Moderator: Łukasz
To mnie zmyliło , ale miałem jeszcze pewną robótkę w chacie i nie wyłączałem tv , więc doczekałem się lajfa Agatki :tanczy: !! :tanczy:not that kind pisze:i powróciły stare praktyki: najpierw relacjonuje Komolka, a po niej Tomaszewska w tym samym temacie :>
Nie :nie: !! A wiesz czemuepsztajnek pisze:Może daje w ten sposób do zrozumienia, abyśmy przestali ją oczekiwać w sobotnie wieczory ? :mhm:
..ajjjj jaj jajmarcinkowsky pisze:OOOOOooooo :o !!![]()
![]()
![]()
noteczko..... :* :* !! :*
..całą piękną posturkęWłaśnie!! Ale przyznacie , że jak patrzeć na nią w tym pomniejszonym okienku , to nie robi takiego wrażenia , jak teraz kiedy jest cała Agatka i widać jej piękną posturkę
!! :racja:
..taaaaaAhhhh!! Mimo wszystko przypominają się stare czasy , kiedy zaczynaliśmy i zaczynała kwitnąć nasza fascynacja osobą Agatki i jej kunsztem dziennikarskim
!!
Teżnot that kind pisze:Agata się odnalazłaA fani?
![]()
To raczej piękne wspomnienie , choć chciałbym się mylićJeszcze jednoJest taka reklamówka tvn24 (na antenie tejże stacji) i na zdjęciach ze studia widać Agatę za stołem prezenterskim
Może to dobrze rokuje na przyszłość?
Powoli zaczyna Cię wkurzać?hlvs07 pisze:A mnie powoli zaczyna to wkurzać, jest jakiś adres mailowy, na który można wpisać swoje niezadowolenie, że udział Agaty Tomaszewskiej jest tak znikomy? Konkretna kobieta, do tego bardzo ładna, a obsługuje tylko lokalne newsy. Gdyby jeszcze było tak od początku, ale nagle znikała z anteny i teraz w ogóle kobity nie ma. A może zapytać strice u źródła czyli u p. Tomaszewskiej jeśli ma maila? Generalnie jestem bardzo niezadowolony.
obi nie poznaję Cię -no i tak ma wyglądać Twój ostatni post :> ?? :mhm:obieżyświat pisze:..nic nie skutkuje![]()
..pozbywają się najlepszych a.... a srał to pies
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 11 gości