Niby pisano że TVN zakończył emisję telenowel. Ale zauważcie że o tej porze lecą filmy 16-odcinkowe. Może TVN specjalnie je puszcza żeby we wrześniu się zakończyły i puścić telenowelę, która okaże się hitem. Przeciez przez wakacje dużej oglądalności by nie bylo.
Co? Yyyyy.... nie wiem jak to skomentować. "Telenowela hitem, w wakacje nie byłoby wielkiej oglądalności" - bez sensu. Po pierwsze - telenowela wielkim hitem o godz. 15:15 być raczej nie może, po drugie - oglądalność telenowel w wakacje chyba specjalnie nie odbiegała od oglądalności w "zwykłym" czasie. Chyba lepiej, że TVN teraz emituje seriale 16-odcinkowe niż np. przedłużoną wersję Fabryki Gry? Telenowele znikły, aby zrobić miejsce albo Sądowi rodzinnemu, albo Brzyduli.
Albo Rozmowom w Toku Nie zdziwię się, jak po wakacjach ramówka będzie wyglądać tak:
15:40 Rozmowy w toku
16:50 Sędzia Anna Maria Wesołowska / Sąd rodzinny
17:50 Detektywi
18:30 Ula Brzydula
Myślę, że jeszcze taka opcja może być bardziej prawdopodobna, chociaż myślę, że po wakacjach jeden serial godzinny zagraniczny będzie emitowany około 15, a Detektywi i W-11 o 20:15 będą lecieć na zmianę.