POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

podmark
Bywalec
Bywalec

Post autor: podmark »

Adrian ;P pisze:Ale sylwester w TVN w tym roku ma nazwĂŞ Zakochaj siĂŞ w Warszawie!
BoÂże, rĂŞce po prostu opadajÂą.

No i co z tego, Âże ma takÂą nazwĂŞ ? Obie imprezy sÂą organizowane przez miasto stoÂłeczne Warszawa i dlatego obie noszÂą takÂą samÂą nazwĂŞ ! Nadawcy za to sÂą inni.
mateusz240 pisze:(odnoœnie "Tylko mi³oœÌ") Pamiêtacie jak p. Nina mówi³a o tym serialu?? Mia³ byÌ to wielki hit, mia³ byÌ tak popularny jak M jak mi³oœÌ.
ZnajdŸ mi kolego choÌ jeden wywiad z Nin¹ Terentiew, w którym powiedzia³a ona, ¿e ten serial ma byÌ tak samo popularny, jak "M jak mi³oœÌ". Nie znajdziesz, bo nigdy takie stwierdzenie nie pad³o. A serial powoli zdobywa widowniê (choÌ za du¿ej nie osi¹gnie pewnie, bo fabu³a s³abiutka :) )
Media2.pl pisze:PrzeszÂło 2,2 miliona widzĂłw zgromadziÂł premierowy odcinek serialu "Halo Hans". Serial (...) zanotowaÂł 20,6 proc. udziaÂł w rynku w grupie wszystkich oglÂądajÂących (4+) oraz 20,7 proc. udziaÂł w grupie komercyjnej 16 - 49 lat (dane AGB).
Wyniki przyzwoite, jednak coœ czujê, ¿e polec¹ w dó³ :). Od wiosny czeka³em na ten serial, mia³em nadziejê na rozrywkê na poziomie kultowego "Allo, allo", ale prze³¹czy³em po dwudziestu minutach - nuda i w ogóle nieœmiesz¹ce mnie ¿arty. Pora¿ka jednym s³owem :)
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

W 'Tylko mi³oœÌ' Polsat nadal pok³ada nadzieje, nowe odcinki emitowane bêd¹ do koùca czerwca (tak pisano na onet.pl) do koùca roku wyemitowane zostanie 15 odcinków, i wroc¹ najprawdopodobniej wiosn¹ (kolejne 17 epizodów).

'Halo hans' wed³ug mnie by³ najlepiej zapowiadaj¹c¹ siê produkcj¹ ostatnich miesiêcy.. chyba tylko na 'Ekipe' czeka³em z wiêksz¹ niecierpliwosci¹.. serial okaza³ siê œredni.. rozœmieszy³a mnie tylko postaÌ ¿ony Klopsa uzale¿nionej od seksu.. reszta jakaœ taka, nie wci¹gaj¹ca.. mo¿e kolejne odcinki oka¿¹ siê ciekawsze..

Zmieniono date emisji "Wojny i pokoju" pierwotnie serial miaÂł byĂŚ emitowany w soboty o 20.. teraz wiadomo, ze zobaczymy go 25 i 26 Grudnia o 16.45.. (pierwsze dwa odcinki, kolejne dwa jeszcze przed nowym rokiem)
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lukasz000 »

Za tydzieĂą telewizja Polsat bĂŞdzie obchodziĂŚ 15-lecie stacji i o 21.00 bĂŞdzie specjalna jubileuszowa gala i trzeba przyznaĂŚ , Âże Polsat bĂŞdzie bardziej obchodziÂł swĂłj jubileusz niÂż TVN
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

tvn zafundowa³ sobie lepsz¹ ogl¹dalnoœÌ i lepsza jakoœÌ programów, które podawa³ odbiorcy, wole takie obchodzenie rocznic, ni¿ jakiœ tam koncercik
TVN innowacja i nowoczesność...
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Znamy juÂż ofertĂŞ programowÂą Polsatu na ÂświĂŞta. W WigiliĂŞ filmy stacja emitowaÂła bĂŞdzie juÂż od 9.00, w ramĂłwce m.in. o 17.45 program ''KolĂŞdowanie z Polsatem'', o 19.30 ''Epoka lodowcowa''. W pierwszy dzieĂą ÂŚwiÂąt BoÂżego Narodzenia m.in. o 16.30 pierwszy odcinek dramatu obyczajowego ''Wojna i pokĂłj''., a 26 XII - drugi odcinek. OprĂłcz tego powtĂłrki filmĂłw: ''ÂŚniĂŞty MikoÂłaj'', ''Szklana puÂłapka'', ''Family Man'', ''Magiczne ÂświĂŞta'', ''Casper straszy w BoÂże Narodzenie'', ''Sara''.

Ponadto Polsat zapomniaÂł o ''Kevinie'' :shock:
Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Kevin bĂŞdzie na Nowy Rok :]
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Mnie najbardziej Âśmieszy, Âże TVP bĂŞdzie emitowaĂŚ PiratĂł z KaraibĂłw :D Polsat daÂł siĂŞ wycyckaĂŚ xD
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

Ale na tej gali kÂłamiÂą. Co druga rzecz jest zmyÂślona. Moje 2 najlepsze cytaty:

P. Popielowicz: "Program Idol oglÂądaÂło kilkaset milionĂłw" ( ciekawe, nawet nie ma tyle ludzi w Polsce :mhm: )
P. Ibisza: Filmy, seriale i programy Polsatu biÂły rekordy oglÂądalnoÂści i dalej bijÂą"(ciekawe ktĂłre)
mks
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mks »

Jak sie nie ma do czego przyczepiĂŚ, to wywlec trzeba szczegĂłly.. Popielewicz sie pomyliÂła, tak po prostu..

Polsat ma kilka popularnych seriali, a zwrot 'bijÂą rekordy popularnoÂści' to hiperbola.. czy TVN oprĂłcz "Na wspĂłlnej" ma w tej chwili serial bardzo popularny?
(nie mówcie, ze Niania.. bo ma ni¿sz¹ ogl¹dalnoœÌ od Kiepskich.. Kryminalni tak¿e notuj¹ lekko lepsze wyniki od "Fali zbrodni")

Gala jako caloÂśc jest nieco sztampowa, ale fajnie sobie przypomnieĂŚ jak byÂło dawniej. BrakowaÂło mi czegoÂś takiego w TVN, takÂże byÂłoby co wspominaĂŚ;)
mateusz240
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mateusz240 »

A jakie seriale Polsatu bij¹ rekordy ogl¹dalnoœci? Mo¿e Tylko Mi³oœÌ? :mhm: A Polsat nie ma ¿adnego programu, który móg³by biÌ wyniki ogl¹dalnoœci. A tak poza tym, to jakby na gale TVN przyszli przedstawiciele w³adzy (PO), tak jak to by³o na gali Polsatu, to by³a by wielka afera, ¿e TVN jest stronniczy.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Na gali Polsatu byli zarówno osoby z PO , jak i z SLD , czy PSL , wiêc byli wszyscy , oprócz PIS-u , ale wiemy dlaczego nie chcieli przyjœÌ. TVN jakby zrobi³ te¿ galê transmitowan¹ przez stacjê i zaprosiliby te¿ czo³owych polityków , to , te¿ ¿adnej afery by nie by³o , bo by te¿ przyszli przedstawiciele prawie wszystkich partii.
A inna rzecz jeÂśli chodzi o seriale , teraz moÂże nie ma seriali ktĂłry biÂłby rekordy , co nie oznacza , Âże kiedyÂś tak nie byÂło , a to zapewne byÂło powiedziane ogĂłlnie , przecieÂż Polsat nie koĂączy swego nadawania.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wie ktoÂś moÂże czy bĂŞdzie powtĂłrka w tv tej gali? PonoĂŚ ÂśpiewaÂł Bolton i byÂła jego dziewczyna, ktĂłra gra w "Gotowych na wszystko", Nicolette Sheridan. A ja cholera spaÂłam w najlepsze!
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nika pisze:Wie ktoÂś moÂże czy bĂŞdzie powtĂłrka w tv tej gali?
PowtĂłrka tej gali bĂŞdzie dopiero 25 grudnia na antenie Polsatu 2 o godzinie 11.00 oraz 26 grudnia
o 17.30 :D

[ Dodano: Sro Gru 12, 2007 2:37 pm ]
A wczorajszÂą galĂŞ z okazji 15-lecia Polsatu oglÂądaÂło 3,36 mln widzĂłw, co daÂło stacji udziaÂł w rynku na poziomie 27,62 proc - wynika z danych AGB NMR.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

lukasz000 pisze:TVN jakby zrobiÂł teÂż galĂŞ transmitowanÂą przez stacjĂŞ i zaprosiliby teÂż czoÂłowych politykĂłw , to , teÂż Âżadnej afery by nie byÂło , bo by teÂż przyszli przedstawiciele prawie wszystkich partii.
Na gali z okazji 10-lecia TVN te¿ byli politycy - wiêkszoœÌ z PO z prezydent Warszawy Hann¹ Gronkiewicz-Waltz na czele. :]
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
lukasz000
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Tak , tyle nie byÂła transmitowana.
ODPOWIEDZ