Ale mnie to nie uszczęśliwiaepsztajnek pisze:I pomyślcie, że może Agata jest szczęśliwa produkując razem z ukochanym materiały do "Prosto z Polski". :aniol:

Moderator: Łukasz
Ale mnie to nie uszczęśliwiaepsztajnek pisze:I pomyślcie, że może Agata jest szczęśliwa produkując razem z ukochanym materiały do "Prosto z Polski". :aniol:
Tak jest np. dzisiajepsztajnek pisze:Podobnie było parę lat temu z M.Knapikiem - nikt nigdzie nie ogłosił, że przestaje być prezenterem, a jednak...
Specjalnie dałem ten przykład . Knapik to jeden z najbardziej aktywnych reporterów TVN24. A Agata ? Ostatnimi czasy , jeżeli jest zapowiedź materiału z Poznania , to w pierwszym rzędzie można się spodziewać Przybylskiego, Zakrzewskiego ewentualnie Komolki. Jak już wcześniej pisałem działalność Agaty ograniczona jest obecnie do "PzP".
Ejhhh....... :/ !! nie chce mi się -wolę żyć i patrzeć na nią i pozostawać w tym złudzeniu.....P.S. Zmień sobie sygnaturkę - nieaktualna :<
Na Wielkanoc chyba też nie ma co się spodziewać relacji w stylu ubiegłorocznej Argentyny
Dzkięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 19 gości