Jaka tu cisza :rozglada: Mam nadzieję, że pamiętacie o głosowaniu, bo czasu nie wiele :cicho:
Eh, szkoda, że Joasia nie byla w Poranku w tym tygodniu, bo kilka urlopów było zdaje się
bardzo dobra zajawka w piatkowym PzP odnośnie powtórek najważniejszych tematów w weekend :spiewa: :spiewa:
tego nie było wcześniej chyba :hmm: (ja zauważyłam dzis po raz pierwszyw każdym razie)
profesjonalna zmiana na plus uważam :brawa: (plus dla pani Joasi oczywiście)
joana pisze:bardzo dobra zajawka w piatkowym PzP odnośnie powtórek najważniejszych tematów w weekend :spiewa: :spiewa:
tego nie było wcześniej chyba :hmm: (ja zauważyłam dzis po raz pierwszyw każdym razie)
profesjonalna zmiana na plus uważam :brawa: (plus dla pani Joasi oczywiście)
:brawa:
Takie zapowiedzi tematów weekendowych pojawiają się od kilku tygodni.
I kilka zdjęć z piątkowego PzP żeby nie było tak pusto. Niby nic szczególnego, choć marynarka chyba nowa.
No to nie pozostaje Nam nic innego jak wyczekiwać powrotu Naszej Gwiazdy :aniol:
To może wykorzystam ten czas na podanie wyników konkursu. Pewnie wielu zapomniało, że taki nadal się toczy :hmm:
Postanowiłem to wszystko jakoś ładnie podliczyć i mi wyszło, że:
Absolutnym numerem I została kandydatka nr 12 - 31 punktów :brawa: :brawa: :brawa:
Drugie medalowe miejsce zajęła nr 11 - 17 punktów :brawa: :brawa:
Brąz zajęła kandydatka nr 9 - 10 punktów :brawa:
No to już wszystko jasne :tanczy: Ciekawe czy Joasia też byłaby podobnego zdania co nasza czcigodna komisja :spiewa:
Wyniki wskazuja wyraźnie, że tęsknimy już za wiosną.
Jak na ferie zimowe to nieobecność raczej zbyt krótka. Czy to znaczy, ze mamy się wkrótce spodziewać kolejnych efektów reporterskiej działalności naszej Pani redaktor?
Super, że już wróciła :jupi: Troszeczke mniej super, że nie widziałem ani chwili DNŻ Ale PZP już sobie nie odmówiłem Dziś Joasia "robi porządek" z Energą :cicho:
Jak to dziś Anita zauważyła Joasia kolejny dzień na posterunku. Magazynu rzecz jasna
Ale ja tak sobie trochę ponarzekam, że ostatnio wszystko w tvn24 stało się takie przewidywalne.., że i Joasie trudno gdziekolwiek indziej uświadczyć :rozglada: