[TVN] Studio Złote Tarasy / Otwarte Studio Złote Tarasy

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

mateusz240 pisze:A dlaczego skoĂączyÂło siĂŞ tak wczeÂśnie. Ja chcĂŞ, aby trwaÂło do 17:30.
To, Âże wczeÂśniej "Studio ZÂłote Tarasy" koĂączyÂło siĂŞ przed 17:30 nie oznaczaÂło, Âże sam program trwaÂł dÂłuÂżej. Trwa tyle samo. Teraz po prostu "Otwarte studio ZÂłote Tarasy" nie przeplata innych programĂłw ("Co za tydzieĂą" itd...).

I w zwiÂązku z tym powinni w programie zmieniĂŚ godzinĂŞ zakoĂączenia "OSZT" i po nim wpisaĂŚ te inne pozycje, bo wyglÂąda jakby "Otwarte studio ZÂłote tarasy" koĂączyÂło siĂŞ o 17:30.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Wg mnie jak program byÂł przeplatany innymi to wyglÂądaÂło to lepiej. To miaÂło byĂŚ nawiÂązanie do Studia 2 a teraz to juÂż nie widzĂŞ Âżadnych podobieĂąstw.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Wnikacie czy jest przeplatane, czy nie. Ja siê cieszê, ¿e ostatnio zosta³o odœwie¿one i jest bardziej dynamiczne. Sporo gwiazd, nie trac¹ czasu na nudne rozmowy takie jak wczeœniej. Wiedzia³em, ¿e zaprosz¹ jeszcze tego hipnotyzera, bo to co on robi³ z ludŸmi dwa tygodnie temu, wielu zaciekawi³o. Szkoda, ¿e Miœka nie uda³o sie zahipnotyzowaÌ, ale szczerze mówi¹c to i ja na jego miejscu zacz¹³ bym siê œmiaÌ :D :D.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Wg mnie te przeplatanki jak by³y mog³oby mieÌ sta³¹ godzinê, bo takto nie wiadomo o której lec¹ nawet Kulisy albo co za tydzieù. Jak ju¿ by wróci³y przeplatanki ( bez Zielonych drzwi) to proponuje, aby od wiosny daÌ te¿ Kulisy You Can Dance na miejsce Zielonych drzwi :D I jeszcze coœ mi siê zdaje, ze wiele osób narzeka! Doda ostatnio narzeka³a na akustykê czy coœ i mówi³a, ¿e jest okropna. Dzisiaj Ania Guzik mówi³a, ¿e ciê¿ko siê tutaj taùczy. I stanowczo za du¿o reklam daj¹!
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Mi siĂŞ nowa formuÂła programu bardzo podoba i widze ze nie tylko mi ;)
"Studiu ZÂłote Tarasy" przybywa widzĂłw

Zmiana formuÂły pasma "Studio ZÂłote Tarasy" spowodowaÂła dwukrotny wzrost oglÂądalnoÂści
TVN niedzielny program "Studio Z³ote Tarasy" emituje od po³owy wrzeœnia br. Od 18 listopada pasmo ogl¹daÌ mo¿na w nieco zmienionej formule. "Studio Z³ote Tarasy" gromadzi przed telewizorami teraz 1,62 mln widzów (12,56 proc. udzia³ów w rynku). Zanim wprowadzono zmiany do formu³y pasma, wydania programu mia³y 809 tys. widzów (7,3 proc. udzia³ów w rynku).
http://www.medialink.pl/artykul/38182,S ... ywa_widzow
DodaFan
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: DodaFan »

byÂłam na ZÂłotych Tarasach jak byÂła Doda!
miaÂłam miejsce przy samej scenie , ale potem poszÂłam na gĂłrĂŞ po autograf :P
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

"Studio ZÂłote Tarasy" w piÂątkowy poranek:
Obrazek
Sorry za jakoœÌ zdjêcia, ale robi³em je telefonem. ;)
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Isabelka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Isabelka »

Dlaczego Studio ZÂłote Tarasy znika z anteny? i kiedy wrĂłci?
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Mi te¿ bêdzie ¿al jak zdejm¹ Studio Z³ote Tarasy. Program radzi sobie coraz lepiej i powinni zrobiÌ ostr¹ reklamê i bêdzie. Wiele osób nawet nie wiem co to jest SZT, bo nie widzia³a reklam lub zwyk³ej zapowiedzi. A ja tak do koùca nie wierze w t¹ ramówkê poczekam na tak¹ oficjaln¹ wersjê, jak mo¿na j¹ bêdzie zobaczyÌ tak oficjalnie, gdy¿ teraz nawet nie mo¿na klikn¹Ì na styczeù tylko trzeba wpisywaÌ jako adres.
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Radzi sobie coraz lepiej ? Hehe. Dobry ¿art. Ogl¹dalnoœÌ zwiêkszy³a siê tylko, gdy zmienili formu³ê, ale i to nie a¿ tak bardzo, by mo¿na byÌ zadowolonym. 12 % udzia³ów to bardzo ma³o w porównaniu do œredniej TVN (ok. 18 %). Program zani¿a widowniê, wiêc wylatuje z ramówki - to jasne. Takie s¹ realia telewizji.

"Studio Z³ote Tarasy" to najgorsza nowoœÌ, która wesz³a na antenê jesieni¹. Ten program siê Mariuszowi Walterowi po prostu nie uda³.
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Studio Z³ote Tarasy ogl¹da 1.6 mln ludzi jeœli program zniknie to na pewno zostanie zast¹piony jakimœ filmem, a ¯ADEN film nie bêdzie ogl¹da³o wiêcej ludzi ni¿ SZT. Chyba, ¿e bêd¹ dawaÌ jakieœ premiery co tydzieù, ale to nierealne. A gorsza nowoœÌ od SZT to by³a Przebojowa noc. Mo¿e mia³a wiêksz¹ widownie, ale jeden odcinek kosztowa³ 2 mln.
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Studio ZÂłote Tarasy miaÂło zostaĂŚ na zimĂŞ na antenie :> A nie zostaje, szkoda. UdziaÂły w rynku sÂą, wydaje mi siĂŞ, i tak wyÂższe niÂż podczas filmĂłw familijnych :> Nie ma chyba opcji, Âżeby przebiĂŚ TVP2, a i SZT jest teraz bardziej ciekawe i interesujÂące.
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Program bardzo zyskaÂł po zmianie formuÂły..

Na pocz¹tku mia³o byÌ kulturalnie.. o wystawach, o ksi¹¿kach.. producenci nie przewidzieli, ze kultura = nuda.. po tabloizacji program sta³ siê ciekawszy, nowoczeœniejszy.. bardziej gwiazdorski.. i bardziej komercujny.. powinni jeszcze troche zaczekaÌ.. moze ogl¹dalnoœÌ posz³aby do góry..
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Mam nadziejĂŞ, Âże Studio ZÂłote Tarasy wrĂłci na wiosnĂŞ, bo to fajny program :] A wiosnÂą dorzuciÂłbym teÂż do niego kulisy You Can Dance ;)
podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

mateusz240 pisze:A gorsza nowoœÌ od SZT to by³a Przebojowa noc. Mo¿e mia³a wiêksz¹ widownie, ale jeden odcinek kosztowa³ 2 mln.
Mia³em na myœli nowoœci TVN (mój b³¹d, bo nie sprecyzowa³em). I gratulujê naiwnoœci, ¿e "Przebojowa noc" kosztowa³a 2 miliony za odcinek. Ale co siê dziwiÌ - czytelnicy yudelka takie rzeczy ³ykaj¹. Dla Ciebie nawet Fid¿i jest w Meksyku :D
mateusz240 pisze:a ÂŻADEN film nie bĂŞdzie oglÂądaÂło wiĂŞcej ludzi niÂż SZT.
Kuba pisze:wydaje mi siĂŞ, i tak wyÂższe niÂż podczas filmĂłw familijnych :>
Z tego co pamiêtam, to filmy nadawane po po³udniu w TVN notowa³y powy¿ej 10 % udzia³ów, wydaje mi siê, ¿e mia³y wiêcej "Studio Z³ote Tarasy", a nawet jeœli s¹ na porównywalnym poziomie, to kolejny powód za zdjêciem tego programu - filmy s¹ wielokrotnie taùsze od produkcji kilkugodzinnej, nadawanej na ¿ywo, z wykorzystaniem nowoczesnego wozu, kilku kamer, no i wielu goœci. To naprawdê drogie przedsiêwziêcie.
ODPOWIEDZ