[TVN] Warszawa - Stolica Sylwestra

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

W reklamie nie mĂłwiÂą o The Jet Set ani o You Can Dance czy Bracia... Ale bĂŞdzie ciekawie ;]
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

POpieram pisze:
kamiiloo pisze:w krakowie ogolnie dominuja plakaty polsatu i tvp2, tvn ani jednego nie widzialem
I chyba nie ma siĂŞ czemu dziwiĂŚ. :roll: W Warszawie widaĂŚ tylko plakaty promujÂące sylwester pod PKiN'em, maÂło tego - reklamy sÂą teÂż wyÂświetlane na telebimach w mieÂście i tych mniejszych ekranach m.in. w ZÂłotych Tarasach.
no ja sie dziwie tym plakatom z tvp2, skoro to w innym mieÂście to wawa tez moglaby sie zareklamowaĂŚ :)
TVN innowacja i nowoczesność...
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Nawet jeÂśli TVN reklamowaÂłby sylwka z Warszawy w Krakowie to i tak wÂątpiĂŞ by ktoÂś jechaÂł specjalnie na imprezĂŞ do Warszawy, skoro ma takÂą pod nosem.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

W promowaniu sylwestra stacjom nie zale¿y na zaproszeniu do miasta a przed telewizory.. w Szczecinie plakatów TVP2 i Polsatu jest masa, sam nie wiem czego wiêcej (chyba Polsatu, oprocz billboardów promuj¹ sie tak¿e na przystankach) TVN nie widzia³em nic.. kompletnie, choÌ oferte gwiazd maj¹ lepsz¹ ni¿ Polsat i TVP2 na pewno.. (chodzi o popularnoœc, a nie o wartoœÌ artystyczn¹)
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

no wiĂŞc wÂłasnie chodzi o telewidzĂłw a billboardow zero, ale reklama i grafika swietna, no i powinni dac september polskie obywatelstwo juz haha :P
piotrek88
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrek88 »

september pewnie poleci z playbacku, ale ja bardzo cieszĂŞ siĂŞ z polskich gwiazd, np. Lady pank i T love, wg mnie TVN ma dobrÂą obsadĂŞ pod tym wzglĂŞdem
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Sylwester zaczyna siĂŞ o 20, ale taki lepszy przed 22 i wtedy TVN zaczyna go emitowaĂŚ ;) Jak dla mnie TVN ma dobre gwiazdy: Feel, Bracia, T.Love, Lady Pank, September, The Jest Set, Kasia Kowalska, Tatiana Okupnik i jeszcze sporo ;] A od 20 miĂŞdzy innymi Dj Adamus.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Znamy ju¿ ostatnie szczegó³y dotycz¹ce zabawy sylwestrowej w Warszawie i w TVN.
Jak juÂż ktoÂś napisaÂł - bĂŞdÂą dwie sceny: jedna, najwiĂŞksza w Polsce i druga, mniejsza. Na tej mniejszej o 20 (nie w TVN) bĂŞdzie moÂżna usÂłyszeĂŚ energetyczne rytmy miksowane przez sÂłynnego DJ Adamusa oraz nowe wersje znanych przebojĂłw legendarnych BeatlesĂłw.
Du¿a scena ruszy ok. 21.15 do 1.15, czyli bêdzie 'czynna' praktycznie przez ca³¹ transmisjê w TVN. Ni¿ej zamieszczam spis gwiazd, jakie zobaczymy na antenie TVN (w kolejnoœci wystêpów):

Od 22.00 do 24.00:
KUKLA BAND SHOW - stare przeboje w nowych aranÂżacjach (chociaÂż nie jestem pewien, bo sÂą umieszczeni na duÂżej scenie na samym poczÂątku, czyli ok. 21.15, kiedy w TVN nie bĂŞdzie jeszcze transmisji)
YOU CAN DANCE
THE JET SET
YOU CAN DANCE
T.LOVE
YOU CAN DANCE
TATIANA OKUPNIK
YOU CAN DANCE
FEEL
YOU CAN DANCE
KASIA KOWALSKA
YOU CAN DANCE
LADY PANK
YOU CAN DANCE
SEPTEMBER

Po pó³nocy do ok. 1:
T. LOVE
BLOG 27
KASIA KOWALSKA
BRACIA
BRACIA & TATIANA OKUPNIK
BRACIA

No i jak wiadomo przed pó³noc¹ Hanna Gronkiewicz-Waltz z³o¿y warszawiakom ¿yczenia i to w³aœnie pani prezydent bêdzie odlicza³a ostatnie sekundy do nowego roku.
um.warszawa.pl pisze:Równo o godz. 24.00 niebo nad Pa³acem Kultury i Nauki rozœwietl¹ setki fajerwerków, które z³o¿¹ siê na ogromny i zapieraj¹cy dech w piersiach pokaz sztucznych ogni. Feria œwietlistych kszta³tów i barw bêdzie trwa³a ponad 10 minut.
Ca³¹ imprezê poprowadzi Dorota Wellman i Marcin Prokop. :D W programie wydarzenia przygotowano wiele niespodzianek i konkursów - w trakcie imprezy bêdzie mo¿na wygraÌ samochód.

I jeszcze dla tych, ktĂłrzy mieszkajÂą w Warszawie, i ktĂłrzy - tak jak ja - planujÂą na Pl. Defilad dojechaĂŚ metrem, informacja: STACJA METRO-CENTRUM bĂŞdzie zamkniĂŞta, a pociÂągi bĂŞdÂą kursowaÂły (tylko) co 15 minut. :nie:

Na stronie um.warszawa.pl znalazÂłem jeszcze taki obrazek :D :
Obrazek

:arrow: http://www.um.warszawa.pl/wydarzenia/sy ... /index.php
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

JeÂśli tak ma wyglÂądaĂŚ scena - to super. Nie jest taka standardowa. CaÂła zabawa zapowiada siĂŞ Âświetnie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

NiezÂła ta scena :lol:
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

POpieram pisze:W programie wydarzenia przygotowano wiele niespodzianek i konkursĂłw - w trakcie imprezy bĂŞdzie moÂżna wygraĂŚ samochĂłd.
Buhaha... Ale mi niespodzianka... W Polsacie ju¿ rok temu samochody mo¿na by³o wygraÌ. I nie jeden na ca³¹ imprezê, a kilka - co godzinê jeden :). No i dodatkowo Polsat daje szansê wygrania 1000 z³otych w ka¿dej minucie.

Jedyne co mi siĂŞ podoba to wizualizacja sceny - tylko, czy bĂŞdzie tak fajnie wyglÂądaĂŚ w rzeczywistoÂści ? :mhm:
piotrek88 pisze:september pewnie poleci z playbacku
PokaÂż mi choĂŚ jednego artystĂŞ, ktĂłry na sylwestrowej imprezie ktĂłrejkolwiek telewizji zaÂśpiewa na Âżywo (choĂŚ nie, Stachursky w zeszÂłym roku coÂś tam chrypiaÂł :D).
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

podmark pisze:Buhaha... Ale mi niespodzianka... W Polsacie ju¿ rok temu samochody mo¿na by³o wygraÌ. I nie jeden na ca³¹ imprezê, a kilka - co godzinê jeden :). No i dodatkowo Polsat daje szansê wygrania 1000 z³otych w ka¿dej minucie.
Tak, tylko, Âże Polsat tych nagrĂłd nie rozdaje, a wygrywajÂą je podstawieni ludzie "z reÂżyserki"
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Tak tak Piotrusiu :devil: A Âświstak nadal siedzi i zawija, albo za darmo rozdajÂą czapeczki TVN :tanczy:

Nad przebiegiem tego typu konkursĂłw czuwa notariusz, ktĂłry podpisuje siĂŞ pod protokoÂłem. Nikt by nie ryzykowaÂł takich przekrĂŞtĂłw. Poza tym uwierz mi, w reÂżyserce nie zmieÂści siĂŞ tylu zwyciĂŞzcĂłw, bo w wozach transmisyjnych reÂżyserki sÂą bardzo maÂłe :devil:
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

ja sie jeszcze raz zachwycĂŞ grafikÂą i w tv i plakatu, a scena jakas taka piramidkowata :P
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

podmark pisze:Tak tak Piotrusiu :devil: A Âświstak nadal siedzi i zawija, albo za darmo rozdajÂą czapeczki TVN :tanczy:

Nad przebiegiem tego typu konkursĂłw czuwa notariusz, ktĂłry podpisuje siĂŞ pod protokoÂłem. Nikt by nie ryzykowaÂł takich przekrĂŞtĂłw. Poza tym uwierz mi, w reÂżyserce nie zmieÂści siĂŞ tylu zwyciĂŞzcĂłw, bo w wozach transmisyjnych reÂżyserki sÂą bardzo maÂłe :devil:
Nie dali czapeczki!?Szkoda

Zawsze moÂżna zrobiĂŚ przekrĂŞt :arrow:

Ale to temat o Sylwestrze w TVN ktĂłry bĂŞdzie za pewne Âświetny i najlepszy :D
ODPOWIEDZ