[TVN] Mamy Cię!
Moderator: Łukasz
doktorfaustus1 pisze:MĂłwiÂłem o dziennikarzach, a nie o gwiazdach czasowo wystĂŞpujÂących w serialach nadawanych w TVP. Wszak graja rĂłwniez gdzie indziej. MÂłynarskiej i Dowbor nie widziaÂłem...
Dowbor w "Ananasy z mojej klay" oraz "Jak Âłyse konie". MÂłynarska to samo. Agata pojawiÂła sie chyba jeszcze w "To byÂło grane".
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
E tam, przesadzacie. BarciÂś to Polsat, Moller TVN, a Milowicz -szkoda gadaĂŚ, dno dna,marcin_pabianice pisze:Dziennikarzami nie sÂą, ale ewidentnie kojarzÂą siĂŞ z konkurencjÂą.

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Starsznie trudno siĂŞ to czyta, ale tutaj masz racjĂŞ Mocne_ogniwo.Mocne_ogniwo pisze:chzba tego tvp swoim dyiennikarya nie myoe yakayac..pryeciey onie y tego maja dodtkowe pieniadye...ale durczoka nap|ewno nie zobaczmz...kontrkt gwiazdorski zabrania bowiem wzstepow w konkurencyzjnzch stacjach

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Bywalec
- Kontakt:
Steffen Moeller - aktor w "M jak mi³oœÌ" i gwiazda "Europy da siê lubiÌ" w TVP2. Nie Marcin Meller. A Milowicz to oczywiœcie "S¹siedzi" TVP1.doktorfaustus1 pisze: E tam, przesadzacie. Barciœ to Polsat, Moller TVN, a Milowicz -szkoda gadaÌ, dno dna,
PoniewaÂż nikt nie pisze co zapamiĂŞtaÂł z postĂłw wtajemniczonego wiĂŞc napiszĂŞ ja.
WypisaÂł bardzo duÂżo osĂłb, ktĂłre byÂły wkrĂŞcane do drugiej ramĂłwki (ok. 15), a takÂże oceniÂł dany gag.
PamiĂŞtam, Âże byÂła Kotulanka - okreÂśliÂł to jako hardcore rewelacja (Mazury i despotyczny kapitan na Âżaglach), a takÂże Sylwia GruchaÂła (pokaz firmu 3d) - bardzo dobre.
PozostaÂłe gagi okreÂślaÂł jako "moÂże byĂŚ", "Âśrednie" lub "jako tako". Praca idzie peÂłnÂą parÂą. Co tydzieĂą obecnie wkrĂŞcane sÂą 2-3 osoby. Nie pamiĂŞtam juÂż niestety kto tam byÂł w zestawieniu - ale chyba byli tam UrbaĂąski, Miecugow, Kolenda-Zaleska, nie jestem jednak pewien.
Do prawie kaÂżdego gagu wkrĂŞcane sÂą dwie osoby. Wybierana jest nastĂŞpnie do emisji ta, ktĂłra lepiej wypadÂła. I tak do gagu z KotulankÂą byÂła wkrĂŞcana teÂż Bartel, ale wg niego Kotulanka lepsza i raczej ona bĂŞdzie pokazana w TVN. Brodzik juÂż byÂła wkrĂŞcana do tego samego co Olejnik, ale nie wyszÂła gorzej. A Piotr Adamczyk zostaÂł wkrĂŞcony w to samo co Milowicz.
JeÂśli jeszcze ktoÂś by mĂłgÂł dorzuciĂŚ co udaÂło mu siĂŞ zapamiĂŞtaĂŚ to byÂłoby fajnie

mogli by wkrĂŞcic HoleckÂą
i SzczukĂŞ
a z Olejnik to uwaÂżam ze sama siĂŞ poniÂżyÂła wystĂŞpujac w mamy ciĂŞ i nie mĂłwiĂŞ Âże gag byÂł zy bo nie widziaÂłam sÂłyszaÂłam odkogoÂś Âże byÂł swietny ale to nie zmienia mojej oceny bo uwaÂżam Âże skoro jÂą wywaili to powinna byÂła im pokazaĂŚ Âże nie bĂŞdÂą sobie na niej biĂŚ ogÂądalnoÂści i zarabiaĂŚ
Trzeba mieÌ godnoœÌ pani Moniko

a z Olejnik to uwaÂżam ze sama siĂŞ poniÂżyÂła wystĂŞpujac w mamy ciĂŞ i nie mĂłwiĂŞ Âże gag byÂł zy bo nie widziaÂłam sÂłyszaÂłam odkogoÂś Âże byÂł swietny ale to nie zmienia mojej oceny bo uwaÂżam Âże skoro jÂą wywaili to powinna byÂła im pokazaĂŚ Âże nie bĂŞdÂą sobie na niej biĂŚ ogÂądalnoÂści i zarabiaĂŚ
Trzeba mieÌ godnoœÌ pani Moniko

Android <3
-
- Bywalec
- Kontakt:
nie sadze zeby wkrecanie moniki olejnik bylo tzw jak to powiedziales biciem ogladalnosci jezeli ktos oglada program mamy cie to poprostu to robi, chyba nie ze wzgeldu na osoby ktore sa wkrecane, a po drugie to minika olejnik jesli idzie o tego typu auydycje nazwimy je rozrywkowe nie jest najlepszym magnesem na widzow, wiec nie rozumiem skad okreslenie bicie ogldalnisci
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
jest znanÂą i przez wielu cenionÂą dziennikarkÂą a takie nazwiska przyciÂągajÂą gdyby wkrĂŞcali osobe ktĂłra powiedzmy gra od 2 tyg w serialu ktĂłry ogÂąda dziennie 2000 widzĂłw to nie zdobĂŞdÂą takiej pubicznoÂści jak przy znanych osobach gdyby byo inaczej to by ich nie wkrĂŞcali ludzie podejmujÂą zazwyczaj decyzje po obejrzeniu zajawki
Android <3
-
- Bywalec
- Kontakt: