Moderator: Łukasz
Bah, ja pojawiłem się przed telewizorem tuż przed 6.00 i wtedy w serwisie Joasia mówiła Poradzie dzień dobry a Kuba mówił coś w rodzaju "teraz witamy się oficjalnie" więc w sumie to trudno powiedzieć co było 0 4.30.maxxx pisze:Czyli Joasia pojawiła się po 6 czy wcześniej? No bo chyba nie o 4:30?!
Masz, zdjecie Joanny, czy tak trudno to znalezc na smietniku NK. Zdjecie potwierdza ze jest farbowana blondynkaJacek-t pisze:Porada od rana podpytuje Joasię o wspomnienia z pierwszego dnia szkoły (chciał się nawet wymieniać na szkolne zdjęcia). Joasia jak to Joasia, niezbyt skora do prywatnych zwierzeń, ale wygląda na to, że nie była wielką entuzjastką powrotów do szkolnej ławki
O 4:30 przychodzą do pracy.Jacek-t pisze:Bah, ja pojawiłem się przed telewizorem tuż przed 6.00 i wtedy w serwisie Joasia mówiła Poradzie dzień dobry a Kuba mówił coś w rodzaju "teraz witamy się oficjalnie" więc w sumie to trudno powiedzieć co było 0 4.30.maxxx pisze:Czyli Joasia pojawiła się po 6 czy wcześniej? No bo chyba nie o 4:30?!
Jacek-t pisze:[url=http://img230.imageshack.us/i/video09010554cvbs22.jpg/
O 4:30 przychodzą do pracy.Jacek-t pisze:Bah, ja pojawiłem się przed telewizorem tuż przed 6.00 i wtedy w serwisie Joasia mówiła Poradzie dzień dobry a Kuba mówił coś w rodzaju "teraz witamy się oficjalnie" więc w sumie to trudno powiedzieć co było 0 4.30.maxxx pisze:Czyli Joasia pojawiła się po 6 czy wcześniej? No bo chyba nie o 4:30?!
Normalnie tak, ale dzisiaj Poranek zaczął się o 4.30 (transmisja uroczystości z Westerplatte) więc przynajmniej Porada musiał pewnie przyjść jeszcze wcześniejpiotrek888 pisze:
O 4:30 przychodzą do pracy.
Myśle, że Joasia też była dużo wcześniej, bo nigdy nie ma pewności czy taka uroczystość nie skończy się po godzinie czasu. A wtedy bez serwisów byłoby trochę nie halo.Jacek-t pisze:Normalnie tak, ale dzisiaj Poranek zaczął się o 4.30 (transmisja uroczystości z Westerplatte) więc przynajmniej Porada musiał pewnie przyjść jeszcze wcześniej .
Więc pewnie razem oglądali relacje z Westerplatte.Jacek-t pisze:tuż przed 6.00 (...)Kuba mówił coś w rodzaju "teraz witamy się oficjalnie"(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 11 gości