Trudno się z tym nie zgodzić. Kamila to doświadczenie wykorzystuje bardzo dobrze. Wolałbym widzieć po 20 Kamilę zamiast Moniki Olejnik

Moderator: Łukasz
Hehe.filipek24 pisze: Wolałbym widzieć po 20 Kamilę zamiast Moniki Olejnik
filipek24 pisze:Kiedy przeprowadzałem wywiad z Michałem Sznajderem powiedział : "w radiu człowiek uczy się, jak w 30 sekund opowiedzieć coś skomplikowanego"
Trudno się z tym nie zgodzić. Kamila to doświadczenie wykorzystuje bardzo dobrze. Wolałbym widzieć po 20 Kamilę zamiast Moniki Olejnik
Fakt, słuchając chociażby Beaty Pawlikowskiej w Zet'ce mogę zamknąć oczy i wyobrażać sobie wszystko o czym mówi.poznanska pisze:Radio nigdy nie wygra z telewizją i internetem, które swoim odbiorcom oferują bogatą gamę zdjęć, czy materiałów video (klasyczny przykład: program podróżniczy vs. National Geographic). Dlatego zadaniem radiowca jest przekazanie informacji w sposób jak najbardziej konkretny i jasny, który jednocześnie unaoczni słuchaczowi dane wydarzenie.
Ja bym się nie zgodził, te czarne kalosze Kamili, które zostały pokazane w jednym z "Poranków TVN24" (i o zdjęcia w których pytałem w swoim pierwszym "poście" na tym forumbartosz pisze:Kamila nie ma chyba jeszcze takich butów na obcasie co mogą miażdżyć inaczej myślących.;-)
Tak, tak pamiętam to ujęcie przed ósmą rano. Chyba nawet narzekała na jakieś przeziębienie. ;-)Frazes pisze:Ja bym się nie zgodził, te czarne kalosze Kamili, które zostały pokazane w jednym z "Poranków TVN24" (i o zdjęcia w których pytałem w swoim pierwszym "poście" na tym forumbartosz pisze:Kamila nie ma chyba jeszcze takich butów na obcasie co mogą miażdżyć inaczej myślących.;-)
- naprawdę nikt ich nie ma???
) byłyby według mnie dużo lepsze do ROZDEPTYWANIA rozmówców, niż schodzone obcasy Moniki Olejnik
...
Kamila bardziej nadawałaby się do programu podobnego do "Rozmowy Bardzo Politycznej". W świecie polityki jest już znana i obeznana, więc czemu by nie spróbować.RBB pisze:A może w Dniu po Dniu?
Zgadzam się, ale pewnie i tak we wrześniu, kiedy wróci Pan Rymanowski "Rbp" zniknie z anteny i ani Jarka ani Kamili po 21.20 nie zobaczymy.pixie pisze:Ja mówie, że nadawałaby się do Rozmowy b politycznej..i gdyby prowadziła na zmiane z Jarkiem, którego też uwielbiam.
Dzień po dniu najlepiej prowadzi Marcin i Dagmara ;dddd
Gdybym pomyślał, kto to prowadzi, na pewno bym nie napisał wtedy tego postapixie pisze:Ja mówie, że nadawałaby się do Rozmowy b politycznej..i gdyby prowadziła na zmiane z Jarkiem, którego też uwielbiam.
Najpierw musiałaby dołączyć do ekipy "Faktów", a by się tam dostać to przed nią długa drogapixie pisze:właśnie z lekka się zdziwiłam gdy go przeczytałam..RBB pisze:Gdybym pomyślał, kto to prowadzi, na pewno bym nie napisał wtedy tego postapixie pisze:Ja mówie, że nadawałaby się do Rozmowy b politycznej..i gdyby prowadziła na zmiane z Jarkiem, którego też uwielbiam.
Kamila nadawałaby się jeszcze Do Fakty po faktach ;P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości