Michał Cholewiński
Moderator: Łukasz
Re: Michał Cholewiński
jak dobrze przeczytalam to Pan Marcin poprowadzi jutro Poranek. To chyba debiut w z drugiej strony stolu, wiec trzymam kciuki:)
Pan Michał.agas pisze:jak dobrze przeczytalam to Pan Marcin poprowadzi jutro Poranek. To chyba debiut w z drugiej strony stolu, wiec trzymam kciuki:)
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Wydaje mi się, że już kiedyś chyba poprowadził poranek w zastępstwie.
Na pewno prowadził. Chyba latem ubiegłego roku
Na pewno nie prowadził jestem pewien na 100%. Prowadził natomiast serwisy w Poranku.
Nie będę się kłóciła ale jeszcze oczami wyobraźni widzę, jak siedzi na fotelu po drugiej stronie, bez krawataziom pisze:Na pewno nie prowadził jestem pewien na 100%. Prowadził natomiast serwisy w Poranku.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Michał nigdy nie prowadził Poranka. Jutro debiut.Efcia pisze:Na pewno prowadził. Chyba latem ubiegłego roku
To właśnie napisałem wyżej po co się powtarzasz? Naucz się czytać naprawdę to przydatna umiejętność.piotrek888 pisze:Michał nigdy nie prowadził Poranka. Jutro debiut.Efcia pisze:Na pewno prowadził. Chyba latem ubiegłego roku
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Może przypomina Ci się jego dyżur w Dniu na żywo bez krawata? Kilka razy w czasie upałów, w zeszłym roku, tak właśnie prowadził serwisyEfcia pisze:Nie będę się kłóciła ale jeszcze oczami wyobraźni widzę, jak siedzi na fotelu po drugiej stronie, bez krawataAle może z kimś pomyliłam :mhm:

Być może. A kto oprócz J. Porady, J. Kuźniara i P. Jaconia prowadził Poranki latem ubiegłego roku? Moja pamięć niestety szwankuje 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Krzysztof Górlicki.Efcia pisze:Być może. A kto oprócz J. Porady, J. Kuźniara i P. Jaconia prowadził Poranki latem ubiegłego roku? Moja pamięć niestety szwankuje
Dzięki za odpowiedź
Ja widziałem o Poranku też Piotra Marciniaka ale chyba tyko raz. W przeszłość program świetnie prowadziła Anita Werner.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Poradził sobie bardzo dobrze. Zapowiedział się też na jutro, więc czekamy 

No muszę przyznać, że fajnie mu to wyszło 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.