Bogdan Rymanowski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

jeÂśliby tylko oni byli to byÂłaby to strata dla TVN24. Wszak to oni firmowali tÂą stacje a Magazyny byÂły ich czoÂłowkami. A jak Piotro Marciniak siĂŞ rozchoruje to kto poprowadzi. Grass, JĂŞdrzejowska :roll:
Justa i Rym muszÂą byĂŚ w Magazynie. MajÂą problem i ja widziaÂłem go juz przy odchodzeniu Lisa ze zabraknie im ludzi. I w miĂŞdzy czasie szeregi opuÂściÂł Ziemiec, ktĂły byÂł naturalnym zastĂŞpstwem Marciniaka.
Ale chyba za bardzo tym siê przejmuje. Mam wiekszy problem bo usun¹³em emblemat :( i system nie chce mi ponownie zaakceptowaÌ, bo wielkoœÌ mu nie pasuje :twisted:
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

NiesÂądze by to byÂł tylko urlop bo ostatnio widziaÂłem jakies jego materiaÂły w gÂłownym wydaniu. ChciaÂłbym by weekendowe wzieÂła albo Patrycja Redo albo Anitka. Rymana nadal pamiĂŞtam za czasu "WydarzeĂą" i jakos niemoge sie do niego przekonaĂŚ.
Wróciłem!!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kowal pisze: Rymana nadal pamiĂŞtam za czasu "WydarzeĂą" i jakos niemoge sie do niego przekonaĂŚ.
Te¿ go pamiêtam. Uprawia³ wówczas tak¹ propagandê jak DTV podczas stanu wojennego. Ca³e Wydarzenia by³y bardziej kaczyùskie ni¿ bracia Kaczyùscy. Ostatnio Bogus mo¿e liczyÌ na lepsze oceny, ale jeszcze przez d³ugi czas bêdê pamiêta³ jego "profesionalizm i rzetelnoœÌ" jak¹ wykaza³ siê w Wydarzeniach TV PULS.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

co ciekawe wtedy wydarzenia wg wielu byly uwazane za najlepszy po faktach serwis :lol:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Bartek pisze:co ciekawe wtedy wydarzenia wg wielu byly uwazane za najlepszy po faktach serwis :lol:
Chyba przez kó³ka ró¿aùcowe i sympatyków organizacji Opus Dei. Chcia³em zauwa¿yÌ, ¿e zarówno program jak i stacja mia³y bardzo nieskie wyniki i s³aby zasiêg terytorialny. To w³aœnie z powodów s³abej ogl¹dalnoœci Bogdan R. dosta³ wymówienie. Innym skompromitowanym dziennikarzem z redakcji Wydarzeù TV PULS jest Piotr Michalak, który po odejœciu Bogusia wraz z Magd¹ Mo³ek zosta³ g³ówn¹ twarz¹ programu. W jednym ze swoich materia³ów powiedzia³, i¿ godz¹c siê na zwi¹zki jednop³ociwoe nied³ugo bêdziemy musieli godziÌ siê na zwi¹zki ze zwierzêtami - np z koz¹, a to w imiê wolnoœci wyboru. Od tego momentu ma u mnie przechlapane. Ten burrak i prostak obecnie pracuje dla Lisa. wiadomo Solorz te¿ ma pogl¹dy prawicowo rodzinne. Wystarczy wspomnieÌ g³oœny program o homoseksualizmie.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

DziÂś rĂłwnieÂż BoguÂś.

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Ostatnio zmieniony piątek 08 lip 2005, 13:50 przez :: Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

no ja mysle ze to byly srodowiska prawicowe ;-) Ale fakt faktem ja czesto taka opinie slyszalem :P
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

hehe...a slyszeliscie jak wczoraj sianecki zgasiÂł rymana..hehehe
( jak mĂłwiÂł o goÂłocie) :D :D
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

a jutro bedzie BoguÂś :D :D (przynajmniej tak mĂłwiÂł dziÂś Kajdan.)

za nami cztery dni udrêki z A*tomatem. Mozemy odetchn¹Ì.:P

StyÂśka i Ryman rzÂądzÂą :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

I oby to siĂŞ juÂż nie powtĂłrzyÂło, choĂŚ to tylko marzenia... 8)
Teraz Ryman. To nie to, co wspaniaÂła Pochnke, ale zawsze lepiej niÂż Kajdan. Jutro bĂŞdzie moÂżna normalnie, a wiec bez piekÂącej chĂŞci rzucenia czymÂś w tv :lol: , obajrzeĂŚ FAKTY.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Powiem krĂłtko BoguÂś jest duÂżo duÂżo duÂżo lepszy od GrzeÂśka "Automata" Kajdanowicza :wink:
Żartowałem.
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

oczywiÂście ze jest lepszy, zdecydowanie. :D
ale nikt nie pobije StyÂśki..:P jest najlepsza! :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Bardzo podobaÂły mi siĂŞ dzisiejsze FAKTY! Ryman naprawdĂŞ mnie zaskoczyÂł POZYTYWNIE :D :D :D (chyba, Âże to zÂłudzenie po tylu dniach z tragicznym Kjadanem). Fajne miaÂł komentarze, na zakoĂączenie teÂż ciekawie powiedziÂł o tych burzach (choĂŚ stwierdziÂł "gomy i pioruny" - czy to nie to samo?). NaprawdĂŞ byÂło spox. ojej... :shock: chyba zaczynam go lubiĂŚ.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

mikasur pisze:Bardzo podobaÂły mi siĂŞ dzisiejsze FAKTY! Ryman naprawdĂŞ mnie zaskoczyÂł POZYTYWNIE :D :D :D (chyba, Âże to zÂłudzenie po tylu dniach z tragicznym Kjadanem). Fajne miaÂł komentarze, na zakoĂączenie teÂż ciekawie powiedziÂł o tych burzach (choĂŚ stwierdziÂł "gomy i pioruny" - czy to nie to samo?). NaprawdĂŞ byÂło spox. ojej... :shock: chyba zaczynam go lubiĂŚ.
co do gromów i piorunów to jest to zwrot z bajek dla dzieci i Ryman bardzo s³usznie go u¿y³ bo koniec Faktów to pora kiedy koùczy siê Wieczorynka i dzieci (lub rodzice) prze³¹czaj¹ na TVN :D:D
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

co z tym Sianeckim jak zgasiÂł Rymana :D ???
Android <3
ODPOWIEDZ