przy podziale na powyÂżej 100tys i do 100tys, wieÂś zalicza sie do tej drugiej grupymichos pisze: A od ilu mieszkaĂącĂłw jest wedÂług nich wieÂś![]()

Moderator: Łukasz
Tak taki nie rozumny a newsa by wkurwiĂŚ doktorka napisaÂłeÂśOkej, niewaÂżne, nie czytaÂłem dokÂładnie tematu, nie wiem o co idzie i nie rozumiem. JuÂż siĂŞ nie odzywam.
Wiesz Sosnowiec ma 250 tysiĂŞcy mieszkaĂącĂłw wiĂŞc to jest juÂż miasto wg tych badaĂą, ale obok jest CzeladÂź ktĂłra ma 35 tysiĂŞcy mieszkaĂącĂłw i wcale bym tego wsiÂą nie nazwaÂł. To takie mniejsze miasto. WieÂś to jest powiedzmy 6000 tysiecy mieszkaĂącĂłw... Czyli te badania to sobie mozna wsadziĂŚ :?ÂŁukasz pisze:Jasne. Czyli miasto 80 tys. jest w badaniach wsiÂą? I co jeszcze?arrow pisze:przy podziale na powyÂżej 100tys i do 100tys, wieÂś zalicza sie do tej drugiej grupy
Nie chciaÂłem nikogo obraziĂŚ :? Ludzi ze wsi wcale nie sÂą ludzmi gorszymi niÂż z miasta, ja chciaÂłem tylko zauwaÂżyĂŚ co ogladajÂą wÂłaÂśnie mieszkaĂący wiosek, w co mieszkaĂący miast. OpublikowaÂłem link, chciaÂłem na jego temat podyskutowaĂŚ... Szkoda, Âże tak wyszÂło...ArO pisze:A nie uwaÂżasz, Âże obraÂżasz ludzi ze wsiOni sÂą z obcej planety, Âże sÂą dla Ciebie "wieÂśniakami" i to tego podkreÂślasz, Âże sÂą ze wsi ÂśmiejÂąc siĂŞ z tego. Tylko, co w tym Âśmiesznego
:?
Pozwoli³em sobie pogrubiÌ programy, które mog¹ byÌ interesuj¹ce dla widza z tzw. miasta. Jest to oczywiœcie moja subiektywna ocena. Reszta to doœÌ dziwne propozycje, do po³udnia powtórki powtórek, potem jakieœ telenowele, rano g³upie teleturnieje dla kur domowych (niedobrze mi siê robi jak widzê Gosiê Opaczewsk¹ czy jak jej tam). W weekendy jest jeszcze gorzej - patrz Ciao Darwin (i równie fascynuj¹ce Oko za oko, Kto was tak urz¹dzi³ Miriam etc). Serial W 11 z którego œmieje siê ca³a Polska te¿ poziomem nie odbiega od innych propozycji TVNu. (Mo¿e aktorzy dostaj¹ tekst na kartce w trakcie nagrania i dopiero czytaj¹ go po raz pierwszy? Zawsze mnie to zastanawia). Nudna jak falki z olejem Ewa Drzyzga i jej tematy "Zabi³am mê¿a pi³a tarczow¹" - któ¿ to ogl¹da? Chyba znudzone ¿yciem kury domowe.06:45 Telesklep
07:25 Uwaga!
07:45 PrzeÂświetlenie
08:15 NajsÂłabsze ogniwo
09:05 WykrĂŞĂŚ numer
10:05 Graj o raj
11:05 W-11 wydziaÂł Âśledczy Zwolnienie warunkowe
11:35 Rozmowy w toku Jestem dzieckiem, mam prawa!
12:40 Na WspĂłlnej
13:10 Nash Bridges
14:05 Serce z kamienia
14:55 Ostry dyÂżur
15:55 Grzesznica
16:45 Fakty
17:00 Uwaga!
17:15 W-11 wydziaÂł Âśledczy Zamach na policjanta
17:50 Rozmowy w toku Mi³oœÌ czy wyrachowanie?
19:00 Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga!
20:10 NajsÂłabsze ogniwo
21:00 Na WspĂłlnej
21:30 Dowody zbrodni
22:30 Granice
23:00 Brygada
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości