Na szczęście nie musi sobie nic powiększać :aniol:
Moderator: Łukasz
ło matko to juz 3 lata? zlecialo jak z bicza szczelilepsztajnek pisze:Jak spadać z konia - to z wysokiego![]()
Po 3 latach z powrotem w "DnŻ" .
Może to i degradacja ale lepszy DnŻ niż pozostanie bez pracy. Ponadto skoro 24H zostało zlikwidowane, to pewnie nie miało najwyższych notowań u władz stacji, czyli pewnie wyniki oglądalności były marne.Camilo pisze:
Nie mniej jednak Jędrzejowska ma u mnie dużego plusa, bo myślę, że taka degradacja obraziłaby ego 1/2 dziennikarzy.
Ona ma w TVN24 zbyt silną pozycję, by jej tak łatwo podziękowali. Myślę, że gdyby tupnęła nogą i się uparła, to na wiosnę daliby jej coś innego. Bo co to za zaszczyt klepać przez pół dnia to samo z promptera?Jacek-t pisze:Może to i degradacja ale lepszy DnŻ niż pozostanie bez pracy.
Wyniki może nie były rewelacyjne, ale na pewno nie marne. Rymanowski też ten program prowadził, i to znacznie częściej, a dostał kolejną szansę. Ona nie.Ponadto skoro 24H zostało zlikwidowane, to pewnie nie miało najwyższych notowań u władz stacji, czyli pewnie wyniki oglądalności były marne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości