki z olejem Ewa Drzyzga i jej tematy "Zabi³am mê¿a pi³a tarczow¹" - któ¿ to ogl¹da? Chyba znudzone ¿yciem kury domowe.

PodsumowujÂąc - smiaÂło moÂżna powiedzieĂŚ, ze TVN to telewizja dla myÂślÂących inaczej. Juz nawet Polsat ma wiĂŞcej publicystyki.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

BRAVO ;) dok³adnie nic dodaÌ nic uj¹Ì :)
TVN taĂączy i Âśpiewa a Waleterk kase przelicza :)
No moze z ta publicystykÂą w Polszmacie przesadziÂłeÂś :)
Android <3
ODPOWIEDZ