BoÂże, rĂŞce po prostu opadajÂą.Adrian ;P pisze:Ale sylwester w TVN w tym roku ma nazwĂŞ Zakochaj siĂŞ w Warszawie!
No i co z tego, Âże ma takÂą nazwĂŞ ? Obie imprezy sÂą organizowane przez miasto stoÂłeczne Warszawa i dlatego obie noszÂą takÂą samÂą nazwĂŞ ! Nadawcy za to sÂą inni.
ZnajdŸ mi kolego choÌ jeden wywiad z Nin¹ Terentiew, w którym powiedzia³a ona, ¿e ten serial ma byÌ tak samo popularny, jak "M jak mi³oœÌ". Nie znajdziesz, bo nigdy takie stwierdzenie nie pad³o. A serial powoli zdobywa widowniê (choÌ za du¿ej nie osi¹gnie pewnie, bo fabu³a s³abiutkamateusz240 pisze:(odnoœnie "Tylko mi³oœÌ") Pamiêtacie jak p. Nina mówi³a o tym serialu?? Mia³ byÌ to wielki hit, mia³ byÌ tak popularny jak M jak mi³oœÌ.

Wyniki przyzwoite, jednak coœ czujê, ¿e polec¹ w dó³Media2.pl pisze:Przesz³o 2,2 miliona widzów zgromadzi³ premierowy odcinek serialu "Halo Hans". Serial (...) zanotowa³ 20,6 proc. udzia³ w rynku w grupie wszystkich ogl¹daj¹cych (4+) oraz 20,7 proc. udzia³ w grupie komercyjnej 16 - 49 lat (dane AGB).