[TVN] Sopot Festival 2007

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Najlepszy wykonawca finału to:

Feel - "A gdy jest już ciemno"
11
30%
Emmanuel Moire - "Ca me fait du bien"
5
14%
Monrose - "Shame"
3
8%
September - "Cry for you"
6
16%
Thierry Amiel - "Coeur Sacré"
1
3%
Sophie Ellis Bextor - "Me and my imagination"
9
24%
The cloud room - "Hey Now Now"
2
5%

Liczba głosów: 37

marjan
Początkujący
Początkujący

Post autor: marjan »

piotrek888 pisze:dziÂś Sopot Festival a w TV-enie Âżadnych reklam nie wiem Âżadnej promocji :P
Nie no jakaÂśtam autopromocja jest. SÂą zapowiedzi koncertu Norah Jones, konkursu i GorÂączki Niedzielnej Nocy, ale faktycznie jest tego zdecydowanie za maÂło. No i rzadko kiedy pada nazwa Sopot Festival, co teÂż jest waÂżne, bo sÂą ludzie ktĂłrzy "sÂłuchajÂą" telewizji, a nie oglÂądajÂą jej. Wtedy moÂżna mieĂŚ problem ze zorientowaniem siĂŞ o jakÂą imprezĂŞ chodzi. :mhm:
SÂą jeszcze bilboardy, ale nie ma na nich Âżadnych informacji o konkursie... :?

A przy okazji dorzucĂŞ jeszcze trochĂŞ zdjĂŞĂŚ festiwalowej sceny i zdjĂŞĂŚ z prĂłb: [1] [2] [3]
oraz filmik z wczorajszej prĂłby September [filmikĂłw bĂŞdzie dziÂś jeszcze wiĂŞcej :) ].
Kork
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kork »

DziĂŞki Ci Marjan, Âże staÂłeÂś siĂŞ naszym festiwalowym TVN24 :D

Có¿, szkoda ¿e nie bêdzie orkiestry bo chyba to dodatkowa atrakcja i presti¿ dla festiwalu. Oczywiœcie by³o wiele festiwali bez orkiestry, ale w czasach gdzie zgodnie twierdzono, ¿e 100% playback to cud techniki. Teraz ju¿ wiemy, ¿e playback jest cudem techniki dla tych, którzy bez niego nigdy nie wystapiliby poza studiem i s³u¿y raczej do ukrywania braku talentu :)

Napewno w tamtym roku orkiestra mia³a wiele wiêcej do roboty. Przypomnê, ¿e gra³a z polskimi pó³finalistami i w niedzielnym koncercie wspomnieniowym.

Jeszcze co do promocji festiwalu - faktycznie koncert niedzielny jest reklamowany jako niezwykÂły koncert: GorÂączka niedzielnej nocy, a Âże to Sopot to jest tylko napisane pod maÂłym logiem festiwalu niewidocznym prawie.
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Foty œwietne... Widzê, ¿e na próbach by³ sam dyrektor programowy, hehe :) A co do reklamy: to w ka¿dym tygodniku jaki by wzi¹Ì jest chocia¿by wzmianka o Sopot Festivalu. Nie jest Ÿle.

Ach, to juÂż dziÂś pierwszy koncert!
//////////
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

A to okÂładka dzisiejszego wydania "Kultury"
Obrazek
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
marjan
Początkujący
Początkujący

No nieÂźle... :uhh:
TeÂż mam tĂŞ gazetĂŞ, ale jakoÂś tego nie zauwaÂżyÂłem - dopiero teraz spojrzaÂłem. Tyle Âże w samym programie tv jest juÂż podana godzina 21:30.
A w recenzji festiwalu w samym Dzienniku jest napisane, Âże podczas drugie dnia wystÂąpi Enrique Iglesias. [Pomijam juÂż fakt, Âże pojechali po SF rĂłwno... ]
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Ten, kto uwierzy w podanÂą na okÂładce godzinĂŞ, srogo siĂŞ zawiedzie ;). Norah ma niezwykÂły wstĂŞp, na jej miarĂŞ ;).
qmate
Bywalec
Bywalec

marjan pisze:No nieÂźle... :uhh:
A w recenzji festiwalu w samym Dzienniku jest napisane, Âże podczas drugie dnia wystÂąpi Enrique Iglesias. [Pomijam juÂż fakt, Âże pojechali po SF rĂłwno... ]
Nie ma co sie przejmowaÌ Dziennikiem, oni zawsze krytykuj¹ wszystko. Festiwal jeszcze siê nie zacz¹³-oni ju¿ krytykuj¹. Skoro sami s¹ tacy idealni ciekawe dlaczego ich gazeta tak s³abo siê sprzedaje. No i s¹ jeszcze niedoinformowani.

No ale ta wpadka w tej gazecie z koncertem Norah w sobotĂŞ...

O a co do koncertu niedzielnego, w tamtym roku Helena Vondrackova wykonywaÂła "I Will survive" pamiĂŞtacie ten wystĂŞp?
//////////
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

no spoko ta scena newt przekonuje sie ale ta dziupla dla jury koszmarna wogĂłle ten Âłuk tak wlneli niewadomo po co wogole sie nie komponuje :|
TVN innowacja i nowoczesność...
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

jaka wtopa :P

Czekam na dzisiejszy koncert a dziÂś teÂż prowadzi wielka "dziennikarko-prezenterka" Magdalena MoÂłek tak?
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

qmate pisze:O a co do koncertu niedzielnego, w tamtym roku Helena Vondrackova wykonywaÂła "I Will survive" pamiĂŞtacie ten wystĂŞp?
Tego nie da siĂŞ zapomnieĂŚ. :D tutaj moÂżna to zobaczyĂŚ
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

POpieram pisze:
qmate pisze:O a co do koncertu niedzielnego, w tamtym roku Helena Vondrackova wykonywaÂła "I Will survive" pamiĂŞtacie ten wystĂŞp?
Tego nie da siĂŞ zapomnieĂŚ. :D tutaj moÂżna to zobaczyĂŚ

Tak to Âświetne :tanczy:
qmate
Bywalec
Bywalec

piotrek888 pisze:jaka wtopa :P

Czekam na dzisiejszy koncert a dziÂś teÂż prowadzi wielka "dziennikarko-prezenterka" Magdalena MoÂłek tak?
Prawdopodobnie tak, ma zapowiadaĂŚ piosenki Norah Jones, czy ja tylko zapowiedzieĂŚ, coÂś tak jak rok temu z Eltonem, wiĂŞc dziÂś za wiele na ekranie jej nie bĂŞdzie. No jak bĂŞdzie tak prowadziÂła Sopot Festival, jak ostatnie wydania DDtvn z Sopotu to przyznam bĂŞdzie w porzadku.
//////////
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

qmate pisze:No jak bĂŞdzie tak prowadziÂła Sopot Festival, jak ostatnie wydania DDtvn z Sopotu to przyznam bĂŞdzie w porzadku.

A jak nie..... :roll: bĂŞdzie Âźle
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

wyrobiÂła sie ostatnio troche moÂłkowa przyznaje ale tylko troche hehe
TVN innowacja i nowoczesność...
marjan
Początkujący
Początkujący

No to jeszcze moje 2 filmy z prĂłb i to chyba by byÂło na tyle, jeÂżeli chodzi o moje materiaÂły przedfestiwalowe. :)
Szymon Wydra & Carpe Diem
MaÂłgorzata Ostrowska

Z góry przepraszam za miejscami baaardzo kiepsk¹ jakoœÌ.
ODPOWIEDZ