Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

JeÂśli jutro bĂŞdzie Kacper w ''Poranku'' to faktycznie bĂŞdzie oznaczaÂło, Âże moÂżemy powoli siĂŞ przyzwyczajaĂŚ do jakiÂś zmian personalnych w TVN24 przynajmniej w zbliÂżajÂącym siĂŞ okresie ÂświÂąteczno-noworocznym. JeÂśli jednak bĂŞdzie w ''DnÂż'' to typowaÂłbym na jednorazowe zastĂŞpstwo :roll:
Nie mniej jednak jutrzejszy dzieĂą mam wolny i co za tym idzie jest gotowy i zwarty do pracy - ocapsowania Kacpra w zwyczajny, tradycyjny sposĂłb. Warunkiem jest, Âże bĂŞdzie dziaÂłaÂł podglÂąd, bo juÂż mi siĂŞ znudziÂło trochĂŞ oglÂądanie od kilku godzin J. Porady :]
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

kamilo pisze: Warunkiem jest, Âże bĂŞdzie dziaÂłaÂł podglÂąd, bo juÂż mi siĂŞ znudziÂło trochĂŞ oglÂądanie od kilku godzin J. Porady :]
Porada zastygÂł w tej ekspresyjnej pozie i nie moÂże siĂŞ z niej uwolniĂŚ :D Szkoda, Âże podglÂąd nie zawiesiÂł siĂŞ jakieÂś 15 minut szybciej :P
Camilo
Guru
Guru

DziÂś Kacper prowadzi specjalne wydania ''Dnia na Âżywo'' - ''ÂŻadnych granic'' stojÂąc przy pulpicie na tle ekranu tylnoprojekcyjnego :D
CapsĂłw nie bĂŞdzie z wiadomych powodĂłw :] No chyba, Âże Epsztajnek coÂś wrzuci :mhm:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:DziÂś Kacper prowadzi specjalne wydania ''Dnia na Âżywo'' - ''ÂŻadnych granic'' stojÂąc przy pulpicie na tle ekranu tylnoprojekcyjnego :D
Przez chwilĂŞ udaÂło mi siĂŞ oglÂądaĂŚ pomiĂŞdzy 12 a 13, Âładnie z BeatkÂą podzielili siĂŞ na role. Ona za stoÂłem, a on przy pulpicie, i na zmianĂŞ nadawali serwis, albo powracali do wydania specjalnego. Ha! Wiekopomna chwila, po raz pierwszy moÂżna byÂło dÂłuÂżej zawiesiĂŚ oko na caÂłej sylwetce Kacpra :D
CapsĂłw nie bĂŞdzie z wiadomych powodĂłw :] No chyba, Âże Epsztajnek coÂś wrzuci :mhm:
Epsztajnku :rydzyk:
Capsior "podkradziony" z agatkowego wÂątku :D , co prawda tyÂłem i nie widaĂŚ oblicza, ale mamy przynajmniej dowĂłd, Âże Kacper byÂł dziÂś prowadzÂącym to wydanie specjalne!
Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nika pisze:Capsior "podkradziony" z agatkowego wÂątku :D , co prawda tyÂłem i nie widaĂŚ oblicza, ale mamy przynajmniej dowĂłd, Âże Kacper byÂł dziÂś prowadzÂącym to wydanie specjalne!
Czêœciej ni¿ jeden raz po³¹czy³by siê kole¿ank¹ w S³ubicach, a mia³by wiêcej capsów :lol:
A tak, tylko tyle :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Camilo
Guru
Guru

Lepsze to niÂż nic ;)

I dziÂś Kacper prowadzi ''DzieĂą na Âżywo'', bĂŞdÂąc w dobrym humorku :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Not that kind to autor podkradzionego przeze mnie capsa, ale jak widaĂŚ, nie rozsierdziÂło go to, tylko przybiegÂł jeszcze nam z pomocÂą i dorzuciÂł parĂŞ kolejnych do kolekcji. :D Wieelkie dziĂŞki, tymbardziej Âże oderwalismy CiĂŞ od Twojego ulubionego wÂątku!
A co do dzisiaj to zaÂłapaÂłam siĂŞ na 2 ostatnie serwisy w wykonaniu Kacpra, i tak jak wspomniaÂł kamilo humor mu dopisuje i to w peÂłni :D ZresztÂą im bliÂżej ÂświÂąt to wszystkim na antenie TVN24 udziela siĂŞ taka wesoÂło-ÂświÂąteczna atmosfera.
A w trakcie serwisĂłw byÂł materiaÂł o zakupach "na ostatniÂą minutĂŞ" w marketach, masakra jednym sÂłowem, jak ja siĂŞ cieszĂŞ, Âże na raty w ciÂągu grudnia skompletowaÂłam wszystkie potrzebne prezenty :D
Camilo
Guru
Guru

To dziÂś ja coÂś podwĂŞdzĂŞ z ''agatowego'' wÂątku (capsy autorstwa: not that kind) :lol2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Nika pisze:ZresztÂą im bliÂżej ÂświÂąt to wszystkim na antenie TVN24 udziela siĂŞ taka wesoÂło-ÂświÂąteczna atmosfera.
I jest to bardzo miÂłe wraÂżenie :aniol:
Nika pisze:A w trakcie serwisĂłw byÂł materiaÂł o zakupach "na ostatniÂą minutĂŞ" w marketach, masakra jednym sÂłowem, jak ja siĂŞ cieszĂŞ, Âże na raty w ciÂągu grudnia skompletowaÂłam wszystkie potrzebne prezenty :D
jeÂśli chodzi o mnie to pierwsze prezenty kupiÂłem jeszcze przed MikoÂłajkami, a pozostaÂłe kupiÂłem 3 dni temu - we wtorek - w marketach juÂż byÂł ogromny tÂłok :)
Nika
Fan Forum
Fan Forum

kamilo pisze:To dziÂś ja coÂś podwĂŞdzĂŞ z ''agatowego'' wÂątku (capsy autorstwa: not that kind) :lol2:
W ten sposĂłb staliÂśmy siĂŞ forumowymi przestĂŞpcami! :D Wysoki SÂądzie, ale to wszystko w dobrej kacperkowej wierze!
we wtorek - w marketach juÂż byÂł ogromny tÂłok :)
Powinni w takie tÂłoczne dni puszcaĂŚ w marketach piosenkĂŞ Red HotĂłw 'One Big Mob', moÂże co niektĂłrych spÂłoszyÂłyby mocne bity i wrzeszczÂący gÂłos Kiedisa :devil:
agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

Wiecie co? Fajnie by byÂło gdy ktoÂś zrobiÂł z Kacprem wywiad. Ciekawa jestem co by miaÂł Pan prezenter do powiedzenia.... :hmm:

[ Dodano: Sob Gru 22, 2007 11:39 am ]
ZauwaÂżyÂłam, Âże Kacpe strasznie mruga oczami...

[ Dodano: Sob Gru 22, 2007 11:42 am ]
a przynajmniej czĂŞsto mu siĂŞ to zdarza :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

agatka22 pisze:Wiecie co? Fajnie by byÂło gdy ktoÂś zrobiÂł z Kacprem wywiad. Ciekawa jestem co by miaÂł Pan prezenter do powiedzenia.... :hmm:
Pewnie, Âże fajnie by byÂło. Przyjdzie kiedys odpowiedni czas to predzej czy pozniej ktos z nim zrobi wywiad.
ZauwaÂżyÂłam, Âże Kacpe strasznie mruga oczami...
Nie zauwazylam.

Dzis Kacper w DnÂż na zmiane z Magda Sakowska, ale cos dzis zdawal sie byc mniej content nizeli w poprzednich dniach. Moze niedospanie, albo przemeczenie szumem przedswiatecznym. Za to widzialam jak go rozbawila relacja Dagmary ze sklepu zabawkowego. :D
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Nika pisze:Not that kind to autor (...)
Autorka :]

RozsierdziĂŚ, to mnie dopiero Âślepota czĂŞÂści userĂłw tego forum rozsierdza :?

Czy naprawdê nie widzicie mojego znaczka w opisie :> Okulista, moi drodzy - czym prêdzej :ban: Dopóki jeszcze nie jest za póŸno :neutral:

Czy poza facetami, to juÂż nikt tu nie moÂże robiĂŚ capsĂłw? :hyh:
:D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze: Autorka :]
RozsierdziĂŚ, to mnie dopiero Âślepota czĂŞÂści userĂłw tego forum rozsierdza :?
OÂł dzizas nie zwrĂłciÂłam uwagi na znaczek, moze tak jak mowisz jestem slepa. W kazdym badz razie przepraszam!
Czy naprawdê nie widzicie mojego znaczka w opisie :> Okulista, moi drodzy - czym prêdzej :ban: Dopóki jeszcze nie jest za póŸno :neutral:
Ze wzrokiem u mnie wszystko si, po prostu nie przypatruje sie w okolice avatara z wieksza uwaga, i to byl w tym momencie moj blad! Powtorze jeszcze raz przepraszam, mam nadzieje ze pomoze to ukoic Twoj bol!
Czy poza facetami, to juÂż nikt tu nie moÂże robiĂŚ capsĂłw? :hyh:
Mi sie czesto zdarzalo, dopoki nie zawiesiÂło sie na Poradzie.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

O BoÂże, o co te nerwy, o jedno sÂłowo :rozglada:
NiektĂłrym by siĂŞ teÂż przydaÂł jakiÂś Âśrodek uspokajajÂący :spiewa:

Nika, dziÂś znĂłw masz dzieĂą usÂłany ulubieĂącami :D
Rano Krzysiek, teraz Kacper- widzĂŞ, Âże wÂłaÂśnie przygotowuje siĂŞ do serwisĂłw :D
Muszê przyznaÌ, ze na pocz¹tku jakoœ szczególnie nie lubi³em Kacpra, ale nie doœÌ ¿e jest œwietnym prezenterem, to coraz czêœciej te¿ pokazjuje nam swoje œwietne poczucie humoru :lol2:

Capsy :arrow:
Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Trochê siê Kacper wynudzi³ - chcia³ prowadziÌ serwis od 12.30 a tu relacja z jakieœ konferencji prasowej górników, ¿¹daj¹cych podwy¿ek p³ac :)
Obrazek

MinĂŞÂła 13., przyszÂła zmiana...
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ