15 na żywo
Moderator: Łukasz
Re: 15 na żywo
Kilka - kilkanaście minut. W 15 na żywo zauważasz, że goście się zmieniali. Zresztą i tak prawie w ogóle nie było ich widać.
Tylko w tym wirtualu o żadnych wizytorach nie ma mowy. Wystarczy że Anna stanie poł metra za daleko, i już jest widoczna do połowy.matik pisze:Dla mnie to żaden argument z tymi gośćmi. Jakiś czas temu któryś z gospodarzy DpD miał gościa w programie i rozmawiali na stojąco. Podobnie było, jak w jednym z wydań Dolega w Teleserwisie też miał gościa - również obaj wtedy stali.
Indianina w tipi nie odkryłeś - wydania specjalne 15 na żywo w porankowym studiu były już co najmniej pięć razy, pierwszy raz 2 lipcakuba1245ab pisze:Dziś ''15 na żywo'' znów nadaje z porankowego studia, ale chyba tylko podczas wydania specjalnego.
studio wirtualne "15 na żywo" ma to do siebie, że jest tylko dla prowadzącego, np. łączenie z reporterami ze studia jest sprzed videowalla albo z redakcją tvn24.pl sprzed ekranu, a co do zmieszczenia w nim ludzi to jak DpD był w wirtualu to jakoś trzy osoby się mieściły (podczas sportu, pogody i biznesu)
Bo to też zależy jak studio jest stworzone - w Horyzoncie jak kiedyś po rozmowie gość wstał podziękować prowadzącemu, który siłą rzeczy też wstał, to widać ich było od pasa w dół, bo tak ich ucięło.
Dzisiaj 15 na Żywo z nowego studia.
-
- Fanatyk :)
... obudził się ... :devil:
15 na żywo ze studia jest od wczoraj.FLEJP pisze:Dzisiaj 15 na Żywo z nowego studia.
KKK
No cóż wczoraj nie oglądałem, a informacji na forum nie znalazłem.
Bo wszyscy pisali o tym w wątku o Annie Jędrzejowskiej.
Re: 15:00 na żywo
Trochę się zmieniła czołówka programu, a w momencie przejścia z czołówki na lot kamerą nie widać już czołówki na videowallu i innych ekranach tylko jest już wyświetlone logo programu.
-
- Fanatyk :)
Aaaaa, więc była zmiana, a ja się zdziwiłem, że dopiero dziś zauważyłem, że w pierwszym momencie czołówki pojawia się buziaczek Anusipkp pisze:Trochę się zmieniła czołówka programu

Ciekawe czy w wakacje będzie "15:00". Chyba w 2011 roku program był w wakacje, a w 2012 nie.
Dziś o 15:00 stuknęły 2 lata "15:00".
Wszystkiego najlepszego Piętnasto Na Żywo!pkp pisze:Dziś o 15:00 stuknęły 2 lata "15:00".
Liczą się tylko FAKTY! Codziennie o 19:00 w TVN
A co to się stało, że dziś programu nie ma.