[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

No kiepsko, kiepsko. :ech: LiczyÂłem na zmianĂŞ studia, bo to jest juÂż wysÂłuÂżone i rzeczywiÂście maÂło nowoczesne... :roll:

A wiesz moÂże gdzie sÂą jakieÂś fotki studia "Jak ONI ÂśpiewajÂą"? :P Jak tak to poprosiÂłbym o linka. ChĂŞtnie bym zobaczyÂł przed dzisiejszÂą premierÂą. :)
Arctica
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Arctica »

RzeczywiÂście. Mam wraÂżenie, Âże TVN poszedÂł trochĂŞ za bardzo na pewniaka i bĂŞdziemy mieli znĂłw DzieĂą ÂŚwistaka.

To samo studio, jury, prowadz¹cy (niezawodna para Skrzynecka Urbaùski). Te same teksty, ¿arty, docinki. Pary jakby inne, ale czy oby napewno. Tylko obsada M jak Mi³oœÌ jakaœ kiepska tym razem.

Z tygodnia na tydzieĂą par bĂŞdzie ubywaÂło a gazety typu Fakt i SE bĂŞdÂą dopatywaĂŚ siĂŞ w tym spiskowej teorii dziejĂłw. Za jakieÂś 1,5 m-ca jedna para otrzyma krysztaÂłowÂą kulĂŞ, a potem znĂłw rozpocznie siĂŞ poszukiwanie spiskĂłw i analizowanie ukÂładĂłw.

1. Wygra Omena - spisek, bo to przecieÂż pracownica TVN.
2. Wygra Kasia Tusk - spisek, bo pewnie tatuÂś siĂŞ do tego przyÂłoÂżyÂł, albo moÂże Kinga Rusin jako Âże Kasia taĂączy ze Stefano (jeÂśli KaÂśka odpadnie wczeÂśniej teÂż pewnie winna bĂŞdzie Rusin).
3. Jak wygra Samusionek to pewnie dlatego, ¿e ludzie jej wspó³czuj¹ ciê¿kiego ¿ycia, tego ¿e jest ofiar¹ i trzeba by³¹ j¹ wspomóc.
4. Itd...

A i najwaÂżniejsze. Po drodze bĂŞdziemy siĂŞ jeszcze doszukiwaĂŚ romansĂłw, zdrad, zazdroÂści.
Gazety powyciÂągajÂą trochĂŞ z przeszÂłoÂści uczestnikĂłw, paparazzi zrobiÂą im parĂŞ fotek w nocych klubach, potem moÂże jakaÂś bijatyka i proces.

Na koniec urosnÂą nam nowe super gwiazdy mediĂłw (zwÂłaszcza wÂśrĂłd tych ktĂłrzy odpadli najszybciej, ale trzeba wykorzystaĂŚ swoje 5 minut, jak nie w ten to w inny sposĂłb).

A moze bĂŞdzie zupeÂłnie inaczej. MoÂże V edycja nas czymÂś zaskoczy a ja tu snujĂŞ takie czarne scenariusze. Oby. Czas pokaÂże. Jutro pierwsza prĂłba siÂł. Zobaczymy.
"Natura kobieca jest jak morze: z jednej strony poddaje się najsłabszemu, najcichszemu naciskowi, z drugiej - dźwiga najcięższe ciężary".
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Arctica zgadzam sie z tobÂą!!

Zapewne tak bêdzie póŸniej wszystkich oskar¿¹ i na tym sie skoùczy 5 edycja TzG tak jak 4 A co do studia mia³o byÌ takie piêkne i nowy wystrój a moze realizatorzy szykuj¹ jak¹œ niespodzianke tak jak to by³o ze studiem DDTVN
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

AÂż nie chce mi sie wierzyĂŚ, Âże bĂŞdzie to samo studio :shock: Niestety sÂłow o red roomie sie potwierdziÂły w dzisiejszym DDT, wiĂŞc obawiam sie Âże i studio to samo bĂŞdzie ;(
PaŁka
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: PaŁka »

Nie popieram tego, aby Taniec z Gwiazdami trwa³ ju¿ pi¹t¹ edycjê. Wed³ug mojej opinii to ju¿ "lekka" przesada. No có¿ nie mam na to wp³ywu. Postaram siê raz po raz podpatrzeÌ jak idzie uczestnikom i trzymam kciuki za Stefano i Kasiê Tusk (i nie chodzi tu o pogl¹dy polityczne, a jedynie o jej partnera, którego bardzo polubi³am). ChoÌ zapewne na pocz¹tku bêdzie im trudno poniewa¿ Kasia jest nieœmia³a.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Taniec z Giwazdami to program który ma bardzo wysok¹ popularnoœÌ wiêc nie s¹dze ze go w najbli¿szym czasie zdejm¹ z anteny.A co do V edycji to równie¿ trzymam kciuki z Kasie i Stefano Polubi³em j¹ nie wiem dla czego chyba jest fajna :)
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

dzisiaj wszystko siĂŞ wyjaÂśni 8)

ale wg to V edycjia to ju¿ przesada, gwiazdy to gwiazdki i wogle ale puki ogladalnoœÌ jest jako-taka to bêd¹ to produkowaÌ ale powinni choÌ by odœwierzyÌ studio bo chyba na wielkie niespodzianki nie ma co liczyÌ .

zreszt¹ polsat ruszy³ z 'jak oni spiewaj¹' i TzG to chyba taka foma konkurencji a TVN pewnie jak narazie nie ma pomys³u na nowe show które by przynios³o a¿ tak wielka ogl¹dalnoœÌ

a co ze SztabÂą bo w koĂącu juz nie wiem, bĂŞdzie? :uhh:
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
pawell

Memory pisze:a TVN pewnie jak narazie nie ma pomys³u na nowe show które by przynios³o a¿ tak wielka ogl¹dalnoœÌ
A sk¹d wiesz mo¿e ma, mo¿e nie ma. :> Znasz takie powiedzenie: "Nie zabija siê kury znosz¹cej z³ote jaja"? Parê razy Edward Miszczak powtarza³ te s³owa i ma racjê, bo ten program przynosi du¿¹ ogl¹dalnoœÌ, du¿e zyski z reklam dla TVN. Jak siê widzom znudzi to zmieni¹ na coœ innego. :]
Memory pisze:a co ze SztabÂą bo w koĂącu juz nie wiem, bĂŞdzie? :uhh:
Ju¿ od dawna wiadomo, ¿e nie, a to dlatego - jak pisa³a jedna z gazet - ¿e: "chce zrobiÌ sobie d³u¿sze wakacje i ca³kowicie poœwiêciÌ siê rodzinie: narzeczonej Dorocie Szel¹gowskiej i jej 4-letniemu synkowi z poprzedniego ma³¿eùstwa, Antosiow"i. :]
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

No proszê, zmiany nie s¹ du¿e, ale program jest o wiele lepszy. Studio g³ówne, gdzie taùcz¹ gwiazdy, zosta³o nieco odœwie¿one. Jest te¿ wiêksza publicznoœÌ. Miejsce, gdzie gwiazdy czekaj¹ na swoj¹ kolej i gdzie Kasia rozmawia z nimi tu¿ po taùcu, zosta³o ca³kowicie odmienione. Wygl¹da super. Poza tym Adam Sztaba nie dyryguje ju¿ orkiestr¹. No i najwa¿niejsze - program jest nadawany w prawdziwym formacie HD. Jestem mile zaskoczony. ;)

Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

ja wsumie teÂż pozytywnie

maÂłe zmiany a duÂżo zrobiÂły

super tancerze , na prawde najlepsi

gwiazdy troszke ale sie rokrĂŞcÂą

ale Sztaba ... brakuje mi go strasznie teraz wogle nie pokazujÂą orkiesty ale Volt super ukÂład :D

ogĂłlnie jest ok!
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
pawell

Ja te¿ jestem mile zaskoczony. :D Nie spodziewa³em siê, ¿e przejd¹ na HD. :D Teraz to ju¿ w ogóle przyjemnie siê ogl¹da ten program. :P Nowy green room, a w³aœciwie red room wygl¹da bardzo fajne szkoda, ¿e w takim stylu nie przerobili ca³ego - g³ównego studia. :) I dziêki tym zmianom jest taka nowa jakoœÌ - nie czuje siê tego, ze to ju¿ V edycja oglada siê z zaciekawieniem - przynajmniej tak jest u mnie. ;) Tylko muszê koniecznie zobaczyÌ powtórkê w sobotê, bo przez "Prison Break" nie widzia³em pocz¹tku i m.in. czo³ówki. :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Bardzo fajnie Âże w HD przyjemniej sie oglÂąda a co do red room to fajny chociaÂż tak dziwnie ze pary stajÂą w red room przed wystĂŞpem a nie tak jak w poprzednich edycjach. Po pierwszym odcinku moim zdaniem najlepiej taĂączy Bartosz i Kinga potem Ania i Lukasz <<to sÂą teraz moje typy a co do Kasi i Stefano to teÂż lubie ale jest za bardzo spiĂŞta ale to zrozumiaÂłe
tweety
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: tweety »

Wg mnie edycja bêdzie siê cieszy³a takim sukcesem jak poprzednie mimo, ¿e nie ma mo¿e jakiœ "Supergwiazd". Ale dziêki temu ka¿dy ma równe szanse bo nikt ich nie lubi bardziej czy mniej. Redroom, ¿eczywiœcie fajny, lepszy od poprzedniego :). Tak¿e TzG mo¿e na mnie liczyÌ, po Prisonie w³¹czam siê na TVN i zostaje do 23 ;)
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Pawell pisze:Nie spodziewaÂłem siĂŞ, Âże przejdÂą na HD :D
No i dobrze, bo nie przeszli. Nadawali w 16:9.
:roll:
Po 21:00 prze³¹czy³em na TVN i da³em siê mi³o zaskoczyÌ :D. Pokój gwiazd jest naprawdê fajny. Program w przeciwieùstwie do "Jak ONI œpiewaj¹" nie sprawia wra¿enia nudy i rozci¹gniêcia. Szkoda, ¿e nie ma nowej scenografii, tej g³ównej. "Taniec" po staremu, ale nadal przyci¹ga moje oko.

Nie wiem, czy zauwaÂżyliÂście, ale jury pozmieniaÂło miejsca... Tak dziwnie :wink:
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

Greenredroom caÂłkiem fajny... Najlepszy w histori, choĂŚ co roku prawie cos sie w nim zmieniaÂło. Fajnie Âże sÂą kanapy a nie te krzeseÂłka. Szkoda tylko, Âże tak male zmiany zaszÂły w wystroju studia - w porĂłwnaniu z "Jak oni spiewajÂą" wyglada marnie. Owszem to co `zmienili daje na plus ale zmiany , male jak na tyle gadania o nowej secenografi.

Format juz siĂŞ staÂżeje a wyniki nie napawajÂą optymizmem...No i gwiazdy sÂłabe, ale za to wedÂług mnie i tak jak na pierwszy odcinek, tanczyli najlepiej z caÂłej poprzednich czterech edycji.

[ Dodano: Pon Mar 05, 2007 3:52 pm ]
Strona programu wyglÂąda identycznie, tylko uczestnicy sie zmienili :?
ODPOWIEDZ