POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Jak wra¿enia po "Ekipie"? Ja po obejrzeniu pierwszych 10 minut serialu doszed³em do wniosku, ¿e to nie jest gatunek dla mnie i prze³¹czy³em.

P.S. Kiedy Redaktor Tomasz Lis zamierza pojawiĂŚ siĂŞ na antenie ze swoim programem?
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Trzeba byÂło poczekaĂŚ, bo pierwsze 10 minut byÂło faktycznie zniechĂŞcajÂące... :P
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

ja tez przelaczylem
TVN innowacja i nowoczesność...
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Za tydzieĂą Lis powraca ;)

A serial taki Âśredni 8)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Pierwsze 10 minut serial siê rozkrêca³, ale mnie wci¹gn¹³ na dobre. Co jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, bo raczej z rezerw¹ podchodzi³am do naszego rodzimego serialu political-fiction, ale trzeba tu oddaÌ uk³on pani Agnieszce Holland, bo serial z minuty na minutê niew¹tpliwe wci¹ga³, i odnosi³am wra¿enie jakbym ogl¹da³a niezamierzon¹ celowo ironiê w ekipê rz¹dz¹c¹. Chocia¿ tematyka i scenki mog¹ równie dobrze wpasowac siê chyba w ka¿d¹ kadencjê sejmu RP :devil:
ÂŚwietna gra aktorska i to caÂłej obsady!
Pomimo, Âże mi serial osobiÂście siĂŞ podobaÂł, to nie sÂądzĂŞ jednak by znalazÂł aÂż tak wielu odbiorcĂłw jak tego spodziewa siĂŞ Polsat. Pomimo wszystko ÂżyczĂŞ powodzenia, bo Ekipa to kawaÂł dobrej roboty!
Faktomaniak
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Faktomaniak »

Ptr 15 napisaÂł:
Kiedy Redaktor Tomasz Lis zamierza pojawiĂŚ siĂŞ na antenie ze swoim programem?
Bardzo dobre pytanie !
Kampania parlamentarna w peÂłni a "Co z ta PolskÂą".. brak.
NOWA ERA W TVN
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Z tego, co mo¿na znaleŸÌ na stronach Polsatu to ju¿ w najbli¿szy czwartek bêdzie tylko jeden odcinek "Ekipy", a zaraz po nim program Lisa.

A serial bardzo dobry. TrochĂŞ te uproszczenia denerwujÂą (negocjacje miĂŞdzy klubami i gÂłosowanie nad wotum takie jakieÂś nienaturalne), no ale pewnie tak musiaÂło byĂŚ, Âżeby serial nie byÂł nudny. :D

Ciekawe, czy nowy premier bĂŞdzie miaÂł tyle szczĂŞÂścia, jak w przypadku farbyki sÂłonecznikĂłw. :D Przez ten serial jeszcze ludzie bĂŞdÂą gotowi pomyÂśleĂŚ, Âże upadajÂące, nierentowne molochy powinniÂśmy wspieraĂŚ i ratowaĂŚ, a nie czym prĂŞdzej zamykaĂŚ. :D
object
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: object »

Moim zdaniem serial po prostu FANTASTYCZNY :D ÂŚwietne zdjĂŞcia, montaÂż, dÂźwiĂŞk oraz fabuÂła.... Serial bardzo wciÂągajÂący.....

Jednak¿e bardzo dziwi mnie s³aby wynik ogl¹dalnoœci :shock: Widocznie naród taki jak Polacy nie potrafi doceniÌ prawdziwej filmowej sztuki :x Wol¹ ogl¹daÌ g³upoty typu Niania czy M jak Md³oœci :hmm: Wielka szkoda!! No có¿ taka mentalnoœÌ.....

I tak dla mnie rzÂądzi ,,Ekipa" :D
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Nie widzia³em nie oceniam. :roll: Ale s³ówko o wynikach.
corner pisze:Ten serial moÂże mieĂŚ niezÂłe wyniki, chyba Âże ludziom zbrzydÂła juÂż polityka.
object pisze:JednakÂże bardzo dziwi mnie sÂłaby wynik oglÂądalnoÂści :shock:
Wg TNS OBOP:
media2 pisze:wynika, ¿e pierwsze dwa odcinki serialu obejrza³o œrednio 1,5 mln widzów (4,1 proc.) i zaledwie 15,6 proc. spoœród tych, którzy w tym czasie mieli w³¹czony telewizor. Pierwszy z nich obejrza³o œrednio niemal 1,8 mln Polaków (5 proc.), drugi - 1,2 mln (3,3 proc.).
Ciekawe jak przedstawiÂą siĂŞ wyniki z AGB NMR. :)
object pisze:Widocznie narĂłd taki jak Polacy nie potrafi doceniĂŚ prawdziwej filmowej sztuki :x WolÂą oglÂądaĂŚ gÂłupoty typu Niania czy M jak MdÂłoÂści :hmm:
Chyba nie myÂślaÂłeÂś, Âże "Ekipa" wygra z nadawanym w tym samym czasie serialem "Na WspĂłlnej" z TVN czy "Zagubionymi" na TVP1"? :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Serial bardzo ciekawy. Jako ¿e interesujê siê polityk¹ z chêci¹ w³¹czy³em tv o 21, by go obejrzeÌ :aniol: Przy okazji z³apa³em siê na koùcówke nudnej jak flaki z olejem 'Tylko mi³oœci' :neutral: Pocz¹tkowo 'Ekipa' troche mnie zanudzi³a, ale po jakichœ 15 minutach zacz¹³a siê troche rozkrêcaÌ :P
Na pewno za tydzieĂą teÂż obejrzĂŞ. DziwiÂą mnie troche sÂłabe wyniki, w koĂącu promocja serialu byÂła ogromna :spiewa: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Promocja serialu faktycznie byÂła ogromna: w gazetach, w internecie, na billbordach. Wynik oglÂądalnoÂści mnie zadziwiÂł. Aczkolwiek serial kupilem na DVD juÂż tydzieĂą temu i siĂŞ troszkĂŞ zawiodÂłem. SpodziewaÂłem siĂŞ, Âże bĂŞdzie trochĂŞ ciekawszy, ale sÂądziÂłem Âże widzom siĂŞ spodoba. Jednak tak siĂŞ nie staÂło...
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

dwie jesienne nowoœci Polsatu to szmira niesamowita.. "Dzieù kangura" jest nudny, pusty, pozbawiony sensu i nie nadajacy sie do ogl¹dania. "Tylko mi³oœÌ" mo¿e sie rozkrêci, narazie to jeden wielki romantyczny kotlet a'la "Magda M" nie do ogl¹dania...

Ekipa.. serial genialny. Pierwszy odcinek Âśredni, drugi wspaniaÂły.. okazuje prawdziwÂą faÂłszywÂą, obÂłudnÂą i kombinatorskÂą nature czlowieka, bĂŞde wielkim fanem serialu... i licze iÂż mimo wszystko doczeka sie kontynuacji..
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

SpodziewaÂłem siĂŞ takiego wyniku, bo Polsat nie jest stacjÂą dla takich seriali. Jeszcze kilka odcinkĂłw i "Ekipka" zmieni porĂŞ emisji, a w czwartkowe wieczory znĂłw bĂŞdziemy nĂŞkani losami "typowej polskiej" rodziny - Kiepskich.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

"Typowa polska rodzina" jest chyba w œrody :D. Poczekam jeszcze na wynik AGB, chocia¿ i tak mi siê wydaje, ¿e bêdzie kiepski. Niewiele osób chce chyba ogl¹daÌ politykê w serialu, bo doœÌ ju¿ jej maj¹.
object
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: object »

Chyba nie myÂślaÂłeÂś, Âże "Ekipa" wygra z nadawanym w tym samym czasie serialem "Na WspĂłlnej" z TVN czy "Zagubionymi" na TVP1"?
powiem wiĂŞcej: byÂłem tego pewien :neutral:
ODPOWIEDZ