Igor Sokołowski
Moderator: Łukasz
Re: Igor Sokołowski
Jutro również Igor i Ania (chociaż z tego co zrozumiałem w trakcie jednej pogawędki, to grafik miał być zupełnie inny w ten weekend). Nie miałbym nic przeciwko, gdyby Igor zastąpił Marcina, a najlepiej Jarosława w Poranku. Igor jest jak zawsze bardzo dobrze przygotowany i przynajmniej w odróżnieniu od Jarosława nie jest stronniczy, bo jak czasem słucham jak Jarek ciągle słodzi PO do przesady, a innych objeżdża nawet jak nie ma za co, to aż mnie odrzuca od oglądania.
Podzielam wasze zachwyty, jednakże wczoraj Igor popełnił małe faux pas w rozmowie z Karolem Stopą - dziennikarzem Eurosportu. Jako fanka tenisa poczułam się odrobinę zażenowana :hmm:
Nie twierdzę jednak, że innym również się to nie spodobało. Ot, takie moje odczucia.

Nie twierdzę jednak, że innym również się to nie spodobało. Ot, takie moje odczucia.
This is not the end, this is not the beginning.
A więc wszyscy doczekaliśmy się debiutu Igora w Poranku. Mnie zastanawia, czy to, że Marcin życzył Igorowi powodzenia czasami nie zaowocowało tym, że Sokołowski na stałe zastąpi Żebrowskiego.matik pisze:Też czekałem na ten debiut, chociaż wolałbym by Poranek poprowadził. Igor jest pewnie na zastępstwie (Krzysiek zastępował Kasię w poranku) Marcin Żebrowski na końcu poranka życzył powodzenia Igorowi.piotrek888 pisze:Debiut na który czekałem! Nareszcie! Igor w DnŻ!

@rogi, a wiesz, że coś takiego mi właśnie dzisiaj przeszło przez myśl. Na razie Igor nie dołącza do stałej obsady Poranka, był tylko na zastępstwie o czym dziś wspominał w trakcie rozmowy z Anią Seremak. Ale kto wie, może w przyszłości dojdzie do zmiany prowadzących. Osobiście liczę, że w trakcie castingów do X-Factora Igor będzie zastępował Jarka.
Akurat tej rozmowy nie oglądałem, zarówno wczoraj jak i dziś starałem się oglądać ciekawe części i w Poranku i w DDTVN.Amy pisze:Podzielam wasze zachwyty, jednakże wczoraj Igor popełnił małe faux pas w rozmowie z Karolem Stopą - dziennikarzem Eurosportu. Jako fanka tenisa poczułam się odrobinę zażenowana :hmm:![]()
Igor dzisiaj w DnŻ.
Z różowym krawatem
x: 
Z różowym krawatem

Różowy zły?Amy pisze:Z różowym krawatemx:
Mnie osobiście strasznie denerwuje inna rzecz, a mianowicie, że po tej przygodzie ze Wstajesz i Wiesz strasznie Igor wędruje po ramówce. Ostatnio często go nie było w DNŻ kosztem DPD.
Niekoniecznie, ponieważ widziałam już parę różowych krawatów, ale tenże odcień nie podobał mi się. Taki jakiś mdły :hmm:matik pisze:Różowy zły?Amy pisze:Z różowym krawatemx:
Dzisiaj widziałam go od czasu, kiedy to prowadził Poranek. Aż się zdziwiłam.matik pisze:Mnie osobiście strasznie denerwuje inna rzecz, a mianowicie, że po tej przygodzie ze Wstajesz i Wiesz strasznie Igor wędruje po ramówce. Ostatnio często go nie było w DNŻ kosztem DPD.
To Igor prowadził "Dpd"? Jeżeli ktoś posiada jakieś capsy to prosiłbym o wstawienie.matik pisze:Różowy zły?Amy pisze:Z różowym krawatemx:
Mnie osobiście strasznie denerwuje inna rzecz, a mianowicie, że po tej przygodzie ze Wstajesz i Wiesz strasznie Igor wędruje po ramówce. Ostatnio często go nie było w DNŻ kosztem DPD.
O jaka miła niespodzianka dziś rano 

Igor jest wyjątkowo cięty na władze Warszawy, po zmianie nazwy Mostu Północnego na Most Skłodowskiej - Curie oraz po filmie "promującym" Warszawę. Dodatkowo zaliczył już małą rozbieżność wiedzy z Agnieszką Cegielską. Chodzi o Jezioro/Zalew Soliński. Igor twierdzi że to zalew, a Aga że to jezioro i ... większa prawda jest po stronie Igora. Jest to zalew, ale potocznie nazywany jest jeziorem.
Coraz bardziej lubię tego Igora
Dzisiaj był PiŚ i DpD, a jutro będzie w Poranku 

Biedny Igor, chłopak się dzisiaj nie wyśpi :?
W Sylwestra też nie będzie długo balował, bo jak sam dzisiaj w DpD powiedział, 1 stycznia prowadzi Poranek.
A jutro w Poranku, bo ktoś musiał poratować Jarka, bo ma chore gardło. Zdrówka
W Sylwestra też nie będzie długo balował, bo jak sam dzisiaj w DpD powiedział, 1 stycznia prowadzi Poranek.
A jutro w Poranku, bo ktoś musiał poratować Jarka, bo ma chore gardło. Zdrówka

Na Sylwestra o poranku też się zapowiadał w I dzień świąt, no chyba, że plany się zmieniły, m.in. przez chorobę Jarka.Amy pisze:W Sylwestra też nie będzie długo balował, bo jak sam dzisiaj w DpD powiedział, 1 stycznia prowadzi Poranek.
Jutro sobie odpocznie, bo Kuźniar wraca