Nie, nie... Jak bĂŞdziecie wrzucaĂŚ tu tylko fajne cytaty, a nie opinie na temat caÂłego programu, to temat moÂże byĂŚ jak najbardziej fajny. Bo nie kaÂżdy ma juÂż ochotĂŞ czytaĂŚ po raz kolejny w tamtym wÂątku, kto w nastĂŞpnym programie bĂŞdzie goÂściem rozmĂłw w tÂłoku. A same cytaty sÂą okej.
Pawmaster pisze:"(...) to kto da pieniÂądze - PiS da czy czy PO ?
- SÂądze Âże PiS da"
OczywiÂście z rozmĂłw w tÂłoku, ale juÂż nie pamiĂŞtam dokÂładnie kto to mĂłwiÂł.
"(...) to kto da pieniÂądze - PiS da czy czy PO ?
"Janina Paradowska"
- SÂądze Âże PiS da"
-"Donald Tusk"
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
AleÂż ja kocham pana przewodniczÂącego. Jak byÂły wybory to wszystkich skreÂśliÂłam i zostawiÂłam tylko jego, zresztÂą jak caÂła samoobrona < Beger do Leppera
Wiem juz jutro w kolejnym odcinku "Szymon Majewski Show" goscmi beda:
- Cezary Pazura
- Natalia Kukulska
W "Rozmowach w tloku" dyskutowac beda:
- Doda
- Donald Tusk ponownie
- Urban
- i chyba Senyszyn (chyba dobrze napisalem )
Hehe mam nadzieje ze beda tez jakcys nowi goscie ktorych jeszcze nigdy nie bylo w "Rozmowach w tloku". Tak to bysmy mogli zobaczyc jak ci swietni aktorzy graja innych znanych ludzi.
pawell pisze:
W "Rozmowach w tloku" dyskutowac beda:
- Doda
- Donald Tusk ponownie
- Urban
- i chyba Senyszyn (chyba dobrze napisalem )
Hehe mam nadzieje ze beda tez jakcys nowi goscie ktorych jeszcze nigdy nie bylo w "Rozmowach w tloku". Tak to bysmy mogli zobaczyc jak ci swietni aktorzy graja innych znanych ludzi.
Na koniec rozmów beda jaja. Prze cale rozmowy do Tuska beda mówiÌ panie Prezydencie, a na koniec doda wezmie do rêki gazete i powie: Ale jazda, kolo tutaj pisza ze to kaczyùski wygra³, ze cie przebi³, i tusk wyjmie z kieszeni mal¹ kaczuszke rzuci j¹ na stó³ i powie: "Macie ku(rrr)wa swojego p(rrr)ezydenta". Mam nadzieje ze tego nie wytn¹ bo to by³ œwiatny moment
Dzis byl jeden tekst ktory zapadl mi w pamiec :
- Cimoszewicz do Dody
- No to ma pani swietne pioro
- e ja to akurat dlugopisem piasalam
To po recytacji wiersza z tomiku Dody "Z pelnymi ustami"
pawell pisze:Ej no dlaczego zamiast Tuska byl Cimoszewicz :? :?
no w³asnie te¿ mnie to zastanawia. musieli nagraÌ t¹ wersje po wynikach wyborów, bo zak³adali ze wygra Tusk, i nawet Szymon zapowiedzia³ Donald Tusk nowy prezydent, wiec nagrali od pocz¹tku ca³oœÌ tylko z Cimoszewiczem zamiast Tuska, a szkoda bo tusk by³ smieszniejszy
Dobre teÂż byÂło kiedy ktoÂś spytaÂł DodĂŞ co robi, Âże ma takie jĂŞdrne piersi a ona na to, Âże wkÂłada miĂŞdzy drzwi i framugĂŞ i wali tak z 50 razy !!