[TVP1] Teleexpress

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

Raczej pozytywne.Nie zapomniaÂła jak siĂŞ ten program prowadzi. Czy ktoÂś wie co ona robiÂła jak jej nie byÂło?
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Oddycha³a, mówi³a, ciszy³¹ siê, marzy³a, wynosi³a œmieci, pra³a, gotowa³a, spa³a, korzysta³a z toalety, TV ogl¹da³a, jad³a, chodzi³a, p³aka³a, œmia³a siê i takie tam a no i dziecko urodzi³a:-)
Ostatnio zmieniony sobota 01 sty 2005, 20:20 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
mac
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mac »

To spoko. :D Aha, nie koÂżystaÂła tylko korzystaÂła.
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

mialem wraÂżenie jakby ona ten program prowadziÂła bez Âżadnej przerwy, jakby byÂła na swoim miejscu :) :arrow:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Eeeeee. Ja jakoÂś nie jstem zachwycony. MĂłwiÂła to wszystko tak jakby od niechcenia. Mam wrazenie, ze Ona to juz w ogole nie nadaje sie do przedstawiania teleexpressowych ÂżarcikĂłw na koĂącu. :?
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Po pierwsze byÂła koszmarnie zestresowana. Nie przyszpuszczaÂłem, Âże tak sie bĂŞdzie swoim powrotem denerwowaĂŚ. WyraÂźna zadyszka.

Po drugie brakowaÂło mi jakiegoÂś zdania, Âże wraca, czy Âże wita po ponad czteroletniej przerwie. MyÂślaÂłem, Âże chociaÂż na koĂącu coÂś powie.

Po trzecie gÂłos miaÂła nieczysty, jakiÂś taki zjechany, mĂłwiÂła z trudem, ale moÂże ÂświĂŞtowaÂła hucznie Nowy Rok i za kilka dni bĂŞdzie w porzÂądku.

ReasumujÂąc - nie podobaÂło mi siĂŞ. StraciÂła niestety wprawĂŞ i musi nad sobÂą popracowaĂŚ, ale wizualnie siĂŞ nie zmieniÂła.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Ada wczoraj w "Teleexpressie". Dla tych ktĂłrzy nie widzieli. :)

MichaÂł myÂśle, ze kady by sie denerwowaÂł takim powrotem. Powrotem do najpopularniejszego programu informacyjnego w Polsce kiedy patrzy na Ciebie ok 6 mln. osĂłb. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Moim zdaniem wyglÂądaÂła jak znudzona, zmĂŞczona i nie dozycia. MoÂże dochodziÂła do siebie po szaleĂąstwach ostatniej nocy? Kto wie? :D :twisted:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

ArO pisze: MichaÂł myÂśle, ze kady by sie denerwowaÂł takim powrotem. Powrotem do najpopularniejszego programu informacyjnego w Polsce kiedy patrzy na Ciebie ok 6 mln. osĂłb. :D
"Wtedy siĂŞ wyobraÂżasz sobie, Âże mĂłwisz do kamery jak do ukochanego i wszelkie negatywne emocje znikajÂą"
(C) Joanna Racewicz
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale nie kaÂżdy tak potrafi. Ta kobita z Panoramy to czĂŞsto trafiaÂła do gazet jako ta ktĂłra miaÂła kolejnych ukochanych wiec moze jej Âłatwo byÂło.

Teraz chyba juz ma mĂŞÂża.
michal
Bywalec
Bywalec

Nie wiem ile mia³a ukochanych, ale najbardziej medialna by³a znajomoœÌ z Jerzym Pilchem. O tym ukochanym w³asnie wspomina³a w tymczasie, a podobno by³a to rada jej mamy lub babci, aby siê nie stresowaÌ.

Teraz faktycznie wysz³a za m¹¿, by³o o tym potajemnym œlubie w kolorowych gazetach. "Rewia" przy okazji napisa³a o wczeœniejszym zwi¹zku z Pilchem. Numer czy dwa póŸniej napisali sprostowanie, ¿e zadzwoni³a do nich sama Racewicz mówi¹c, ¿e nie mia³a z Pilchem nic wspólnego. I przeprosili. Hmmm...
Kobu
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kobu »

S³ysza³em, ¿e na œlubie Racewiczowej byli m.in. Aleksandra i Leszek Miller. Nie wiem czy to prawda. Wiem natomist ¿e zaczê³a prowadziÌ g³ówne wydanie Panoramy po kilku zaanga¿owanych "filmach dokumentalnych" o ówczesnym wodzu SLD i pos³ankach tej partii które dzielnioe walcz¹w Sejmie o swoj¹ kobiecoœÌ. Programiki by³y s³abiutkie ale awans - prawie natychmiastowy.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Dupa prawda. JuÂż wczeÂśniej byÂła prezenterkÂą Panoramy o 22.00. I film o Milerze nie miaÂł tutaj nic do rzeczy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Kobu
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Kobu »

Po raz kolejny siĂŞ upieram. JuÂż raz nie miaÂłeÂś racji. I pamiĂŞtaj, Âże od realizacji do emisji zawsze upÂływa trochĂŞ czasu.
P.S. Mi teÂż siĂŞ Racewicz podoba. Ale kariera za wszelkÂą cenĂŞ juz nie bardzo.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Z czym nie mia³êm racji? odpisa³em Ci z Gra¿yn¹ i s¹dzê, ¿e poda³em dobre argumenty. Je¿eli mnie pamiêÌ nie myli to film o Milerze powsta³ w dwa tygodnie - z okazji jakiejœ tam rocznicy czy pó³metka. Zaproponowali Kolendzie, ale ta odmówi³a.
ODPOWIEDZ