..Âświetna rozmowa z p. policjantem :tanczy:
..oto capsy tuÂż po niej

Moderator: Łukasz
Black Jack - nie popisa³eœ siê :nie: A co Ty jakiœ smarkacz jesteœ :> Trzeba by³o podejœÌ, powa¿nie porozmawiaÌNiestety ... nie podszed³em do niej ... wstydzi³em siêPoza tym, po pierwsze musia³bym zostawiÌ swój samochód tu¿ pod bram¹, praktycznie na œrodku drogi, bo tylko tam by³o miejsce, po drugie nie wiedzia³em, co móg³bym jej powiedzieÌ: czeœÌ, to ja BJ
czy ja pani¹ sk¹dœ znam? Czy pani jest t¹ s³ynn¹ dziennikark¹? :o :? Bez sensu :devil: Po trzecie wokó³ niej stali techniczni (chyba
) ew. ochroniarze :> i ewentualne prĂłby kontaktu mogÂłyby siĂŞ dla mnie Âźle skoĂączyĂŚ
Np. w radiowozie
![]()
..ja mu siê nie dziwiêazbest-ch³op pisze: Black Jack - nie popisa³eœ siê :nie: A co Ty jakiœ smarkacz jesteœ :> Trzeba by³o podejœÌ, powa¿nie porozmawiaÌA samochód oddaÌ jakiemuœ biedakowi
![]()
MiaÂłbyÂś dobry uczynek na koncie![]()
:spiewa: WÂłaÂśnie zaczĂŞÂło padaĂŚ![]()
Agatta z parasoleczkÂą stoi...
Nie smarkacz, ale zachowaÂłem siĂŞ bardzo niedojrzale :?azbest-chÂłop pisze: Black Jack - nie popisaÂłeÂś siĂŞ :nie: A co Ty jakiÂś smarkacz jesteÂś :>
¯eby chocia¿ kwestowa³aTrzeba by³o podejœÌ, powa¿nie porozmawiaÌ
Mo¿e gdybym kierowa³ w³asnym samochodem, ale wzi¹³em ojca, poniewa¿ swoim nie zd¹¿y³em wczoraj do myjni zajechaÌ :devil:A samochód oddaÌ jakiemuœ biedakowi![]()
MiaÂłbyÂś dobry uczynek na koncie![]()
WidziaÂłemO wÂłaÂśnieMoÂże pĂłjdziesz jej tĂŞ parasolkĂŞ trzymaĂŚ
Sama sobie ledwo radzi z jej utrzymaniem na wietrze
![]()
..dzis mam niezÂły odbiĂłrP.S. obieÂżyÂświat, wspaniaÂły pomysÂł z tymi mp3-kami
..myÂślĂŞ Âże gdybyÂś zjawiÂł siĂŞ w domu co prawda bez samochodu ale z AgatkÂą na pewno takie sÂłowa byÂś usÂłyszaÂł''Synu - jestem z Ciebie dumny''
Blacky :buzi: ZaprzepaÂściÂłeÂś takÂą szansĂŞ na poznanie Agatki :/ ZakÂładajÂąc, Âże byÂłaby zainteresowana zawarciem znajomoÂści z tobÂą :devil:Nie smarkacz, ale zachowaÂłem siĂŞ bardzo niedojrzale
To nie jest dobry pomysÂłale bĂŞdzie jeszcze staÂła dÂługo poniewaÂż mĂłwiÂła Âże niedÂługo przeniosÂą siĂŞ gdzieÂś by obserwowaĂŚ powroty PoznaniakĂłw
Pewnie tak wÂłaÂśnie by byÂło..myÂślĂŞ Âże gdybyÂś zjawiÂł siĂŞ w domu co prawda bez samochodu ale z AgatkÂą na pewno takie sÂłowa byÂś usÂłyszaÂł
Zadroszczê ci Black i jednoczeœnie nie zazdroszczê.widzia³eœ na ¿ywo kogoœ,kto jest dla ciebie b.wa¿ny,ale nie powiedzia³eœ,¿e...nie powiedzia³eœ-nic.Black Jack '62 pisze:Paradoksalnie to dla mnie najgorszy dzieùWidzieÌ j¹ i nic nie zrobiÌ :hmm: Nawet zagadn¹Ì
CzuÂłem siĂŞ jakbym miaÂł niedowÂład nĂłg :devil:
Ja mu zazdroszczĂŞ - szczerzeaveo pisze:ZadroszczĂŞ ci Black i jednoczeÂśnie nie zazdroszczĂŞ.widziaÂłeÂś na Âżywo kogoÂś,kto jest dla ciebie b.waÂżny,ale nie powiedziaÂłeÂś,Âże...nie powiedziaÂłeÂś-nic.
Chyba raczej z wiatrem, a parasol byÂł broniÂąpĂłki co,widziaÂłem rano relacje,tj tu na capsach z AgatkÂą,ktĂłra walczyÂła z parasolem
PrzeszÂła dzisiaj prawdziwy reporterski chrzest bojowy..peÂłny podziwu jestem za caÂły dzieĂą :o:brawa: :brawa:
Nie jestem :] Ale nie sÂądzĂŞ (Funcky mi to uÂświadamia), Âże Agatka byÂłaby zainteresowana wykorzystaniem mojego potencjaÂłu grzewczego..no teraz to juÂż wyglÂąda na zziĂŞbniĂŞtÂą
..Black - nie bÂądÂź bezduszny
Moim zdaniem to byÂło wielce ryzykowne i nieodpowiedzialne. WystawiaĂŚ i naraÂżaĂŚ tak bez wiĂŞkszych oporĂłw organizm (trzeba dodaĂŚ - unikalny organizm :szalony: ) na wyziĂŞbienie :o MoÂżna stwierdziĂŚ, Âże tego wymagaÂła sytuacja, Âże to byÂło konieczne, ale czy aÂż do tego stopnia i w tak extremalnych warunkach? Tak na dobrÂą sprawĂŞ to byÂła ostatnia relacja, wiĂŞc Agatce byÂło juÂż pewnie wszystko jednoWarunki pogodowe: leje, wieje, a ona bez osÂłony
ZdawaÂłem sobie sprawĂŞ z tego wÂłaÂśnie faktu, majÂąc dodatkowo w ÂświadomoÂści dwie sprawy: to, co piszĂŞ o niej na forach i obraz rzeÂźbionej - prawdopodobnie na siÂłowni, sylwetki AgatySilna dziewczyna
A ja myÂślĂŞ, Âże dla wielu to byÂł przedÂłuÂżony weekend i byĂŚ moÂże dla Agatki rĂłwnieÂż - w pracy jej nie widzieliÂśmy przez te dniMyÂślĂŞ, Âże jednak zagalopowaÂła siĂŞ z tym przedÂłuÂżonym weekendem
Nie pierwszy i pewnie nie ostatniPrzeszÂła dzisiaj prawdziwy reporterski chrzest bojowy
Mo¿na siê do³¹czyÌ do braw i gratulacji i ogólnego zachwytu?..pe³ny podziwu jestem za ca³y dzieù :o:brawa: :brawa:
..ale przecie¿ nie musia³byœ siê przyznawaÌ ¿e Ty to Ty..Black Jack '62 pisze:Zdawa³em sobie sprawê z tego w³aœnie faktu, maj¹c dodatkowo w œwiadomoœci dwie sprawy: to, co piszê o niej na forach i obraz rzeŸbionej - prawdopodobnie na si³owni, sylwetki AgatyI kto wie, czy wszystkie te fakty, które przewija³y mi siê przez myœli najczêœciej, nie mia³y najwiêkszego wp³ywu na decyzjê w momencie, kiedy rozwa¿a³em, czy wysi¹œÌ i podejœÌ do niej, czy lepiej bêdzie dla mnie zostaÌ w aucie?
Jakbym siĂŞ czuÂł, gdyby Agatka zaczĂŞÂła ''okÂładaĂŚ'' mnie mikrofonem?
![]()
..nieBlack Jack '62 pisze:Mo¿na siê do³¹czyÌ do braw i gratulacji i ogólnego zachwytu?..pe³ny podziwu jestem za ca³y dzieù :o:brawa: :brawa:
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości