[TVN] Mamy Cię!

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Dziennikarzami nie sÂą, ale ewidentnie kojarzÂą siĂŞ z konkurencjÂą.
Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 12:56 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

doktorfaustus1 pisze:MĂłwiÂłem o dziennikarzach, a nie o gwiazdach czasowo wystĂŞpujÂących w serialach nadawanych w TVP. Wszak graja rĂłwniez gdzie indziej. MÂłynarskiej i Dowbor nie widziaÂłem...

Dowbor w "Ananasy z mojej klay" oraz "Jak Âłyse konie". MÂłynarska to samo. Agata pojawiÂła sie chyba jeszcze w "To byÂło grane".
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

marcin_pabianice pisze:Dziennikarzami nie sÂą, ale ewidentnie kojarzÂą siĂŞ z konkurencjÂą.
E tam, przesadzacie. BarciÂś to Polsat, Moller TVN, a Milowicz -szkoda gadaĂŚ, dno dna, :twisted:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

chzba tego tvp swoim dyiennikarya nie myoe yakayac..pryeciey onie y tego maja dodtkowe pieniadye...ale durczoka nap|ewno nie zobaczmz...kontrkt gwiazdorski zabrania bowiem wzstepow w konkurencyzjnzch stacjach
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Mocne_ogniwo pisze:chzba tego tvp swoim dyiennikarya nie myoe yakayac..pryeciey onie y tego maja dodtkowe pieniadye...ale durczoka nap|ewno nie zobaczmz...kontrkt gwiazdorski zabrania bowiem wzstepow w konkurencyzjnzch stacjach
Starsznie trudno siĂŞ to czyta, ale tutaj masz racjĂŞ Mocne_ogniwo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

przepraszam cos mi sie porobilo niedobrego z kalwiszami zamiast z wyskakiwalo mi y na na odwrot, ale juz jest w porzadku, jescez raz przepraszam heheh :D
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

doktorfaustus1 pisze: E tam, przesadzacie. BarciÂś to Polsat, Moller TVN, a Milowicz -szkoda gadaĂŚ, dno dna, :twisted:
Steffen Moeller - aktor w "M jak mi³oœÌ" i gwiazda "Europy da siê lubiÌ" w TVP2. Nie Marcin Meller. A Milowicz to oczywiœcie "S¹siedzi" TVP1.

PoniewaÂż nikt nie pisze co zapamiĂŞtaÂł z postĂłw wtajemniczonego wiĂŞc napiszĂŞ ja.

WypisaÂł bardzo duÂżo osĂłb, ktĂłre byÂły wkrĂŞcane do drugiej ramĂłwki (ok. 15), a takÂże oceniÂł dany gag.

PamiĂŞtam, Âże byÂła Kotulanka - okreÂśliÂł to jako hardcore rewelacja (Mazury i despotyczny kapitan na Âżaglach), a takÂże Sylwia GruchaÂła (pokaz firmu 3d) - bardzo dobre.

PozostaÂłe gagi okreÂślaÂł jako "moÂże byĂŚ", "Âśrednie" lub "jako tako". Praca idzie peÂłnÂą parÂą. Co tydzieĂą obecnie wkrĂŞcane sÂą 2-3 osoby. Nie pamiĂŞtam juÂż niestety kto tam byÂł w zestawieniu - ale chyba byli tam UrbaĂąski, Miecugow, Kolenda-Zaleska, nie jestem jednak pewien.

Do prawie kaÂżdego gagu wkrĂŞcane sÂą dwie osoby. Wybierana jest nastĂŞpnie do emisji ta, ktĂłra lepiej wypadÂła. I tak do gagu z KotulankÂą byÂła wkrĂŞcana teÂż Bartel, ale wg niego Kotulanka lepsza i raczej ona bĂŞdzie pokazana w TVN. Brodzik juÂż byÂła wkrĂŞcana do tego samego co Olejnik, ale nie wyszÂła gorzej. A Piotr Adamczyk zostaÂł wkrĂŞcony w to samo co Milowicz.

JeÂśli jeszcze ktoÂś by mĂłgÂł dorzuciĂŚ co udaÂło mu siĂŞ zapamiĂŞtaĂŚ to byÂłoby fajnie :)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

A UrbaĂąski kiedy bĂŞdzie, wie ktoÂś? :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

7 wrzeÂśnia - 21:30

Wyprawa Robinson - Prolog
Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 12:57 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

marcin_pabianice pisze:7 wrzeÂśnia - 21:30

Wyprawa Robinson - Prolog
To wiem :D Ale kiedy bĂŞdzie w "Mamy CiĂŞ!"?
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

A... Hehe :D
Ostatnio zmieniony niedziela 05 wrz 2004, 12:57 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

mogli by wkrĂŞcic HoleckÂą :D i SzczukĂŞ :twisted:
a z Olejnik to uwaÂżam ze sama siĂŞ poniÂżyÂła wystĂŞpujac w mamy ciĂŞ i nie mĂłwiĂŞ Âże gag byÂł zy bo nie widziaÂłam sÂłyszaÂłam odkogoÂś Âże byÂł swietny ale to nie zmienia mojej oceny bo uwaÂżam Âże skoro jÂą wywaili to powinna byÂła im pokazaĂŚ Âże nie bĂŞdÂą sobie na niej biĂŚ ogÂądalnoÂści i zarabiaĂŚ
Trzeba mieÌ godnoœÌ pani Moniko :)
Android <3
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

nie sadze zeby wkrecanie moniki olejnik bylo tzw jak to powiedziales biciem ogladalnosci jezeli ktos oglada program mamy cie to poprostu to robi, chyba nie ze wzgeldu na osoby ktore sa wkrecane, a po drugie to minika olejnik jesli idzie o tego typu auydycje nazwimy je rozrywkowe nie jest najlepszym magnesem na widzow, wiec nie rozumiem skad okreslenie bicie ogldalnisci
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

jest znanÂą i przez wielu cenionÂą dziennikarkÂą a takie nazwiska przyciÂągajÂą gdyby wkrĂŞcali osobe ktĂłra powiedzmy gra od 2 tyg w serialu ktĂłry ogÂąda dziennie 2000 widzĂłw to nie zdobĂŞdÂą takiej pubicznoÂści jak przy znanych osobach gdyby byo inaczej to by ich nie wkrĂŞcali ludzie podejmujÂą zazwyczaj decyzje po obejrzeniu zajawki
Android <3
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

nie do konca moge sie z tym zgodzic, chociaz...pewnie czasmi tak jest
ODPOWIEDZ