Nowa wersja tvn.personal.pl
Moderator: Łukasz
I jak zwykle (ju¿ po tym jak nowa szata graficzna jest w necie) zauwa¿y³em, ¿e trzeba j¹ trochê przyciemniÌ miejscami, bo zbyt razi w oczy przy d³u¿szym czytaniu. Poza tym lew¹ kolumnê trzeba wzmocniÌ, musi byÌ bardziej wyrazista i dopracowaÌ b³êdy z systemem newsów, który nie jest do koùca przystosowany (obecnie) do niebieskiego.
Fajne
Ale kilka uwag:
1. Nag³ówków prawie wcale nie widaÌ - konieczna zmiana koloru, np. na ¿ó³ty.
2. Obrazki przy newsach obramowanie trzeba z biaÂłego na niebieski poprawiĂŚ, bo teraz jest "ani me, ani be, ani kukuryku".
3. Jaki dziaÂł prowadzi szymcio9?
4. Trzeba zmieniĂŚ czcionkĂŞ w "Cytactie tygodnia" i "OglÂądalnoÂści" po prawo, bo jest TNR.
5. Opis TVN'u:
a) AGENT BYÂŁ PRZED BIG BROTHEREM
b) koĂącĂłwka jest w czasie przyszÂłym, a powinna byĂŚ w teraÂźniejszym :?
6. W waÂżnych relacjach zgubiliÂście 11.09.
7. W teleturniejach nie ma "Najslabszego Ogniwa".
8. a) "Rozmowy w toku" - poniedziaÂłek - piÂątek, 13:30 - buhaha!
b) SIÂłacze - poniedziaÂłek, 21:30 - buhaha!
Jak wyrzucisz siÂłaczy, to wypeÂłnij lukĂŞ programem "Misja Martyna".
A tak to OK

Ale kilka uwag:
1. Nag³ówków prawie wcale nie widaÌ - konieczna zmiana koloru, np. na ¿ó³ty.
2. Obrazki przy newsach obramowanie trzeba z biaÂłego na niebieski poprawiĂŚ, bo teraz jest "ani me, ani be, ani kukuryku".
3. Jaki dziaÂł prowadzi szymcio9?
4. Trzeba zmieniĂŚ czcionkĂŞ w "Cytactie tygodnia" i "OglÂądalnoÂści" po prawo, bo jest TNR.
5. Opis TVN'u:
b) koĂącĂłwka jest w czasie przyszÂłym, a powinna byĂŚ w teraÂźniejszym :?
6. W waÂżnych relacjach zgubiliÂście 11.09.
7. W teleturniejach nie ma "Najslabszego Ogniwa".
8. a) "Rozmowy w toku" - poniedziaÂłek - piÂątek, 13:30 - buhaha!
Jak wyrzucisz siÂłaczy, to wypeÂłnij lukĂŞ programem "Misja Martyna".
A tak to OK

Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:14 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Wed³ug mnie lepiej bêdzie przyciemniÌ t³o, a potem zobaczymy.marcin_pabianice pisze:1. Nag³ówków prawie wcale nie widaÌ - konieczna zmiana koloru, np. na ¿ó³ty.
Zmienione byÂło juÂż wczoraj, moÂże to wina Twoje przeglÂądarki? Poza tym ikonki newsĂłw w najbliÂższym czasie zostanÂą unowoczeÂśnione, wiĂŞc i tak tych juÂż nie bĂŞdzie.marcin_pabianice pisze:2. Obrazki przy newsach obramowanie trzeba z biaÂłego na niebieski poprawiĂŚ, bo teraz jest "ani me, ani be, ani kukuryku".
Przygotowuje raporty na temat oglÂądalnoÂści.marcin_pabianice pisze:3. Jaki dziaÂł prowadzi szymcio9?
Wg mnie czcionka jest dobra. Jeœli mo¿esz to zrób screena mojej strony na swoim PC i zamieœÌ na forum. Chcia³em wiedzieÌ jak to u innych, u Ciebie wygl¹da.marcin_pabianice pisze:4. Trzeba zmieniÌ czcionkê w "Cytactie tygodnia" i "Ogl¹dalnoœci" po prawo, bo jest TNR.
marcin_pabianice pisze:5. Opis TVN'u:
b) koĂącĂłwka jest w czasie przyszÂłym, a powinna byĂŚ w teraÂźniejszym :?.
To powiedz Faustusowi w odpowiednim temcie.

Z Rozmowami w toku to mój b³¹d (zaraz poprawiê), ale ten z Si³aczami to ju¿ nie tylko mój.marcin_pabianice pisze:8. a) "Rozmowy w toku" - poniedzia³ek - pi¹tek, 13:30 - buhaha!

http://tvn.pl/6354,1152352,nasze.html - to mnie wprowadzi³o w b³¹d, ale dziêki, oczywiœcie poprawiê.
OK, ale wiedz, ¿e teraz jest katastrofalnie£ukasz pisze:Wed³ug mnie lepiej bêdzie przyciemniÌ t³o, a potem zobaczymy.marcin_pabianice pisze:1. Nag³ówków prawie wcale nie widaÌ - konieczna zmiana koloru, np. na ¿ó³ty.

O :o MuszĂŞ pliki tymczasowe wywaliĂŚ i odÂświeÂżyĂŚ.Zmienione byÂło juÂż wczoraj, moÂże to wina Twoje przeglÂądarki? Poza tym ikonki newsĂłw w najbliÂższym czasie zostanÂą unowoczeÂśnione, wiĂŞc i tak tych juÂż nie bĂŞdzie.marcin_pabianice pisze:2. Obrazki przy newsach obramowanie trzeba z biaÂłego na niebieski poprawiĂŚ, bo teraz jest "ani me, ani be, ani kukuryku".
Aha. A to mi siĂŞ akurat bardzo spodobaÂło.Przygotowuje raporty na temat oglÂądalnoÂści.marcin_pabianice pisze:3. Jaki dziaÂł prowadzi szymcio9?
U mnie ju¿ jest OK.Wg mnie czcionka jest dobra. Jeœli mo¿esz to zrób screena mojej strony na swoim PC i zamieœÌ na forum. Chcia³em wiedzieÌ jak to u innych, u Ciebie wygl¹da.marcin_pabianice pisze:4. Trzeba zmieniÌ czcionkê w "Cytactie tygodnia" i "Ogl¹dalnoœci" po prawo, bo jest TNR.
Co tu gadaĂŚ! To trzeba poprostu zmieniĂŚ.marcin_pabianice pisze:5. Opis TVN'u:
b) koĂącĂłwka jest w czasie przyszÂłym, a powinna byĂŚ w teraÂźniejszym :?.
To powiedz Faustusowi w odpowiednim temcie.![]()
OKZ Rozmowami w toku to mój b³¹d (zaraz poprawiê), ale ten z Si³aczami to ju¿ nie tylko mój.marcin_pabianice pisze:8. a) "Rozmowy w toku" - poniedzia³ek - pi¹tek, 13:30 - buhaha!
b) SIÂłacze - poniedziaÂłek, 21:30 - buhaha!![]()
http://tvn.pl/6354,1152352,nasze.html - to mnie wprowadzi³o w b³¹d, ale dziêki, oczywiœcie poprawiê.

Ostatnio zmieniony czwartek 11 lis 2004, 08:15 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja juz w komentarzach napisaÂłem, ze zmiany wizualne mi siĂŞ podobajÂą. Nie wiem czy ktoÂś z Was zauwaÂżyÂł, ale lubiĂŞ niebieski.
Fajnie by by³o takze trochê unowoczeœniÌ forum. Wiecie jest tyle ró¿nych wersji, dodatków na forum, a to jest takie zwyczajne. No, ale jak mówi³ mi £ukasz byÌ mo¿e siê tym zajmie. Teraz s¹ wa¿ne zmiany na stronie.
Piszecie, Âże bĂŞdÂą raporty z wynikami oglÂądalnoÂści. Ja myÂślĂŞ, Âże ogrom ludzi ÂściÂągnĂŞÂły by wyniki oglÂądalnoÂści dzienne. Tak jak to jest na tej znanej Nam stronce. MyÂślĂŞ, Âże to przyciÂąga, ale pewnie takie codzienne dane z AGB Polska i OBOP-u muszÂą kosztowaĂŚ. Co Wy na to

Fajnie by by³o takze trochê unowoczeœniÌ forum. Wiecie jest tyle ró¿nych wersji, dodatków na forum, a to jest takie zwyczajne. No, ale jak mówi³ mi £ukasz byÌ mo¿e siê tym zajmie. Teraz s¹ wa¿ne zmiany na stronie.

Piszecie, Âże bĂŞdÂą raporty z wynikami oglÂądalnoÂści. Ja myÂślĂŞ, Âże ogrom ludzi ÂściÂągnĂŞÂły by wyniki oglÂądalnoÂści dzienne. Tak jak to jest na tej znanej Nam stronce. MyÂślĂŞ, Âże to przyciÂąga, ale pewnie takie codzienne dane z AGB Polska i OBOP-u muszÂą kosztowaĂŚ. Co Wy na to

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl