Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..rany - szczêœciarz :shock: :shock: :shock: mog³eœ jak¹œ fotkê strzeliÌ :shock:

..Âświetna rozmowa z p. policjantem :tanczy:

..oto capsy tuÂż po niej :arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

..rany - szczĂŞÂściarz :shock: :shock: :shock:
NieszczĂŞÂśliwy ;( ;( ;(
mog³eœ jak¹œ fotkê strzeliÌ :shock:
MogÂłem ;(
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a wiĂŞc muszĂŞ wierzyĂŚ Ci na sÂłowo Âże w Realu jest jeszcze piĂŞkniejsza :D
..myÂślĂŞ Âże jako fan spokojnie mogÂłeÂś o autograf poprosiĂŚ :D
..no ale domyÂślam siĂŞ teÂż jaki paraliÂż mĂłgÂł ci towarzyszyĂŚ z chwilÂą ujrzenia Agatki na Âżywo :lol2:

..wiêc wróÌmy do dotychczasowych relacji ;)
..Agatka w peÂłnej gotowoÂści i peÂłna werwy :)

Obrazek
Obrazek

..wiaterek dawaÂł siĂŞ we znaki :P
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..i mp3 :)
http://www.gigasize.com/get.php/150752/Agata2.mp3
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Niestety ... nie podszed³em do niej ... wstydzi³em siê :red: Poza tym, po pierwsze musia³bym zostawiÌ swój samochód tu¿ pod bram¹, praktycznie na œrodku drogi, bo tylko tam by³o miejsce, po drugie nie wiedzia³em, co móg³bym jej powiedzieÌ: czeœÌ, to ja BJ :neutral: czy ja pani¹ sk¹dœ znam? Czy pani jest t¹ s³ynn¹ dziennikark¹? :o :? Bez sensu :devil: Po trzecie wokó³ niej stali techniczni (chyba :D ) ew. ochroniarze :> i ewentualne próby kontaktu mog³yby siê dla mnie Ÿle skoùczyÌ :D Np. w radiowozie ;)
Black Jack - nie popisa³eœ siê :nie: A co Ty jakiœ smarkacz jesteœ :> Trzeba by³o podejœÌ, powa¿nie porozmawiaÌ :D A samochód oddaÌ jakiemuœ biedakowi :D
MiaÂłbyÂś dobry uczynek na koncie :D

:spiewa: WÂłaÂśnie zaczĂŞÂło padaĂŚ :(
Agatta z parasoleczkÂą stoi...

O wÂłaÂśnie :D MoÂże pĂłjdziesz jej tĂŞ parasolkĂŞ trzymaĂŚ :lol2: Sama sobie ledwo radzi z jej utrzymaniem na wietrze :(

Swoj¹ drog¹, kilka dni w czyœÌcu maj¹ odpracowane ju¿ tu na ziemi Ci, którzy stoj¹ na dworze w takich warunkach atmosferycznych :D
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

azbest-ch³op pisze: Black Jack - nie popisa³eœ siê :nie: A co Ty jakiœ smarkacz jesteœ :> Trzeba by³o podejœÌ, powa¿nie porozmawiaÌ :D A samochód oddaÌ jakiemuœ biedakowi :D
..ja mu siĂŞ nie dziwiĂŞ ;)
..na widok Agaty pewnie zareagowaÂłbym tak samo :lol2:
..cud Âże w ogĂłle jÂą widziaÂł - ciÂągle zmieniajÂą lokalizacjĂŞ :mhm:
:spiewa: WÂłaÂśnie zaczĂŞÂło padaĂŚ :(
Agatta z parasoleczkÂą stoi...
:arrow:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..przydaÂłby siĂŞ jakiÂś silny parasolko-trzymacz ;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

azbest-chÂłop pisze: Black Jack - nie popisaÂłeÂś siĂŞ :nie: A co Ty jakiÂś smarkacz jesteÂś :>
Nie smarkacz, ale zachowaÂłem siĂŞ bardzo niedojrzale :?
Trzeba by³o podejœÌ, powa¿nie porozmawiaÌ :D
ÂŻeby chociaÂż kwestowaÂła :neutral: Tak jak to czyniÂą gwiazdy w Wa-wie i Krakowie :D
By³by sensowny pretekst, ¿eby podejœÌ ;)
A samochĂłd oddaĂŚ jakiemuÂś biedakowi :D
Mo¿e gdybym kierowa³ w³asnym samochodem, ale wzi¹³em ojca, poniewa¿ swoim nie zd¹¿y³em wczoraj do myjni zajechaÌ :devil:
Ciekawe, jak ojciec by zareagowaÂł, gdybym pochwaliÂł mu siĂŞ takim czynem :mhm:
''Synu - jestem z Ciebie dumny'' :devil:
O wÂłaÂśnie :D MoÂże pĂłjdziesz jej tĂŞ parasolkĂŞ trzymaĂŚ :lol2: Sama sobie ledwo radzi z jej utrzymaniem na wietrze :(
WidziaÂłem :( Biedactwo :( Ale radziÂła sobie :)
MusiaÂłbym siĂŞ staĂŚ (w Ăłwczesnej sytuacji) wiarto- i deszczo-wstrzywaczem, Âżeby jej pomĂłc :lol2:

Z tego co zaobserwowaÂłem, tylko we WrocÂławiu jest gorzej pod wzglĂŞdem pogody :?
BoÂże, a Agatka mimo tych fatalnych warunkĂłw, tak Âświetnie sobie radzi w tej ''szkole przetrwania'' i informuje rzetelnie o sytuacji na drogach, parkingach i cmentarzach 8)

P.S. obieÂżyÂświat, wspaniaÂły pomysÂł z tymi mp3-kami :brawa: A nie masz z ostatniej relacji :uhh:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..mam ale plik jest du¿y bo z wra¿enia zapomnia³em wy³¹czyÌ nagrywanie :lol2:
..no teraz to juÂż wyglÂąda na zziĂŞbniĂŞtÂą :(
..Black - nie bÂądÂź bezduszny :lol2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..nie jest chyba jednak tak Âźle ;)
..jeszcze jej nastrojowe spacery w gÂłowie :lol2:
..ale bĂŞdzie jeszcze staÂła dÂługo poniewaÂż mĂłwiÂła Âże niedÂługo przeniosÂą siĂŞ gdzieÂś by obserwowaĂŚ powroty PoznaniakĂłw :neutral:
P.S. obieÂżyÂświat, wspaniaÂły pomysÂł z tymi mp3-kami
..dzis mam niezÂły odbiĂłr 8)

..z tej relacji mp3 dam póŸniej bo serwer gigasize strajkuje :?

''Synu - jestem z Ciebie dumny''
..myÂślĂŞ Âże gdybyÂś zjawiÂł siĂŞ w domu co prawda bez samochodu ale z AgatkÂą na pewno takie sÂłowa byÂś usÂłyszaÂł :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

NajciĂŞÂższe grzechy dzisiaj odpokutujÂą - azbest masz racjĂŞ :neutral: Ja po godzinie pĂŞdzonej na powietrzu byÂłam sztywna z zimna, owiana i w ogĂłle brrr ...... paskudna aura :uhh:
Ale Agatka, jeÂśli wierzyĂŚ Blackowi, ma ciepÂły pÂłaszczyk - pewnie nowy specjalnie na WÂŚ kupiony :lol2:
Nie smarkacz, ale zachowaÂłem siĂŞ bardzo niedojrzale
Blacky :buzi: ZaprzepaÂściÂłeÂś takÂą szansĂŞ na poznanie Agatki :/ ZakÂładajÂąc, Âże byÂłaby zainteresowana zawarciem znajomoÂści z tobÂą :devil: :lol:
Ja miaÂłam pecha, bo kiedy wracaliÂśmy po piĂŞtnastej ze SwarzĂŞdza i Black daÂł mi cynk, Âże Agata przed MiÂłostowskim stoi, jej nigdzie nie byÂło, kiedy (specjalnie dla niej :D ) przejeÂżdÂżaliÂśmy obok :(
ale bĂŞdzie jeszcze staÂła dÂługo poniewaÂż mĂłwiÂła Âże niedÂługo przeniosÂą siĂŞ gdzieÂś by obserwowaĂŚ powroty PoznaniakĂłw
To nie jest dobry pomysÂł :( Wiatr wieje juÂż chyba w porywach z pĂŞdkoÂściÂą 80 km/h ;(
..myÂślĂŞ Âże gdybyÂś zjawiÂł siĂŞ w domu co prawda bez samochodu ale z AgatkÂą na pewno takie sÂłowa byÂś usÂłyszaÂł
Pewnie tak wÂłaÂśnie by byÂło :lol: :lol: :lol:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:Paradoksalnie to dla mnie najgorszy dzieù ;( WidzieÌ j¹ i nic nie zrobiÌ :hmm: Nawet zagadn¹Ì :( Czu³em siê jakbym mia³ niedow³ad nóg :devil:
ZadroszczĂŞ ci Black i jednoczeÂśnie nie zazdroszczĂŞ.widziaÂłeÂś na Âżywo kogoÂś,kto jest dla ciebie b.waÂżny,ale nie powiedziaÂłeÂś,Âże...nie powiedziaÂłeÂś-nic.
Gdybym by³ na Pow¹zkach wypatrzy³ Kryniê,pewnie tak samo czu³bym siê sparali¿owany,podejœÌ przy ekipie...Myœlê,¿e bym podszed³ i ¿yczy³ jej mi³ej pracy,na tyle znalaz³ bym odwagi.. :( wiele emocji w bezsensownych,zwyk³ych s³owach :(

pĂłki co,widziaÂłem rano relacje,tj tu na capsach z AgatkÂą,ktĂłra walczyÂła z parasolem :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

aveo pisze:ZadroszczĂŞ ci Black i jednoczeÂśnie nie zazdroszczĂŞ.widziaÂłeÂś na Âżywo kogoÂś,kto jest dla ciebie b.waÂżny,ale nie powiedziaÂłeÂś,Âże...nie powiedziaÂłeÂś-nic.
Ja mu zazdroszczĂŞ - szczerze :) Z przyjemnoÂściÂą daÂłbym siĂŞ oÂślepiĂŚ jej blaskiem :)
pĂłki co,widziaÂłem rano relacje,tj tu na capsach z AgatkÂą,ktĂłra walczyÂła z parasolem :D
Chyba raczej z wiatrem, a parasol byÂł broniÂą 8) Silna dziewczyna :)

20.30 Harda dziewczyna - 13. godzina dyÂżuru dzisiaj :brawa: Warunki pogodowe: leje, wieje, a ona bez osÂłony :rozglada:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..caluteĂąka mokra byÂła w tej relacji :o

Obrazek
Obrazek
Obrazek

..relacje w takich warunkach powinny byĂŚ premiowane :!: :!: :!:
..wysoko :!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

..ma zaciĂŞcie i silnÂą wolĂŞ :o
..im bardziej wiatr i deszcz zacinaÂł ona z wiĂŞkszÂą stanowczoÂściÂą mĂłwiÂła to co miaÂła do powiedzenia :brawa:
..i to jak mĂłwiÂła :o
..posÂłuchajcie :arrow:
http://www.gigasize.com/get.php/151631/Agata4.mp3

..peÂłny podziwu jestem za caÂły dzieĂą :o 8) :brawa: :brawa:

..dwie relacje mp3 winien jestem ale nie wiem kiedy uda mi siĂŞ w koĂącu je zaÂładowaĂŚ :/
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

MyÂślĂŞ, Âże jednak zagalopowaÂła siĂŞ z tym przedÂłuÂżonym weekendem :lol: ale z opresji wybrnĂŞÂła mistrzowsko 8)
PrzeszÂła dzisiaj prawdziwy reporterski chrzest bojowy 8)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

W absolutnych ciemnoÂściach wyglÂądaÂła bosko. :lol2:
..no teraz to juÂż wyglÂąda na zziĂŞbniĂŞtÂą
..Black - nie bÂądÂź bezduszny
Nie jestem :] Ale nie sÂądzĂŞ (Funcky mi to uÂświadamia), Âże Agatka byÂłaby zainteresowana wykorzystaniem mojego potencjaÂłu grzewczego :lol2: Poza tym, dogrzaĂŚ do tego stopnia wyziĂŞbiony organizm, to byÂłoby nie lada wyzwanie :) GorÂąca kÂąpiel i whisky'acz-rozgrzewacz by nie wystarczyÂły … :> :D

:stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop: :stop:

I przestaĂącie juÂż z tÂą zazdroÂściÂą, bo wychodzi na to, Âże zazdroÂścicie mi tchĂłrzostwa :?
Warunki pogodowe: leje, wieje, a ona bez osÂłony
Moim zdaniem to byÂło wielce ryzykowne i nieodpowiedzialne. WystawiaĂŚ i naraÂżaĂŚ tak bez wiĂŞkszych oporĂłw organizm (trzeba dodaĂŚ - unikalny organizm :szalony: ) na wyziĂŞbienie :o MoÂżna stwierdziĂŚ, Âże tego wymagaÂła sytuacja, Âże to byÂło konieczne, ale czy aÂż do tego stopnia i w tak extremalnych warunkach? Tak na dobrÂą sprawĂŞ to byÂła ostatnia relacja, wiĂŞc Agatce byÂło juÂż pewnie wszystko jedno ;)
Oby tylko ten wyczyn nie mia³ niekorzystnego wp³ywu na jej zdrowie :rydzyk: Wiecie, ile wtedy by³o stopni w tym miejscu? Jeden stopieù powy¿ej zera! Chwilê póŸniej zacz¹³ padaÌ œnieg z deszczem! A po paru godzinach w ca³ej Wielkopolsce (i nie tylko) ju¿ by³o bia³o i zimno :(

O tyle, na ile poczÂątkowi relacji mogÂłyby towarzyszyĂŚ romantyczne sÂłowa piosenki: ''deszcz caÂłuje TwojÂą twarz, imiĂŞ Twoje Âśpiewa wiatr'' *, póŸniej takie radosne poszepty zamieniÂły siĂŞ gwaÂłtownie w perwersyjne relacje :? No, ale nie trudno o solidarnoœÌ z ÂżywioÂłami, skoro wszystko na to wskazuje, one takÂże byÂły spragnione zmysÂłowego IdeaÂłu i PiĂŞkna – stÂąd ta ÂłapczywoœÌ :P
Silna dziewczyna
Zdawa³em sobie sprawê z tego w³aœnie faktu, maj¹c dodatkowo w œwiadomoœci dwie sprawy: to, co piszê o niej na forach i obraz rzeŸbionej - prawdopodobnie na si³owni, sylwetki Agaty :lol2: I kto wie, czy wszystkie te fakty, które przewija³y mi siê przez myœli najczêœciej, nie mia³y najwiêkszego wp³ywu na decyzjê w momencie, kiedy rozwa¿a³em, czy wysi¹œÌ i podejœÌ do niej, czy lepiej bêdzie dla mnie zostaÌ w aucie? :lol: Jakbym siê czu³, gdyby Agatka zaczê³a ''ok³adaÌ'' mnie mikrofonem? :lol:
MyÂślĂŞ, Âże jednak zagalopowaÂła siĂŞ z tym przedÂłuÂżonym weekendem
A ja myÂślĂŞ, Âże dla wielu to byÂł przedÂłuÂżony weekend i byĂŚ moÂże dla Agatki rĂłwnieÂż - w pracy jej nie widzieliÂśmy przez te dni ;)
PrzeszÂła dzisiaj prawdziwy reporterski chrzest bojowy
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni ;( ;(
Mo¿na siê do³¹czyÌ do braw i gratulacji i ogólnego zachwytu? :D

---------------------------
* DÂżastina dziĂŞki :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..i obiecane mp3 ;)

Pogodowo

Black Jack '62 pisze:Zdawa³em sobie sprawê z tego w³aœnie faktu, maj¹c dodatkowo w œwiadomoœci dwie sprawy: to, co piszê o niej na forach i obraz rzeŸbionej - prawdopodobnie na si³owni, sylwetki Agaty :lol2: I kto wie, czy wszystkie te fakty, które przewija³y mi siê przez myœli najczêœciej, nie mia³y najwiêkszego wp³ywu na decyzjê w momencie, kiedy rozwa¿a³em, czy wysi¹œÌ i podejœÌ do niej, czy lepiej bêdzie dla mnie zostaÌ w aucie? :lol: Jakbym siê czu³, gdyby Agatka zaczê³a ''ok³adaÌ'' mnie mikrofonem? :lol:
..ale przecieÂż nie musiaÂłbyÂś siĂŞ przyznawaĂŚ Âże Ty to Ty.. :lol: :lol:
Black Jack '62 pisze:
Mo¿na siê do³¹czyÌ do braw i gratulacji i ogólnego zachwytu? :D
..nie :!: :lol:
..zabraniam :lol:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:mhm: Black, a za co Ty mi tak wÂłaÂściwie dziĂŞkujesz? Acha, juÂż wiem :lol:
Ja , podobnie jak Wy, piszÂący w tym wÂątku (w przytÂłaczajÂącej wiĂŞkszoÂści :D ) bardzo ceniĂŞ i szanujĂŞ AgatĂŞ. Pozostaje pod ogromnym wraÂżeniem jej wczorajszych relacji i wyglÂądu (Black, masz racjĂŞ, Agata bez grzywki wyglÂąda bardzo subtelnie). Szkoda tylko, Âże w tak ekstremalnych warunkach przyszÂło jej pracowaĂŚ :? ale miejmy nadziejĂŞ, Âże wszystko jest, ok :)
:shock: Black widzia³eœ Agatê na ¿ywca? Zawiod³am siê na Tobie :? myœla³am ,¿e jak ju¿ spotkasz Agatê na ulicy to chocia¿ fotek jej narobisz :? ChoÌ z drugiej strony jestem z Ciebie dumna, ¿e prze¿y³eœ to wielkie wydarzenie i mog³eœ podzieliÌ siê z nami wra¿eniami :lol: Nie mogê uwierzyÌ, ¿e taki b³yskotliwy i pomys³owy cz³owiek, jak Ty, nie wymyœli³ niczego, co mog³oby przykuÌ uwagê tej damy. No có¿, widaÌ, ¿e w zetkniêciu z piêknem funkcja pomys³owoœÌ , nawet Tobie, siê wy³¹cza :lol:

PS. Black, nastĂŞpnym razem, jak mi bĂŞdziesz za coÂś dziĂŞkowaÂł publicznie, pisz wiĂŞkszymi literami, Âżeby wszyscy dokÂładnie widzieli :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ