Jak media relacjonują wydarzenia w Watykanie

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Trwam mam. I Puls teÂż.
Ale nie rozumiem czemu mam odkodowane HBO i C+ sport. nie mam dekoderĂłw. Wszystko popieprzone w mojej kablĂłwce.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Tego nie trzeba rozumieĂŚ-z tego trzeba sie cieszyĂŚ :!: :!:
MAKEPOVERTYHISTORY
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

w HBO jest jakaÂś promocja znowu, ze moÂżna oglÂądaĂŚ za free :arrow:
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Jak dla mnie najlepsze relacje ma TVN, a najlepszÂą ramĂłwkĂŞ "zastĂŞpczÂą" Polsat.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Chyba najwiĂŞksza wpadka TVN. Brak transmisji z konferencji prasowej na ktĂłrej miaÂły pojawiĂŚ siĂŞ informacje o testamencie papieza. TVP 1 przerwaÂła film i nadaÂła specjalne wydanie "WiadomoÂści", a TVN wyemitowaÂł... "Rozmowy w toku" pod przepiĂŞknym tytuÂłem "PrzeÂżyÂłem!".
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

To i tak nic w porĂłwnaniu ze wszystkimi wczeÂśniejszymi wpadkami TVP. :twisted:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

No nie wiem. SÂłyszaÂłem, ze to nie pierwsza wpadka TVN. Podobno uÂśmiercili papieÂża powoÂłujÂąc siĂŞ na plotki wÂłoskiej prasy. Nie przypominam sobie zeby TVP powoÂływaÂła siĂŞ na takie ÂźrĂłdÂła.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Jasne, gdy na TVN24 byÂła juÂż grafika "PapieÂż nie Âżyje" na TVP leciaÂł jeszcze Pan Tadeusz- faktycznie, zero wpadek :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

A czy podanie informacji o œmierci papie¿a to jest wyœcig :?: TVP po³¹czy³a przecie¿ 4 anteny. Sk¹d wiesz, ¿e to nie by³o powodem opóŸnienia :?:
Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

TVN po³¹czy³ wtedy a¿ 6 anten :)
kajtek
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: kajtek »

Maciekw pisze:TVN po³¹czy³ wtedy a¿ 6 anten :)
ale nie po³¹czy³ 3 anten ogólno-polskich :]
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

A nie wiemy czy regionalne stacje nie nadawaÂły wtedy swoich programĂłw. Zawsze przed 22 na TVP3 leci program wÂłasny.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Wszystkie cztery anteny TVP zosta³y po³¹czone jednoczeœnie - przed 22.00. O œmierci papie¿a dowiedzia³em siê z portalu gazeta.pl -natychmiast w³¹czy³em na TVP1 (oko³o 21.50) - nadawano wówczas jak¹œ modlitwê Jana Paw³a II odnalezion¹ w archiwach (u do³u ekranu by³ pasek z informacj¹ o zognie), potem pojawi³ siê ksi¹dz jezuita Andrzej Majewski (by³ na wszystkich kana³ach - sprawdzi³em), na tle p³on¹cej œwiecy bardzo spokojnym g³osem powiedza³ co siê sta³o; potem ruszy³y Wiadomoœci. Po chwili zmieniono tak¿e logo - zosta³ sam napis [T][V][P] ju¿ bez numerów.

WiĂŞc nie wiem drogi Kubsie w czym mogli siĂŞ skompromitowaĂŚ - emitujÂąc modlitwĂŞ z paskiem u doÂłu ekranu?

PS co do szeœciu kana³ów TVN - ostatnio UPC w³¹czy³ TVN Style - po trzech dniach do³¹czy³ do Romantici - czyli poza list¹ programów, wykasowany z pamiêci. I ja mam p³aciÌ za coœ takiego :!:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

Z GÓRY PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ¯E NIE PODAJE DO KOGO NALE¯¡ POSZCZEGÓLNE WYPOWIEDZI, GDY¯ WSZYSTKO SKOPIOWA£AM W ZWYK£Y SPOSÓB. SORCIA.

Chyba najwiĂŞksza wpadka TVN. Brak transmisji z konferencji prasowej na ktĂłrej miaÂły pojawiĂŚ siĂŞ informacje o testamencie papieza. TVP 1 przerwaÂła film i nadaÂła specjalne wydanie "WiadomoÂści", a TVN wyemitowaÂł... "Rozmowy w toku" pod przepiĂŞknym tytuÂłem "PrzeÂżyÂłem!".

Ale wszystko byÂło w TVN24, a jak wiadomo, gdy ktoÂś ma TVN, to (o ile siĂŞ nie mylĂŞ, w co raczej wÂątpiĂŞ) ma teÂż TVN24.
Najgorzej wypadÂł Polsat, ktĂłry w ogĂłle tego nie relacjonowaÂł.

To i tak nic w porĂłwnaniu ze wszystkimi wczeÂśniejszymi wpadkami TVP.

Zgadza siĂŞ :!:

No nie wiem. SÂłyszaÂłem, ze to nie pierwsza wpadka TVN. Podobno uÂśmiercili papieÂża powoÂłujÂąc siĂŞ na plotki wÂłoskiej prasy. Nie przypominam sobie zeby TVP powoÂływaÂła siĂŞ na takie ÂźrĂłdÂła.

Wcale nie uÂśmiercili papieÂża. Pochanke powiedziÂła jedynie, Âże sÂą to plotki, informacje nieoficjalne i nawet jeÂśli byÂła to tylko pogÂłoska, to uwaÂżam, Âże dobrze zrobili jÂą podajÂąc, bo to znaczy, Âże majÂą szeroki dostĂŞp do informacji.

Jasne, gdy na TVN24 byÂła juÂż grafika "PapieÂż nie Âżyje" na TVP leciaÂł jeszcze Pan Tadeusz- faktycznie, zero wpadek.

Warto chyba takÂże dodaĂŚ, Âże relacje TVP byÂły najgorsze i najduniejsze. JakieÂś mdÂłe rozmowy, dukajÂący Durczok, zero duchowosci, jakieÂś sentymentalnoÂści odpowiedniej do sytuacji.

TVN sprawdziÂła siĂŞ najlepiej. PeÂłen profesjonalizm.
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

mikasur pisze:Z GÓRY PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, ¯E NIE PODAJE DO KOGO NALE¯¡ POSZCZEGÓLNE WYPOWIEDZI, GDY¯ WSZYSTKO SKOPIOWA£AM W ZWYK£Y SPOSÓB. SORCIA.

Ale wszystko byÂło w TVN24, a jak wiadomo, gdy ktoÂś ma TVN, to (o ile siĂŞ nie mylĂŞ, w co raczej wÂątpiĂŞ) ma teÂż TVN24.
Najgorzej wypadÂł Polsat, ktĂłry w ogĂłle tego nie relacjonowaÂł.
Ja nie mam TVN 24. Wiesz TVN ma ok 15, 16% udzia³ow, a TVN24 zwykle ok 1% (ostatnio ponad 2%) wiêc ja nie mog³em prze³¹czyÌ i pewnie wielu tak¿e nie.
ODPOWIEDZ