Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

azbest-chÂłop pisze:PS Czy dobrze rozpoznajĂŞ bluzeczkĂŞ z afery guziczkowej? :lol2:
hmmmm :mhm: a co to za afera guziczkowa?? :hmm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Cisza, Âżadnej ''afery'' nie byÂło :cicho: My juÂż teraz w ten sposĂłb nie dyskutujemy :lol:
Black Jack '62 pisze:DocieraÂło do mnie to, Âże czasu na relacjĂŞ byÂło niewiele, ale wydaje mi siĂŞ, Âże nie zaszkodziÂłoby kilka razy wiĂŞcej powtĂłrzyĂŚ nazwiska kandydatĂłw startujÂących w wyborach ... :mhm: Jak widaĂŚ szukaÂłem dziury w caÂłym i martwiÂłem siĂŞ na zapas, zupeÂłnie niepotrzebnie :lol2:
Zupe³nie niepotrzebnie :) Przecie¿ tu g³ównie chodzi³o o to, ¿eby ukazaÌ g³ównie pomys³ wspó³pracy dwóch partii, pomys³, który sp³on¹³ na panewce ;)
Dzisiejsze poranne pojawienie siĂŞ Agatty w ten brrr... strasznie zimny ranek podziaÂło na mnie jak gorÂące kakao :D Wypite oczywiÂście :D
A co ma znaczyĂŚ .... wypite :>
Co? :lol2: A nie mogĂŞ zdradziĂŚ... chyba, Âże... :mhm: No dobra :D Wypicie zawsze kojarzy siĂŞ z { ...azbest-chÂłop cenzura... } :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

.. :stop:
..niedÂługo dojdzie do tego Âże wszystkie wasze posty w caÂłoÂści bĂŞdÂą tak wyglÂądaÂły: ..I CENSOR MYSELF.. ..I CENSOR MYSELF.. ..I CENSOR MYSELF.. ..I CENSOR MYSELF..

..a przecieÂż nie o to w dyskusji chodzi :>
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Trzymaj siê tematu, s³owa pod¹¿¹ za nim.

azbest, ch³opie - gadaj¿e do stu tysiêcy diab³ów, o co Tobie z tym wypitym kakao chodzi³o? Gadaj, bo siê wœcieknê! :devil: Na ró¿ne sposoby interpretujê tê metaforê :lol2: I o pewnych interpretacjach nie chcia³bym pisaÌ publicznie ... wiêc w mailu mi mo¿e wyjaœnij :lol2:

Jaki jestem sÂłaby ... ku memu niesÂłychanemu zdumieniu i wprost nieprzyzwoitej radoÂści :szalony:
Ale, czy to moja albo Wasza wina, Âże Agata w caÂłej, powtarzam caÂłej swojej wspaniaÂłoÂści, dziaÂła wrĂŞcz elektryzujÂąco na mnie ... znudzonego codziennoÂściÂą? :szalony:
MyÂślĂŞ, Âże my faceci jesteÂśmy wspaniali: konkretni, rzeczowi, nie mÂącimy, nie dziaÂłamy irracjonalnie, mĂłwimy to, co myÂślimy, no a czasem pomyÂślimy dopiero jak powiemy, czy coÂś napiszemy, ale jesteÂśmy szczerzy :devil:
MĂŞÂżczyÂźni sÂą po to, by patrzeĂŚ na kobiety. Kobiety by patrzeĂŚ na siebie, bĂŞdÂąc przedmiotem oglÂądu. UpraszczajÂąc, moÂżna powiedzieĂŚ, Âże mĂŞÂżczyÂźni dziaÂłajÂą, a kobiety objawiajÂą siĂŞ im - przecieÂż tak jest od poczÂątku Âświata :szalony: Tego nie da siĂŞ zatÂłamsiĂŚ ... chyba nie ma czym siĂŞ gorszyĂŚ :rozglada:

SiĂŞ zastanawiam ... :mhm: ZabrzmiaÂło groÂźnie :devil: MoÂże lepiej zostawcie mnie samego z moim dylematem moralnym ... nie przejmujcie siĂŞ mnÂą :lol: JakoÂś sobie poradzĂŞ :lol:
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro sejm nie bĂŞdzie wiĂłdÂł prymu i Âże znĂłw na granicy schwytajÂą jakichÂś nielegalnych imigrantĂłw, Âże znĂłw jacyÂś skorumpowani celnicy wpadnÂą w rĂŞce sprawiedliwoÂści ... czekam :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

OkazaÂło siĂŞ, Âże cenzura zadziaÂłaÂła bardziej pobudzajÂąco na wyobraÂźniĂŞ niÂż obnaÂżone sÂłowa :lol2:

Black, Jacku ;) DÂługo zastanawiaÂłem siĂŞ, co Ci odpisaĂŚ...
I dopiero teraz przyszÂło mi do gÂłowy, przypomniaÂłem sobie, Âże kiedy Agatta zaczynaÂła relacjĂŞ, ja zaczynaÂłem piĂŚ kakao, a kiedy ona koĂączyÂła mĂłwiĂŚ, ja koĂączyÂłem dopijaĂŚ owe kakao :lol:
Wystarczy wyjaÂśnieĂą? Nie nadinterpretuj niektĂłrych zdaĂą.
ÂŻycie nie skÂłada siĂŞ z samych metafor ;)
ChoĂŚ czasami moÂże siĂŞ tak wydawaĂŚ, kiedy to, na co patrzysz wydaje Ci siĂŞ byĂŚ poezjÂą 8)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Acha, to ja mam ju¿ ... ju¿ jasnoœÌ :lol2:
ChoĂŚ czasami moÂże siĂŞ tak wydawaĂŚ, kiedy to, na co patrzysz wydaje Ci siĂŞ byĂŚ poezjÂą 8)
A do mnie wÂłaÂśnie dotarÂło, Âże z tego czekania nic nie wyniknie dla nas zadowalajÂącego :/ Tzn. czekanie bĂŞdzie bezowowcne, bo dziÂś bĂŞdziemy Âświadkami jedynie prozy Âżycia ;) ObmyÂśliÂłem coÂś takiego :D Agata ma najprawdopodobniej dziÂś wolne, poniewaÂż najprawdopodobniej bĂŞdzie pracowaÂła w weekend, wiĂŞc Âśrodek tygodnia najprawdopodobniej, a przynajmniej najprawdopodobniej 2 dni przewidziane sÂą jako dni wolne. PojawiÂło siĂŞ w moim zapisie tyle razy sÂłowo ''najprawdopobniej'', bo nie mam pojĂŞcia o tym, jak oni - tvn24 PoznaĂą, ukÂładajÂą sobie grafik :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..zejœcie planu.. :hmm: ..wróÌ.. ..zejœcie sejmu na plan dalszy uda³o ci siê przewidzieÌ :)
..dzieĂą na Âżywo wyglÂąda tak jak powinien wyglÂądaĂŚ..
..czyli jest sporo czasu na regiony :)
..nawet materiaÂły reporterĂłw dajÂą co jakiÂś czas :)
..ale nie ma Poznania :( ..nie ma Agatki :( ..wiĂŞc moÂże ma dzis wolne :)
..Black zamiast siedzieĂŚ przed komputerem powinieneÂś pĂŞdziĂŚ na miasto :lol:
HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

...z turystycznym przywiÂązaniem...

Post autor: HERMEN »

Do tej pory bywaÂłem tu turystycznie, ale chciaÂłbym zostaĂŚ tu dÂłuÂżej... (:ÂŻaÂłujĂŞ, Âże czas... brak wolnego czasu nie pozwala mi osiedliĂŚ siĂŞ tu na staÂłe. PrzedsiĂŞwezmĂŞ jednak w tym celu wszelkie starania i prĂłby (: ZarĂłwno zaawansowani jak i poczÂątkujÂący chcÂą... pragnÂą zostaĂŚ tu na dÂłuÂżej... (:
Nie chcĂŞ czekaĂŚ ni chwili dÂłuÂżej (; CzujĂŞ, Âże doÂświadczenie, jakie tu zdobĂŞdĂŞ, bĂŞdzie procentowaÂło w przyszÂłoÂści (:
Zaleg³a lektura przerobiona... Dylematy forumowiczów wci¹¿ pozosta³y te same (; Pozornie dzia³o siê niewiele, a przynajmniej nie tyle, ile by siê chcia³o i nie tyle, ile tego pamiêtnego sierpniowego tygodnia (: Uwa¿am mimo to, ¿e gorszym w skutkach od tych uœwiadomionych ostatnich braków i absencji, by³o jedynie to, to co mnie spotka³o w dzieciùstwie po zjedzeniu muchomora Amanita muscaria ): Teraz, mimo up³ywu lat, ka¿de pozytywne odczucie przek³adam na rekonwalescencjê i postrzegam jako zadoœÌuczynienie (;
OddaÂłem siĂŞ pochÂłaniajÂącej wszelki czas i myÂśli pasji.
W poniedzia³ek rano, kiedy wiedzia³em ju¿, ¿e nie œpiê, czeka³em zerkaj¹c w okno na wschodniej œcianie na œwiat³o poranka, a ono przysz³o nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (: Po raz pierwszy od minionego lata mój wzrok spocz¹³ na Niej. Anga¿ wszystkich zmys³ów... To zaczyna siê zawsze jak pomruk, potem nabiera rozpêdu, nawet nie próbowa³em tego zrozumieÌ (; ¯a³owa³em, ¿e tak d³ugo pozostawa³em œlepy, kiedy widzia³em w Jej oczach œwiate³ka rozjaœniaj¹ce istotê poranka, a w Jej g³osie dŸwiêki nadaj¹ce rytm mojemu sercu, rozumowi zaœ klarownoœÌ sytuacji.
To byÂło przeÂżycie niezapomniane... (:
MĂŞÂżczyÂźni sÂą po to, by patrzeĂŚ na kobiety. Kobiety by patrzeĂŚ na siebie, bĂŞdÂąc przedmiotem oglÂądu. UpraszczajÂąc, moÂżna powiedzieĂŚ, Âże mĂŞÂżczyÂźni dziaÂłajÂą, a kobiety objawiajÂą siĂŞ im - przecieÂż tak jest od poczÂątku Âświata :szalony:
Co nie znaczy, ¿e nie nale¿y traktowaÌ tego w kategorii u³omnoœci... Mniej wiêcej wszyscy posiadamy cechy psychiki podgl¹dacza, bez wzglêdu na p³eÌ. Nie w stricte klinicznym czy przestêpczym sensie, ale w ca³ym naszym fizycznym, psychicznym i emocjonalnym postrzeganiu œwiata. BliskoœÌ, dostêpnoœÌ telewizji i internetu temu sprzyja. A gdy odkryjesz nagle pod lup¹ boginiê, nie ma ratunku przed zatraceniem (;

Miejcie na wzglĂŞdzie, Âże tĂŞskno mi do rozmĂłw, takich otwartych i szczerych, takich o rzeczach bÂłahych i rzeczach waÂżnych...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: ...z turystycznym przywiÂązaniem...

Post autor: Funckyrella »

HERMEN pisze: to co mnie spotkaÂło w dzieciĂąstwie po zjedzeniu muchomora Amanita muscaria ):
:o I to przeÂżyÂłeÂś? :o To ty jesteÂś dzieckiem szczĂŞÂścia :lol2:
W poniedziaÂłek rano, kiedy wiedziaÂłem juÂż, Âże nie ÂśpiĂŞ, czekaÂłem zerkajÂąc w okno na wschodniej Âścianie na ÂświatÂło poranka, a ono przyszÂło nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (:
W pierwszej chwili myÂślaÂłam, Âże masz na myÂśli Jakuba PoradĂŞ :hahaha: ;) Dopiero zachĂłd mnie oÂświeciÂł :lol2:
Miejcie na wzglĂŞdzie, Âże tĂŞskno mi do rozmĂłw, takich otwartych i szczerych, takich o rzeczach bÂłahych i rzeczach waÂżnych...
Przede wszystkim Agatka powinna mieĂŚ to na uwadze :lol2:
A reszta w waszych rĂŞkach :lol2:
HERMEN w tobie jeszcze pokÂładam nadziejĂŞ, ciebie postrzegam jako mĂŞÂżczyznĂŞ zrĂłwnowaÂżonego - nie rozczaruj mnie :lol:

Ze mnÂą - cenzorkÂą (nie cenzurkÂą :devil: ) od tej pory, w celu unikniĂŞcia moralnego kaca, przed opublikowaniem posta proszĂŞ siĂŞ skontaktowaĂŚ :lol2: Ewentualnie z lekarzem, bÂądÂź farmaceutÂą :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Do tej pory bywaÂłem tu turystycznie, ale chciaÂłbym zostaĂŚ tu dÂłuÂżej...
..czeœÌ HERMEN œwietnie znów móc przeczytaÌ twoje s³owa o Agatce :jupi:
Przede wszystkim Agatka powinna mieĂŚ to na uwadze
..to czy bĂŞdzie o czym pisaĂŚ zaleÂży tylko od niej ;)
..a Âże zawodowo bardzo maÂło u niej ostatnio dziaÂło siĂŞ byliÂśmy zdani na wspomnienia i wÂłasnÂą inwencjĂŞ twĂłrczÂą i 'wykopaliska' przez ktĂłre (pewnie czytaleÂś HERMEN) wpĂŞdziliÂśmy siĂŞ w niezÂłe myÂślowe opaÂły :(
..tak wÂłaÂściwie to nadal nie mam spokoju z tego powodu :uhh:
czekaÂłem zerkajÂąc w okno na wschodniej Âścianie na ÂświatÂło poranka, a ono przyszÂło nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (:
..dzis te¿ s³oùce mia³o szanse nadejœÌ z zachodu :lol2:
..ale niestety nie staÂło siĂŞ tak :/
..byÂła koleÂżanka Agatki :(
..Black chyba ma racjĂŞ Âże Agatki nie ma w pracy :roll:
..temat poznaùski z dziœ - zawirowania wokó³ organizowanego w tym mieœcie marszu równoœci - przypomnia³ mi o pewnej sprawie :D
..mianowicie kiedy wpisuje siĂŞ w google 'Agata Tomaszewska' pojawia siĂŞ link do strony z petycjÂą podpisanÂą przez AgatĂŞ TomaszewskÂą m.in. ;)
..oczywiÂście to nie musi byĂŚ nasza Agatka ;)
..ca³oœÌ tu :arrow: http://pl.indymedia.org/pl/2005/11/16997.shtml
..nasza czy nie nasza Agatka widnieje na tej liœcie :lol2: ciekawe czy w tym roku bêdzie tyle kontrowersji wokó³ tego marszu i czy bêdzie taka zadyma jak w zesz³ym? :D
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

obieÂżyÂświat pisze:[
..mianowicie kiedy wpisuje siĂŞ w google 'Agata Tomaszewska' pojawia siĂŞ link do strony z petycjÂą podpisanÂą przez AgatĂŞ TomaszewskÂą m.in. ;)
..oczywiÂście to nie musi byĂŚ nasza Agatka ;)
..ca³oœÌ tu :arrow: http://pl.indymedia.org/pl/2005/11/16997.shtml
..nasza czy nie nasza Agatka widnieje na tej liœcie :lol2: ciekawe czy w tym roku bêdzie tyle kontrowersji wokó³ tego marszu i czy bêdzie taka zadyma jak w zesz³ym? :D
Juz kiedys tez widziaÂłam ta petycjĂŞ w necie podpisanÂą przez "niejakÂą" AgatĂŞ TomaszewskÂą z Poznania, tez wydaje mi siĂŞ, Âże to mogÂłaby byc "nasza" Agatka, ale 100% pewnoÂści nie mam. w koĂącu tak jak juÂż to kiedyÂś ustalilismy - Tomaszewska to popularne nazwisko.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie ona? :D A dlaczego nie? PrzecieÂż mÂłodzieÂż jest teraz taka tolerancyjna :)
czekaÂłem zerkajÂąc w okno na wschodniej Âścianie na ÂświatÂło poranka, a ono przyszÂło nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (:
Jak ³adnie :) Z tym, ¿e dziœ s³oneczko œwieci bardziej w centrum :) Agatta w Siedlimowie ponownie goœci :) Razem z rodzicami s³ynnej szko³y ''do zlikwidowania'' o 13. czeka³a na wyrok s¹du, który przed chwil¹ odroczono. Natomiast rozmowa z jedn¹ z determinowanych mam bardzo mnie urzek³a, zw³aszcza Agatty stanowczoœÌ i nie owijanie w bawe³enê - kawa na ³awê :brawa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Bo Agatka w dyskusji yyyy ... w rozmowie jest jak bestia ... mówi¹c brzydko ... zwierze telewizyjne z niej prawdziwe :D Powala na kolana jej elokwencja, i ta wspomniana przez Ciebie stanowczoœÌ, d¹¿enie do celu i chêÌ uzyskania jasnej i klarownej odpwiedzi na zadane pytanie 8) W dodatku po³¹czenie: wiatr, ten golf, g³os, energiczne ruchy - cudo :lol2:
Oby, mimo odroczonego wyroku s¹du, po³¹czyli siê jeszcze z Siedlimowem :rydzyk: ChoÌ w¹tpiê ;(

Co do protestu ... Przeczucie mi podpowiada, Âże to nie ona ;)
to popularne nazwisko.
Tylko nazwisko :D CaÂła reszta jedyna w swoim rodzaju!!! :szalony:
..Black chyba ma racjĂŞ Âże Agatki nie ma w pracy :roll:
Trzeba siĂŞ sÂłuchaĂŚ BJ'a - on wie, co mĂłwi :devil: :lol: :szalony: Ale to byÂło o wczoraj :lol2:
ciekawe czy w tym roku bêdzie tyle kontrowersji wokó³ tego marszu i czy bêdzie taka zadyma jak w zesz³ym?
KontrowersjĂŞ juÂż sÂą i bĂŞdÂą zawsze :D A czy bĂŞdzie zadyma :mhm: Wszystko zaleÂży od nastawienia wÂładz miasta, manifestantĂłw i kontr-manifestantĂłw (ja, jeÂśli pĂłjdĂŞ, to w kontr-manifestacji z pokojowym nastawieniem :aniol: ) :D
HERMEN'ie z przyjemnoÂściÂą z TobÂą podyskutujĂŞ, zawsze i wszĂŞdzie, o kaÂżdej porze dnia i nocy, oczywiÂście na tyle, na ile czas na to pozwoli :/
O rzeczach powa¿nych chêtnie :] Co do b³ahych to ja siê nie piszê, poniewa¿ nie mam zdolno¶ci rozgraniczania swoich zapêdów do wkraczania na teren oznaczony tabliczk± NIEUPOWA¯NIONYM WSTÊP WZBRONIONY :stop: albo TEREN PRYWATNY, zatem balansuj±c na krawêdzi, s³owami ³atwo mogê kogo¶ (niechc±cy w gruncie rzeczy) zgorszyæ, czy uraziæ. Z moj± cenzork± mam ostatnio ma³o kontaktu, wiêc po grz±skim terenie wolê bardzo, bardzo ostro¿nie siê poruszaæ ;) Albo lepiej nie ryzykowaæ i nie wchodziæ na takowy wcale ;)
Tym bardziej, Âże ... !!! DoznaÂłem przed chwilÂą szoku :D CaÂłkiem pozytywne zaskoczenie.
Pisa³em o tym przeprosinowym mailu do Agaty :> Ku mojemu zdziwieniu nie tylko nie wyrzuci³a go do kosza - przewidywa³em niemal na 99% taki los dla listu ( :lol2: ), ale przes³a³a mi nawet mi³¹ odpowiedŸ :jupi:
Tak jak przypuszczaliÂśmy, dotarÂła do niej caÂła sprawa z pojawieniem siĂŞ ''pozazawodowych'' (jak to nazwaÂła :P ) zdjĂŞĂŚ na forum (byÂła tym faktem ponoĂŚ bardzo zaskoczona :D ), ale nie ma nam tego za zÂłe :rydzyk: JednakÂże !!!!!!!! (po zÂłoÂżeniu przeze mnie obietnicy poprawy i wczeÂśniejszych przeprosinach) zaznaczyÂła: obietnica cieszy i za sÂłowo trzymam, Âże prywatne wÂątki poza publicznÂą dyskusjÂą pozostanÂą ;)
PowaÂżne wyzwanie :neutral: CiĂŞÂżka prĂłba przede mnÂą :red: Chyba najciĂŞÂższa jak do tej pory :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..naprawdĂŞ???!!!! :shock:
..nie gniewa siĂŞ na nas? :shock:
..ale uuuuuuuuuuulgĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞe poczzuuuuuuuuuuÂłem :jupi:
..teraz nie mamy wyjÂścia - musimy waÂżyĂŚ sÂłowa :neutral:
Powala na kolana jej elokwencja, i ta wspomniana przez Ciebie stanowczoœÌ, d¹¿enie do celu i chêÌ uzyskania jasnej i klarownej odpwiedzi na zadane pytanie 8)
..a mnie powaliÂło to wypowiedziane przez AgatkĂŞ jak na komendĂŞ po pytaniu od Beatki - 'tak jest'! ..prawie jak w woju :lol2:
..i dalej juÂż ta Âświetna rozmowa :D
..od rana o tym trÂąbili a ja myÂślaÂłem Âże to bĂŞdzie temat ..no tego z torunia ..wyleciaÂło mi nazwisko z gÂłowy :hmm:
..a tu nagle Agatka :o
..szkoda Âże odroczyli ten wyrok - to moÂże sprawiĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż relacji :/
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Na co dzieĂą jestem Âświadkiem wielu absurdĂłw w tvn24, ale ten dzisiejszy byÂł absurdem absurdalnym do entej potĂŞgi Obrazek

Dla jednej relacji nara¿ali Agatkê na zmêczenie oraz wszelkie niewygody wi¹¿¹ce siê z podró¿owaniem do s¹siedniego województwa naszymi drogami?!!! :evil:
Tak zmarnotrawili dziÂś jej poÂświĂŞcenie, potencjaÂł dziennikarski, energiĂŞ ... :evil:

Agatka po powrocie wieczorem zamiast Black Jack CENZURA, pewnie czym prĂŞdzej Black Jack CENZURA ;)
Uch :D Com chciaÂł, tom napisaÂł ;)
ODPOWIEDZ