Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: maxxx »

Przed chwilką był fragment rozmowy Joasi z panią z Białorusi, której pomogła para Prezydencka. To była ta znana sprawa "małego Jasia". Materiał zostal przerwany przez konferencję. Ale liczę, że do niej wrócą.
A może udało się to komuś nagrać ? Asia była wyraźnie wzruszona..i chyba po raz pierwszy miała opaskę :)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

maxxx pisze: No zobaczymy, prawdę mówiąc myślałem, że będzie specjalne wydanie PZP z materiałami dotyczącymi tragedii.
Wprawdzie nie całe PzP ale dzisiaj Joasia przygotowała materiał związany z tragedią - o Białorusince, z dzieckiem chorym na mukowiscydozę której Prezydent Kaczyński przyznał polskie obywatelstwo, a która spotkała się z Prezydentem i jego małżonką w ostatni piątek.

ObrazekObrazekObrazek
maxxx

Całkiem możliwe, że całość rozmowy Asi będzie raz jeszcze emitowana w "PiŚ".
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Całkiem możliwe, że całość rozmowy Asi będzie raz jeszcze emitowana w "PiŚ".
Miejmy nadzieję, bo przed 18 Joasia pojawiła się tak nagle, że pewnie trudno było ją uchwycić. Ja zorientowałem się szybko ale i tak brakuje kilku pierwszych sekund nagrania. No i rzeczywiście koniec został przerwany konferencją prasową kardynała Dziwisza.

http://rapidshare.com/files/375460490/V ... CH-77_.mpg
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

No i faktycznie cały materiał Joasi pojawił się w PiŚ - był znacznie dłuższy niż ten fragment, który można było zobaczyć koło 18.00.
maxxx

Jacek-t pisze:No i faktycznie cały materiał Joasi pojawił się w PiŚ - był znacznie dłuższy niż ten fragment, który można było zobaczyć koło 18.00.
Najbardziej w oczy mi się rzucił ciepły wzrok Joasi, pomyśleć, że kiedyś była uważana za Królową Lodu :xx:
Trzeba teraz uważnie ogladać, bo nikt nie wie kiedy się pojawi następny raz. Ale problemu z tym nie będzie, bo tv popołudniami praktycznie nie gaśnie ..
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Marzy mi się, aby pojawiła się wieczorem jako gość Miecugowa :rozglada: Była przecież dość długo reporterką sejmową , nie raz rozmawiała z Tymi co odeszli :aniol:
Mam nadzieję koledzy, że nie trzepniecie mnie przez łeb, ale po raz tysiąc osiemset dziewięćdziesiąty dziewiąty ;) - Joanna jest Booooooskaaaaaa :jupi:
sylwiagfan
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: sylwiagfan »

Tez widzialem rozmowy Joanny z Siemiatycz z rodzinami ofiar, i wg Asia troche przytyla przez ostatnie dni, nie wiem moze to swieta a moze ... no ... ze tak powiem ... ciąża? Mozecie mnie zbesztac, jesli sie myle, moze to kwestia kadru lub swiatla. Czy wy tez to zauwazyliscie?
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

sylwiagfan pisze:Tez widzialem rozmowy Joanny z Siemiatycz z rodzinami ofiar, i wg Asia troche przytyla przez ostatnie dni, nie wiem moze to swieta a moze ... no ... ze tak powiem ... ciąża? Mozecie mnie zbesztac, jesli sie myle, moze to kwestia kadru lub swiatla. Czy wy tez to zauwazyliscie?
Rozmowy? To była więcej niż jedna? W tej rozmowie z p. Iwanową Joasia siedzi w taki sposób, że nie sądzę by można wysnuwać jakieś wnioski na takie tematy. A propos cały materiał można obejrzeć na Onecie:

http://www.onet.tv/goscila-w-palacu-prz ... ,klip.html#
maxxx

epsztajnek pisze:Mam nadzieję koledzy, że nie trzepniecie mnie przez łeb, ale po raz tysiąc osiemset dziewięćdziesiąty dziewiąty - Joanna jest Booooooskaaaaaa :jupi:
My?! :shock: Ja to bym dodał miliard wykrzykników do ostatniego zdania :!: :jupi:
Marzy mi się, aby pojawiła się wieczorem jako gość Miecugowa Była przecież dość długo reporterką sejmową
No właśnie, kto więcej by mógl na ich temat powiedzieć więcej od reporterów sejmowych (rodzin i kolegów sejmowych nie licząc)..
epsztajnek

Czy wy tez to zauwazyliscie?
Jedyna zmiana, którą można zauważyć, sugerująca , jak to mówisz, przytycie :cicho: , to znacznie bardziej "wdzięczniejszy" dekolt , niż zwykle :lol2:
sylwiagfan
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: sylwiagfan »

Wlasnie o dekolt mi chodzilo. Bo jak by nie bylo od tego sie zaczyna tycie w ciazy :P
epsztajnek

Kolejna rozmowa Joanny... niestety pokopanemu realizatorowi zachciało się pokazywać panoramę Krakowa - kompletnie bez sensu.
Trzeba cierpliwie poczekać do PiŚ.
Obrazek
Ostatnio zmieniony piątek 16 kwie 2010, 17:02 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Od 16 Panorama Krakowa na pół ekranu leci praktycznie ciurkiem, więc przynajmniej nie można powiedzieć żeby się realizator jakoś na Joasię uwziął :roll: .
maxxx

Strasznie Nam ta Joasia jest dawkowana,eh. Ale później, gdy zapadnie zmrok nad Krakowem jest spora szansa na pełen ekran :spiewa:
ODPOWIEDZ