maxxx pisze:Jak to dziś Anita zauważyła Joasia kolejny dzień na posterunku. Magazynu rzecz jasna
Ale ja tak sobie trochę ponarzekam, że ostatnio wszystko w tvn24 stało się takie przewidywalne.., że i Joasie trudno gdziekolwiek indziej uświadczyć :rozglada:
Jak to mówił Miszczak przy okazji prezentowania ramówki TVN to się nazywa formatowanie kanału .
Ale super ! Ja Ją też widziałem jak mignęła w przerywniku PZP, podczas skrótu jednego ze swych materiałów
Oczywiście wolałbym żeby na drugi raz to nie były tylko mignięcia
Ciekawe tylko czy to imieniny "naszej" Joanny bo w kalendarzu jest ponad 20 dat kiedy Joanny mogą obchodzić imieniny
Nic nie stoi na przeszkodzie, imieniny "naszej" Joasi możemy obchodzić i 20 razy
A mi się w jednym serwisie podobało jak się na chwilkę zawahała mówiąc "a teraz kolejne tematy w...yy u nas w tvn24" :tanczy:
Po 15-stej miała też bardzo fajną rozmowę z pierwszą trenerka Justyny Kowalczyk
PS Pytanie za 100 punktów, czy to, że Marta Kuligowska będzie do końca tygodnia w PZP oznacza to co myślę, czy to o czym nie chce myśleć? :rozglada: :spiewa:
maxxx pisze:
PS Pytanie za 100 punktów, czy to, że Marta Kuligowska będzie do końca tygodnia w PZP oznacza to co myślę, czy to o czym nie chce myśleć? :rozglada: :spiewa:
Dzisiaj Joasia znowu prowadzi DnŻ, choć objawiała się dopiero o 12 w związku z działalnością komisji śledczej. Więc czy rzeczywiście to Marta ma prowadzić PzP? Zobaczymy.
Nie jest źle, minister Nowak zastosował strategię "Ja nic nie wiem, ja tu tylko sprzątam" i członkom Komisji szybko się znudziło, tak,że Joasia pojawiła się jeszcze przed końcem okienka o 13.00. Odwoływanie Przewodniczącego Sekuły też nie powinno zająć dużo czasu więc pewnie serwisy o 14 i 15 powinny się odbyć bez przeszkód.