@Łukasz, takie odświeżenie się przyda
Moderator: Łukasz
ziom pisze:W ostatnim newsie "Teraz koniec" jest kilka błędów między innymi o porze emisji najpierw był wtorek a potem poniedziałek a nie na odwrót.
No widzisz, tak czasem bywa, ale wiesz, zgłoś może swoją kandydaturę do pisania newsów, na pewno o wiele lepiej będzie Ci to szło.ziom pisze:Moim zdaniem ten Piotr Stępień nie ma w ogóle wiedzy o telewizji TVN. To nie pierwszy tak karygodny artykuł
Na pewno szło by mi lepiej niż Tobie. Lepiej popraw te błędy.piotrek888 pisze:ziom pisze:W ostatnim newsie "Teraz koniec" jest kilka błędów między innymi o porze emisji najpierw był wtorek a potem poniedziałek a nie na odwrót.
Ten się nie myli, co nic nie robi
No widzisz, tak czasem bywa, ale wiesz, zgłoś może swoją kandydaturę do pisania newsów, na pewno o wiele lepiej będzie Ci to szło.ziom pisze:Moim zdaniem ten Piotr Stępień nie ma w ogóle wiedzy o telewizji TVN. To nie pierwszy tak karygodny artykuł
Właśnie, szłoziom pisze:Szło by mi
Skoro tak się zarzekasz, to proponuję byś w ciągu najbliższych siedmiu dni znalazł sobie temat na newsa, napisał go i podesłał do Łukasza lub Marcina. Jak będzie wypas, to na pewno redakcja go chętnie opublikuje. Kto wie, może przy okazji zyskamy nowego redaktora...ziom pisze:Na pewno szło by mi lepiej niż Tobie
No właśnie zjadł wyraz, co się często zdarza na wielu portalach, w gazetach, a nawet na belkach informacyjnych w tv i to u tych najlepszych:powinno byc: Jego ostatni sezon miał średnio...
Chyba kolega Piotr był głodny i zjadł jeden wyraz:)
Bez przesadyŁukasz pisze:Taka taktyka jakby od konkurencji. Obrazić tego, co pisze najwięcej i jest najaktywniejszy, chwaląc przy okazji tych, którzy z racji innych obowiązków mają nieco mniej czasu.
Z tego co wiem to wasza konkurencja już upadła. Czytam wasze newsy i po prostu rażą mnie takie błędy to wszystko.Łukasz pisze:Taka taktyka jakby od konkurencji. Obrazić tego, co pisze najwięcej i jest najaktywniejszy, chwaląc przy okazji tych, którzy z racji innych obowiązków mają nieco mniej czasu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość