Adam3k pisze:Dzisiaj ta pani odwiedzi³a moj¹ szko³ê je¿eli ma ktoœ mo¿liwoœÌ nagraÌ materia³ o nauczycielce któr¹ zatrzymano za rozprowadzanie narkotyków z Wroc³awia to by³bym wdziêczny.
Pewien, Âże to byÂło dziÂś :mhm: Jak ona to zrobiÂła, jak zdobyÂła informacje z WrocÂławia, skoro po porannym wystĂŞpie w Poranku TVN24, a byÂło to minut kilkadziesiÂąt przed ĂłsmÂą, pojechaÂła do Jeleniej GĂłry
obieÂżyÂświat pisze:..co mam to dajĂŞ
Dziœ postanowi³em te kilka relacji, które mog³em zobaczyÌ, w telewizji wy³¹cznie obejrzeÌ, w zwi¹zku z brakiem chêtnych do dyskusji, a ten jak grom z jasnego nieba z capsami przylecia³ :o Dziêkujê panu za pamiêÌ
Jelfa wraca. JakoÂś tak inaczej, bardziej sprawnie dziÂś niÂż wczoraj

Nic do Tomaszka K. nie mam, fajny rĂłwny chÂłopaczyna, ale Sylwia daje to widzowi-mnie, na co on czeka

Full informacji

Relacje wyczerpujÂące - jak dotychczas, rozmowa z paniÂą EwÂą WĂŞglarowicz-MakowskÂą z Prokuratury OkrĂŞgowej w Jeleniej GĂłrze rozjaÂśniÂła, rozplÂątaÂła wszystkie wÂątpliwoÂści... Za sprawÂą dociekliwych pytaĂą wrocÂławskiej reporterki oczywiÂście

Podsumowanie krajowo-regionalnie, wrĂŞcz chĂłralnie z koleÂżkÂą z Wa-wy, panem Knapikiem,przedstawili fenomenalnie