Kto by pomyślał, że to co napisałem 9 stycznia okażę się (choć dla mnie zawsze było) prawdą! Agnieszka Cegielska otrzymała Forumera 2018 w kategorii "Prezenter Pogody". Gratuluję i serdecznie pozdrawiam!!!
Najlepsza prezenterka pogody w Polsce, zdobywczyni Forumera 2018, obchodzi dziś imieniny. Przesyłam najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności we wszystkim (sukcesu kolejnej książki!) i oczywiście pięknego uśmiechu dla Nas #AgaNiezastąpiona
26/01/2019, "Wstajesz i weekend" / "Fakty po południu" (screeny/streaming)
I pozwolę sobie na chwilę prywaty: nieomal w prezencie urodzinowym dorobiłem się drugiej gwiazdki i pękła granica 4.000 postów! Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie, komentarze i sugestie, nawet te czasem krytyczne. Mam nadzieję że nie dałam powodów, by było ich zbyt wiele .
Dziś Niezastąpiona Agnieszka z radością mówiła o dniach pełnych słońca, które są przed nami, a taka pogoda powinna zadowolić wszystkich - i tych w miastach, i tych na zimowiskach. Zrobiła też małą zagadkę z rysunkiem od synoptyka - i ten zniewalający uśmiech na szóstym screenie
16/02/2019, "Wstajesz i weekend" (screeny/streaming)
Niestety ze smutkiem i nieukrywanym żalem informuję, że nie dysponuje żadnymi zdjęciami z ubiegłego wtorku, gdy miała poranny dyżur na antenie TVN24 . Obowiązki zawodowe, wiecie... Z kolei screeny z minionej niedzieli robiłem tylko telefonem (mniejsza rozdzielczość), one ukażą się prawdopodobnie tylko na stronie fanklubu.
Wczoraj Agnieszka Cegielska współprowadziła 22. Galę "Telekamer Tele Tygodnia" niestety nie mogłem oglądać tego wydarzenia, ale to zdjęcie pokazuje, że jak zwykle było po prostu przepięknie