hmmmm :mhm: a co to za afera guziczkowa?? :hmm:azbest-chÂłop pisze:PS Czy dobrze rozpoznajĂŞ bluzeczkĂŞ z afery guziczkowej?![]()
Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Stały bywalec
Cisza, Âżadnej ''afery'' nie byÂło :cicho: My juÂż teraz w ten sposĂłb nie dyskutujemy 
Przecie¿ tu g³ównie chodzi³o o to, ¿eby ukazaÌ g³ównie pomys³ wspó³pracy dwóch partii, pomys³, który sp³on¹³ na panewce 
A nie mogĂŞ zdradziĂŚ... chyba, Âże... :mhm: No dobra
Wypicie zawsze kojarzy siĂŞ z { ...azbest-chÂłop cenzura... } 

ZupeÂłnie niepotrzebnieBlack Jack '62 pisze:DocieraÂło do mnie to, Âże czasu na relacjĂŞ byÂło niewiele, ale wydaje mi siĂŞ, Âże nie zaszkodziÂłoby kilka razy wiĂŞcej powtĂłrzyĂŚ nazwiska kandydatĂłw startujÂących w wyborach ... :mhm: Jak widaĂŚ szukaÂłem dziury w caÂłym i martwiÂłem siĂŞ na zapas, zupeÂłnie niepotrzebnie![]()

Co?A co ma znaczyĂŚ .... wypite :>Dzisiejsze poranne pojawienie siĂŞ Agatty w ten brrr... strasznie zimny ranek podziaÂło na mnie jak gorÂące kakaoWypite oczywiÂście

-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
Trzymaj siê tematu, s³owa pod¹¿¹ za nim.
azbest, ch³opie - gadaj¿e do stu tysiêcy diab³ów, o co Tobie z tym wypitym kakao chodzi³o? Gadaj, bo siê wœcieknê! :devil: Na ró¿ne sposoby interpretujê tê metaforê
I o pewnych interpretacjach nie chciaÂłbym pisaĂŚ publicznie ... wiĂŞc w mailu mi moÂże wyjaÂśnij
Jaki jestem sÂłaby ... ku memu niesÂłychanemu zdumieniu i wprost nieprzyzwoitej radoÂści :szalony:
Ale, czy to moja albo Wasza wina, Âże Agata w caÂłej, powtarzam caÂłej swojej wspaniaÂłoÂści, dziaÂła wrĂŞcz elektryzujÂąco na mnie ... znudzonego codziennoÂściÂą? :szalony:
MyÂślĂŞ, Âże my faceci jesteÂśmy wspaniali: konkretni, rzeczowi, nie mÂącimy, nie dziaÂłamy irracjonalnie, mĂłwimy to, co myÂślimy, no a czasem pomyÂślimy dopiero jak powiemy, czy coÂś napiszemy, ale jesteÂśmy szczerzy :devil:
MĂŞÂżczyÂźni sÂą po to, by patrzeĂŚ na kobiety. Kobiety by patrzeĂŚ na siebie, bĂŞdÂąc przedmiotem oglÂądu. UpraszczajÂąc, moÂżna powiedzieĂŚ, Âże mĂŞÂżczyÂźni dziaÂłajÂą, a kobiety objawiajÂą siĂŞ im - przecieÂż tak jest od poczÂątku Âświata :szalony: Tego nie da siĂŞ zatÂłamsiĂŚ ... chyba nie ma czym siĂŞ gorszyĂŚ :rozglada:
SiĂŞ zastanawiam ... :mhm: ZabrzmiaÂło groÂźnie :devil: MoÂże lepiej zostawcie mnie samego z moim dylematem moralnym ... nie przejmujcie siĂŞ mnÂą
JakoÂś sobie poradzĂŞ
Mam nadziejĂŞ, Âże jutro sejm nie bĂŞdzie wiĂłdÂł prymu i Âże znĂłw na granicy schwytajÂą jakichÂś nielegalnych imigrantĂłw, Âże znĂłw jacyÂś skorumpowani celnicy wpadnÂą w rĂŞce sprawiedliwoÂści ... czekam
azbest, ch³opie - gadaj¿e do stu tysiêcy diab³ów, o co Tobie z tym wypitym kakao chodzi³o? Gadaj, bo siê wœcieknê! :devil: Na ró¿ne sposoby interpretujê tê metaforê

Jaki jestem sÂłaby ... ku memu niesÂłychanemu zdumieniu i wprost nieprzyzwoitej radoÂści :szalony:
Ale, czy to moja albo Wasza wina, Âże Agata w caÂłej, powtarzam caÂłej swojej wspaniaÂłoÂści, dziaÂła wrĂŞcz elektryzujÂąco na mnie ... znudzonego codziennoÂściÂą? :szalony:
MyÂślĂŞ, Âże my faceci jesteÂśmy wspaniali: konkretni, rzeczowi, nie mÂącimy, nie dziaÂłamy irracjonalnie, mĂłwimy to, co myÂślimy, no a czasem pomyÂślimy dopiero jak powiemy, czy coÂś napiszemy, ale jesteÂśmy szczerzy :devil:
MĂŞÂżczyÂźni sÂą po to, by patrzeĂŚ na kobiety. Kobiety by patrzeĂŚ na siebie, bĂŞdÂąc przedmiotem oglÂądu. UpraszczajÂąc, moÂżna powiedzieĂŚ, Âże mĂŞÂżczyÂźni dziaÂłajÂą, a kobiety objawiajÂą siĂŞ im - przecieÂż tak jest od poczÂątku Âświata :szalony: Tego nie da siĂŞ zatÂłamsiĂŚ ... chyba nie ma czym siĂŞ gorszyĂŚ :rozglada:
SiĂŞ zastanawiam ... :mhm: ZabrzmiaÂło groÂźnie :devil: MoÂże lepiej zostawcie mnie samego z moim dylematem moralnym ... nie przejmujcie siĂŞ mnÂą

Mam nadziejĂŞ, Âże jutro sejm nie bĂŞdzie wiĂłdÂł prymu i Âże znĂłw na granicy schwytajÂą jakichÂś nielegalnych imigrantĂłw, Âże znĂłw jacyÂś skorumpowani celnicy wpadnÂą w rĂŞce sprawiedliwoÂści ... czekam

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Stały bywalec
OkazaÂło siĂŞ, Âże cenzura zadziaÂłaÂła bardziej pobudzajÂąco na wyobraÂźniĂŞ niÂż obnaÂżone sÂłowa
Black, Jacku
DÂługo zastanawiaÂłem siĂŞ, co Ci odpisaĂŚ...
I dopiero teraz przyszÂło mi do gÂłowy, przypomniaÂłem sobie, Âże kiedy Agatta zaczynaÂła relacjĂŞ, ja zaczynaÂłem piĂŚ kakao, a kiedy ona koĂączyÂła mĂłwiĂŚ, ja koĂączyÂłem dopijaĂŚ owe kakao
Wystarczy wyjaÂśnieĂą? Nie nadinterpretuj niektĂłrych zdaĂą.
ÂŻycie nie skÂłada siĂŞ z samych metafor
ChoĂŚ czasami moÂże siĂŞ tak wydawaĂŚ, kiedy to, na co patrzysz wydaje Ci siĂŞ byĂŚ poezjÂą

Black, Jacku

I dopiero teraz przyszÂło mi do gÂłowy, przypomniaÂłem sobie, Âże kiedy Agatta zaczynaÂła relacjĂŞ, ja zaczynaÂłem piĂŚ kakao, a kiedy ona koĂączyÂła mĂłwiĂŚ, ja koĂączyÂłem dopijaĂŚ owe kakao

Wystarczy wyjaÂśnieĂą? Nie nadinterpretuj niektĂłrych zdaĂą.
ÂŻycie nie skÂłada siĂŞ z samych metafor

ChoĂŚ czasami moÂże siĂŞ tak wydawaĂŚ, kiedy to, na co patrzysz wydaje Ci siĂŞ byĂŚ poezjÂą

-
- Fan Forum
Acha, to ja mam ju¿ ... ju¿ jasnoœÌ
ObmyÂśliÂłem coÂś takiego
Agata ma najprawdopodobniej dziÂś wolne, poniewaÂż najprawdopodobniej bĂŞdzie pracowaÂła w weekend, wiĂŞc Âśrodek tygodnia najprawdopodobniej, a przynajmniej najprawdopodobniej 2 dni przewidziane sÂą jako dni wolne. PojawiÂło siĂŞ w moim zapisie tyle razy sÂłowo ''najprawdopobniej'', bo nie mam pojĂŞcia o tym, jak oni - tvn24 PoznaĂą, ukÂładajÂą sobie grafik 

A do mnie wÂłaÂśnie dotarÂło, Âże z tego czekania nic nie wyniknie dla nas zadowalajÂącego :/ Tzn. czekanie bĂŞdzie bezowowcne, bo dziÂś bĂŞdziemy Âświadkami jedynie prozy ÂżyciaChoĂŚ czasami moÂże siĂŞ tak wydawaĂŚ, kiedy to, na co patrzysz wydaje Ci siĂŞ byĂŚ poezjÂą![]()

(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
..zejœcie planu.. :hmm: ..wróÌ.. ..zejœcie sejmu na plan dalszy uda³o ci siê przewidzieÌ 
..dzieĂą na Âżywo wyglÂąda tak jak powinien wyglÂądaĂŚ..
..czyli jest sporo czasu na regiony
..nawet materiaÂły reporterĂłw dajÂą co jakiÂś czas
..ale nie ma Poznania
..nie ma Agatki
..wiĂŞc moÂże ma dzis wolne 
..Black zamiast siedzieĂŚ przed komputerem powinieneÂś pĂŞdziĂŚ na miasto

..dzieĂą na Âżywo wyglÂąda tak jak powinien wyglÂądaĂŚ..
..czyli jest sporo czasu na regiony

..nawet materiaÂły reporterĂłw dajÂą co jakiÂś czas

..ale nie ma Poznania

..Black zamiast siedzieĂŚ przed komputerem powinieneÂś pĂŞdziĂŚ na miasto

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
...z turystycznym przywiÂązaniem...
Do tej pory bywaÂłem tu turystycznie, ale chciaÂłbym zostaĂŚ tu dÂłuÂżej... (:ÂŻaÂłujĂŞ, Âże czas... brak wolnego czasu nie pozwala mi osiedliĂŚ siĂŞ tu na staÂłe. PrzedsiĂŞwezmĂŞ jednak w tym celu wszelkie starania i prĂłby (: ZarĂłwno zaawansowani jak i poczÂątkujÂący chcÂą... pragnÂą zostaĂŚ tu na dÂłuÂżej... (:
Nie chcĂŞ czekaĂŚ ni chwili dÂłuÂżej (; CzujĂŞ, Âże doÂświadczenie, jakie tu zdobĂŞdĂŞ, bĂŞdzie procentowaÂło w przyszÂłoÂści (:
Zaleg³a lektura przerobiona... Dylematy forumowiczów wci¹¿ pozosta³y te same (; Pozornie dzia³o siê niewiele, a przynajmniej nie tyle, ile by siê chcia³o i nie tyle, ile tego pamiêtnego sierpniowego tygodnia (: Uwa¿am mimo to, ¿e gorszym w skutkach od tych uœwiadomionych ostatnich braków i absencji, by³o jedynie to, to co mnie spotka³o w dzieciùstwie po zjedzeniu muchomora Amanita muscaria ): Teraz, mimo up³ywu lat, ka¿de pozytywne odczucie przek³adam na rekonwalescencjê i postrzegam jako zadoœÌuczynienie (;
OddaÂłem siĂŞ pochÂłaniajÂącej wszelki czas i myÂśli pasji.
W poniedzia³ek rano, kiedy wiedzia³em ju¿, ¿e nie œpiê, czeka³em zerkaj¹c w okno na wschodniej œcianie na œwiat³o poranka, a ono przysz³o nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (: Po raz pierwszy od minionego lata mój wzrok spocz¹³ na Niej. Anga¿ wszystkich zmys³ów... To zaczyna siê zawsze jak pomruk, potem nabiera rozpêdu, nawet nie próbowa³em tego zrozumieÌ (; ¯a³owa³em, ¿e tak d³ugo pozostawa³em œlepy, kiedy widzia³em w Jej oczach œwiate³ka rozjaœniaj¹ce istotê poranka, a w Jej g³osie dŸwiêki nadaj¹ce rytm mojemu sercu, rozumowi zaœ klarownoœÌ sytuacji.
To byÂło przeÂżycie niezapomniane... (:
Miejcie na wzglĂŞdzie, Âże tĂŞskno mi do rozmĂłw, takich otwartych i szczerych, takich o rzeczach bÂłahych i rzeczach waÂżnych...
Nie chcĂŞ czekaĂŚ ni chwili dÂłuÂżej (; CzujĂŞ, Âże doÂświadczenie, jakie tu zdobĂŞdĂŞ, bĂŞdzie procentowaÂło w przyszÂłoÂści (:
Zaleg³a lektura przerobiona... Dylematy forumowiczów wci¹¿ pozosta³y te same (; Pozornie dzia³o siê niewiele, a przynajmniej nie tyle, ile by siê chcia³o i nie tyle, ile tego pamiêtnego sierpniowego tygodnia (: Uwa¿am mimo to, ¿e gorszym w skutkach od tych uœwiadomionych ostatnich braków i absencji, by³o jedynie to, to co mnie spotka³o w dzieciùstwie po zjedzeniu muchomora Amanita muscaria ): Teraz, mimo up³ywu lat, ka¿de pozytywne odczucie przek³adam na rekonwalescencjê i postrzegam jako zadoœÌuczynienie (;
OddaÂłem siĂŞ pochÂłaniajÂącej wszelki czas i myÂśli pasji.
W poniedzia³ek rano, kiedy wiedzia³em ju¿, ¿e nie œpiê, czeka³em zerkaj¹c w okno na wschodniej œcianie na œwiat³o poranka, a ono przysz³o nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (: Po raz pierwszy od minionego lata mój wzrok spocz¹³ na Niej. Anga¿ wszystkich zmys³ów... To zaczyna siê zawsze jak pomruk, potem nabiera rozpêdu, nawet nie próbowa³em tego zrozumieÌ (; ¯a³owa³em, ¿e tak d³ugo pozostawa³em œlepy, kiedy widzia³em w Jej oczach œwiate³ka rozjaœniaj¹ce istotê poranka, a w Jej g³osie dŸwiêki nadaj¹ce rytm mojemu sercu, rozumowi zaœ klarownoœÌ sytuacji.
To byÂło przeÂżycie niezapomniane... (:
Co nie znaczy, ¿e nie nale¿y traktowaÌ tego w kategorii u³omnoœci... Mniej wiêcej wszyscy posiadamy cechy psychiki podgl¹dacza, bez wzglêdu na p³eÌ. Nie w stricte klinicznym czy przestêpczym sensie, ale w ca³ym naszym fizycznym, psychicznym i emocjonalnym postrzeganiu œwiata. BliskoœÌ, dostêpnoœÌ telewizji i internetu temu sprzyja. A gdy odkryjesz nagle pod lup¹ boginiê, nie ma ratunku przed zatraceniem (;Mê¿czyŸni s¹ po to, by patrzeÌ na kobiety. Kobiety by patrzeÌ na siebie, bêd¹c przedmiotem ogl¹du. Upraszczaj¹c, mo¿na powiedzieÌ, ¿e mê¿czyŸni dzia³aj¹, a kobiety objawiaj¹ siê im - przecie¿ tak jest od pocz¹tku œwiata :szalony:
Miejcie na wzglĂŞdzie, Âże tĂŞskno mi do rozmĂłw, takich otwartych i szczerych, takich o rzeczach bÂłahych i rzeczach waÂżnych...
-
- Stały bywalec
Re: ...z turystycznym przywiÂązaniem...
:o I to przeÂżyÂłeÂś? :o To ty jesteÂś dzieckiem szczĂŞÂściaHERMEN pisze: to co mnie spotkaÂło w dzieciĂąstwie po zjedzeniu muchomora Amanita muscaria ):

W pierwszej chwili myÂślaÂłam, Âże masz na myÂśli Jakuba PoradĂŞ :hahaha:W poniedziaÂłek rano, kiedy wiedziaÂłem juÂż, Âże nie ÂśpiĂŞ, czekaÂłem zerkajÂąc w okno na wschodniej Âścianie na ÂświatÂło poranka, a ono przyszÂło nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (:

Przede wszystkim Agatka powinna mieĂŚ to na uwadzeMiejcie na wzglĂŞdzie, Âże tĂŞskno mi do rozmĂłw, takich otwartych i szczerych, takich o rzeczach bÂłahych i rzeczach waÂżnych...

A reszta w waszych rĂŞkach

HERMEN w tobie jeszcze pokÂładam nadziejĂŞ, ciebie postrzegam jako mĂŞÂżczyznĂŞ zrĂłwnowaÂżonego - nie rozczaruj mnie

Ze mnÂą - cenzorkÂą (nie cenzurkÂą :devil: ) od tej pory, w celu unikniĂŞcia moralnego kaca, przed opublikowaniem posta proszĂŞ siĂŞ skontaktowaĂŚ

Im driving home for christmas
Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:

-
- Fan Forum
..czeœÌ HERMEN œwietnie znów móc przeczytaÌ twoje s³owa o Agatce :jupi:Do tej pory bywa³em tu turystycznie, ale chcia³bym zostaÌ tu d³u¿ej...
..to czy bĂŞdzie o czym pisaĂŚ zaleÂży tylko od niejPrzede wszystkim Agatka powinna mieĂŚ to na uwadze

..a Âże zawodowo bardzo maÂło u niej ostatnio dziaÂło siĂŞ byliÂśmy zdani na wspomnienia i wÂłasnÂą inwencjĂŞ twĂłrczÂą i 'wykopaliska' przez ktĂłre (pewnie czytaleÂś HERMEN) wpĂŞdziliÂśmy siĂŞ w niezÂłe myÂślowe opaÂły

..tak wÂłaÂściwie to nadal nie mam spokoju z tego powodu :uhh:
..dzis te¿ s³oùce mia³o szanse nadejœÌ z zachoduczeka³em zerkaj¹c w okno na wschodniej œcianie na œwiat³o poranka, a ono przysz³o nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (:

..ale niestety nie staÂło siĂŞ tak :/
..byÂła koleÂżanka Agatki

..Black chyba ma racjĂŞ Âże Agatki nie ma w pracy

..temat poznaùski z dziœ - zawirowania wokó³ organizowanego w tym mieœcie marszu równoœci - przypomnia³ mi o pewnej sprawie

..mianowicie kiedy wpisuje siĂŞ w google 'Agata Tomaszewska' pojawia siĂŞ link do strony z petycjÂą podpisanÂą przez AgatĂŞ TomaszewskÂą m.in.

..oczywiÂście to nie musi byĂŚ nasza Agatka

..ca³oœÌ tu

..nasza czy nie nasza Agatka widnieje na tej liÂście

Juz kiedys tez widziaÂłam ta petycjĂŞ w necie podpisanÂą przez "niejakÂą" AgatĂŞ TomaszewskÂą z Poznania, tez wydaje mi siĂŞ, Âże to mogÂłaby byc "nasza" Agatka, ale 100% pewnoÂści nie mam. w koĂącu tak jak juÂż to kiedyÂś ustalilismy - Tomaszewska to popularne nazwisko.obieÂżyÂświat pisze:[
..mianowicie kiedy wpisuje siĂŞ w google 'Agata Tomaszewska' pojawia siĂŞ link do strony z petycjÂą podpisanÂą przez AgatĂŞ TomaszewskÂą m.in.
..oczywiÂście to nie musi byĂŚ nasza Agatka
..ca³oœÌ tuhttp://pl.indymedia.org/pl/2005/11/16997.shtml
..nasza czy nie nasza Agatka widnieje na tej liœcieciekawe czy w tym roku bêdzie tyle kontrowersji wokó³ tego marszu i czy bêdzie taka zadyma jak w zesz³ym?
-
- Stały bywalec
Nie ona?
A dlaczego nie? PrzecieÂż mÂłodzieÂż jest teraz taka tolerancyjna
Z tym, Âże dziÂś sÂłoneczko Âświeci bardziej w centrum
Agatta w Siedlimowie ponownie goÂści
Razem z rodzicami s³ynnej szko³y ''do zlikwidowania'' o 13. czeka³a na wyrok s¹du, który przed chwil¹ odroczono. Natomiast rozmowa z jedn¹ z determinowanych mam bardzo mnie urzek³a, zw³aszcza Agatty stanowczoœÌ i nie owijanie w bawe³enê - kawa na ³awê :brawa:

Jak ÂładnieczekaÂłem zerkajÂąc w okno na wschodniej Âścianie na ÂświatÂło poranka, a ono przyszÂło nietypowo, bo... z zachodu naszego kraju (:

-
- Fan Forum
Bo Agatka w dyskusji yyyy ... w rozmowie jest jak bestia ... mĂłwiÂąc brzydko ... zwierze telewizyjne z niej prawdziwe
Powala na kolana jej elokwencja, i ta wspomniana przez Ciebie stanowczoœÌ, d¹¿enie do celu i chêÌ uzyskania jasnej i klarownej odpwiedzi na zadane pytanie
W dodatku po³¹czenie: wiatr, ten golf, g³os, energiczne ruchy - cudo
Oby, mimo odroczonego wyroku s¹du, po³¹czyli siê jeszcze z Siedlimowem :rydzyk: ChoÌ w¹tpiê
Co do protestu ... Przeczucie mi podpowiada, Âże to nie ona
CaÂła reszta jedyna w swoim rodzaju!!! :szalony:
:szalony: Ale to byÂło o wczoraj 
A czy bĂŞdzie zadyma :mhm: Wszystko zaleÂży od nastawienia wÂładz miasta, manifestantĂłw i kontr-manifestantĂłw (ja, jeÂśli pĂłjdĂŞ, to w kontr-manifestacji z pokojowym nastawieniem :aniol: )
O rzeczach powaÂżnych chĂŞtnie :] Co do bÂłahych to ja siĂŞ nie piszĂŞ, poniewaÂż nie mam zdolnoÂści rozgraniczania swoich zapĂŞdĂłw do wkraczania na teren oznaczony tabliczkÂą NIEUPOWAÂŻNIONYM WSTĂP WZBRONIONY :stop: albo TEREN PRYWATNY, zatem balansujÂąc na krawĂŞdzi, sÂłowami Âłatwo mogĂŞ kogoÂś (niechcÂący w gruncie rzeczy) zgorszyĂŚ, czy uraziĂŚ. Z mojÂą cenzorkÂą mam ostatnio maÂło kontaktu, wiĂŞc po grzÂąskim terenie wolĂŞ bardzo, bardzo ostroÂżnie siĂŞ poruszaĂŚ
Albo lepiej nie ryzykowaĂŚ i nie wchodziĂŚ na takowy wcale 
Tym bardziej, Âże ... !!! DoznaÂłem przed chwilÂą szoku
CaÂłkiem pozytywne zaskoczenie.
PisaÂłem o tym przeprosinowym mailu do Agaty :> Ku mojemu zdziwieniu nie tylko nie wyrzuciÂła go do kosza - przewidywaÂłem niemal na 99% taki los dla listu (
), ale przes³a³a mi nawet mi³¹ odpowiedŸ :jupi:
Tak jak przypuszczaliÂśmy, dotarÂła do niej caÂła sprawa z pojawieniem siĂŞ ''pozazawodowych'' (jak to nazwaÂła
) zdjĂŞĂŚ na forum (byÂła tym faktem ponoĂŚ bardzo zaskoczona
), ale nie ma nam tego za zÂłe :rydzyk: JednakÂże !!!!!!!! (po zÂłoÂżeniu przeze mnie obietnicy poprawy i wczeÂśniejszych przeprosinach) zaznaczyÂła: obietnica cieszy i za sÂłowo trzymam, Âże prywatne wÂątki poza publicznÂą dyskusjÂą pozostanÂą 
PowaÂżne wyzwanie
CiĂŞÂżka prĂłba przede mnÂą
Chyba najciĂŞÂższa jak do tej pory :szalony:

Oby, mimo odroczonego wyroku s¹du, po³¹czyli siê jeszcze z Siedlimowem :rydzyk: ChoÌ w¹tpiê

Co do protestu ... Przeczucie mi podpowiada, Âże to nie ona

Tylko nazwiskoto popularne nazwisko.

Trzeba siĂŞ sÂłuchaĂŚ BJ'a - on wie, co mĂłwi :devil:..Black chyba ma racjĂŞ Âże Agatki nie ma w pracy![]()

Kontrowersjê ju¿ s¹ i bêd¹ zawszeciekawe czy w tym roku bêdzie tyle kontrowersji wokó³ tego marszu i czy bêdzie taka zadyma jak w zesz³ym?

HERMEN'ie z przyjemnoÂściÂą z TobÂą podyskutujĂŞ, zawsze i wszĂŞdzie, o kaÂżdej porze dnia i nocy, oczywiÂście na tyle, na ile czas na to pozwoli :/Miejcie na wzglĂŞdzie, Âże tĂŞskno mi do rozmĂłw, takich otwartych i szczerych, takich o rzeczach bÂłahych i rzeczach waÂżnych...
O rzeczach powaÂżnych chĂŞtnie :] Co do bÂłahych to ja siĂŞ nie piszĂŞ, poniewaÂż nie mam zdolnoÂści rozgraniczania swoich zapĂŞdĂłw do wkraczania na teren oznaczony tabliczkÂą NIEUPOWAÂŻNIONYM WSTĂP WZBRONIONY :stop: albo TEREN PRYWATNY, zatem balansujÂąc na krawĂŞdzi, sÂłowami Âłatwo mogĂŞ kogoÂś (niechcÂący w gruncie rzeczy) zgorszyĂŚ, czy uraziĂŚ. Z mojÂą cenzorkÂą mam ostatnio maÂło kontaktu, wiĂŞc po grzÂąskim terenie wolĂŞ bardzo, bardzo ostroÂżnie siĂŞ poruszaĂŚ

Tym bardziej, Âże ... !!! DoznaÂłem przed chwilÂą szoku

PisaÂłem o tym przeprosinowym mailu do Agaty :> Ku mojemu zdziwieniu nie tylko nie wyrzuciÂła go do kosza - przewidywaÂłem niemal na 99% taki los dla listu (

Tak jak przypuszczaliÂśmy, dotarÂła do niej caÂła sprawa z pojawieniem siĂŞ ''pozazawodowych'' (jak to nazwaÂła

PowaÂżne wyzwanie

-
- Fan Forum
..naprawdĂŞ???!!!!
..nie gniewa siĂŞ na nas?
..ale uuuuuuuuuuulgĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞe poczzuuuuuuuuuuÂłem :jupi:
..teraz nie mamy wyjÂścia - musimy waÂżyĂŚ sÂłowa
..i dalej juÂż ta Âświetna rozmowa
..od rana o tym trÂąbili a ja myÂślaÂłem Âże to bĂŞdzie temat ..no tego z torunia ..wyleciaÂło mi nazwisko z gÂłowy :hmm:
..a tu nagle Agatka :o
..szkoda Âże odroczyli ten wyrok - to moÂże sprawiĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż relacji :/

..nie gniewa siĂŞ na nas?

..ale uuuuuuuuuuulgĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞĂŞe poczzuuuuuuuuuuÂłem :jupi:
..teraz nie mamy wyjÂścia - musimy waÂżyĂŚ sÂłowa

..a mnie powali³o to wypowiedziane przez Agatkê jak na komendê po pytaniu od Beatki - 'tak jest'! ..prawie jak w wojuPowala na kolana jej elokwencja, i ta wspomniana przez Ciebie stanowczoœÌ, d¹¿enie do celu i chêÌ uzyskania jasnej i klarownej odpwiedzi na zadane pytanie

..i dalej juÂż ta Âświetna rozmowa

..od rana o tym trÂąbili a ja myÂślaÂłem Âże to bĂŞdzie temat ..no tego z torunia ..wyleciaÂło mi nazwisko z gÂłowy :hmm:
..a tu nagle Agatka :o
..szkoda Âże odroczyli ten wyrok - to moÂże sprawiĂŚ Âże nie bĂŞdzie juÂż relacji :/
-
- Fan Forum
Na co dzieĂą jestem Âświadkiem wielu absurdĂłw w tvn24, ale ten dzisiejszy byÂł absurdem absurdalnym do entej potĂŞgi 
Dla jednej relacji nara¿ali Agatkê na zmêczenie oraz wszelkie niewygody wi¹¿¹ce siê z podró¿owaniem do s¹siedniego województwa naszymi drogami?!!!
Tak zmarnotrawili dziÂś jej poÂświĂŞcenie, potencjaÂł dziennikarski, energiĂŞ ...
Agatka po powrocie wieczorem zamiast Black Jack CENZURA, pewnie czym prĂŞdzej Black Jack CENZURA
Uch
Com chciaÂł, tom napisaÂł 

Dla jednej relacji nara¿ali Agatkê na zmêczenie oraz wszelkie niewygody wi¹¿¹ce siê z podró¿owaniem do s¹siedniego województwa naszymi drogami?!!!

Tak zmarnotrawili dziÂś jej poÂświĂŞcenie, potencjaÂł dziennikarski, energiĂŞ ...

Agatka po powrocie wieczorem zamiast Black Jack CENZURA, pewnie czym prĂŞdzej Black Jack CENZURA

Uch