mks pisze:TVN powinien gwiazdy "Tańca" też promować pojedyńczo..
Były takie spoty podczas promocji poprzedniej, szóstej edycji.
mks pisze:Co do JOŚ już po zwiastunach widać, ze skład jest mocny i, że śpiewają naprawde rewelacyjnie
Skład jest mocny? W takim razie oświeć mnie i napisz mi kim jest Monika Dryl, Anna Janocha, Dariusz Kordek, Wojciech Medyński, Krzysztof Respondek. To chyba nawet nie są znajomi gwiazd. Nazwiska kompletnie nie znane.
Kordek był jednym z najpopularniejszych aktorów lat 90, jego związek z Edytą Górniak był obgadywany przez całą Polskę..
Krzysztof Respondek jest popularnym aktorem kabaretowym, Medyńskiego widzowie znają z "M jak miłość" i "Samego życia"
Janocha jest gwiazdą pokroju Kaliszuka, Ja kompletnie nie wiem kto to jest Marina Łuczenko, Wojciech Łozowski, Elizabeth Duda.. i co z tego? Uważam, że Polsat skompletował świetny skład. Wszyscy śpiewają bardzo dobrze i oglądalnosć zapewne będzie przynajmniej powyzej 4mln..
Tak tak Kamiilooo - już przy starcie pierwszej edycji wielu nie dawało temu programowi żadnych szans, a jakoś co tydzień gromadzi grubo ponad 4 miliony widzów i wygrywa z TVN .
POpieram pisze:"Gwiazd" robiących z siebie takich idiotów jeszcze nie widziałem.
Chłopcze, jeśli tak boli Cię oglądanie Polsatu to go nie oglądaj - żaden problem.
Nie wierzę w pudelkowe insynuacje, ale chyba znamy zwycięzcę JOŚ przed rozpoczęciem programu - http://www.wrzuta.pl/film/p7mJrtxZ6M/ - chyba najlepszy głos w historii programu
głos ma kobietaaa ale nie słyszałem wszystkich takze narazie nie węszę sensacji, daje JOS 3 miliony, bo gwiazdy takie sobie, zerszą w każdej wiosennej produkcji z "gwiazdami" jest słaby skład, a tvp2 pobiło wszystkich anonimowe gwiazdy...
Niesprawiedliwe ? Przecież nigdzie nie jest powiedziane, że uczestnicy muszą być amatorami. Sama Nina Terentiew powiedziała, że "coraz trudniej znaleźć śpiewających aktorów". Zresztą, w drugiej edycji już było więcej dobrze śpiewających uczestników, niż w pierwszej.
W tej edycji będzie ich jeszcze więcej. I nie można mówić, że Monika Dryl najlepiej śpiewa. Bardzo dobrze śpiewa też Olga Bończyk, Aneta Zając, Joanna Kurowska, no i Szapołowska. Po prostu - to nie jest konkurs amatorów, tylko aktorów, których jednym z przedmiotów na studiach jest śpiew.
Kordek nagrał dwie płyty i przez wiele lat występował w Buffo u Józefowicza.
Kuszewski jako aktor teatralny często śpiewa w przedstawieniach.
Respondek zaśpiewał czołowkę do serialu "Święta wojna" (O Berciku TVP2)
Bończyk (Nagrała solową płytę oraz jedną w duecie z Kordkiem)
Tak więc będzie to edycja w sumie samych profesjonalistów, zapowiada się bardzo ciekawa i wyrównana walka..
Co to jeszcze nikt nie napisał o dzisiejszym odcinku? Porwał mnie występ Miśka Koterskiego. Mam nadzieję, że dojdzie do finału. Dzięki niemu program zyskał nowego widza - mnie .