Już po raz kolejny nie ma powtórek "Rozmów w toku" ani rano, ani w okolicach południa.Adrian ;P pisze:2 odcinek podobał mi się o wiele bardziej niż 1 i wygląda na to, że będę go oglądał w miarę regularniePowtórka jest o 12 - to i tak dobrze, bo powtórek Sądu nie ma już w ogóle, a Rozmów w toku są chyba bardzo wczesnym rankiem, ale nie jestem pewny...
[TVN] BrzydUla
Moderator: Łukasz
Re: BrzydUla
Wczorajszy odcinek BrzydUli był super. ciekawe jaki będzie dziś....
5 odcinek jest najlepszy ze wszystkich do tej pory, wreszcie się coś dzieje .Miałem okazje oglądać go w internecie ,trzeba powiedziec ze jak nie ma reklam to wcale nie wydaje sie krótki.
W sprawie serialu po 1 tygodniu powiem tak. Serial mnie zaskoczył dość pozytywnie. Ciekawa alternatywa na tą godzinę - godzinę w której nie bardzo jest na co popatrzeć. Pewnie - gdyby to było o innej porze, obawiam się, że oglądalność nie byłaby zbyt wysoka a tak - dobra alternatywa dla juz troszkę nudnego formatu "Jaka to melodia" na TVP choć wg mnie powinna się zaczynać o 18:00 bo część osób zapewne opuszcza początek ze względu na koniec Klanu.
ZIMA
piotrek888 pisze:Może coś o oglądalności ?
Najlepszym - pod względem oglądalności - odcinkiem "BrzydUli" był ten wtorkowy, czyli nr 2 - obejrzało go 1 912 795 widzów.KS_WM pisze:ale oczywiście ;-)
Pierwszy odcinek - 1,8 mln widzów i 17,3 proc. udziału w rynku.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

to czyli slabo rozpoczal sie serial , wyniki ogladalnosci nie czarujmy sie serial jest slaby obejrzalam dwa czy 3 odcinki i musze powiedziec ze nic ciekawego , ja wole pierwowzor z kolumbii i to bylo najlepsza brzydula i bedzie ;p
Słabo? Jak na porę nadawania serial osiąga całkiem przyzwoite wyniki oglądalności. 

2 miliony o tej godzine i jakieś 20 % udziału to jest coś . Ale takie złe wyniki to nie są
Więcej wyników
http://www.wirtualnemedia.pl/article/24 ... edniej.htm
Rzeczywiście nie są to jakieś super wyniki (udziały poniżej średniej TVN) ale myślę, że będzie lepiej.

Rzeczywiście nie są to jakieś super wyniki (udziały poniżej średniej TVN) ale myślę, że będzie lepiej.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Obejrzałem dzisiejszy odcinek i choć nie jestem zwolennikiem telenowel to uważam ,że tvn - owska BrzydUla to pomyłka i osobiście wolę wersję nadawaną u konkurenji
TVN - MARKETINGOWO NAJLEPSZA
Dla porównania obejrzałem na Dwójce BRZYDULĘ BETTY, ściągnałem kolumbijską wersję i obejrzałem tą naszą na TVNie. Najlepszą z nich wg mnie była ta kolumbijska
) ale ta amerykańska też ma wspaniały klimat. Nasza jest taka nijaka. Mimo zapowiedzi ten serial jakoś mnie nie wciągnał a obejrzałem kilka odcinków a nie tylko 1! Przykro mi to stwierdzić ale jest to jeden z gorszych seriali od czasów "Anioła Stróża" 

Od 22 grudnia TVN wstrzymuje emisję ''BrzydUli''.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Ale to po prostu przerwa zimowa, czy serial w ogóle znika z anteny?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Przerwa zimowa. Nie wydaje mi się aby TVN tak szybko rezygnował.