jeÂśliby tylko oni byli to byÂłaby to strata dla TVN24. Wszak to oni firmowali tÂą stacje a Magazyny byÂły ich czoÂłowkami. A jak Piotro Marciniak siĂŞ rozchoruje to kto poprowadzi. Grass, JĂŞdrzejowska
Justa i Rym muszÂą byĂŚ w Magazynie. MajÂą problem i ja widziaÂłem go juz przy odchodzeniu Lisa ze zabraknie im ludzi. I w miĂŞdzy czasie szeregi opuÂściÂł Ziemiec, ktĂły byÂł naturalnym zastĂŞpstwem Marciniaka.
Ale chyba za bardzo tym siê przejmuje. Mam wiekszy problem bo usun¹³em emblemat i system nie chce mi ponownie zaakceptowaÌ, bo wielkoœÌ mu nie pasuje
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
NiesÂądze by to byÂł tylko urlop bo ostatnio widziaÂłem jakies jego materiaÂły w gÂłownym wydaniu. ChciaÂłbym by weekendowe wzieÂła albo Patrycja Redo albo Anitka. Rymana nadal pamiĂŞtam za czasu "WydarzeĂą" i jakos niemoge sie do niego przekonaĂŚ.
Kowal pisze: Rymana nadal pamiĂŞtam za czasu "WydarzeĂą" i jakos niemoge sie do niego przekonaĂŚ.
Te¿ go pamiêtam. Uprawia³ wówczas tak¹ propagandê jak DTV podczas stanu wojennego. Ca³e Wydarzenia by³y bardziej kaczyùskie ni¿ bracia Kaczyùscy. Ostatnio Bogus mo¿e liczyÌ na lepsze oceny, ale jeszcze przez d³ugi czas bêdê pamiêta³ jego "profesionalizm i rzetelnoœÌ" jak¹ wykaza³ siê w Wydarzeniach TV PULS.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Bartek pisze:co ciekawe wtedy wydarzenia wg wielu byly uwazane za najlepszy po faktach serwis
Chyba przez kó³ka ró¿aùcowe i sympatyków organizacji Opus Dei. Chcia³em zauwa¿yÌ, ¿e zarówno program jak i stacja mia³y bardzo nieskie wyniki i s³aby zasiêg terytorialny. To w³aœnie z powodów s³abej ogl¹dalnoœci Bogdan R. dosta³ wymówienie. Innym skompromitowanym dziennikarzem z redakcji Wydarzeù TV PULS jest Piotr Michalak, który po odejœciu Bogusia wraz z Magd¹ Mo³ek zosta³ g³ówn¹ twarz¹ programu. W jednym ze swoich materia³ów powiedzia³, i¿ godz¹c siê na zwi¹zki jednop³ociwoe nied³ugo bêdziemy musieli godziÌ siê na zwi¹zki ze zwierzêtami - np z koz¹, a to w imiê wolnoœci wyboru. Od tego momentu ma u mnie przechlapane. Ten burrak i prostak obecnie pracuje dla Lisa. wiadomo Solorz te¿ ma pogl¹dy prawicowo rodzinne. Wystarczy wspomnieÌ g³oœny program o homoseksualizmie.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
I oby to siĂŞ juÂż nie powtĂłrzyÂło, choĂŚ to tylko marzenia...
Teraz Ryman. To nie to, co wspaniaÂła Pochnke, ale zawsze lepiej niÂż Kajdan. Jutro bĂŞdzie moÂżna normalnie, a wiec bez piekÂącej chĂŞci rzucenia czymÂś w tv , obajrzeĂŚ FAKTY.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Bardzo podobaÂły mi siĂŞ dzisiejsze FAKTY! Ryman naprawdĂŞ mnie zaskoczyÂł POZYTYWNIE (chyba, Âże to zÂłudzenie po tylu dniach z tragicznym Kjadanem). Fajne miaÂł komentarze, na zakoĂączenie teÂż ciekawie powiedziÂł o tych burzach (choĂŚ stwierdziÂł "gomy i pioruny" - czy to nie to samo?). NaprawdĂŞ byÂło spox. ojej... chyba zaczynam go lubiĂŚ.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
mikasur pisze:Bardzo podobaÂły mi siĂŞ dzisiejsze FAKTY! Ryman naprawdĂŞ mnie zaskoczyÂł POZYTYWNIE (chyba, Âże to zÂłudzenie po tylu dniach z tragicznym Kjadanem). Fajne miaÂł komentarze, na zakoĂączenie teÂż ciekawie powiedziÂł o tych burzach (choĂŚ stwierdziÂł "gomy i pioruny" - czy to nie to samo?). NaprawdĂŞ byÂło spox. ojej... chyba zaczynam go lubiĂŚ.
co do gromów i piorunów to jest to zwrot z bajek dla dzieci i Ryman bardzo s³usznie go u¿y³ bo koniec Faktów to pora kiedy koùczy siê Wieczorynka i dzieci (lub rodzice) prze³¹czaj¹ na TVN :D