Cytat:
No wiesz nie udusiÂła CiĂŞ kablem od mikrofono-lokĂłwki -to wielki sukces-mnie na pewno by udusiÂła
Móg³bys siê wywin¹Ì ale pod warunkiem,¿e ma ten sprzêt juz bezprzewodowy
mogÂła by mnie uderzyĂŚ po gÂłowie tym mikrofonem ,a jesli by miaÂła w rĂŞku wersjĂŞ z moÂżliwoÂściÂą krĂŞcenia lokĂłw mogÂła by raziĂŚ tym mikrofono-lokĂłwkÂą jak maczugÂą :devil: Joasia ma wyobraÂżniĂŞ wiĂŞc na pewno by coÂś wymyÂśliÂła :devil:
Cytat:
My juÂż tyle razy apelowaliÂśmy ze sie nam to trochĂŞ znudziÂło
Niech prĂłbuje,jeszcze peÂłen chĂŞci do apelowania jest :aniol:
nasz nowy kolega jest w jak najlepszej komitywie z PannÂą JoasiÂą -Pewnie przewidziaÂła Âże szanowny kolega pochwali siĂŞ przed nami jakie wielkie szczĂŞÂście go spotkaÂło i Âże bĂŞdzie nam bardzo przykro i ze bĂŞdziemy cierpieli z powodu zazdroÂści-Joasiu udaÂło Ci siĂŞ ta intryga -CIERPIMY
Cytat:
pewnie Joasia nie umie obsÂługiwaĂŚ komputera i dlatego do nas nie pisze
-to taki Âżarcik
To moÂże kogos poprosic o pomoc,wielu pomocnikĂłw by sie rzuciÂło :spiewa: AleÂż my tej Joasi dzisiaj dokuczamy :spiewa: Zbyt dÂługo Jej nie ma na antenie to Âświrujemy x: x:
To ja bym bardzo prosiÂł aby jakiÂś gentelman pomĂłgÂł Joasi i jÂą wszystkiego nauczyÂł :devil:
Cytat:
Ja chciaÂłbym zobaczyĂŚ minĂŞ Joasi ze ja to ja
A ja zrobiÂłbym z tego fajowy caps :spiewa:
Jak dusi mnie kablem od mikrofonu czy jak bije mnie po gÂłowie mikrofono-lokĂłwkÂą :spiewa: :devil:
A jej fani majÂą jeszcze wiĂŞkszÂą wyobraÂźniĂŞ ChÂłopaki tak siĂŞ zastanawiam :mhm: SkÂąd Wam siĂŞ to bierze? :rozglada:
czy chodzi o te nagÂłe przypÂływy geniuszu-no wiesz tacy sie juÂż urodziliÂśmy :devil:
Chyba stwierdzi³a, ¿e doœÌ ju¿ ukrywania siê :rozglada: i dziœ specjalnie dla Was dzieù podsumuje :tanczy:
DÂżastinka mĂłwisz Âże siĂŞ ukrywaÂła-koniecznie trzeba ta sprawĂŞ zbadaĂŚ :spiewa:
chyba faktycznie Âświrujemy :devil: ale dobrze mi z tym
Poza tym starych drzew sie nie przesadza to nie ma co liczyĂŚ na mojÂą poprawĂŞ -mojÂą oczywiÂście :aniol:
W drugÂą stronĂŞ teÂż to dziaÂła x:
Konwersujaca Asia :aniol:
W prawym uchu bÂłyskotka :aniol:
Joasie wyraÂźnie rozbawila historia amatorĂłw pojedynkĂłw na widÂły i inne narzĂŞdzia :spiewa:
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 11:31 pm ]
..a tutaj poleca schrupaĂŚ marchewkĂŞ na poÂźnÂą kolacje :aniol: -ciekawe czy sama tak robi :spiewa:
JuÂż dawno nie miaÂła spiĂŞtych wÂłosĂłw Musimy JÂą namawiaĂŚ do tego :aniol:
A Our Kid przepadÂł chwilowo miejmy nadziejĂŞ..pewnie oglÂądaÂł bo mĂłwiÂł ,Âże nie opuszcza :aniol:
a Our Kid jest tak bardzo chory ze nie widziaÂł Joasi wczoraj ani dzis rano!
sie zatruÂłem dosc powaznie a do tego spadÂło mi sie wczoraj ze Âścianki wspinaczkowej! szkoda gadac!
ale co tam, to maÂło wazne!
jak widze ile straciÂłem wczoraj i dzis to juz chyba bede jeszcze bardziej chory, zaÂłamany o wieeelkiej depresji juz nie wspominam!
anyway!
ide sie polozyc i ogladac tvn24!
widok Kogos wyjatkowego ( wiadomo Kogo ) od razu postawi mnie na nogi!
musi!
JeÂśli przy oglÂądaniu Joasi zostaniesz cudownie uzdrowiony to Joasia ma wielkie szanse zostaĂŚ ÂświĂŞtÂą :devil: bĂŞdziemy wspieraĂŚ proces beatyfikacyjny
ale wy sie ze mnie smiejecie!
no wiecie!
Maxxx o dzieki Ci za te capsy (tak to sie nazywa?)
od rana kurowalem sie i lezalem i calyc zas ogladalem tvn24 az wreszcie o 14.34 pojawiÂła sie pani joanna a tu nagle psikus bo ktos po paru sekundach podchodzi i wylacza mi telewizor!
wlasnie ten ktos kto ma mi urwac glowe jak tak dalej bedzie, a bedzie!
no ale jak ja mam byc zdrowy jesli robi mi sie takie rzeczy i tv mi wylanczaja wlasnie wtedy jak Ona jest!
nie ma sprawiedliwosci na swiecie! hehe