filipek24 pisze:Uwierz mi Maxxx , że nie miałem zamiaru, by ktoś mógł to tak zinterpretować. Joanna jest tam najpiękniejszą twarzą
Wierze, wierze Tylko tak napisałem..
Jacek-t pisze:Stara miłość jednak nie rdzewieje i nawet gdy przez cały tydzień PzP prowadzą Marta Kuligowska czy Krzysztof Górlicki to edycje weekendowe nieodmiennie nagrywa Joasia .
Asia po prostu dba o to by fani mieli możliwość oglądania Jej 7 dniw tygodniu
Kasia Karpa-Świderek: Bilety na MŚ w RPA dostępne już tylko w pakietach, najtańsze za 2800 USD
Joasia: Uuułłła
Kasia K-S: A na finał nawet 41.000 USD
Joasia: (westchnienie)
Joasia jak zwykle wykazuje niewiele zrozumienia dla uczuć miłośników futbolu :nie:.
Joasia jak zwykle wykazuje niewiele zrozumienia dla uczuć miłośników futbolu
No niestety (albo i stety) ale dla Joasi futbol mógłby nie istnieć
A dziś z kolei w jednym serwisie nie wiem dlaczego Joasia była inaczej kadrowana niż zwykle, po czym wrócili do standardowego ujęcia z monitorkami :rozglada:
A tak poza tym to co? Mariusz Sokołowski wpadł na dyskusję, czyli stały gość :spiewa:
Jutro 9 dzień na posterunku, czegóż fan mogłby pragnąć więcej :brawa:
Jutro 9 dzień na posterunku, czegóż fan mogłby pragnąć więcej :brawa:
Fan może pragnąć jedynie kolejnych 9 dni i kolejnych... i kolejnych
Szczerze mówiąc, to stęskniłem się za Asią w "PzP", ale widać, że w "Dnż" jest równie albo nawet bardziej profesjonalna
Teraz więc nie pozostaje nic prócz czekania do jutra, do 11,30
Przyznam, że w tym tygodniu najbardziej mi się podobają trzyminutowe pogawędki Joanny z KKŚ . Fajniejsze takie "babskie" pogaduszki, niż rozmowa z panem ekspertem
epsztajnek pisze:Przyznam, że w tym tygodniu najbardziej mi się podobają trzyminutowe pogawędki Joanny z KKŚ . Fajniejsze takie "babskie" pogaduszki, niż rozmowa z panem ekspertem
Szczególnie rozmowa o rekordowej cenie zapłaconej na aukcji za obraz i komentarz Joasi: Hmm, obraz flagi za takie pieniądze? Widać malarstwo współczesne pasjonuje Joasię równie mocno jak futbol.
P.S. Obraz kosztował 28,6 mln USD a wygląda tak:
A lekko zdziwiona Joasia wygląda tak:
P.S. 2: Jak dla mnie to takie obrazy malują dzieci na lekcjach rysunków w szkole podstawowej, ale być może jego wartość podnosi fakt, że namalowana flaga ma tylko 48 gwiazdek (obraz powstał w 1966 gdy USA liczyły już 50 stanów) :mhm: .
epsztajnek pisze:Przyznam, że w tym tygodniu najbardziej mi się podobają trzyminutowe pogawędki Joanny z KKŚ
O tak! JK z KKŚ to jest to! O, wczoraj np były wyraźnie rozbawione Grekami, którzy udając Greków ukrywają swoje baseny przed fiskusem
I jeszcze ta krwiście czerwona marynarka wróciła do łask
Na koniec należy pięknie podziękować za te dwa tygodnie rozpieszczania szacownych fanów, zapraszamy w każdej wolnej chwili
Ciekawe czy będzie odpoczywać czy wróci od nowego tygodnia do "portu" 17:10 ? :spiewa:
Ahhh, i jak tu w takich okolicznościach nie wagarować ? ;p
Joanna kusi, ale jednak muszę do tej szkoły chodzić xD Zwłaszcza przed końcem roku szkolnego ;d
Ale przynajmniej widziałem Asię w "PzP"
Poniedziałkowy występ Joasi w DnŻ to chyba rzeczywiście było bardzo nagłe zastępstwo, bo jak przejrzałem całe nagranie to okazało się że od 11 przez całą godzinę dyżurował Cholewiński, a Joasia pojawiła się dopiero w samo południe.
Wygląda na to, że możemy już nie zobaczyć Joasi przynajmniej do poniedziałku (dziś w PZP jest p.Piotr, jutro i w piątek p.Marta) :uhh: Ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że zasłużyła na dłuższy odpoczynek !!