Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: Dojdzie do tego, Âże chÂłopaki przysypiÂą CiĂŞ kiedyÂś furÂą capsĂłw - wiĂŞc uwaÂżaj na nich :stop:
JeÂśli chodzi o capsowanie, oni sÂą nieobliczalni :lol2:
Wiem :P I o to wÂłaÂśnie mi chodzi :tanczy: Z furÂą teÂż sobie poradzĂŞ :szalony:
A kiedy ostatnio do niego pisaÂłaÂś? :mhm: MoÂże go zaniedbujesz korespondencyjnie i dlatego sposĂŞpniaÂł? :lol2: SprĂłbuj go czymÂś rozbawiĂŚ :lol2:
:nie: :nie: :nie: Pisa³am ju¿ kiedyœ - :mhm: ale chyba nie tutaj, ale to niewa¿ne :rozglada: - ¿e podjê³am decyzjê, i¿ maili do niego s³aÌ ju¿ nie bêdê :rozglada: Stwierdzi³am, ¿e to do niczego nie prowadzi, co najwy¿ej mnie do jeszcze wiêkszego ob³êdu :lol2: w razie reakcji - choÌby najskromniejszej - ze strony adresata :lol2: A poza tym mama mi nie pozwala :rozglada:
Pamiêtam, ¿e - kiedy jeszcze mia³em wiêcej czasu na ogl¹danie ''konkurencji'', Pawe³ doœÌ czêsto, tak jak zreszt¹ inni sejmowi dziennikarze byli wy³apywani przez kamery ''konkurencji'' :D
Nie miaÂłabym nic przeciwko temu, Âżeby jakakolwiek kamera w koĂącu go wychwyciÂła :roll: za dÂługo trwa ta cisza z jego strony :roll: ZdawaÂło mi siĂŞ, Âże krĂŞciÂł siĂŞ, gdzieÂś na tyÂłach, w trakcie Raportu PopoÂłudniowego :mhm: CoÂś miaÂł na gÂłowie :mhm: okulary przeciwsÂłoneczne chyba :lol2: JeÂśli to byÂł PaweÂł to mam nadziejĂŞ, Âże to jego - krĂŞcenie siĂŞ - czymÂś zaowocuje :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

DÂżastino - poproszono, wykonano :) ;)
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony piątek 15 cze 2007, 23:13 przez epsztajnek, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx

Post autor: maxxx »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Mam dla fanĂłw propozycjĂŞ nie do odrzucenia. ProponujĂŞ Wam, byÂście napisali notkĂŞ biograficznÂą o Pawle do dziaÂłu zaÂłoga.

O Pawle wiadomo maÂło, wiĂŞc jeÂśli siĂŞ zgodzicie, to powodzenia, bo Âłatwo pewnie nie bĂŞdzie.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

A jednak ''krĂŞcenie siĂŞ'' po studio ''czymÂś'' zaowocowaÂło :D
Marcin pisze:Mam dla fanĂłw propozycjĂŞ nie do odrzucenia. ProponujĂŞ Wam, byÂście napisali notkĂŞ biograficznÂą o Pawle do dziaÂłu zaÂłoga.

O Pawle wiadomo maÂło, wiĂŞc jeÂśli siĂŞ zgodzicie, to powodzenia, bo Âłatwo pewnie nie bĂŞdzie.
ÂŚwietny pomysÂł-propozycja :D DziĂŞkujemy zaĂą :lol2:
A o Pawle wiemy nie tak maÂło, ale wiedza jest faktycznie fragmentaryczna i nieuporzÂądkowana :/
D¿astina pisze: :nie: :nie: :nie: Pisa³am ju¿ kiedyœ - :mhm: ale chyba nie tutaj, ale to niewa¿ne :rozglada: - ¿e podjê³am decyzjê, i¿ maili do niego s³aÌ ju¿ nie bêdê :rozglada: Stwierdzi³am, ¿e to do niczego nie prowadzi, co najwy¿ej mnie do jeszcze wiêkszego ob³êdu :lol2: w razie reakcji - choÌby najskromniejszej - ze strony adresata :lol2:
A ja napisa³em :D W zwi¹zku z propozycj¹ Marcina :D Zobaczymy, czy mi Pawe³ odpisze? :spiewa: O ob³êd mój, nie musicie siê martwiÌ :stop: Jakoœ zniosê ewentualn¹ ripostê z Paw³a strony :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin pisze:Mam dla fanĂłw propozycjĂŞ nie do odrzucenia. ProponujĂŞ Wam, byÂście napisali notkĂŞ biograficznÂą o Pawle do dziaÂłu zaÂłoga.

:o A czym to PaweÂł sobie zasÂłuÂżyÂł na notkĂŞ biograficznÂą :lol2: Propozycja nie do odrzucenia piszesz Marcinie? Ja, pĂłki co, jestem tak oszoÂłomiona, Âże nie wiem co z tÂą propozycjÂą zrobiĂŚ :szalony: Chyba poczekam na to, jak rozwinie siĂŞ korespondencja na linii Black - PaweÂł :D , jeÂśli Blackowi siĂŞ nie powiedzie to moÂże ja sprĂłbujĂŞ :mhm: zobaczymy ;)
Black Jack '62 pisze:A ja napisa³em :D W zwi¹zku z propozycj¹ Marcina :D Zobaczymy, czy mi Pawe³ odpisze? :spiewa: O ob³êd mój, nie musicie siê martwiÌ :stop: Jakoœ zniosê ewentualn¹ ripostê z Paw³a strony :D
A ja nie wiem co ze mn¹ bêdzie jeœli Pawe³ Ci odpisze i wyjawi jakieœ szczegó³y ze swojego ¿ycia :lol2: Zupe³nie nie wiem czemu, ale jestem dobrej myœli :D mam przeczucie, ¿e Pawe³ ulegnie urokowi Blacka i odpisze :lol2: Ach, ju¿ mam wizjê w jaki sposób mo¿na by ukwieciÌ tê biografiê :lol2: Ale :stop: spokój D¿asti, spokój :lol2: za bardzo rozemocjonowana jesteœ :lol2:
Black Jack '62 pisze:A jednak ''krĂŞcenie siĂŞ'' po studio ''czymÂś'' zaowocowaÂło :D
Jak widaÌ na wy¿ej za³¹czonych obrazkach zaowocowa³o :tanczy: Pawe³ w nocnych serwisach siê wczoraj pojawi³ :D A jeszcze wczeœniej, na pocz¹tku wieczornego M24h Pawe³ œmiga³ po studio z szybkoœci¹ F16 :lol: Podejrzewam, ¿e dopieszcza³ swój materia³, który zreszt¹ mieliœmy ogromn¹ przyjemnoœÌ obejrzeÌ w tym¿e magazynie :tanczy: Pan redaktor opowiedzia³ nam o tym, jak to sejm popar³ wczoraj pierwiastek :mhm: Œmiem podejrzewaÌ, ¿e Pawe³ wykorzysta³ materia³y zebrane przez swoich kolegów redakcyjnych :rozglada: ale pewne jest to, ¿e zebra³ je w bardzo imponuj¹c¹ ca³oœÌ :tanczy: W Podsumowaniu Dnia po¿egna³ siê s³owami: do zobaczenia i nie kaza³ na siebie d³ugo czekaÌ - pojawi³ siê dziœ o 20:00 w Raporcie Wieczornym :tanczy: A jak piêknie zapowiedzia³ go kolega redakcyjny Krzysztof Górlicki, w serwisie o 19:30 :D na Raport Wieczorny zapraszam w imieniu Paw³a £ukasika, który uporz¹dkuje dla paùstwa wydarzenia dnia dzisiejszego :P To uporz¹dkowywanie rozpoczê³o siê od ³¹czenia z Arkiem Wierzukiem, który towarzyszy polskiemu prezydentowi w Niemczech. Nie wychodzi Pawe³kowi wymawianie nazw niemieckich miast :rozglada: co delikatnie wytkn¹³ mu kolega redakcyjny :devil: Ale Pawe³ to pojêtny ch³opak :tanczy: Arek tak czêsto powtarza³: Meseberg, ¿e w kolejnych serwisach Pawe³ wymawia³ ju¿ idealnie :brawa: W z wi¹zku z tym wypadem Lecha do naszych zachodnich s¹siadów w studio pojawi³ siê goœÌ dr Jaromir (?) Soko³owski ( imiê napisa³am ze znakiem zapytania poniewa¿ podpisany by³ Jaromir, a Pawe³ przedstawia³ go jako Jaros³awa :rozglada: ) W czêœci drugiej raportu równie¿ do studia przyby³ goœÌ dr Pawe³ Grzesiowski. Panowie wspólnie omawiali nam chorobê zwan¹ w³oœnic¹, wygl¹da³o to mniej wiêcej tak - Pawe³ zadawa³ bardzo dociekliwe pytania, a pan doktor chêtnie i bardzi szczegó³owo na nie odpowiada³ :tanczy: W raporcie by³a tak¿e mowa o pomyœle Romana Giertycha, który chce reaktywowaÌ Komisjê ds. Orlenu - przypomnia³y mi siê stare dobre czasy jak to Pawe³ prawie ka¿de posiedzenie tej komisji obs³ugiwa³ :D Pamiêtam równie¿, ¿e ostatnie posiedzenie owej komisji i omawianie raportu koùcowego z jej pracy równie¿ do Paw³a nale¿a³y :mhm: Czy¿by te czasy mia³y powróciÌ? :lol2:
Póki co wróÌmy jednak do teraŸniejszoœci i nieco bli¿szej przysz³oœci :lol2: Lada moment Podsumowanie Dnia i ¿yczenia dobrej nocy - mam nadziejê :rozglada:
epsztajnek pisze:DÂżastino - poproszono, wykonano :) ;)
A mnie podziêkowaÌ pozostaje :* Super capsy :P A tak siê obawia³eœ o ich jakoœÌ :rozglada: Mimo i¿ Pawe³ nie jest piêkn¹ niewiast¹ :rozglada: wspaniale go uwieczni³eœ :mhm: mo¿e to dlatego, ¿e jest bardzo przystojnym facetem :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..proszĂŞ bardzo :D
:arrow:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

..no i jak tam idzie zdobywanie informacji :?:
..pewnie jak po grudzie :hmm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: Chyba poczekam na to, jak rozwinie siĂŞ korespondencja na linii Black - PaweÂł :D , jeÂśli Blackowi siĂŞ nie powiedzie to moÂże ja sprĂłbujĂŞ :mhm: zobaczymy ;)
Jak na razie ze strony PawÂła gÂłucha cisza :neutral: Nie wiem, jak chcesz, to sama siĂŞ za wyciÂąganie informacji zabierz :spiewa: A jak nie wyjdzie i to, wtedy sami napiszemy PawÂłowi biografiĂŞ :devil:
ÂŻartowaÂłem ;)
W Podsumowaniu Dnia poÂżegnaÂł siĂŞ sÂłowami: do zobaczenia i nie kazaÂł na siebie dÂługo czekaĂŚ - pojawiÂł siĂŞ dziÂś o 20:00 w Raporcie Wieczornym :tanczy: A jak piĂŞknie zapowiedziaÂł go kolega redakcyjny Krzysztof GĂłrlicki, w serwisie o 19:30 :D na Raport Wieczorny zapraszam w imieniu PawÂła ÂŁukasika, ktĂłry uporzÂądkuje dla paĂąstwa wydarzenia dnia dzisiejszego :P
ChciaÂłbym coÂś dodaĂŚ do Twojego opisu, ale juÂż chyba nic ponad to, co napisaÂłaÂś nie wymyÂślĂŞ :lol2:

Do podsumowania przy tvn24 nie dotrwaÂłem :spiewa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja dotrwa³am, jak zawsze kiedy Pawe³ ma dy¿ur :tanczy: Ale "dobrej nocy" z ust mojego ulubieùca siê nie doczeka³am :uhh: Rzuci³ jedynie "do zobaczenia" :roll: Mo¿e dlatego, ¿e ma³o czasu mia³ ;) w powietrzu wisia³a konferencja po powrocie prezydenta z Niemiec :roll: zanos³o siê tym samym na d³u¿sze siedzenie za biureczkiem :rozglada: Tu¿ przed pó³noc¹ Micha³ Cholewiùski zakomunikowa³ Paw³owi i nam, ¿e prezydencki samolot wyl¹dowa³ , i ¿e ¿adnego komunikatu nie bêdzie :mhm: Paw³a ta informacja chyba ucieszy³a gdy¿ bardzo uradowany, szybciutko z nami siê po¿egna³ :rozglada:

obieÂżyÂświat pisze:..no i jak tam idzie zdobywanie informacji :?:
..pewnie jak po grudzie :hmm:
ZapĂŞdy korespondencyjne PawÂła znamy nie od dziÂś :spiewa:
Black Jack '62 pisze: Jak na razie ze strony PawÂła gÂłucha cisza :neutral:
:uhh: A jednak nie uleg³ Twojemu urokowi :mhm: mo¿e to nawet lepiej :rozglada: A mo¿e chce nam daÌ do zrozumienia, ¿e nie ma ochoty na zdradzanie szczegó³ów ze swojego ¿ycia? :roll:
Blacky, a mo¿esz zdradziÌ có¿ takiego ¿eœ do niego napisa³? :mhm: Musia³o to byÌ coœ zabawnego gdy¿ wczoraj, zreszt¹ dziœ tak¿e, uœmiech nie schodzi³ panu redaktorowi z twarzy :stop: Oczywiœcie jeœli omawiany temat na radoœÌ pozwala³ :D
Black Jack '62 pisze:Nie wiem, jak chcesz, to sama siĂŞ za wyciÂąganie informacji zabierz :spiewa:
MoÂże kiedyÂś, ale na pewno nie dziÂś :rozglada: Nie byÂłabym w stanie - pan redaktor tak dziÂś przystojnie siĂŞ prezentuje :P tak urzekajÂąco siĂŞ uÂśmiecha i patrzy prosto w....prompter :rozglada: - jestem zbyt oszoÂłomiona, Âżeby prosiĂŚ o cokolwiek :rozglada:
Black Jack '62 pisze:A jak nie wyjdzie i to, wtedy sami napiszemy PawÂłowi biografiĂŞ :devil:
A zaczniemy sÂłowami: Po tym jak cztery lata spĂŞdziÂł w wiĂŞzieniu za.... :devil:
Black Jack '62 pisze:ÂŻartowaÂłem ;)
Ja rĂłwnieÂż ;)
A moÂże naÂślemy na niego SylwiĂŞ? Do tej pory tylko jej udaÂło siĂŞ namĂłwiĂŚ PawÂła na zwierzenia :rozglada: Ach i jeszcze kwestionariusz ;)
obieÂżyÂświat pisze:..proszĂŞ bardzo :D
:* Bardzo dziĂŞkujĂŞ i proszĂŞ o jeszcze :rozglada: MogÂą byĂŚ z dzisiaj :lol2:
W³¹czy³am TV tu¿ po 19:30, ¿eby us³yszeÌ kto i jak piêknie w imieniu Paw³a na raport zaprosi, a tam :o Pawe³ za biureczkiem :o osobiœcie zaprosi³ mnie do ogl¹dania raportu :tanczy: Jak to tak panie redaktorze :> pojawia siê o pó³ godziny wczeœniej na posterunku i swojej najwierniejszej fanki o tym nie raczy poinformowaÌ :nie:
Pierwsza czêœÌ programu krêci³a siê wokó³ pierwiastka, wizyty naszego prezydenta w Niemczech i zbli¿aj¹cego siê szczytu UE. Zadaniem Paw³a by³o odpytywanie korespondentów rozproszonych po unijnych paùstwach - co czyni³ chêtnie i bardzo szczegó³owo :tanczy: W drugiej czêœci pojawi³ siê goœÌ prof. Boles³aw Samoliùski, a rozmowa dotyczy³a jutrzejszej debaty lekarzy poœwiêconej jakoœci us³ug medycznych w Polsce. Na dobry pocz¹tek pogawêdki pytanie: W obecnej chwili, w naszym kraju problemem jest jakoœÌ us³ug medycznych, czy raczej dostêp do nich? :rozglada: I jeszcze coœ z serii: "Dowcipne zapowiedzi pana £ukasika" - A teraz raport z polskich dróg, wyj¹tkowo bezpiecznych, bo prawie nieprzejezdnych z powodu remontów :rozglada: Liczê, ¿e dalsza czêœÌ dzisiejszego spotkania z Paw³em bêdzie przebiega³a równie mi³o jak dotychczas :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..no to ja dodam trochĂŞ obrazu :lol2:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

[ Dodano: Pon Cze 18, 2007 10:18 am ]
..to siĂŞ PaweÂł juÂż wyspaÂł :tanczy:
Obrazek Obrazek
..choĂŚ nie do koĂąca :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..no to ja dodam trochĂŞ obrazu :lol2:
A juÂż CiĂŞ miaÂłam zbesztaĂŚ :rozglada: Kiedy zaglÂądnĂŞÂłam tu rano nie byÂło capsĂłw z wczoraj :rozglada: Ale teraz juÂż sÂą wiĂŞc besztania nie bĂŞdzie :*
..to siĂŞ PaweÂł juÂż wyspaÂł :tanczy:
Nie mia³ innego wyjœcia :rozglada: Kto lepiej od niego najpierw zapowiedzia³by, a póŸniej- ju¿ dwukrotnie - zrelacjonowa³ nam konferencjê prezesa ZNP :tanczy: Jeœli dobrze s³ysza³am tylko Pawe³ mia³ pytania do pana Broniarza :mhm: pozostali dziennikarze chyba nie byli zainteresowani :devil: Pan prezes zdawa³ siê te¿ innych dziennikrzy nie zauwa¿aÌ :rozglada: Kiedy odpowiada³ na pytania patrzy³ siê w kierunku Paw³a i mówi³: Ju¿ panu redaktorowi odpowiadam :rozglada: Podczas drugiej reakcji pawe³ a¿ dwukrotnie wyjmowa³ s³uchawkê z ucha :mhm: Ciekawe dlaczego? :rozglada: Teraz czekaj¹ na reakcjê ministra ekukacji :mhm: ciekawe kto zdobêdzie komentarz :mhm:
..choĂŚ nie do koĂąca :devil:
I tak jest bardziej rzeœki od swojej fanki, która towarzyszy³a mu do koùca wczorajszego dy¿uru :lol2: a podejrzewam, i¿ spaÌ po³o¿y³ siê du¿o póŸniej ode mnie :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

To jeszcze ja sprĂłbujĂŞ siĂŞ przymiliĂŚ :racja:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

O! :D Tu jeszcze suchy :lol2:

W raporcie widziaÂłem relacjĂŞ PawÂła, ktĂłrÂą nadawaÂł w strugach deszczu i bez parasola :D

WidzieliÂście - caluteĂąki przemokniĂŞty byÂł :o Jak kura :devil: Parasoleczki siĂŞ na zabraÂło? :x
A moÂże bozia pokaraÂła za nieodpisywanie fanom? :]
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widziaÂłem ale nie bawiÂło mnie to tak jak ciebie :stop:

Obrazek Obrazek

..Âśmieszne :?
Obrazek

..a mo¿e po upa³ach dobrze jest zmokn¹Ì - dla orzeŸwienia :spiewa: