Pod koniec materiału zaobserwowałem nowe uczesanie u Dagi :spiewa: Lubi eksperymentować z fryzurą :tanczy:
Sorry, ale capsów brak

Moderator: Łukasz
Temat bardzo "duchowy", pewnie dlatego Dagmara nie chciała go zakłócać swoją "cielesnością"Dzisiaj Daga miała materiał w PiŚie o nowej wersji Biblii
Trudno nazwać odsłonięcie czoła nową fryzurą, ale z drugiej strony kobiety wyglądają z tym o wiele korzystniej :brawa:Pod koniec materiału zaobserwowałem nowe uczesanie u Dagi
Nie jest aż tak źle, choć dzisiejsze ujęcia nie powalają :rozglada:Sorry, ale capsów brak
I tak nie mogłem się skupić na temacie, bo ciągle Jej wypatrywałemepsztajnek pisze:pewnie dlatego Dagmara nie chciała go zakłócać swoją "cielesnością" i pojawiła się w kadrze tylko dwa razy
Miałem na myśli "tył" - inne spięcie włosów z tyłu, ale jak się lepiej przyjrzałem, to dochodzę do wniosku, że Daga chyba miała już taką fryzurę :mhm:epsztajnek pisze:Trudno nazwać odsłonięcie czoła nową fryzurą
Zapewne wiąże się to z tym "duchowym" tematem, jak to określiłeśepsztajnek pisze:Nie jest aż tak źle, choć dzisiejsze ujęcia nie powalają
No widzisz, jaki ładny caps zrobiłeś :brawa:Don Matteo pisze:Sorry, że tak piszę kolejny post "pod rząd" i tworzę monolog, ale nikt nie dokumentuje dzisiejszej Dagmary :hmm:
Epsztajnek, nagrywałeś przypadkiem zapowiedź "na stojąco"
Bo nie mam lepszych capsów :rozglada:
Może jakby Daga miała inny strój :>epsztajnek pisze:z dzisiejszego pozowania Dagmary więcej szczegółów się nie wyciągnie
Przez wrodzoną skromność tego nie skomentuję :nie:epsztajnek pisze:No widzisz, jaki ładny caps zrobiłeś
Więc zrobiłeś to z premedytacją :cicho:epsztajnek pisze:Dlatego zapowiedzi nie nagrywałem i to celowo, a nie przypadkiem
Trzymam za słowo :spiewa:epsztajnek pisze:Czekam na 23:30
Jak to rozumieć Maxxxie ? :mhm:maxxx pisze:Jak dla mnie jest to objawienie ostatnich miesięcy
Hmm, jeżeli chodzi o mnie, to uważam, że Dagusia była objawieniem już na samym początku - kiedy się pojawiła, chodzi mi to m.in. o Grenoble, a jeżeli Tobie chodzi o talent prezenterski to w 100% się ze sobą zgadzamymaxxx pisze:Jak dla mnie jest to objawienie ostatnich miesięcy-mam nadzieję, że nie tylko ja tak myślę
A kto Ci broni pisać takie laurki :> Ja dodam od siebie tyle: DWS - i wszystko jasne :spiewa:maxxx pisze:No nie i znowu napisałem laurkę No, ale tak to widze.
Oby nie miała okazji Cię wkurzyć :cicho:maxxx pisze:Obiecuję, że jak kiedyś mnie czymś wkurzy to o tym napiszę.
Patrząc na te capsy, które zrobiłeś (w szczególności ten ostatni) to coś jest na rzeczymaxxx pisze:Ale Dagmara potrafi zahipnotyzowac widza
Chodzi pewnie o talent prezenterski, a nie o "całokształt" dziennikarskiepsztajnek pisze:Jak to rozumieć Maxxxie ?
epsztajnek pisze:Jak to rozumieć Maxxxie ? :mhm:
"Kaczmarę" widujemy już ponad rok :hyh:
I co dalej mam Ja wychwalać ? A guzik!Don Matteo pisze:Chodzi pewnie o talent prezenterski, a nie o "całokształt" dziennikarski![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 14 gości