[TVN] Sopot Festival 2007

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Najlepszy wykonawca finału to:

Feel - "A gdy jest już ciemno"
11
30%
Emmanuel Moire - "Ca me fait du bien"
5
14%
Monrose - "Shame"
3
8%
September - "Cry for you"
6
16%
Thierry Amiel - "Coeur Sacré"
1
3%
Sophie Ellis Bextor - "Me and my imagination"
9
24%
The cloud room - "Hey Now Now"
2
5%

Liczba głosów: 37

qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Czyli Enrique jednak zrezygnowaÂł... Ale przecieÂż co on ma do tego, miaÂł wystÂąpiĂŚ drugiego dnia festiwalu?
//////////
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

JeÂśli drugiego, to przepraszam za pomyÂłkĂŞ. Pewne jest jednak, Âże mimo zapowiedzi nie pojawi siĂŞ w Sopocie.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrek88 »

qmate pisze:Czyli Enrique jednak zrezygnowaÂł... Ale przecieÂż co on ma do tego, miaÂł wystÂąpiĂŚ drugiego dnia festiwalu?
Ostatnio w jakimÂś programie [chyba w co za tydzieĂą] Iglesias wypowiadaÂł siĂŞ, ze on bardzo chciaÂłby wystÂąpiĂŚ w Operze ÂłeÂśnej i Âże trwajÂą rozmowy na ten temat z dyrekcjÂą festiwalu, ten wystĂŞp miaÂł byĂŚ rekompensatÂą za nieodbyty [z powodu ÂżaÂłoby] koncert na Molo
JeÂżeli miaÂłby wystÂąpiĂŚ to powinno to byĂŚ pierwszego dnia bo drugi jest dosyĂŚ zapeÂłniony, natomiast jeÂżeli nie wystÂąpi to Âśmiem uwazaĂŚ, ze to dyrekcja festiwalu nie zgodziÂła siĂŞ na to, bo z jego wypowiedzi moÂżna byÂło wywnioskowaĂŚ, ze on bardzo by chiaÂł wystÂąpiĂŚ...
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

nie nie wystÂąpi chyba, przynajmniej tvn nic o tym nie mowi, zreszta dziwie mu sie ze chce wystapic po tym jak nie mogl zaspiewac na molo ale u mnie ma plusa :)
TVN innowacja i nowoczesność...
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Pó³ Warszawy ju¿ w billboardach reklamuj¹cych tegoroczny Sopot Festival:
Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

jak na moje to Iglesias wystÂąpi :) co do bilbordĂłw to Âładnie, Âładnie :):)
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

swietne bilbordy, tvn pod wzgledem graficznym zawsze trzyma klase

[ Dodano: PiÂą Sie 17, 2007 4:35 pm ]
Piotr Metz na stronie sopot fesival powiedziaÂł Âże Enrique obiecaÂł Âże przyleci do opery leÂśnej 1 wrzeÂśnia

/materiaÂł do zobaczenia na oficjalnej stronie sopot festival w zakÂładce multimedia/KONCERTY NA MOLO-sonda uliczna (wypowiada sie pod koniec)

[ Dodano: PiÂą Sie 17, 2007 4:36 pm ]
Âże Âże Âże sory za stylistykĂŞ zdania :)
qmate
Bywalec
Bywalec

kamiiloo pisze: Piotr Metz na stronie sopot fesival powiedziaÂł Âże Enrique obiecaÂł Âże przyleci do opery leÂśnej 1 wrzeÂśnia
MoÂże i tak powiedziaÂł, pewne jest jednak, Âże Enrique nie wystÂąpi w Sopocie, tak pisze na stronie SF w newsach. ObiecaÂł, ale nie przyjedzie, bo nie moÂże przeÂłoÂżyĂŚ swoich koncertĂłw w Ameryce PÂłd. Jasne. Szkoda, Âże teraz mu siĂŞ to przypomniaÂło.

Znane sÂą juÂż godziny wszystkich koncertĂłw Sopot Festival 2007:
31 sierpnia: 21.30-23.25
1 wrzeÂśnia: 19.30-0.05
2 wrzeÂśnia: 19.35-22.35 (krĂłtko :( )
//////////
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrek88 »

a tak a propos oficjalnej strony Sopot festival 2007 to u mnie ona siê nie w³¹cza, pokazuje siê ¿ó³ty s³owik i licznik ³adowania i dochodzi do 100% i leci ten s³owik jakby siê zaci¹³
qmate
Bywalec
Bywalec

piotrek88 pisze:a tak a propos oficjalnej strony Sopot festival 2007 to u mnie ona siê nie w³¹cza, pokazuje siê ¿ó³ty s³owik i licznik ³adowania i dochodzi do 100% i leci ten s³owik jakby siê zaci¹³
TeÂż tak mam prawie zawsze, ale wystarczy, Âże odÂświeÂżysz stronĂŞ. U mnie w Firefoxie taki sposĂłb dziaÂła.

[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 4:59 pm ]
No a tymczasem na Onecie pojawiÂły siĂŞ juÂż banery reklamujÂące SF2007.
//////////
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

qmate pisze:31 sierpnia: 21.30-23.25
Nie dziwne, jak tylko jedna gwiazda tego dnia wystÂąpi. :uhh:
qmate pisze:2 wrzeÂśnia: 19.35-22.35 (krĂłtko :( )
3 godziny i krĂłtko? :P Jak dla mnie w sam raz. ;)

I oby nie przesadzili z reklamami to bĂŞdzie dobrze :)
qmate
Bywalec
Bywalec

Jest ju¿ rozk³ad reklam na Sopot Festival. Myœlê, ¿e jest to doœÌ istotne, bo wszyscy narzekaj¹ na reklamy podczas festiwalu.

1 dzieĂą: niespodzianka! Ani jednej reklamy w trakcie festiwalu:
reklamy:
21.22:przed SF
23.10 po SF

2 dzieĂą:
reklamy:
19:47 w Sopot festival
20:35 po Sopot festival
20:41 przed Sopot festival
21:05 w Sopot festival
21:36 w Sopot festival
22:21 w Sopot festival
22:27 w Sopot festival
23:05 po Sopot festival

Nie aÂż tak Âźle, prawda? Pierwsza reklama po 17 minutach. Potem sporo czasu nie. Te reklamy o 20.35 i 20.41 to pewnie dwa bloki przedzielone jakimiÂś zwiastunami, to odstĂŞp 6 minut, wiĂŞc jestem niemal pewien; tak samo o 22.21 i 22.27. Tak wiĂŞc widz odbierze to jako 5 przerw, a nie tak jak jest 7 (nie liczĂŞ reklam po festiwalu).

3 dzieĂą:
reklamy:
19:27 przed Sopot festival
20:15 po Sopot festival
20:21 przed Sopot festival
21:05 w Sopot festival
21:09 w Sopot festival
21:37 po Sopot festival
21:40 przed Sopot festival
22:27 po Sopot festival

Tu tak samo, pewnie dwa bloki przedzielone zwiastunami (20.15, 20.21 - 21.05, 21.09 - 21.37, 21.40).

I co, ja myslĂŞ, Âże lepiej niÂż rok temu.

ÂźrĂłdÂło: biuro reklamy tvn
//////////
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Jak dla mnie Sopot Festival z roku na rok jest coraz gorszy - prawda jest taka, Âże na emocje w stylu Doda i Mandaryna nie ma juÂż co liczyĂŚ.

Wiêkszoœci polskich piosenek z tegorocznego boju o Bursztynowego S³owika nie znam, bo nigdzie ich nie puszczaj¹. Z zagranicznymi jest ciut lepiej, ale te¿ nie rewelacyjnie. Faktycznie, pozostaje mieÌ nadziejê, ¿e September dostanie jak¹œ nagrodê, by³em wczoraj na Hitach na czasie i bardzo sympatycznie siê prezentuje i ³adnie œpiewa te swoje rytmiczne utwory.

Mam nadziejê, ¿e z polskich wykonawców nikt niczego nie wygra i ¿e nie znajdzie siê w jury Piasek (albo ktoœ w jego stylu), który podobnie jak przed rokiem zacznie namawiaÌ widzów, ¿eby g³osowali na naszego reprezentanta. I póŸniej trafi siê S³owik takiemu Stachurskyemu.

MiaÂły byĂŚ wielkie gwiazdy, miĂŞdzynarodowa transmisja i w ogĂłle ogromne muzyczne wydarzenie... zobaczymy.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

no wlasnie nie wiem co sie dzieje z tvnem ani duÂżej promocji bilbordowej swojej ramowki ani promocji polskich reprezentantow, ktorzy startujÂą w konkursie o bursztynowego sÂłowika, 2 lata temu puszczane byÂły teledyski kandydatĂłw i byÂło w bardzo fajny sposĂłb to nagÂłoÂśnione nie wiem czemu z tego zrezygnowali :|

co do september to ja myÂśle Âże zgrarnie sÂłowika jak nic, na koncercie na molo daÂła czadu, 3eba przyznaĂŚ ze ma gÂłos i dobrÂą piosenkĂŞ :)
qmate
Bywalec
Bywalec

OczywiÂście takÂże trzymam kciuki za September. Jedynym zagroÂżeniem dla niej moÂże byĂŚ Sophie Ellis Bextor(teÂż Âświetna) i ten caÂły Emmanuel Moire (nie znam), bo na forum Sopot Festival ma on najwiĂŞcej komentarzy - od fanek rzecz jasna.
//////////
ODPOWIEDZ