[TVP1] 19.30

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

A z tymi czerwonymi Wiadomosciami to juÂż zkoĂączcie, bo ostatnio tylko PO tam jest pokazywana.
Po moÂże i czĂŞsto pokazujÂą ( nie wiem bo nie oglÂądam "W" sytematycznie, co dzieĂą ) ale z tymi czerwonymi to coÂś jest na rzeczy, bo przecieÂż jak wytÂłumaczyĂŚ materiaÂł o wystapieniu P. KwaÂśniewskiego dotyczÂącym afery paliwowej ? ( Fakty to daÂły na news dnia, a wyemitowaÂły to jako 2 matriaÂł pewnie tylko dlatego, Âże Sekielski nie zdÂąrzyÂł na 19:00 )
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Ale z tego co wiem, to jest dziennikarskie œledztwo TVN-u i sami o tym mówi¹. Zreszt¹ jak na razie sprawa jest rozdmuchana. A TVP nie ma tych materia³ów. Zreszt¹ Wysocka powiedzia³a dzisiaj; "JAK PODAJ¥ MEDIA.."!!!!! Wczoraj mieli bardzo dobry materia³ o mo¿liwoœci zabójstwa Michnika w latach 70.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

wdzieliscie material z czolowkami i studiami WiadomoÂści Âświetny !! a Wysocka super tylko sie troche mylila ale to jej pierwszy raz wiĂŞc darujmy jej!!

A to co napisali na medialinku:

Teatrzyk WiadomoÂści

- Dziêki tej scenografii, wykorzystuj¹c grê œwiat³em i obrazem, mo¿na osi¹gn¹Ì wspania³e efekty realizatorskie - przeczytaliœmy o studiu nowych Wiadomoœci w œrodê na stronie internetowej Telewizji Polskiej. RzeczywistoœÌ przeros³a jednak mo¿liwoœci twórców, jak pokaza³a czwartkowa premiera. Nowa scenografia najchêtniej ogl¹danego dziennika wieczornego w Polsce by³aby dobra dla stacji lokalnej, jednak nie dla kana³u pierwszego telewizji publicznej. Wiele do ¿yczenia pozostawia te¿ osoba nowej prowadz¹cej - sztucznej i czêsto pope³niaj¹cej b³êdy Doroty Wysockiej. A gdyby policzyÌ czas trwania Wiadomoœci, okaza³oby siê, ¿e jest to zaledwie kilkanaœcie minut. Czy tyle wystarczy do wype³nienia publicznej misji?
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Medialink jest sam jak lokalna stacja. Swojej niechĂŞci do TVP i WiadomoÂści nie kryjÂą od dawna, wiĂŞc wcalĂŞ nie dziwi mnie ten tekst. MoÂżna siĂŞ byÂło spodziewaĂŚ takich opinii.
Scenografia jest bardzo dobra. No, ale mo¿e ludzie z medialinku maj¹ ju¿ tak¹ od dawna w swojej stacji lokalnej - ekrany, szk³o, etc. Program trwa 20 minut ju¿ od pocz¹tku wrzeœnia. Wiêc nie rozumiem tego nag³ego oburzenia. Czemu nie protestowali we wrzeœniu? Teraz mamy 14 paŸdziernika.... JAk widaÌ zawsze siê znajdzie kij, aby uderzyÌ psa. Nagle nie odpowiada im d³ugoœÌ programu.....
Jednak moÂże po sÂłowach krytki coÂś siĂŞ zmieni - wszak trudno zmieÂścic tam wszytko. Ale fakt prezenterka pozostawia wiele do Âżyczenia.

Ciekawe jak bĂŞdÂą realizowane wydania o 8.00, 12.00 i 15.00 oraz skrĂłty. I co z prowadzÂącycmi???? Chyba musieli zostawiĂŚ zholeckÂą skoro odeszÂła Prokopiuk?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

O prezenterce nie mam jeszcze zdania, po za tym Âże pracowaÂła jakiÂśczas w TrĂłjce< a dokÂładniej, bo gÂłos wydaje mi siĂŞ znajomy, choĂŚ TrĂłjke przestaÂłem sÂłuchaĂŚ rok temu>
Co do samych Wiadomo¶ci TO WKURZA MNIE PODOBIEÑSTWO CZO£OWKI DO FAKTÓW
< te kropki migaj±ce i mapa, ¿ywcem wziête z FAKTÓW TVN>

A studio nawet ok, i bardziej pasuj±ce do zapowiedzi studia FAKTÓW ni¿ Wiadomo¶ci. I ta zapowied¿ Moniki o. te¿ wziête z FAKTÓW TVN, tak by³o za Lisa.Ale siê podoba. Doskona³e filmowanie w programie MonikiO.
Awatar użytkownika
miko
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: miko »

OglÂądajÂąc zdjĂŞcia nowego studia spodziewaÂłem siĂŞ czegoÂś lepszego.

Gdybym miaÂł oceniĂŚ w skali 1-10 to tak:

FAKTY TVN - 10
WIADOMOSCI TVP - 5
WYDARZENIA - 1,5
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Nikt nie mĂłwi Âże boskie. Ja i tsk ich prawie nie oglÂądam. Ale wkurza mnie globUs i mapka we wszystkich dziennikach. A co do elementĂłw z FaktĂłw to chyba kaÂżdy gÂłupi widzi.

WIADOMOÂŚCI-6
Fakty-7
Wydarzenia-3
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Doktorku ale w jednym medialink ma racje. WiadomoÂści powinny trwac trochĂŞ dÂłuÂżej czyli 25 min. Tyle trwajÂą Fakty i Informacje. :!: :!: :!:
KiedyÂś przecieÂż wÂłaÂśnie tyle trwaÂły a w 25min czasami wszystkiego nie uda siĂŞ powiedzieĂŚ :!: :!: :!:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Czo³ówka fajna, ale musze przyznaÌ ze ca³e studio bardziej podoba³o mi sie na zdjêciach ni¿ w telewizorze. Takie strasznie ma³e sie wydaje. No nie wiem, ale nie zrobi³o na mnie wra¿enia.

ProwadzÂąca jest beznadziejna. Nie wiem czy to jest takie wazne, ale Ona jest strasznie... brzydka, a do tego sztuczna, stremowana. MiaÂłem wrazenie, ze Ona recytuje te informacje. Jakos nie widziaÂłem w tym jej.

Fajnie wyglÂąda sport i pogoda.

Rewelacyjnie wyglÂąda program "Prosto w oczy". Mam na mysli i czoÂłowke i studio. Na cos takiego czekaÂłem bo przyznam, ze byÂłem monco zawiedziony tym co byÂło wczeÂśniej.

Nowe "WiadomoÂści" odeniam na 4. MuszÂą zrobiĂŚ coÂś z tÂą prowadzÂącÂą bo na serio jest fatalna.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

michos pisze:Do cholery przestaĂącie z tymi podobieĂąstwami do faktĂłw. :twisted: :twisted: :twisted:
Obie czo³ówki s¹ inne i nie mo¿na oskar¿aÌ tvp,, ze od razu wszystko œci¹gnê³a od boskiego tvn-u. :twisted: :twisted: :twisted:
Ciekawe co byœ mówi³, jakby najpierw swoja czo³ówkê przedstawi³a TVP, a po ponad miesi¹cu wystartowa³a ze swoj¹ stacja TVN. Obie oczywiœcie w takiej formie jakiej s¹... te¿ nie by³oby mowy o œci¹ganiu, czy mo¿e ten niedobry TVN w Twoich oczach bezczelnie zer¿n¹³ pomys³ i realizacjê?

A mo¿e faktycznie nie ma tam ¿adnych podobnieùstw? Có¿, punkt widzenia zmienia siê od punktu siedzenia.

Czo³ówki wg. mnie s¹ podobne weŸmy np te 'kropkowane kontynenty'...

Ale ogĂłlnie podoba mi siĂŞ studio, nawet bardzo... choĂŚ trzeba przyznaĂŚ, Âże na zdjĂŞciach wyglada lepiej.

W przypadku TVN byÂło odwrotnie, wszyscy narzekali na zdjĂŞcia, ale w telewizorze byÂło Âładnie :)
:)
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

ArO pisze:
P.S. DziÂś "ÂŻycie na gorÂąco" poÂświĂŞciÂło dwie strony Joli PieĂąkowskiej, a "Fakt" zastanawia sie czy ta nowa z "WiadomoÂści" bĂŞdzie drugÂą JolÂą.
DrugÂą JolÂą na pewno nie bĂŞdzie. Nie ma po pierwsze i nie bĂŞdzie takiej profesjonalistki, a po drugie dzisiaj Dorota pokazaÂła, Âże w ogĂłle ciĂŞÂżko cokolwiek dobrego o niej powiedzieĂŚ.

Na ok³adce ¯ycia Na Gor¹co Jolanta Pieùkowska jest najwa¿niejsz¹ postaci¹ - stoi w ró¿owym kostiumie i pe³no zmaszczek. Ju¿ raz by³o zdjêcie z tej sesji kilka tygodni temu i je komentowa³em. Nie wiem dlaczego tak niekorzystnie wysz³a tego dnia.

ArtykuÂł jest bardzo ciepÂło napisany. W pewnym momencie miaÂłem wraÂżenie, Âże to zdania moje i doktorfaustus1 z dyskusji w tym wÂątku. ÂŻnG, czyli rĂłwnieÂż tytuÂł Bauera, w ktĂłrym zacznie pracĂŞ, ma od niej teraz najÂświeÂższe informacje.
ÂŻycie na GorÂąco nr 42 z dnia 14 paÂździernika 2004 pisze:
Co jÂą skÂłoniÂło do odejÂścia z telewizji?

Jolanta PieĂąkowska

Prawdziwe kulisy zaskakujÂącej decyzji

W ostatni¹ niedzielê, patrz¹c prosto w oko kamery Wiadomoœci Jolanta Pieùkowska (39) z uœmiechem poinformowa³a o tym, ¿e odchodzi z telewizji publicznej i ¿egna siê z widzami. Do koùca pozosta³a profesjonalistk¹. Na jej twarzy nie drgn¹³ ani jeden miêsieù. Ale trudno uwierzyÌ, by nie by³a do g³êbi poruszona.

Nowa praca, nowe wyzwanie

Od kilku tygodni prowadzi³a rozmowy z Wydawnictwem Bauer, wydawc¹ Twojego Stylu. proponowano jej stanowisko dyrektora wydawniczego. -przyjê³am ofertê... i wtedy sp³yn¹³ na mnie wielki spokój - powiedzia³a pani Jolanta ¯yciu na Gor¹co. - W telewizji pracowa³am ju¿ tyle lat. Mia³am oferty pozostania na Woronicza, proponowano mi miêdzy innymi posadê korespondentki w Brukseli, jednak ze wzglêdu na syna, który nie chcia³ przerywaÌ nauki w liceum, odmówi³a,. Rozmawia³am tak¿e o prowadzeniu programu Forum. jednak ca³y czas chodzi³o mi po g³owie, by ju¿ zmieniÌ miejsce pracy.

Z kolegami z redakcji WiadomoÂści poÂżegnaÂła siĂŞ niezwykle serdecznie, dostaÂła kwiaty od szefĂłw i zapewnienie, Âże gdy bĂŞdzie chciaÂła wrĂłciĂŚ, drzwi sÂą otwarte.- PodchodzĂŞ z wielkim entuzjazmem do nowych obowiÂązkĂłw, ktĂłre obejmĂŞ do listopada - ujawnia.

Cieszy siĂŞ wielkÂą sympatiÂą widzĂłw

Jest jednÂą z najpopularniejszych polskich dziennikarek. Dwukrotnie telewidzowie nagrodzili jÂą w plebiscycie Tele Kamery (kategoria: Informacje). OtrzymaÂła teÂż Wiktora i wiele innych nagrĂłd.

Z zawodu jest aktork¹. Ukoùczy³a warszawska PWST. Studiowa³a m. in. z Januszem Józefowiczem. Œwietnie mówi po angielsku. Jednym z jej pierwszych miejsc pracy zaraz po studiach by³a Ambasada USA. koordynowa³a program wsparcia dla polskich mediów niepublicznych. Pracowa³a te¿ w agencji reklamowej i by³a stewardess¹. Jej mê¿em by³ S³awomir Matczak, kolega z telewizji. Dawni ma³¿onkowie, dziœ po rozwodzie, wspólnie wychowuj¹ syna. W.P.

Sporo zdjĂŞĂŚ:

1. NajwiĂŞksze - z sesji w pomaraĂączowym studiu (podpiera rĂŞkÂą brodĂŞ).
Podpis: Telewizyjne WiadomoÂści jeszcze dÂługo kojarzyĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą widzom z jej twarzÂą i jej gÂłosem.

2. Drugie co do wielkoÂści - podczas gali Tele Kamer w foyer w balowej kreacji obok Jamesa Bonda i jakiejÂś starszej blondyny. W rĂŞku trzyma statuetkĂŞ.
Podpis: Z Rogerem Moorem rĂłwnieÂż laureatem Tele Kamery.

3. Trzecie - stoi rĂłwnieÂż uroczyÂście ubrana z bukietem, obok niej syn (trochĂŞ wyÂższy).
Podpis: Pracê w telewizji ³¹czy³a z obowi¹zkami rodzicielskimi. teraz powinno byÌ jej ³atwiej.

4. Czwarte - zdjĂŞcie od tyÂłu, w rĂŞku ma tusz do rzĂŞs, twarz widaĂŚ w lusterku. ZdjĂŞcie z ok 1995-1997, bo ma dÂłuÂższe wÂłosy.
Podpis: Profesjonalizm przed kamerami wymagaÂł panowania nad emocjami. W tym pani Jola nie miaÂła sobie rĂłwnych.

A co to tego poÂżegnania. Ja widziaÂłem w jej oczach wzruszenie, choĂŚ na pewno wzorowo udaÂło jej siĂŞ pokonaĂŚ niesamowite wtedy emocje. Ktos z internautĂłw powiedziaÂł, Âże nie chwyciÂła go za serce. Mnie wrĂŞcz przeciwnie.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
arrow
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: arrow »

zgadnijcie kto nie ogl¹da³ dzisiaj Wiadomosci :? nadrobie to jutro i wyrobie sobie w³asna opiniê i wtedy do³¹cze sie do dyskusji :arrow:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

michos pisze:Doktorku ale w jednym medialink ma racje. WiadomoÂści powinny trwac trochĂŞ dÂłuÂżej czyli 25 min. Tyle trwajÂą Fakty i Informacje. :!: :!: :!:
KiedyÂś przecieÂż wÂłaÂśnie tyle trwaÂły a w 25min czasami wszystkiego nie uda siĂŞ powiedzieĂŚ :!: :!: :!:
Michos, ale ja o tym dobrze wiem. Ca³a ta sprawa zdenerwowa³a mnie ju¿ we wrzeœniu - wys³a³em im wówczas maila - szkoda, ¿e pozosta³ bez odpowiedzi. Nie wiem tylko dlaczego w³aœnie teraz wszysyc zauwa¿yli, ¿e program zosta³ drastycznie ograniczony na antenie do 20 miunt. Materia³y, które nie znalaz³y siê w wydaniu g³ównym daj¹ teraz w Wiadomoœciach Wieczornych. Inne z kolei s¹ tam bardziej rozwiniêtê.

Skoùczcie ju¿ z tymi rzekomymi podobieùstwami - proponujê zajerzeÌ na stronê http://www.velvet.de i obejrzeÌ wszytkie czo³óki al Jazeery - zobaczymy, kto od kogo œci¹ga³ kropeczki. No co¿, nied³ugo Wiaodmoœci nie bêda mog³y poruszyÌ tematów omówionych w Faktach, bo jeszcze ktoœ pos¹dzi TVP o œci¹ganie. Widok œwiata, jakieœ kule ziemskie nie s¹ niczym oryginalnym w programach informacyjnych - praktycznie to sta³y motyw. Natomisat kropeczki w czo³owce Wiadomoœci uk³adaj¹ siê w literê W - ruszcie swoj¹ wyobraŸni¹!
Studio bardzo lÂądne - ale moÂże jeszcze inny kadr by siĂŞ przydaÂł - np aby pokazaĂŚ te pÂłyty pod sufitem, umieszczone na wysokoÂści reflektorĂłw.

Obrazek

Studio Faktów i TVN24 te¿ jest ³adne - maj¹ kilka fajnych ujêÌ, ale te¿ kilka spraw mo¿na poprawiÌ. Jest bardzo dynamiczne i nowoczesne. Z drugiej stroby studio Wiadomoœci jest bardzo statyczne, powa¿ne i eleganckie. W sam raz dla nadawcy publicznego, gdzie przede wszytkim liczy siê treœÌ, a nie forma. Oba projekty maj¹ swoje zalety, oba maj¹ minusy. Np w Faktach mo¿e raziÌ nadmiar "bajerów" - sami ju¿ zrezygnowali z wyskauj¹cego monitora - teraz ju¿ siê nie wysuwa na oczach widzów (chocia¿ trzeba przyznaÌ, ¿e by³o to imponuj¹ce :P ). Czasami maj¹ tez przerost formy nad treœci¹. Animacje na tej œciane monitorów s¹ raz b. dobre innym razem gorsze, a czasami po prostu zbyteczne. Sama œciana te¿ nie jest oryginalna. Natomisat w Wiadomoœciach maj¹ fajn¹ grafikê za plecami prezentera. Podoba mi siê te¿ poc¿atek z tym zegarem. Ale wszytko to zostanie dopracowane - zarówno w TVN jaki i w TVP - pamiêtam, ¿e kilku rozwi¹zaù z 6 wrzeœnia ju¿ nie ma w Faktach - np wyrzucili logo programu, które by³o wyœwietlane za plecami prezentera - najpierw wygl¹da³o jak plama i w dodatku ³¹czy³o siê w œmiesznyc sposób z logo TVN w rogu ekranu, potem doszli do wniosku ¿e jest zbyteczne. Wszytko siê zmienia i na szczêscie w dobr¹ stronê. A Lis i Polsat po raz kolejny przegrali tê walkê. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

MoÂże nie powinnienem siĂŞ chwaliĂŚ - mam "ÂżaÂłobĂŞ" po Joli, Dance i GoÂśce, ale pokonaliÂśmy Anite i jesteÂśmy numer jeden na forum
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Czyli widaĂŚ, Âże Nasze opinie sÂą spĂłjne i to w wielu kwestiach, dotyczÂących nowych "W" przynajmniej, ja jednak ciÂągle czekam na opinie kamuii
hehe thnx ;) postaram siĂŞ nie zawieÂśc

wczoraj oczywiscie byÂłam zbyt przybita by o tym pisaĂŚ...

ale najpierw kwestie techniczne

1.Czo³ówka dla mnie najlepsza ze wszystkich
2.oprawa muzyczna Âładna
3.Belki z nazwiskami ok ale w polszmacie Âładniejsze
4.grafiki maÂło czytelne
5.literki zamazane widaĂŚ ze jeszcze nie cyfrowe i zbyt maÂłe
6.prowadzÂąca bez uÂśmiechu (miaÂła byĂŚ wprowadzona by wprowadziĂŚ do serwisu troche kobiecosci - bardziej kobiecy jest Kamel...) Nie ma kogoÂś bardziej kobiecego niÂż Danusia... :cry: :cry: :cry: i jej uÂśmiech wysocka jest zupeÂłnie bez uÂśmiechu i raczej jej nie polubie...
Co do blêdów to nie by³a bym ju¿ taka ostra laska jest pierwszy raz w tv i to w g³ównym dzienniku i tak nie wysypa³a siê znacz¹co ja bym siê zla³a w spodnie ze strachu ....
8.Studio bardzo Âładnie ale te tylne ekrany polszmatÂą zalatujÂą... (fajny efekt odbijania prezentera
9.sciÂągniĂŞte z polszmaty rozmowy w czasie wydania i nowe miejsce Olejnik ( i mnie i chyba jej siĂŞ podoba ) :)
10.powinny trwaĂŚ 25 min

a teraz kwestie inne...

Ma³gosia Prokopiuk odesz³a szkoda.... :( a Co z Danusi¹ ???? Ju¿ wczoraj gdy nie by³o jej w wieczornych mia³am z³e przeczucia nawet ³za siê z nowu zakrêci³a ale jak dzisiaj rano zobaczy³am ze nie ma ani jej ani Ma³gosi tylko Ziemiec to wy³¹czy³am ale potem stwierdzi³am ze jak nie obejrze to nie bede mog³a go zjechaÌ wiêc obejrza³am ale jak powiedzia³ o pontyfikacie Papie¿a to nie wytrzyma³am bo jutro sobota Danusia na pewno prowadzi³a by g³owne i by siê cieszy³a bo to by³ jej ulubiony temat w tym momencie :cry: :cry: :cry: ...
Ponadto definitywnym œwinstwem by³o to ¿e w tym materiale wczorajszym pokazali wszystkich wa¿niejszych a Danusi ani Gosi nie... uwa¿am ze za samo to ze z nimi tak d³ugo pracowa³y szacunek im siê nale¿a³. Ale g³upiej cipie Warakomskiej przeszkadza³a nawet Grobicka ja ju¿ da³am upust z³osci g³osuj¹c na ni¹ w swojej Ankiecie... Dla mnie by³o to definitywne i chamskie jak ju¿ chcieli dawaÌ jedn¹ osobe na czo³ówkê to Durczok móg³ byÌ jak by³ a Danka i Gosia z tego studia przed newsroomem... ale ludzie cipy Warakomskiej postanowili je jeszcze bardziej ponizyÌ... Tylko co z Dank¹ ? Jako jedyna w³asciwie nie pozegna³a siê z widzami wiêc mo¿e jednak upokorzona bo upokorzona ale jest w obsadzie ? przecie¿ Ìwiczy³a w nowym studiu... o co biega ??? Tak czy inaczej zdegradowanie jej jest równie wielkim œwinswtem co wyrzucenie
MoÂże nie powinnienem siĂŞ chwaliĂŚ - mam "ÂżaÂłobĂŞ" po Joli, Dance i GoÂśce, ale pokonaliÂśmy Anite i jesteÂśmy numer jeden na forum
Faustus tylko dlatego Âże jest duÂżo zdjĂŞĂŚ ;) i to duÂżych zresztÂą to nie czas na porĂłwnania bo to nie wyscig AnitkĂŞ zreszta zrobili w waÂła tak jak DanusiĂŞ JolĂŞ i DorotĂŞ Gawryluk....

Aha i jeszcze jedno ja nie wiem czy ja mam jakieÂś wczorajsze wydanie Super hieny Faktu i WM ale wszĂŞdzie cisza nic o "wiadomosciach" nie piszÂą a to jak wiadomo gorzej w medialnym Âświecie niÂż jakby Âźle pisali :) nie zgadzam siĂŞ w wiĂŞkszosci co napisaÂł media link ale nie szkodzi popieram krytykĂŞ bo "sÂąd sondem ale sprawiedliwosĂŚ musi byc po naszej stronie: " :) (czyÂżby zemsta pieĂąkowskiej ? :))
Android <3
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

ZdjĂŞcia z wczorajszego wydania :

1. Obrazek

2. Obrazek

3. Obrazek

4. Obrazek

5. Obrazek

6. Obrazek

7. Obrazek

ps. kto dziÂś od 8:00 do 15:00 bo we fleszach Werner?
ODPOWIEDZ