Kamila Biedrzycka
Moderator: Łukasz
Re: Kamila Biedrzycka-Osica
Co do wczorajszych relacji z sejmu, nic swojego nie mam. Ale tylko to:
http://www.youtube.com/watch?v=BoGRQdt39Qo
http://www.youtube.com/watch?v=BoGRQdt39Qo
:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Gdyby wszystkie kobiety w ciąży wyglądały tak jak Pani Redaktor, to polski rząd nie musiałby się martwić o politykę prorodzinną...
:tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Gdyby wszystkie kobiety w ciąży wyglądały tak jak Pani Redaktor, to polski rząd nie musiałby się martwić o politykę prorodzinną...

...OOOOJ TAKKKKKKKKK !!! ...Frycek80 pisze:Ach... jakie Ona ma słodkie te dołki!!!

Extra dziś ta rozmowa z Gowinem. On sam zresztą jest najwyraźniej pod urokiem naszej Pani Redaktor, bo sam to dzisiaj przyznał w wywiadzie
No i prośba jeszcze o capsy z sejmu. Super dziś Pani Kamila wyglada.

No i prośba jeszcze o capsy z sejmu. Super dziś Pani Kamila wyglada.

Gdyby wszystkie kobiety wyglądały jak Pani Kamilla to Polacy mnożyliby się jak króliki...Frycek80 pisze:Gdyby wszystkie kobiety w ciąży wyglądały tak jak Pani Redaktor, to polski rząd nie musiałby się martwić o politykę prorodzinną...

CUDOWNA.
Przed chwilą widziałem relację z sejmu, wygląda jeszcze lepiej. :brawa:
Przed chwilą widziałem relację z sejmu, wygląda jeszcze lepiej. :brawa:
A ja dzisiaj u konkurencji zauważyłam, że Kamila ma już całkiem spory brzuszek. Jak siedzi to tego nie widać. Mam nadzieję, że tak szybko nie zniknie z anteny. 

Rzeczywiście, ciekawe czy ekipa tvninfo jest przeszkolona na wypadek konieczności odebrania porodu, gdyby zaszła taka potrzebalee pisze:A ja dzisiaj u konkurencji zauważyłam, że Kamila ma już całkiem spory brzuszek. Jak siedzi to tego nie widać. Mam nadzieję, że tak szybko nie zniknie z anteny.