Nie wiem czy zauwaÂżyliÂście, Âże nie ma charakterystycznych ÂłukĂłw nad scenÂą.
Co do A. Sztaby to chyba nie zagra bo w terminarzu na stronie ma na 1.09 jakieÂś show prowadzone przez Cichopek do jego muzyki, chociaÂż moÂże siĂŞ okazaĂŚ, Âże ta muzyka ma byĂŚ tylko tam odtworzona, a on sam bĂŞdzie gdzieÂś indziej, np w Sopocie
Nie wiem czy zauwaÂżyliÂście, Âże nie ma charakterystycznych ÂłukĂłw nad scenÂą.
Co do A. Sztaby to chyba nie zagra bo w terminarzu na stronie ma na 1.09 jakieÂś show prowadzone przez Cichopek do jego muzyki, chociaÂż moÂże siĂŞ okazaĂŚ, Âże ta muzyka ma byĂŚ tylko tam odtworzona, a on sam bĂŞdzie gdzieÂś indziej, np w Sopocie
1 wrzesnia Cichopek bedzie tanczyc w miedzynarodowym Tancu z Gwiazdami (Eurovision Dance Contest)
Liber pisze:
1 wrzesnia Cichopek bedzie tanczyc w miedzynarodowym Tancu z Gwiazdami (Eurovision Dance Contest)
yyy a niech sobie taĂącuje ja i tak ogladam sopot doda napisaÂła na swojej stronie Âże szykuja sie niespodzianki nie tylko pod wzglĂŞdem garderoby dodzi hehe
Dwa krótkie filmiki z dzisiejszych prób w Operze Leœnej: czêœÌ 1, czêœÌ 2.
Dziœ Ìwiczy³a tylko Kayah. Uda³o mi siê nakrêciÌ w³aœciwie tylko czêœÌ jej próby, bo pani ochroniarz powiedzia³a, ¿e "organizator nie ¿yczy sobie, ¿eby krêciÌ próby Kayah". :devil: Ale ile jest, tyle jest...
Dodam tylko, ¿e trzeciego dnia festiwalu, zaraz po czo³ówce Kayah zaœpiewa bardzo fajny kawa³ek - "mix" utworów m.in. Glorri Gaynor (I will survive), Sisters Sledge (We are family), Petshopboys (Go west).
CzeœÌ, widzê ¿e orkiestra jest, wiêc posiadasz jeszcze jedn¹ wa¿n¹ tajemnice: kto bêdzie kierowa³ orkiestr¹ ?? W tamtmy roku na filmikach by³o widaÌ Sztabê, w tym roku zbyt ma³o widaÌ, by móc potwierdziÌ, ale ty na ¿ywo widzia³eœ wiêc napewno wiesz. Z góry dzia³eœ wiêc napewno jest
No niestety orkiestry nie by³o. To co by³o widaÌ na filmie to zespó³ Kayah.
Wybieram siĂŞ na jutrzejsze prĂłby i moÂże tam bĂŞdzie orkiestra. Ale tak jakoÂś wydaje mi siĂŞ, Âże jednak w tym roku z niej zrezygnowali, bo na scenie na prawdĂŞ nie widaĂŚ dla niej zbyt duÂżo miejsca... :?
kamiiloo pisze:hmm dziwna ta scena jakaÂś taka nie wiem
Zgadzam siê, jest po prostu taka nijaka, no widz¹c zdjêcia marjana z poniedzia³ku s¹dzi³em, ¿e jeszcze to porz¹dnie podrasuj¹ a tu nic. Logo Sopot Festival na tych wygiêtych elementach na œrodku wygl¹da s³abiutko. W ogóle te wygiête "druty" wygl¹daj¹ dziwnie i nie pasuj¹ tam. Umieszczenie prostok¹tnego ekranu w kole... ludzie, sk¹d tak g³upi pomys³... I upychanie orkiestry na œrodku sceny (na TOPtrendach przynajmniej schowali j¹ w takim obni¿eniu). I ta, ¿e tak nazwê, czarna materia, z ty³u za dekoracjami... co to jest, ani to siê nie œwieci ani nic, ju¿ lepiej zostawiliby widok na drzewa. Oj w tym roku nie postarali siê nie, a dla mnie, jako (chyba) estety przyjemnoœÌ dla oka bardzo siê liczy. Niech to bêdzie œwiêto nie tylko dla uszu ale i oczu (chocia¿ jak pojawi¹ siê ³adne wokalistki to bêdzie ok) hehe.
Ludzie spokojnie, zobaczycie jeszcze jaka w piÂątek bĂŞdzie wystrzaÂłowa scena. PrzecieÂż wiadomo, Âże nie bĂŞdÂą teraz w dzieĂą rozÂświetlaĂŚ caÂłej sceny tak jak to bĂŞdzie na festiwalu. Poczekajce z ocenami do piÂątku
Ptr15 pisze:Ludzie spokojnie, zobaczycie jeszcze jaka w piÂątek bĂŞdzie wystrzaÂłowa scena. PrzecieÂż wiadomo, Âże nie bĂŞdÂą teraz w dzieĂą rozÂświetlaĂŚ caÂłej sceny tak jak to bĂŞdzie na festiwalu. Poczekajce z ocenami do piÂątku
ja poprostu nie moge sie nie denerwowaÌ, wogole prze¿ywam jakby to cos osobistego by³o martwie sie ta scena ze taka ma³o przestrzenna sie wydaje bo na top trendach to walneli napawde ogromna i wlasnie jakos nijak to logo wyglada na tych pretach a gdzie s¹ te g³êbiny oceany architekta nie weim hahha odp³yne chyba
Mam ma³¹ proœbê... Przez weekend jestem na dzia³ce i nie mam tam dostepu do tvn-u. Czy móg³by ktoœ nagraÌ koncerty i wrzuciÌ na rapidshare, albo torrenta? By³bym wdziêczny