Jak media relacjonują wydarzenia w Watykanie
Moderator: Łukasz
Trwam mam. I Puls teÂż.
Ale nie rozumiem czemu mam odkodowane HBO i C+ sport. nie mam dekoderĂłw. Wszystko popieprzone w mojej kablĂłwce.
Ale nie rozumiem czemu mam odkodowane HBO i C+ sport. nie mam dekoderĂłw. Wszystko popieprzone w mojej kablĂłwce.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Chyba najwiĂŞksza wpadka TVN. Brak transmisji z konferencji prasowej na ktĂłrej miaÂły pojawiĂŚ siĂŞ informacje o testamencie papieza. TVP 1 przerwaÂła film i nadaÂła specjalne wydanie "WiadomoÂści", a TVN wyemitowaÂł... "Rozmowy w toku" pod przepiĂŞknym tytuÂłem "PrzeÂżyÂłem!".
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Wszystkie cztery anteny TVP zosta³y po³¹czone jednoczeœnie - przed 22.00. O œmierci papie¿a dowiedzia³em siê z portalu gazeta.pl -natychmiast w³¹czy³em na TVP1 (oko³o 21.50) - nadawano wówczas jak¹œ modlitwê Jana Paw³a II odnalezion¹ w archiwach (u do³u ekranu by³ pasek z informacj¹ o zognie), potem pojawi³ siê ksi¹dz jezuita Andrzej Majewski (by³ na wszystkich kana³ach - sprawdzi³em), na tle p³on¹cej œwiecy bardzo spokojnym g³osem powiedza³ co siê sta³o; potem ruszy³y Wiadomoœci. Po chwili zmieniono tak¿e logo - zosta³ sam napis [T][V][P] ju¿ bez numerów.
WiĂŞc nie wiem drogi Kubsie w czym mogli siĂŞ skompromitowaĂŚ - emitujÂąc modlitwĂŞ z paskiem u doÂłu ekranu?
PS co do szeœciu kana³ów TVN - ostatnio UPC w³¹czy³ TVN Style - po trzech dniach do³¹czy³ do Romantici - czyli poza list¹ programów, wykasowany z pamiêci. I ja mam p³aciÌ za coœ takiego
WiĂŞc nie wiem drogi Kubsie w czym mogli siĂŞ skompromitowaĂŚ - emitujÂąc modlitwĂŞ z paskiem u doÂłu ekranu?
PS co do szeœciu kana³ów TVN - ostatnio UPC w³¹czy³ TVN Style - po trzech dniach do³¹czy³ do Romantici - czyli poza list¹ programów, wykasowany z pamiêci. I ja mam p³aciÌ za coœ takiego

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Z GĂRY PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ÂŻE NIE PODAJE DO KOGO NALEÂŻÂĄ POSZCZEGĂLNE WYPOWIEDZI, GDYÂŻ WSZYSTKO SKOPIOWAÂŁAM W ZWYKÂŁY SPOSĂB. SORCIA.
Chyba najwiĂŞksza wpadka TVN. Brak transmisji z konferencji prasowej na ktĂłrej miaÂły pojawiĂŚ siĂŞ informacje o testamencie papieza. TVP 1 przerwaÂła film i nadaÂła specjalne wydanie "WiadomoÂści", a TVN wyemitowaÂł... "Rozmowy w toku" pod przepiĂŞknym tytuÂłem "PrzeÂżyÂłem!".
Ale wszystko byÂło w TVN24, a jak wiadomo, gdy ktoÂś ma TVN, to (o ile siĂŞ nie mylĂŞ, w co raczej wÂątpiĂŞ) ma teÂż TVN24.
Najgorzej wypadÂł Polsat, ktĂłry w ogĂłle tego nie relacjonowaÂł.
To i tak nic w porĂłwnaniu ze wszystkimi wczeÂśniejszymi wpadkami TVP.
Zgadza siĂŞ
No nie wiem. SÂłyszaÂłem, ze to nie pierwsza wpadka TVN. Podobno uÂśmiercili papieÂża powoÂłujÂąc siĂŞ na plotki wÂłoskiej prasy. Nie przypominam sobie zeby TVP powoÂływaÂła siĂŞ na takie ÂźrĂłdÂła.
Wcale nie uÂśmiercili papieÂża. Pochanke powiedziÂła jedynie, Âże sÂą to plotki, informacje nieoficjalne i nawet jeÂśli byÂła to tylko pogÂłoska, to uwaÂżam, Âże dobrze zrobili jÂą podajÂąc, bo to znaczy, Âże majÂą szeroki dostĂŞp do informacji.
Jasne, gdy na TVN24 byÂła juÂż grafika "PapieÂż nie Âżyje" na TVP leciaÂł jeszcze Pan Tadeusz- faktycznie, zero wpadek.
Warto chyba takÂże dodaĂŚ, Âże relacje TVP byÂły najgorsze i najduniejsze. JakieÂś mdÂłe rozmowy, dukajÂący Durczok, zero duchowosci, jakieÂś sentymentalnoÂści odpowiedniej do sytuacji.
TVN sprawdziÂła siĂŞ najlepiej. PeÂłen profesjonalizm.
Ale wszystko byÂło w TVN24, a jak wiadomo, gdy ktoÂś ma TVN, to (o ile siĂŞ nie mylĂŞ, w co raczej wÂątpiĂŞ) ma teÂż TVN24.
To i tak nic w porĂłwnaniu ze wszystkimi wczeÂśniejszymi wpadkami TVP.
Zgadza siĂŞ

No nie wiem. SÂłyszaÂłem, ze to nie pierwsza wpadka TVN. Podobno uÂśmiercili papieÂża powoÂłujÂąc siĂŞ na plotki wÂłoskiej prasy. Nie przypominam sobie zeby TVP powoÂływaÂła siĂŞ na takie ÂźrĂłdÂła.
Wcale nie uÂśmiercili papieÂża. Pochanke powiedziÂła jedynie, Âże sÂą to plotki, informacje nieoficjalne i nawet jeÂśli byÂła to tylko pogÂłoska, to uwaÂżam, Âże dobrze zrobili jÂą podajÂąc, bo to znaczy, Âże majÂą szeroki dostĂŞp do informacji.
Jasne, gdy na TVN24 byÂła juÂż grafika "PapieÂż nie Âżyje" na TVP leciaÂł jeszcze Pan Tadeusz- faktycznie, zero wpadek.
Warto chyba takÂże dodaĂŚ, Âże relacje TVP byÂły najgorsze i najduniejsze. JakieÂś mdÂłe rozmowy, dukajÂący Durczok, zero duchowosci, jakieÂś sentymentalnoÂści odpowiedniej do sytuacji.
TVN sprawdziÂła siĂŞ najlepiej. PeÂłen profesjonalizm.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Ja nie mam TVN 24. Wiesz TVN ma ok 15, 16% udziaÂłow, a TVN24 zwykle ok 1% (ostatnio ponad 2%) wiĂŞc ja nie mogÂłem prze³¹czyĂŚ i pewnie wielu takÂże nie.mikasur pisze:Z GĂRY PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ÂŻE NIE PODAJE DO KOGO NALEÂŻÂĄ POSZCZEGĂLNE WYPOWIEDZI, GDYÂŻ WSZYSTKO SKOPIOWAÂŁAM W ZWYKÂŁY SPOSĂB. SORCIA.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl