[TVP1] Teleexpress
Moderator: Łukasz
Oddycha³a, mówi³a, ciszy³¹ siê, marzy³a, wynosi³a œmieci, pra³a, gotowa³a, spa³a, korzysta³a z toalety, TV ogl¹da³a, jad³a, chodzi³a, p³aka³a, œmia³a siê i takie tam a no i dziecko urodzi³a:-)
Ostatnio zmieniony sobota 01 sty 2005, 20:20 przez Przemek, łącznie zmieniany 1 raz.
Po pierwsze byÂła koszmarnie zestresowana. Nie przyszpuszczaÂłem, Âże tak sie bĂŞdzie swoim powrotem denerwowaĂŚ. WyraÂźna zadyszka.
Po drugie brakowaÂło mi jakiegoÂś zdania, Âże wraca, czy Âże wita po ponad czteroletniej przerwie. MyÂślaÂłem, Âże chociaÂż na koĂącu coÂś powie.
Po trzecie gÂłos miaÂła nieczysty, jakiÂś taki zjechany, mĂłwiÂła z trudem, ale moÂże ÂświĂŞtowaÂła hucznie Nowy Rok i za kilka dni bĂŞdzie w porzÂądku.
ReasumujÂąc - nie podobaÂło mi siĂŞ. StraciÂła niestety wprawĂŞ i musi nad sobÂą popracowaĂŚ, ale wizualnie siĂŞ nie zmieniÂła.
Po drugie brakowaÂło mi jakiegoÂś zdania, Âże wraca, czy Âże wita po ponad czteroletniej przerwie. MyÂślaÂłem, Âże chociaÂż na koĂącu coÂś powie.
Po trzecie gÂłos miaÂła nieczysty, jakiÂś taki zjechany, mĂłwiÂła z trudem, ale moÂże ÂświĂŞtowaÂła hucznie Nowy Rok i za kilka dni bĂŞdzie w porzÂądku.
ReasumujÂąc - nie podobaÂło mi siĂŞ. StraciÂła niestety wprawĂŞ i musi nad sobÂą popracowaĂŚ, ale wizualnie siĂŞ nie zmieniÂła.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Moim zdaniem wyglÂądaÂła jak znudzona, zmĂŞczona i nie dozycia. MoÂże dochodziÂła do siebie po szaleĂąstwach ostatniej nocy? Kto wie?

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
"Wtedy siĂŞ wyobraÂżasz sobie, Âże mĂłwisz do kamery jak do ukochanego i wszelkie negatywne emocje znikajÂą"ArO pisze: MichaÂł myÂśle, ze kady by sie denerwowaÂł takim powrotem. Powrotem do najpopularniejszego programu informacyjnego w Polsce kiedy patrzy na Ciebie ok 6 mln. osĂłb.
(C) Joanna Racewicz
Nie wiem ile mia³a ukochanych, ale najbardziej medialna by³a znajomoœÌ z Jerzym Pilchem. O tym ukochanym w³asnie wspomina³a w tymczasie, a podobno by³a to rada jej mamy lub babci, aby siê nie stresowaÌ.
Teraz faktycznie wysz³a za m¹¿, by³o o tym potajemnym œlubie w kolorowych gazetach. "Rewia" przy okazji napisa³a o wczeœniejszym zwi¹zku z Pilchem. Numer czy dwa póŸniej napisali sprostowanie, ¿e zadzwoni³a do nich sama Racewicz mówi¹c, ¿e nie mia³a z Pilchem nic wspólnego. I przeprosili. Hmmm...
Teraz faktycznie wysz³a za m¹¿, by³o o tym potajemnym œlubie w kolorowych gazetach. "Rewia" przy okazji napisa³a o wczeœniejszym zwi¹zku z Pilchem. Numer czy dwa póŸniej napisali sprostowanie, ¿e zadzwoni³a do nich sama Racewicz mówi¹c, ¿e nie mia³a z Pilchem nic wspólnego. I przeprosili. Hmmm...
S³ysza³em, ¿e na œlubie Racewiczowej byli m.in. Aleksandra i Leszek Miller. Nie wiem czy to prawda. Wiem natomist ¿e zaczê³a prowadziÌ g³ówne wydanie Panoramy po kilku zaanga¿owanych "filmach dokumentalnych" o ówczesnym wodzu SLD i pos³ankach tej partii które dzielnioe walcz¹w Sejmie o swoj¹ kobiecoœÌ. Programiki by³y s³abiutkie ale awans - prawie natychmiastowy.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dupa prawda. JuÂż wczeÂśniej byÂła prezenterkÂą Panoramy o 22.00. I film o Milerze nie miaÂł tutaj nic do rzeczy.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Z czym nie mia³êm racji? odpisa³em Ci z Gra¿yn¹ i s¹dzê, ¿e poda³em dobre argumenty. Je¿eli mnie pamiêÌ nie myli to film o Milerze powsta³ w dwa tygodnie - z okazji jakiejœ tam rocznicy czy pó³metka. Zaproponowali Kolendzie, ale ta odmówi³a.