Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Funckyrella pisze: Tak moja droga, masz prawo do wyraÂżania wÂłasnych opinii, ale piszÂąc niektĂłre niepochlebne opinie nt. Agaty, musisz siĂŞ liczyĂŚ z takimi jak Blacka reakcjami :] Ja ci mojej reakcji oszczĂŞdzĂŞ, Âżeby nie psuĂŚ atmosfery w wÂątku do reszty, choĂŚ o relacjach Agaty mam zdanie zgoÂła odmienne od twojego i zdanie twoje uwaÂżam za bardzo krzywdzÂące i niesprawiedliwe :]
PrzecieÂż ja w ogĂłle nie skrytykowaÂłam Agaty, ani razu! :shock: WyraziÂłam tylko przypuszczenie, Âże moÂże jedna rzecz wychodzi jej lepiej niÂż druga. :rozglada: Rozumiem gdybym napisaÂła, Âże Agata jest brzydka, gruba, ma krzywe zĂŞby i nogi oraz zbyt wydatne usta a do telewizji dostaÂła siĂŞ po znajomoÂści. Wtedy moÂżna by byÂło siĂŞ zÂłoÂściĂŚ. To wszystko co mam do powiedzenia w tej kwestii. Tylko bez nerwĂłw! :stop: :evil:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wielkimi krokami zbli¿a siê Œwiêto Zmar³ych, a w raz z tym smutnym dniem, zbli¿a siê szansa na pojawienie siê Agaty. Jak siê domyœlacie chodzi mi o relacje z zakorkowanych dróg wiod¹cych ku cmentarzom, a z tego co pamiêtam to poza (oczywiœcie) Warszaw¹ i paroma innymi prominetnymi miastami Polski, tvn24 czêsto siê zazwyczaj w ten dzieù ³¹czy³ równie¿ z Poznaniem :D Poniewa¿ to dzieù wolny od wszelakich konferencji (mam nadziejê), dzieù zadumy, to relacje z miast powinny byc czêste, do szczêœcia brakuje nam tylko ukochanej prezenterki. Jedyny minus to, to -¿e pewnie wiêkszosÌ z nas bêdzie kr¹¿yc w ten dzieù po cmentarzach i duuzo relacji nam mo¿e umkn¹Ì. Ale mo¿e z tego wynikn¹c równie¿ plus, a mianowicie taki, ¿e je¿eli Agata bêdzie "na posterunku", a my (mam tu na mysli poznaùsk¹ czêœÌ forumowiczów) bêdziemy kr¹¿yÌ po cmentarzach, mo¿e nam w realu mign¹Ì jej sylwetka :tanczy:
Ok, koniec gdybania, co bĂŞdzie zobaczymy, i mam nadziejĂŞ, Âże nikogo nie uraziÂłam moim oczekiwaniem na AgatkĂŞ w ten jakÂże smutny dzieĂą.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..czytam i nie wierzĂŞ wÂłasnym oczom :shock:
..Mandi Ty chyba udajesz Âże nie widzisz w czym sĂŞk :hyh:
..bÂłagam CiĂŞ :rydzyk:
..przestaĂą :rydzyk:
..to co piszesz juÂż nawet nie jest Âśmieszne :?
..zresztÂą nigdy nie byÂło :evil:
.trochĂŞ mnie nie byÂło i w 'ÂładnÂą' stronĂŞ poszÂła dyskusja - nie ma co :roll:
..nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże mĂłj brak tak niekorzystnie na Was wpÂłynie :devil:

..zmieniajÂąc temat ;)
..mam nadziejĂŞ Âże to fatum ktĂłre wĂŞdruje ze mnÂą od paru dni zdecyduje siĂŞ w koĂącu skrĂŞciĂŚ w innÂą niÂż ja uliczkĂŞ ;(
..juÂż nawet nie wiem kiedy ostatnio widziaÂłem AgatkĂŞ ;(

nika pisze:Wielkimi krokami zbliÂża siĂŞ ÂŚwiĂŞto ZmarÂłych
..buuuu :devil: mandat od azbesta :devil:
Jedyny minus to, to -¿e pewnie wiêkszosÌ z nas bêdzie kr¹¿yc w ten dzieù po cmentarzach i duuzo relacji nam mo¿e umkn¹Ì.
..ja Âże tak napiszĂŞ juÂż jestem po 'odwiedzinach' ;)
Ale mo¿e z tego wynikn¹c równie¿ plus, a mianowicie taki, ¿e je¿eli Agata bêdzie "na posterunku", a my (mam tu na mysli poznaùsk¹ czêœÌ forumowiczów) bêdziemy kr¹¿yÌ po cmentarzach, mo¿e nam w realu mign¹Ì jej sylwetka :tanczy:
..no to mĂłwcie gdzie macie groby najbliÂższych :D
mam nadziejĂŞ, Âże nikogo nie uraziÂłam moim oczekiwaniem na AgatkĂŞ w ten jakÂże smutny dzieĂą.
..to bagatelizowanie i robienie ÂżartĂłw z niedawnych niektĂłrych postĂłw nie przyniesie nic dobrego :nie:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..
mam nadziejĂŞ, Âże nikogo nie uraziÂłam moim oczekiwaniem na AgatkĂŞ w ten jakÂże smutny dzieĂą.
..to bagatelizowanie i robienie ÂżartĂłw z niedawnych niektĂłrych postĂłw nie przyniesie nic dobrego :nie:
Nie robiĂŞ sobie ÂżartĂłw, chodziÂło mi o cos kompletnie innego. To moÂże sprecyzujĂŞ, dlaczego uwaÂżam, Âże ta moja radocha na fakt, Âże Agata moÂże siĂŞ w ten dzien pojawiĂŚ mogÂłaby kogoÂś uraziĂŚ. ZakÂładaÂłam, Âże ktos naprawdĂŞ ten dzieĂą moÂże przeÂżywaĂŚ, bo straciÂł niedawno bÂądz tez dawno kogos naprawdĂŞ bliskiego, a ja tu swoje tralalalili o korkach i relacjach, jakby reszta tego dnia miaÂłaby byc mniej waÂżna.
A co do zaÂżartej polemiki, ktĂłra sie rozegraÂła pomiĂŞdzy Mandi, a Blackiem to mogĂŞ swoje 3 grosze dorzuciĂŚ, jesli bĂŞdÂą sami zainteresowani chcieli poznaĂŚ moje zdanie to cos tam skrobnĂŞ. WolaÂłam taktownie milczeĂŚ, w koĂącu nic super zÂłego siĂŞ nie staÂło, Âżeby od razu caÂłe kworum tu poruszaĂŚ, wtedy to dopiero mogÂłaby siĂŞ zrobic chryja :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Krzysiek, Krzysiek wróóóci³³eœœœ!!!!!!!!!!!!! :jupi: :jupi: :jupi:
CaÂły i zdrĂłw mam nadziejĂŞ :buzi:
NastrĂłj faktycznie staÂł siĂŞ ........ hmm..... nieciekawy :/ Nie sÂądziÂłam, Âże ty Krzysiu teÂżtaki narowisty jesteÂś :devil: Ale rozumiem wasze reakcje ;)
..no to mĂłwcie gdzie macie groby najbliÂższych
Ja najbliÂższych mam w domu :> - na szczĂŞcie :)
Ale zak³adaj¹c, ¿e przypuszczenia niki s¹ prawdziwe ;) To warto ca³¹ sytuacjê dok³adnie przeanalizowaÌ :D
Z tego co pamiĂŞtam, a pamiĂŞĂŚ mam niezawodnÂą :lol: w ostatni weekend kamery tvn24 (ale Âładna rymowanka :lol2: )ustawione byÂły w Poznaniu przy Cmentarzu MiÂłostowskim :D Ale mogÂą teÂż ewentualnie pojechaĂŚ na Junikowski :mhm: BĂŞdzie trzeba kogoÂś wydelegowaĂŚ na ulice a kogoÂś innego przed telewizorem ulukowaĂŚ :devil: No i bĂŞdzie trzeba nasze piĂŞkne miasto w korkach ze wschodu na zachĂłd przemierzaĂŚ :devil:
MoÂże nie Âżartujmy w ten sposĂłb, bo doprowadzimy do tego, Âże w trosce o AgatkĂŞ z obawy przed fanami, szefowie nigdy jej na ulice Poznania nie puszczÂą :)
P
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Krzysiek, Krzysiek wróóóci³³eœœœ!!!!!!!!!!!!! :jupi: :jupi: :jupi:
CaÂły i zdrĂłw mam nadziejĂŞ :buzi:
..tak jakby ;)
..radzĂŞ tylko wam: nie leczcie grypy domowymi metodami ;)
..i nie pijcie jesieniÂą po treningu (na przykÂład) coli wyjĂŞtej prosto z chÂłodziarki ;)
Nie sÂądziÂłam, Âże ty Krzysiu teÂż taki narowisty jesteÂś :devil: Ale rozumiem wasze reakcje ;)
..spox - tak mi serce podpowiadaÂło 8) :lol:
MoÂże nie Âżartujmy w ten sposĂłb, bo doprowadzimy do tego, Âże w trosce o AgatkĂŞ z obawy przed fanami, szefowie nigdy jej na ulice Poznania nie puszczÂą :)
..no to chyba nie majÂą zamiaru chowaĂŚ jej do koĂąca Âżycia na Kramarskiej :uhh:
..poza tym czy my jacyÂś groÂźni jesteÂśmy? :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

obieÂżyÂświat pisze:..nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże mĂłj brak tak niekorzystnie na Was wpÂłynie :devil:
To wrodzona skromnoœÌ przez Ciebie przemawia? :D
..juÂż nawet nie wiem kiedy ostatnio widziaÂłem AgatkĂŞ ;(
Ale ostatnio jakoÂś tak jej maÂło na wizji :/

obieÂżyÂświat pisze:
nika pisze:Wielkimi krokami zbliÂża siĂŞ ÂŚwiĂŞto ZmarÂłych
..buuuu :devil: mandat od azbesta :devil:
I punkty karne :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..wiecie co :D
..kiedy wyglÂądam za okno to trzymam kciuki za to Âżeby Agatka jutro przypadkiem nie musiaÂła nigdzie staĂŚ na zewnÂątrz :rydzyk:
..potwornie wieje i leje jak z cebra :/
..nie zanosi siĂŞ ponadto na poprawĂŞ pogody a wrĂŞcz przeciwnie :?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

dok³adnie,jutro wiatr 100km/h i wspó³czujê je¿eli Agatka bêdzie mia³a ³¹czenia z poznaùskiego cmentarza,ciekawe kogo tam wyœl¹ :mhm: je¿eli w ogóle..
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Nie oszczĂŞdzili Damy :D
Od Ăłsmej rano stoi pod cmentarzem :neutral:
Wieje, ale przynajmniej nie leje ;)
WyglÂąda bardzo Âładnie: biaÂły golfik, czarny pÂłaszczyk :)
MĂłwi o ruchu, kolizjach, tÂłoku :spiewa:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Jest tak jak myœla³am, od samego rana s¹ ³¹czenia z Pow¹zkami, Gdaùskiem, Krakowem i Poznaniem. A z Poznania spod mi³ostowskiego cmentarza nadaje sama Agatka :tanczy:
Ubrana w bia³y ciep³y golf i œliczny czarny dopasowany p³aszczyk od wczesnych godzin porannych relacjonuje co pó³ godziny co siê dzieje wokó³ tego cmentarza. Po niezwiechrzonej fryzurze i nieczerwonych polikach- domyœlam siê, ¿e nie jest jeszcze tak wietrznie i zimno jak zapowiadano. Mam nadziejê, ¿e to uspokoi tych wszystkich, którzy siê martwi¹ o zdrowie Agatki :D
P.S. Scis³a informacja dla poznaùskich forumowiczów- Agata stoi naprzeciw g³ównego wejœcia na cmentarz mi³ostowski, po drugiej stronie ulicy, a ja niestety pomykam na Junikowo i potem Luboù :neutral:
P.S. 2 - Jakby ktoÂś dzis capsowaÂł -to koniecznie wrzucaĂŚ tu! :D Z gĂłry dziĂŞki!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ja juÂż jÂą widziaÂłem :o
Na Âżywo jest jeszcze piĂŞkniejsza niÂż w telewizorze :)

Niestety ... nie podszed³em do niej ... wstydzi³em siê :red: Poza tym, po pierwsze musia³bym zostawiÌ swój samochód tu¿ pod bram¹, praktycznie na œrodku drogi, bo tylko tam by³o miejsce, po drugie nie wiedzia³em, co móg³bym jej powiedzieÌ: czeœÌ, to ja BJ :neutral: czy ja pani¹ sk¹dœ znam? Czy pani jest t¹ s³ynn¹ dziennikark¹? :o :? Bez sensu :devil: Po trzecie wokó³ niej stali techniczni (chyba :D ) ew. ochroniarze :> i ewentualne próby kontaktu mog³yby siê dla mnie Ÿle skoùczyÌ :D Np. w radiowozie ;)

PiĂŞkna jest, naprawdĂŞ piĂŞkna :P
W caÂłoÂści prezentuje siĂŞ jeszcze bardziej oszaÂłamiajÂąco :szalony:
A pÂłaszczyk jest ciepÂły ;) BrÂązowy ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Ja juÂż jÂą widziaÂłem :o
Na Âżywo jest jeszcze piĂŞkniejsza niÂż w telewizorze :)

Niestety ... nie podszed³em do niej ... wstydzi³em siê :red: Poza tym, po pierwsze musia³bym zostawiÌ swój samochód tu¿ pod bram¹, praktycznie na œrodku drogi, bo tylko tam by³o miejsce, po drugie nie wiedzia³em, co móg³bym jej powiedzieÌ: czeœÌ, to ja BJ :neutral: czy ja pani¹ sk¹dœ znam? Czy pani jest t¹ s³ynn¹ dziennikark¹? :o :? Bez sensu :devil: Po trzecie wokó³ niej stali techniczni (chyba :D ) ew. ochroniarze :> i ewentualne próby kontaktu mog³yby siê dla mnie Ÿle skoùczyÌ :D Np. w radiowozie ;)

PiĂŞkna jest, naprawdĂŞ piĂŞkna :P
W caÂłoÂści prezentuje siĂŞ jeszcze bardziej oszaÂłamiajÂąco :szalony:
A pÂłaszczyk jest ciepÂły ;) BrÂązowy ;)
Black to niesamowite! Dla Ciebie to chyba wiekopomny dzieĂą :D Powiadasz, Âże na Âżywo jeszcze Âładniejsza :) wyobraÂżam sobie Twoje emocje jak jÂą dostrzegÂłeÂś dojeÂżdzajÂąc do cmentarza, oj musiaÂło siĂŞ dziaĂŚ w tym samochodzie :lol: cieszĂŞ siĂŞ, Âże komuÂś z forumowiczĂłw udaÂło siĂŞ zobaczyĂŚ JÂą wÂłaÂśnie dziÂś, szczegĂłlnie Tobie Black :tanczy: Po ciĂŞzkich postach i dniach na forum- taka niespodzianka!
P.S. Powiadasz, Âże pÂłaszcz jest brÂązowy?! MuszĂŞ wyostrzyĂŚ kolorki w tv chyba :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

ew. ochroniarze :> i ewentualne prĂłby kontaktu mogÂłyby siĂŞ dla mnie Âźle skoĂączyĂŚ :D Np. w radiowozie
..przynajmniej miaÂłaby o czym opowiadaĂŚ :lol:
..a tak.. wypadkĂłw maÂło - nudno ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..wydaje mi siĂŞ czy Agatka stoi na Âśrodku jezdni :>

..i mp3 z relacji :arrow:
http://www.gigasize.com/get.php/150645/Agata.mp3
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

nika pisze:Black to niesamowite! Dla Ciebie to chyba wiekopomny dzieĂą :D
Paradoksalnie to dla mnie najgorszy dzieñ ;( Widzieæ j± i nic nie zrobiæ :hmm: Nawet zagadn±æ :( Czu³em siê jakbym mia³ niedow³ad nóg :devil: Nie s±dzi³em, ¿e tak czuj± siê ludzie, którzy nagle na ¿ywo dostrzegaj± GWIAZDÊ :shock: My¶la³em, ¿e to udawane uczucia, ale to szczera prawda :o To jest co¶ niesamowitego, spotkaæ na swojej drodze kogo¶ z telewizji :szalony:
A to jak siĂŞ zachowaÂłem, to juÂż inna sprawa ;)

[ Dodano: Sro Lis 01, 2006 11:24 am ]
Powiadasz, Âże na Âżywo jeszcze Âładniejsza
Um ... hmm .. :D Te capsy to nic (choĂŚ trudno w to uwierzyĂŚ :szalony: ) w porĂłwnaniu z tym, jak Agatka prezentuje siĂŞ live :)

Zaczyna coraz bardziej wiaĂŚ :(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
ODPOWIEDZ