Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Zatem czekaam i czekaaam na...te kilka dni.ale jak mĂłwi przysÂłowie:festina lente - Âśpiesz siĂŞ powoli.to bĂŞdzie dÂłuuugi weekend :cry:

[ Dodano: Sob Lip 22, 2006 5:07 pm ]
Ciekawe gdzie pojecha³a sobie na urlop z mê¿¿¿em.Albo nie,nie chcê wiedzieÌ...Ile¿ mo¿na czekaÌ! :spiewa:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Dla mnie Anna JĂŞdrzejowska mogÂłaby byĂŚ na urlopie przez caÂły rok. Jest tylu lepszych i sympatyczniejszych prezenterĂłw od niej.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek

[ Dodano: Pon Lip 31, 2006 8:42 pm ]
ProszĂŞ jaki Âładny capsik 8)

[ Dodano: Pon Lip 31, 2006 8:52 pm ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nareszcie wrĂłciÂła z urlopu!OczywiÂście opalona,wiadomo..
JĂŞdrzejowski teÂż wrĂłciÂł :evil: --->Fakty..

Zimna i profesjonalna jak zawsze,piĂŞkna - jak nigdy...

[ Dodano: Wto Sie 01, 2006 9:13 pm ]
DnÂŻ :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I oto Ona...
Hm,czy mi siĂŞ wydaje,czy tylko ja jestem jej fanem na forum... :D

[ Dodano: Sro Sie 02, 2006 10:30 pm ]
DnÂŻ again 8)

Obrazek

Obrazek

I maÂło kto zapewne,wie,Âże Ania JĂŞdrzejowska graÂła w filmie dokumentalnym 'W pierwszej fazie lotu' Kazimierza Karabasza...

na stronie filmpolski.pl tak napisano: :)
O pokoleniu mÂłodych ludzi w wieku startu w peÂłne, zawodowe Âżycie.Obserwujemy ich zachowania i nastorje.
"Kazimierz Karabasz z potoku ludzi wĂŞdrujÂących warszawskÂą ulicÂą wyÂławia okiem kamery twarze dwojga ludzi, by potem ÂśledziĂŚ ich poczynania. Oboje majÂą juÂż za sobÂą jakieÂś doÂświadczenia zawodowe, ciÂągle jednak sÂą w pierwszej fazie lotu do byĂŚ moÂże Âświetnej kariery. Oboje do swojej pracy podchodzÂą z pasjÂą, o coÂś im chodzi, miewajÂą wÂątpliwoÂści, pragnÂą siĂŞ rozwijaĂŚ.
Anna Lis-JĂŞdrzejewska pracĂŞ w zawodzie dziennikarskim zaczynaÂła w radiu. Teraz jest reporterkÂą TVN. MichaÂł ZieliĂąski cztery lata temu ukoĂączyÂł warszawskÂą AkademiĂŞ TeatralnÂą, jest na niej asystentem, a zarazem gra w Teatrze Powszechnym. Karabasz towarzyszy Annie podczas realizacji reportaÂżu o amerykanizowaniu siĂŞ obyczajĂłw PolakĂłw i rozmowy na tematy zawodowe z trojgiem starszych kolegĂłw. MichaÂł zaÂś obserwuje w czasie zajĂŞĂŚ ze studentami Akademii, rozmowy z ZofiÂą KucĂłwnÂą - wykÂładowcÂą na uczelni oraz spotkania z trojgiem kolegĂłw, z ktĂłrymi studiowaÂł na jednym roku." [PAT]
produkcja polska,2001 rok,czas:45 min...
45 minut,ktĂłre jak narazie pozostajÂą dla mnie tajemnicÂą...szukam :roll:

[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 9:25 pm ]
Prawie z RW :

Obrazek

izraelskie samoloty 'zbombardowa³y cele w g³¹bi Libanu'...a³aaa :> :>

Obrazek

Obrazek

No jak to Miss nie w Polsce? :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Obrazek

no proszê,nawet uœmiech siê pojawi³ w póŸne czwartkowe popo³udnie :)

Obrazek

:roll: ...

[ Dodano: Czw Sie 03, 2006 9:35 pm ]
Na stronie TVN24 prorokowali juÂż raport :
W „Raporcie wieczornym” najwaÂżniejsze wydarzenia dnia, m.in. o procesie lustracyjnym prof. Zyty Gilowskiej, o reakcji przewodniczÂącego Rady Europy na propozycjĂŞ prezydenta KaczyĂąskiego ws. przywrĂłcenia kary Âśmierci oraz o sytuacji politycznej na Ukrainie. ZapraszajÂą Anna JĂŞdrzejowska i Marta Kuligowska.
a zdjĂŞcie Ani zrobili we wtorek :

Obrazek

hahaa wiem,bo robiÂłem capsy!

...................................................

[ Dodano: PiÂą Sie 04, 2006 10:52 pm ]
MiaÂł byĂŚ Magazyn...
TVN24:
GoœÌmi I cz. programu bĂŞdÂą: PrzemysÂław Gosiewski (PiS) oraz Julia Pitera (PO). W dalszej czĂŞÂści magazynu rozmowa m.in. z byÂłym prezesem TVP Janem Dworakiem, rajdowcem Jerzym Mazurem i Jackiem Balkanem („Gazeta Wyborcza”). Zaprasza Anna JĂŞdrzejowska.
i jest...

MAGAZYN 24 GODZINY TADAAAA:
i goÂście Anny JĂŞdrzejowskiej pod krzyÂżowym ogniem pytaĂą!

Obrazek

OgieĂą...

Obrazek

i krzyÂż pytaĂą -

Obrazek

Obrazek

bezb³êdne prowadzenie

Obrazek

Obrazek

ÂŚwietny profil,brawa dla kamerzysty :brawa:

Obrazek

Finis coronat opus.A ten opus byÂł maximus! :brawa:

[ Dodano: PiÂą Sie 04, 2006 11:02 pm ]
Ania siĂŞ potrafi teÂż uÂśmiechaĂŚ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i wszyscy siĂŞ cieszÂą...

http://img504.imageshack.us/img504/9692 ... 261sg7.jpg

Obrazek

Tak trzymaĂŚ :rydzyk: :rydzyk:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Co do tego magazynu :mhm: Muszê stwierdziÌ, ¿e takiej agresywnej i momentami aroganckiej Anny to ja jeszcze nie widzia³em :D Nigdy nie by³em zwolennikiem takiej agresji dziennikarskiej :? No bo czemu ona ma s³u¿yÌ? Na pewno nie pozyskaniu odeù informacji :nie: W dodatku by³a to agresja trochê niesprawiedliwie wymierzona. Pani Piterze bowiem Anna pozwala³a znacznie wiêcej (choÌ i tak ma³o) powiedzieÌ, zaœ Gosiewskiemu bardzo czêsto przerywa³a tu¿ po wypowiedzeniu przez niego dwóch s³ów!
W drugiej czĂŞÂści magazynu znacznie przyjemniejsza atmosfera :)

Znacznie bardziej wolĂŞ, kiedy Anna jednak DnÂż prowadzi – moim zdaniem w M24h nie jest sobÂą, za bardzo stara siĂŞ naÂśladowaĂŚ i wpasowaĂŚ w trendy wyznaczone przez ... no wiecie :D Widocznie chĂŞĂŚ wpasowania siĂŞ w klimat panujÂący w M24h byÂła silniejsza od zachowania zdrowego rozsÂądku i zasad dobrego wychowania, ktĂłrych znajomoÂściÂą na co dzieĂą przecieÂż Anna moÂże siĂŞ pochwaliĂŚ :D
MyÂślĂŞ, Âże szacunek rozmĂłwcy siĂŞ naleÂży i naleÂży wysÂłuchaĂŚ w spokoju co ma do powiedzenia :] Dopiero w momencie, kiedy ten zaczyna krĂŞciĂŚ, mĂłwiĂŚ nie na temat przerwaĂŚ i sprowadziĂŚ dyskusjĂŞ na wÂłaÂściwy tor :]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

JĂŞdrzejowska jest jedynÂą osobÂą z grona prowadzÂących magazynu :24 Godziny", ktĂłra siĂŞ do tego kompletnie nie nadaje.
Po pierwsze zestresowana, po drugie bez przerwy wchodzi³a w œrodku s³owa goœciom. To by³o bardzo irytuj¹ce, gdy ktoœ mówi³, a ona nagle go zakrzykiwa³a, ¿e tego tematu ju¿ wystarczy i kwestia nastêpna. I tak w kó³ko. :uhh: Nie potrafi zapanowaÌ nad goœÌmi w bardiej cywilizowany sposób. Na szczêœcie bardzo rzadko pojawia siê w magazynie, ale wola³bym zamiast niej chocia¿by Anitê Werner.
PowtĂłrzĂŞ - JĂŞdrzejowska magazyn prowadzi beznadziejnie.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞki Âże wpadliÂście :) Przynajmniej tym razem nie bĂŞdĂŞ prowadziÂł monologu...
Nie wiedziaÂłem,Âże ktoÂś w ogĂłle bĂŞdzie oglÂądaÂł M24h,skoro na ekranie pojawi siĂŞ Ania Jot. :P

Z beznadziejnoÂściÂą prowadzenia przez niÂą Magazynu to przesada.aÂż tak Âźle nie jest w porĂłwnaniu do Grassa,ktĂłry kiedy impowizuje po prostu siĂŞ kompromituje,czy szarÂżujÂącego Marciniaka,ktĂłry zawsze musi mieĂŚ racjĂŞ.Ale w porĂłwnaniu do Rymana,czy Pochanke,Ania wypada - Âźle.
Je¿eli ten program ju¿ musi prowadziÌ (w³aœciwie nie musi,ale mo¿e,bo ma tak¹ mo¿liwoœÌ....),to mam nadziejê,¿e poczuje bluesa,bluesa gospodarza programu,któremu zadawanie trudnych pytaù przychodzi z wiêksz¹ ³atwoœci¹ i swobod¹.

A tej swobody brakuje czêsto,kiedy goœÌmi s¹ politycy,to gatunek niepokorny.próbuj¹ zaistnieÌ na wizji w ka¿dy mo¿liwy sposób,jak im siê nie podobaj¹ pytania,to mówi¹ nie na temat,póŸniej siê k³óc¹ i przykro to ogl¹daÌ.Pitera umie prowadziÌ merytoryczn¹ dyskusjê i szanuje prowadz¹cego a socjotechniczne wywody Gosiewskiego s¹ irytuj¹ce i ¿enuj¹ce.Nawet Rymanowi czasami ciê¿ko udaje siê przywróciÌ kontrolê nad rozmow¹.W pierwszej czêœci Magazynu kontrolê t¹ Ania czêsto traci³a z powodu Gosiewskiego,który w arogancki sposób odzywa³ siê do obu paù,a Aniê po prostu olewa³.Jej proœby o dostosowaniu jego wypowiedzi do okreœlonego limitu czasowego nie pomaga³y.Nie dziwiê siê,¿e musia³a ostro reagowaÌ i to w³aœnie mog³o wydawaÌ siê równie¿ aroganckie,a nawet,jak to odczuliœcie -niekulturalne.Trudno jest prowadziÌ rozmowê w cywilizowany sposób,gdy dyskutuje siê z osob¹,która ignoruje autorytet prowadz¹cego.Nale¿y wtedy byÌ stanowczym,albo puœciÌ dyskusjê 'na ¿ywio³',co nie jest ide¹ tego programu. :nie:

Dlatego prowadzenie przez Aniê tego magazynu,nie wyda³o mi siê w ¿aden sposób aroganckie.Agresja? :> Ja bym to nazwa³ drapie¿noœci¹,drapie¿noœci¹,która najlepiej charakteryzuje reportera,który musi dzia³aÌ,staraÌ siê,walczyÌ o informacjê,wywiad.AktywnoœÌ tego rodzaju pasuje do reportera,którym Ania by³a,ale nie pasuje do prowadzenia Magazynu 24h.
Zupe³nie inna by³a 2ga czêœÌ Magazynu.normalny dialog,wysoki poziom rozmówcy i tym samym inna atmosfera,mniej nerwowa i wiêksze pole manewru dla prowadz¹cej:)

Ania ma swĂłj styl prowadzenia tego programu,ktĂłry egzaminu nie zdaje,nie sprawdza siĂŞ.
Dlatego wypad³a w pi¹tek bezb³êdnie swój styl prezentuj¹c......

Najlepsza jest w DnÂŻ i w serwisach informacyjnych,solo.
W TVN24 najlepsza 'solówka'.Profesjonalizm.Informacje podane na zimno,bez sztucznych dodatków typu:teraz o s³onecznej pogodzie to siê nale¿y uœmiechn¹Ì,albo udawaÌ,¿e bawi jakaœ rzecz,która œmieszn¹ nie jest.Na koniec serwisów przyjêta etykieta prezenterska,wiêc uœmiech i zaproszenie na kolejny serwis.Klasa!

W raportach wieczornych,odnoszĂŞ wraÂżenie,Âże niektĂłre partnerki nie przepadajÂą za niÂą,a z niektĂłrymi wychodzi Âświetna mieszanka osobowoÂści i takie raporty wychodzÂą Âświetnie :tanczy:

Anna JĂŞdrzejowska to dla mnie prezenterka no.1. :roll: 2gie miejsce rĂłwnieÂż pozostanie bez zmian - Anita!I jeÂżeli chodzi o Magazyn,Anity styl sprawdziÂłby siĂŞ tu najlepiej. 8)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Na specjalne Âżyczenie aveo :D
Obrazek
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

:P

A to poniedziaÂłkowy M24h :

Obrazek

Obrazek

Ania zadaÂła juÂż nie pamiĂŞtam jakie pytanie na samym koĂącu,a Celiski do niej:'No chyba pani redaktor Âżartuje'.o co dokÂładnie chodziÂło?skomentujĂŞ to tak: :cry:

Obrazek

Z Friszke i KaczyĂąskim poszÂło gÂładko.Uczeni sÂą dobrymi rozmĂłwcami.OdpowiadajÂą na pytania.Normalna rozmowa i szacunek do prowadzÂącego.

Obrazek

TreÂściwa rozmowa,bogate zaplecze merytoryczne,obydwu stron.

Obrazek

Rozmowa z OtyliÂą byÂła subtelna i taktowna.Ania miaÂła szczegĂłlnego goÂścia,bo wszyscy pamiĂŞtamy wypadek Otylii,a teraz jej doskonaÂły powrĂłt i trzeba byÂło to jakoÂś miĂŞkko,zgrabnie poprowdziĂŚ.

Obrazek

Obrazek

I to wszystko wyszÂło trochĂŞ lepiej niÂż w piÂątek,lepiej niÂż Âźle...

[ Dodano: Wto Sie 08, 2006 6:31 pm ]
A to dzisiejszy Raport Pop. :

Obrazek

Poezja...

Obrazek

Szary,wg mnie nie jest kolorem.Ani najlepiej w ciemnych barwach,ktĂłre doskonale pasujÂą do ciemnego koloru wÂłosĂłw.ZupeÂłnie inny image,niÂż latem zeszÂłego roku.Inny i oszaÂłamiajÂący!A te nowe uczesanie :roll:

Dzisiaj b.duÂżo jasnego pudru,szczegĂłlnie pod oczami.Mam nadziejĂŞ,Âże to nie jest spowodowane wczorajszym raportem...

Obrazek

MdÂła Redo i drapieÂżna Ania.Wiadomo,kto gĂłrÂą :tanczy:

A na koniec:

Obrazek

Âśliczny uÂśmiech :) :) :)

[ Dodano: Sro Sie 09, 2006 8:59 pm ]
DyÂżur w DnÂŻ. :

O godz.12.00 TVN24 skoĂączyÂło 5 lat.O tej niezwykÂłej dacie poinformowaÂła NAS Ania JĂŞdrzejowska.'Witaj sÂądzie' :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bluzki z koÂłnierzykiem sÂą stajlisz :lol2: DziÂś kolej na paski..

Obrazek

Obrazek

i 'artystyczne':Do widzenia.

Obrazek

5 lat TVN24:Show must go on! 8)

[ Dodano: Sro Sie 09, 2006 10:01 pm ]
Tyle co Ania powiedziaÂła w urodzinowym filmiku o TVN24(g.12.15) : 'Praca prezentera w TVN24 musi byĂŚ - i podkreÂślam jednoznacznie - i efektowna i efektywna'.

W migawce przed serwisem przypomniano pogodynki:

Obrazek

ZawiodÂłem siĂŞ,bo liczyÂłem,Âże przypomnÂą AniĂŞ,ktĂłra nosiÂła kiedyÂś okulary na antenie :

Obrazek

Na koniec Faktów równie¿ pojawi³ siê podobny materia³.Trochê smutno,trochê weso³o.Aniê przy³apali na lingwistycznym chochliku.W trakcie ³¹czenia z K.Wachulcem powiedzia³a:
'W ÂŁĂłdzkim sÂądzie jest Konrad Wachulec.Witaj sÂądzie'.

Praca tej prezenterki efektowna i efektywna JEST:)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Nie podoba mi siĂŞ jej obecny wizerunek.
To prawda okulary dodawaÂły jej animuszu-i co za okropny kolor wÂłosĂłw.Wydaje mi siĂŞ Âże bardziej stonowany wyglad bardziej do niej pasuje. LubiĂŞ ja oglÂądaĂŚ ale z uwagi na kolor wlosĂłw zmuszony jestem do BOJKOTU .BĂŞdĂŞ jÂą sÂłuchaÂł ale nie oglÂądaÂł :rydzyk:
Kosik :D
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kosik :D »

Ja tam AnnĂŞ bardzo lubiĂŞ :) dobrze prowadzi serwisy, miÂło siĂŞ jej sÂłucha. KaÂżdy ma inne odczucia. ja mam takie.
~*~ :) Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24 :) ~*~

Co Wy ode mnie chceta? :D:D:D
riki
Początkujący
Początkujący

Post autor: riki »

A ja uwaÂżam, Âże Ani bardzo Âładnie w tych wÂłosach, Âżeby tylko nie przesadzaÂła z tym uczesaniem na Brigitte Bardot. DodaÂła tej automatycznej dziewczynie odrobinĂŞ kobiecoÂści.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Ja tam wolĂŞ jÂą w jasnych wÂłosach jak np tu:
Obrazek

No i muszĂŞ przyznaĂŚ, ze uÂśmiech teÂż ... sÂłodki :devil:
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Tak¹ ma³¹ niespodziankê dla Was mam... :D
Pod tym postem jest przycisk "www", nacisnijcie tam i spĂłjrzcie na kolumnĂŞ z lewej strony... :D
MiÂłej lektury zainteresowanym.

>>>FajnÂą fotkĂŞ teÂż daÂła, bardzo miÂła osoba, wbrew temu co o niej niektĂłrzy piszÂą.... <<<
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

ReanimowaĂŚ mnie!

.......................................
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Aveo, Âżyjesz?? MoÂże usta-usta pomogÂą :* :D

To taki prezent miaÂł byĂŚ.... udaÂł siĂŞ??
ODPOWIEDZ