Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

HERMEN
Nowicjusz
Nowicjusz

Œwiat bez s³ów

Post autor: HERMEN »

Black Jack '62 pisze:
Agatka po powrocie wieczorem zamiast Black Jack CENZURA, pewnie czym prĂŞdzej Black Jack CENZURA ;)
Uch :D Com chciaÂł, tom napisaÂł ;)
To jakiœ szyfr? Nie pojmujê (: Co chcia³eœ napisaÌ? Np., ¿e po powrocie zamiast oddaÌ siê lekturze ksi¹¿ki, powiedzie rêk¹ po czole, odetchnie g³êboko i padnie z nóg? Polskie drogi... wiemy coœ o nich (; Zmaganie siê z takimi warunkami niesie z sob¹ zmêczenie ): Czêsto jednak wewnêtrzna si³a pozwala prze³amywaÌ opory... (;
JeÂśli moÂżna spytaĂŚ, gdzieÂż to Siedlimowo? JakieÂś odwzorowanie na mapie?
Blisko, czy daleko, to w tej chwili nie ma znaczenia. Fatygowano boginiĂŞ, Jej czas marnotrawiono, a nam dano jednÂą relacjĂŞ?! Skandal!!!
Ponadto krĂłtkotrwaÂła ta gala urody! Urody, jakiej oczekuje siĂŞ od ksiĂŞÂżniczek!
(...) ale nie ma nam tego za zÂłe, jednakÂże !!! (po zÂłoÂżeniu przeze mnie obietnicy poprawy i wczeÂśniejszych przeprosinach) zaznaczyÂła: obietnica cieszy i za sÂłowo trzymam, Âże prywatne wÂątki poza publicznÂą dyskusjÂą pozostanÂą ;)
CiĂŞÂżkie wyzwanie :neutral: CiĂŞÂżka prĂłba przede mnÂą :red: Chyba najciĂŞÂższa jak do tej pory :szalony:
ÂŁatwiej byÂłoby dotrzymaĂŚ danego sÂłowa, stawszy siĂŞ przynajmniej pobocznym bohaterem jednego z prywatnych wÂątkĂłw (; :red: wobec wszechograniajÂącej cenzury, to zbyt wiele...(;
Nawet wzglêdnoœÌ ograniczeù nie mo¿e nas w pe³ni przekonaÌ, byœmy przestali o nich myœleÌ (; Zawsze pragniemy przekroczyÌ to, czym dysponujemy, aby osi¹gn¹Ì coœ wiêcej.
Dosz³o w przesz³oœci do nadu¿ycia, ale ''nadgorliwoœÌ'' usz³a Wam (nam) p³azem (: £askawa Pani (:
ÂŻycie prywatne jest (?) dla Niej w pewnym sensie sacrum (: Bogom dziĂŞkowaĂŚ, ÂżeÂśmy nie sprofanowali, tylko z naleÂżnÂą czciÂą oddawali hoÂłd bezcennoÂściom (:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

To jakiœ szyfr? Nie pojmujê (: Co chcia³eœ napisaÌ? Np., ¿e po powrocie zamiast oddaÌ siê lekturze ksi¹¿ki, powiedzie rêk¹ po czole, odetchnie g³êboko i padnie z nóg?
Ja go znam lepiej nawet niÂż on sam siebie zna i mogĂŞ ci zdradziĂŚ, Âże na pewno o to mu chodziÂło :lol:
ÂŁatwiej byÂłoby dotrzymaĂŚ danego sÂłowa, stawszy siĂŞ przynajmniej pobocznym bohaterem jednego z prywatnych wÂątkĂłw (;
Bohaterem wÂątku :> Skoro juÂż tak marzycie, marzyciele, to od razu napiszcie, Âże chcielibyÂście byĂŚ wÂątkiem :lol2:
Bo Agatka w dyskusji yyyy ... w rozmowie jest jak bestia ... mĂłwiÂąc brzydko ... zwierze telewizyjne z niej prawdziwe :D
Blacky, ty jak tylko chcesz, to potrafisz byĂŚ taki delikatny :P
..a mnie powaliÂło to wypowiedziane przez AgatkĂŞ jak na komendĂŞ po pytaniu od Beatki - 'tak jest'! ..prawie jak w woju :lol2:
A po rozmowie z ust Beaty padÂło: spocznij! :lol: ?
obietnica cieszy i za sÂłowo trzymam, Âże prywatne wÂątki poza publicznÂą dyskusjÂą pozostanÂą ;)
Black, po pierwsze gratulujê maila od Agatki - ¿a³ujê, ¿e nie mog³am widzieÌ twojej miny po tym jak zobaczy³eœ list w skrzynce :lol: :lol: Po drugie wspó³czujê ci, sam sobie zakneblowa³eœ usta i domyœlam siê jak ci z tym ciê¿ko ¿yÌ :devil: Eksplozja pewnie bêdzie wiêksza ni¿ próby j¹drowe Korei P³n. :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Black Jack '62 pisze:

Agatka po powrocie wieczorem zamiast Black Jack CENZURA, pewnie czym prĂŞdzej Black Jack CENZURA ;)
Uch :D Com chciaÂł, tom napisaÂł ;)
ÂŻe co? :D
Black po Twoim mailu, ktĂłry dostaÂłeÂś od Agaty zaczynam wierzyĂŚ, Âże nasze pisu pisu o Niej nie idzie na marne i, Âże moÂże to stanowiĂŚ jako swietne ÂżrĂłdÂło informacji nie tylko dla innych, ale takÂże dla Niej samej. Nie zdziwiÂłabym siĂŞ gdyby te fotki z imprezy ujrzaÂła pierwszy raz wÂłaÂśnie w tymÂże wÂątku :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

zaczynam wierzyĂŚ, Âże nasze pisu pisu o Niej nie idzie na marne
Na marne na pewno nie - ja mam strasznÂą uciechĂŞ z czytania i pisania tutaj :lol2:
i, Âże moÂże to stanowiĂŚ jako swietne ÂżrĂłdÂło informacji nie tylko dla innych, ale takÂże dla Niej samej.
WÂątpiĂŞ, ale nie wykluczam ;) MoÂże ktoÂś jÂą poinformowaÂł o istnieniu tego wÂątku? :D
Ale nie, nie s¹dzê, ¿e by³aby w stanie ,,przebrn¹Ì'' przez wypowiedzi niektórych forumowiczów :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:[
WÂątpiĂŞ, ale nie wykluczam ;) MoÂże ktoÂś jÂą poinformowaÂł o istnieniu tego wÂątku? :D
Ale nie, nie s¹dzê, ¿e by³aby w stanie ,,przebrn¹Ì'' przez wypowiedzi niektórych forumowiczów :lol:
Funcky wyobra¿my sobie, hipotetycznie oczywiœcie,¿e dostajesz nagle posadê w tvn24 w takiej o to poznaùskiej redakcji :D Fajnie brzmi? Jasne, ¿e fajnie-ok idziemy dalej, no i gdy tak sobie pracujesz i pracujesz, a to relacja, a to przygotowanie materia³u dla serwisów a czasem dla Faktów, nie wierzê, ¿ebyœ z czystej ciekawoœci robi¹c to co robisz nie zerka³a od czasu do czasu na google co mo¿e wyskoczyÌ po wpisaniu swojego imienia i nazwiska, a je¿eli Ty tego nie zrobisz, bo za³ózmy nawa³ pracy jest to bankowo zrobi to któryœ z cz³onków Twojej rodziny ( w Twoim wypadku Black :D ) a poniewa¿ w googlach po wpisaniu Agata Tomaszewska wyskakuje duzo odnosników do tego¿ w¹tku, to znalezienie naszych peanów na Jej czeœÌ nie jest trudne 8) No chyba, ¿e (oczywiœcie zak³adaj¹c hipotetycznie) istnieje taka mo¿liwoœc, ¿e Agata nie ma neta w domu.......a to juz inna historia.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

HERMEN pisze: To jakiÂś szyfr? Nie pojmujĂŞ (:
..taka tam autocenzura :lol2:
..dla dobra sprawy ;)
..nie chcemy nikogo gorszyĂŚ naszymi wypowiedziami ;)
..a niemogÂąc siĂŞ i tak powstrzymaĂŚ od.. po prostu sami siĂŞ cenzurujemy ;)
nika pisze: Funcky wyobraÂżmy sobie, hipotetycznie oczywiÂście,Âże dostajesz nagle posadĂŞ w tvn24 w takiej o to poznaĂąskiej redakcji
..brzmi bardzo ciekawie :D
..ciekawe czy byÂście siĂŞ z AgatkÂą polubiÂły? :D
..moÂże rywalizowaÂłybyÂście o nasze uznanie? :lol2:
..ale my jakoÂś sobie z wami dwiema byÂśmy poradzili :lol:
nika pisze:Nie zdziwiÂłabym siĂŞ gdyby te fotki z imprezy ujrzaÂła pierwszy raz wÂłaÂśnie w tymÂże wÂątku :D
..jeÂśli tak byÂło to na pewno jest nam wdziĂŞczna Âże dokopaliÂśmy siĂŞ do tych uroczych fotek :lol2:
..jeÂśli tu zaglÂąda to ciekawe czy nas choĂŚ troszkĂŞ lubi? :D
No chyba, Âże (oczywiÂście zakÂładajÂąc hipotetycznie) istnieje taka moÂżliwoÂśc, Âże Agata nie ma neta w domu.......a to juz inna historia.
..raczej ma :D
..pierwszÂą odpowiedÂź na mojego e-maila od niej dostaÂłem o 22.35 :D
..i to nie byÂło wtedy kiedy turecki samolot wylÂądowaÂł pomyÂłkowo na innym lotnisku niÂż planowaÂł wiĂŞc nie byÂła w pracy ;)
..istnieje mo¿liwoœÌ ¿e list b³¹dzi³ gdzieœ d³ugo na tym czy owym serwerze :roll:
Funckyrella pisze:
ÂŁatwiej byÂłoby dotrzymaĂŚ danego sÂłowa, stawszy siĂŞ przynajmniej pobocznym bohaterem jednego z prywatnych wÂątkĂłw (;
Bohaterem wÂątku :> Skoro juÂż tak marzycie, marzyciele, to od razu napiszcie, Âże chcielibyÂście byĂŚ wÂątkiem :lol2:
..bo ja wiem czy mamy prawo marzyĂŚ :rozglada:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

:o Nawet marzenia na cenzurowanym :lol: Ale jesteÂście posÂłuszni :D No, no, nie spodziewaÂłam siĂŞ takiej dyscypliny tutaj :lol2:
..ciekawe czy byÂście siĂŞ z AgatkÂą polubiÂły?
Ja juÂż jÂą bardzo lubiĂŞ :lol2:
Funcky wyobraÂżmy sobie, hipotetycznie oczywiÂście,Âże dostajesz nagle posadĂŞ w tvn24 w takiej o to poznaĂąskiej redakcji :D
Czysto hipotetycznie, znaczy niemoÂżliwe ;)
Tak, ja to znam. ZaczĂŞlibyÂście pisaĂŚ, Âże Agata zaÂłatwiÂła mi pracĂŞ po znajomoÂści, a Black nie dawaÂłby mi spokoju i by mnie mĂŞczyÂł, Âżebym go zapoznaÂła i umĂłwiÂła na kolacjĂŞ z koleÂżankÂą z pracy :lol:
Och, nie, na pewno nie :) WolĂŞ zostaĂŚ tu, gdzie jestem :D Nie nadajĂŞ siĂŞ na reporterkĂŞ :D Jestem zbyt nerwowa i w ogĂłle zbyt Âłatwo ulegam emocjom :devil: Byle co jest w stanie spowodowaĂŚ u mnie nagÂły wybuch Âśmiechu nie do opanowania :devil: No, chyba Âże trema przyszÂłaby mi w sukurs :>
nie wierzĂŞ, ÂżebyÂś z czystej ciekawoÂści robiÂąc to co robisz nie zerkaÂła od czasu do czasu na google co moÂże wyskoczyĂŚ po wpisaniu swojego imienia i nazwiska
No nie wiem, czy chciaÂłabym znaĂŚ opinie na swĂłj temat ;) WolĂŞ jednak mimo wszystko czytaĂŚ o innych :lol2:
krytyczny
Początkujący
Początkujący

Post autor: krytyczny »

Fajna ta Wasza Agatka :D
A mo¿e by tak pomyœleÌ nad zmian¹ tematu...? "Agata Tomaszewska - poznaùska reporterka" brzmi nijako i równie skromnie jak, z ca³ym szacunkiem np. Agata Adamek, a po liczbie postów ró¿nicê widaÌ go³ym okiem! (Zreszt¹ nie tylko po liczbie postów :devil: )

W kaÂżdym razie, skoro wÂątek ten jest bardziej popularny niÂż inne, tzw "gwiazd" TVN24, proponujĂŞ zmianĂŞ tematu! Jestm pewien, Âże inwencji staÂłym bywalcom tego wÂątku nie zabraknie :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

"Agata Tomaszewska - poznaĂąska reporterka" brzmi nijako
..ju¿ jakiœ czas temu zauwa¿y³em w³aœnie ¿e znik³a czêœÌ nazwy z tytu³u w¹tku :>
..nie pisa³em o tym bo potraktowa³em to jako techniczn¹ koniecznoœÌ :>
..no ale jaki techniczny w tym byÂł problem :roll:
..w tytule byÂło jeszcze: 'jak dla mnie odkrycie roku' :D

..nie bardzo rozumiem dlaczego nie ma tego trzeciego czÂłonu tytuÂłu :rozglada:
Czysto hipotetycznie, znaczy niemoÂżliwe
..szkoda ;)
..bo juÂż oswajaÂłem siĂŞ z myÂślÂą Âże bĂŞdziemy moeli informacje o Agatce z pierwszej.. nie.. z drugiej ale jakÂże pewnej rĂŞki :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

''Pewnej rêki" :mhm: No, nie by³bym tego taki pewien, Funcky potrafi strasznie ukwiecaÌ rzeczywistoœÌ ;)

Rany, jak ja mam siĂŞ do wszystkich Waszych wypowiedzi ustosunkowaĂŚ :lol2: Nie pozostaje mi nic innego jak wykazaĂŚ siĂŞ zaradnoÂściÂą :lol2:
Do dzieÂła :)
TytuÂł wÂątku :D ''Odkrycie'' ... odkrycie, to brzmi tak prozaicznie, wrĂŞcz prymitywnie :uhh: Lepiej moÂże objawienie? :lol2: Ale nie roku, a wszechczasĂłw :D
Ja bym mia³ swoj¹ odrêbn¹, bardzo osobist¹ propozycjê ... na zmianê tytu³u ;) Ale có¿ niezorientowanemu w temacie, bêdzie mówi³ tak oto brzmi¹cy
tytuÂł: Agata Tomaszewska - Black Jack CENZURA :>
;) Ostatnio studenci Akademii Sztuk Piêknych w Poznaniu wygrywaj¹ przeró¿ne plebiscyty - nawet europejskie :D Mo¿e ich poprosimy o to, by podrzucili nam jakiœ pomys³ :lol2:
Co chcia³eœ napisaÌ? Np., ¿e po powrocie zamiast oddaÌ siê lekturze ksi¹¿ki, powiedzie rêk¹ po czole, odetchnie g³êboko i padnie z nóg?[...] Czêsto jednak wewnêtrzna si³a pozwala prze³amywaÌ opory... (;
Prawie trafiÂłeÂś HERMEN :lol2: Ew. miaÂłem na myÂśli jakiÂś serwis, czy dziennik wieczorny ;) ZwÂłaszcza to Twoje ostatnie zdanie brzmi obiecujÂąco, wiĂŞc - jako nie obowiÂązany sÂłowem, moÂżesz ÂśmiaÂło kontynuowaĂŚ myÂśl :lol2:
JeÂśli moÂżna spytaĂŚ, gdzieÂż to Siedlimowo?
LeÂży sobie spokojnie koÂło Mogilna (woj. kujawsko-pomorskie) :D
Zawsze pragniemy przekroczyÌ to, czym dysponujemy, aby osi¹gn¹Ì coœ wiêcej.
Serio? :D HERMEN Ty te¿? :D (Muszê to koniecznie pewnemu komuœ pokazaÌ :lol2: ) Do tej pory myœla³em, ¿e jestem jednym z nielicznych, którym wci¹¿ ma³o, ma³o i ma³o, którzy chc¹ wiêcej, wiêcej i wiêcej :lol2: Okazuje siê, ¿e jest nas (coraz) wiêcej :devil:
Co do cenzury ;) Mamy co prawda mocno zakorzeniony kod kulturowy cywilizacji europejskiej - "zachodniej", który w zamierzeniu daje nam wolnoœÌ s³owa, ale w koùcu dotar³o do nas - forumowiczów skupionych w tym w¹tku, ¿e niektóre ze s³ów s¹ po prostu zbyt frywolne ;)
Nie zdziwiÂłabym siĂŞ gdyby te fotki z imprezy ujrzaÂła pierwszy raz wÂłaÂśnie w tymÂże wÂątku :D
W mailu potraktowa³a mnie nader ³agodnie :szalony: , podobno mia³ na to wp³yw czas, to, ¿e: ca³a sprawa posz³a ju¿ w zapomnienie (na szczêœcie informacja taka ¿yje tylko chwilê;) :) (i tu dowód na to, ¿e raczej nie czyta forum, bo my wci¹¿ tym ¿yjemy :szalony: ) Ciekaw natomiast jestem jej reakcji ''na gor¹co'', w pierwszej chwili po tym jak dowiedzia³a siê o zdjêciach :rozglada:
Funcky wyobra¿my sobie, hipotetycznie oczywiœcie,¿e dostajesz nagle posadê w tvn24 [...]nie wierzê, ¿ebyœ z czystej ciekawoœci robi¹c to co robisz nie zerka³a od czasu do czasu na google co mo¿e wyskoczyÌ po wpisaniu swojego imienia i nazwiska, a je¿eli Ty tego nie zrobisz, bo za³ózmy nawa³ pracy jest to bankowo zrobi to któryœ z cz³onków Twojej rodziny ( w Twoim wypadku Black )
A dlaczego akurat ja? :lol2: Mnie ona nie obchodzi :devil: ÂŻartujĂŞ ;) OczywiÂście wyobraziÂłem sobie takÂą sytuacjĂŞ i ... maÂło nie spadÂłem z fotela :lol: Funcky w oknie z widokiem na rynek ... pÂłaciÂłbym jej podwĂłjnie za to, Âżeby kaÂżde przewidziane dla niej wejÂście na wizjĂŞ, temat, materiaÂł oddawaÂła Agatce :lol2:
..jeÂśli tu zaglÂąda to ciekawe czy nas choĂŚ troszkĂŞ lubi? :D
:rydzyk: Mam nieœmia³¹ nadziejê, ¿e chocia¿ tycio, tyciusio, tyciusieùsko :D

P.S. Jak mi siĂŞ coÂś jeszcze przypomni, to moÂże wieczorem dorzucĂŞ :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..w rw byÂł materiaÂł Agatki i ja piszĂŞ o tym pierwszy :tanczy:
..materiaÂł niezbyt radosny bo o zawaÂłach ;)
..miaÂł jednak pozytywne przesÂłanie :)
..mia³em wra¿enie ¿e by³ on pochwa³¹ dla Poznania który radzi sobie œwietnie z zawa³ami przy u¿yciu jakiejœ nowatorskiej techniki :lol2:
..materiaÂł medyczny - to nie pierwszy taki ktĂłry Agatka przygotowywaÂła :)
..ale miaÂłem wraÂżenie Âże po raz pierwszy na koniec przedstawiÂła siĂŞ z imienia i nazwiska, padÂło tvn24 - to tradycyjnie i dodatkowo: PoznaĂą :D
''Odkrycie'' ... odkrycie, to brzmi tak prozaicznie, wrĂŞcz prymitywnie
..mogÂłeÂś poprzestaĂŚ na nazwaniu mojego pomysÂłu prozaicznym ;(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..
''Odkrycie'' ... odkrycie, to brzmi tak prozaicznie, wrĂŞcz prymitywnie
..mogÂłeÂś poprzestaĂŚ na nazwaniu mojego pomysÂłu prozaicznym ;(
Panowie spokojnie jest weekend :D nie sprzeczajcie siê ( w koñcu Agatka pewnie by tego nie chcia³a- ojej co za frazes 8) ) przejdzmy do konkretów i w sprawie tytu³u proponujê kompromis. "Odkrycie" to idealne okre¶lenie -niczym odkrycie Ameryki przez Kolumba , ale tak jak mówi Black lepiej dopisac wszechczasów, ni¿eli roku, bo za chwilê mamy 2007, 2008 potem 2020, 2040 rok, a Agatka bêdzie dla nas nadal fantastycznym odkryciem (I hope) tak wiêc podtytu³ ODKRYCIE WSZECHCZASÓW jest i d e a l n e!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

nika pisze:Panowie spokojnie jest weekend :D nie sprzeczajcie siĂŞ ( w koĂącu Agatka pewnie by tego nie chciaÂła- ojej co za frazes 8) )
A wÂłaÂśnie, Âże weekend to Âświetny czas na dyskusjĂŞ :D Wtedy jest siĂŞ wypoczĂŞtym :lol2:
A Agatka moÂże lubi, kiedy mĂŞÂżczyÂźni ''tÂłukÂą'' siĂŞ o niÂą? :lol2:
przejdzmy do konkretĂłw i w sprawie tytuÂłu proponujĂŞ kompromis.
Ja jestem strasznie ... strasznie wybredny ;) Jeszcze mi coÂś nie pasuje :D MyÂślimy dalej :lol2:
WidaÌ Tobie nika nie podoba siê poetyckie podejœcie do tematu, ale nie s¹dzê, ¿e po³¹czenie poezji z prozaizmem to dobry pomys³ ;)
..w rw byÂł materiaÂł Agatki i ja piszĂŞ o tym pierwszy :tanczy:
Nie dziwi mnie Twoja radoœÌ :D ŒwiadomoœÌ bycia tym ''pierwszym'' jest szalenie buduj¹ca :lol2:
MateriaÂł ;) Nie chcĂŞ pisaĂŚ, Âże to byÂło przeczucie, ale coÂś mi podpowiadaÂło, Âżeby dotrwaĂŚ do koĂąca raportu :lol2: I opÂłaciÂło siĂŞ ;)
Faktycznie, Agatka ''czêsto'' zajmuje siê medycznymi tematami :> Mam nadziejê, ¿e nie chc¹ jej dokooptowaÌ do tvnmed :> ;) ChoÌ materia³ by³ rewelacyjny, to ja nie przepadam za tematyk¹ medyczn¹, zw³aszcza chorobow¹, tutaj zawa³ow¹, bo po obejrzeniu i ws³uchaniu siê w jego treœÌ, odnajdujê u siebie od razu wszystkie objawy choroby :lol:
..ale miaÂłem wraÂżenie Âże po raz pierwszy na koniec przedstawiÂła siĂŞ z imienia i nazwiska, padÂło tvn24 - to tradycyjnie i dodatkowo: PoznaĂą :D
Materia³ by³ tak¹ pochwa³¹ dla Poznania, ¿e myœlê, i¿ to z powodu dumy, bycia Poznaniank¹, Agatka tak powiedzia³a 8)
..pierwszÂą odpowiedÂź na mojego e-maila od niej dostaÂłem o 22.35
Ja mam Internet w domu a rzadko kiedy korzystam z niego po 22-giej :lol2: Mama mi nie pozwala o tak póŸnej porze siedzieÌ przed komputerem i telewizorem :lol: :lol: :lol2: Co, tak w ogóle, Agatka o tak póŸnej porze robi przed kompem? :D Ech, widaÌ ma bardziej tolerancyjnych rodziców :lol: :lol: :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..ja juÂż siĂŞ nie sprzeczam ;)
..od przedchwili mam Âświetny nastrĂłj :D
..od rana mĂłwiÂą o wyborach samorzÂądowych :D
..czuÂłem Âże bĂŞdzie live z Poznania :lol2:
..miaÂłem w pamiĂŞci slowa Blacka o tym Âże Agata najprawdopodobniej bĂŞdzie dyzurowaÂła w weekend i czekaÂłem na jej wejÂście :)
..i oto ona :lol2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

..mam nadziejĂŞ Âże to jeszcze nie koniec na dzis :rydzyk:
..tak miÂło siĂŞ jej sÂłucha :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O BoÂże :shock: :shock: Teraz dopiero zauwaÂżyÂłem marynarĂŞ? :shock: Podczas relacji owszem poza sÂłuchem angaÂżowaÂłem jeszcze wzrok, ale na czym innym byÂł on skoncentrowany :P
To dowcip jakiÂś :> PoÂżyczona ta marynara od Artura?!!! :lol: Agatko dlaczego?!!!!!!! :szalony: Tzn. kolor moÂże byĂŚ, przepiĂŞknie w nim wyglÂąda (zresztÂą chyba nie ma koloru, w ktĂłrym byÂłoby jej nie do twarzy :D ), ale ten krĂłj pozostawia wiele do Âżyczenia :hmm: :hyh: Nie rozumiem, jak na tak piĂŞkne ciaÂło moÂżna wÂłoÂżyĂŚ coÂś podobnego :uhh:
]..tak miÂło siĂŞ jej sÂłucha :)
MoÂżna sÂłuchaĂŚ bez koĂąca :D Te niespeÂłna 3 minuty to zdecydowanie za maÂło :nie:
Ufff ... a maÂło brakowaÂło a obeszlibyÂśmy siĂŞ smakiem ;) Na szczĂŞÂście w porĂŞ przerwano przemĂłwienie Tuska - Agatka miaÂła waÂżniejsze rzeczy do opowiedzenia :lol2: TeÂż politycznie, teÂż o PO i teÂż o PiS, ale z logicznych wzglĂŞdĂłw wolaÂłem jej sÂłowa sÂłyszeĂŚ :lol2:
..mam nadziejĂŞ Âże to jeszcze nie koniec na dzis
Wszyscy mamy takÂą nadziejĂŞ :D
ODPOWIEDZ