[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

adik1148
Bywalec
Bywalec

Re: X FACTOR

Post autor: adik1148 »

A więc to już jutro ... Emocje sięgają zenitu , ciekawe czy będzie zaskoczenie czy normalka ( czyli brodka ) :)
adik1148
Bywalec
Bywalec

OFICJALNIE ! Tatiana Okupnik będzie jurorem programu X FACTOR !
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Od razu przypomina mi się program "Gwiazdy tańczą na lodzie", którego Okupnik była jedną z prowadzących :D.
adik1148
Bywalec
Bywalec

A ja o tym już zapomniałem. Ciekawe czy będzie dobra w swojej roli :/
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Mi się wydaje, że wybór Okupnik na jurorkę, to dość dobra decyzja, choć mogła być lepsza. Doświadczenie w branży muzycznej na pewno ma (ponad 10-letnie - zaczynając także od tego, że pierwsze kroki stawiała w "Szansie na sukces") i dobrze wie, czego chce - na pewno bardziej konkretnie się wypowiada od Sablewskiej.

I jeszcze jeden plus - na pewno będzie miała okazję przypomnieć się widowni jako piosenkarka.
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Post autor: lukaszbialas »

Masakra.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Szkoda, że to nie Monika Brodka, ale nie jest tak źle. Ba, jeszcze nie wiemy jak wypadnie w programie, więc nie warto jeszcze "psów na niej wieszać".
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

no zobaczymy co to będzie liczyłem że będzie kto inny :P ale przynajmniej jakaś wokalistka ;)
Ostatnio zmieniony czwartek 05 sty 2012, 16:10 przez ktos, łącznie zmieniany 1 raz.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Nienajgorzej. Myślę, że to dobra decyzja. Szkoda tylko, że skład jurorski nie został poszerzony do 4 osób.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

Myślę, że to całkiem dobra decyzja, chociaż liczyłem na Górniak. Muszę przyznać, że sam myślałem o kandydaturze Tatiany jeszcze przed startem pierwszej edycji. Myślę, że może być naprawdę dobrą mentorką i będzie miała dobry kontakt z pozostałymi jurorami. Pamiętam, że w zeszłym roku fajnie wypadła w programie Kuby. No i zdaje się, że przez ostatni czas mieszkała w Londynie, więc na pewno śledziła brytyjską edycję i powinna znać się na rzeczy.

A co do całej tej sprawy z 4. jurorem - trzeba wyjaśnić jedną rzecz: TVN kupiła prawa do wersji formatu z trzema jurorami. Nie mam pojęcia, na ile edycji Syco sprzedaje prawa, ale jeśli odbywa się to tak, jak w przypadku "TzG", to pewnie TVN ma prawa na 3 edycje, a więc nową licencję (tą z 4 jurorami i kategoriami) można by kupić dopiero od 2014 i dopiero wtedy wprowadzić 4. jurora. Analogicznie, pewnie nie da się też zwiększyć liczby uczestników do 4 w każdej kategorii.
Kylo
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Kylo »

Tyle dyskusji i plotek a tu niespodzianka :)
Bardzo dobry wybór :brawa: wreszcie ktoś nowy w tvn. Tatiana pracowała ostatnie lata z bardzo dobrymi światowymi muzykami, bardzo dobrze zna się na wokalach, no i jest na czym oko zawiesić, więc spełnia wszystkie ktyteria. Mam nadzieję że Wojewódzki będzie miał do niej dystans i swoim chamstwem nie zniszczy kolejnej edycji show.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Myślę, że to dobry wybór, Tatiana nie da się zdominować Wojewódzkiemu. Nie mogę jednak przeboleć, że nie ma 4 jurorów
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Post autor: voyagerck »

Jestem ciekaw jak nowa jurorka poradzi sobie w programie ;) Ale jeszcze bardziej mnie ciekawi czy zmieni się coś w scenografii programu na castingach jurorskich. Czy może będzie tak jak w Mam Talent! ? Że przez cztery edycje jest ta sama scenografia... ;/
Pjotreeek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Pjotreeek »

bartek09 pisze: A co do całej tej sprawy z 4. jurorem - trzeba wyjaśnić jedną rzecz: TVN kupiła prawa do wersji formatu z trzema jurorami. Nie mam pojęcia, na ile edycji Syco sprzedaje prawa, ale jeśli odbywa się to tak, jak w przypadku "TzG", to pewnie TVN ma prawa na 3 edycje, a więc nową licencję (tą z 4 jurorami i kategoriami) można by kupić dopiero od 2014 i dopiero wtedy wprowadzić 4. jurora. Analogicznie, pewnie nie da się też zwiększyć liczby uczestników do 4 w każdej kategorii.

ale ale. 2 edycja X Factor UK miała 12 finalistów , po 4 uczestników w 3 kategoriach. Więc to powinno akurat być.

Szkoda że nie ma 4 jurorów, bo wtedy cały program wygląda kompletnie inaczej, ale co poradzić.
Kuba- over 25s
Tatian-16-24
Czesław- grupy
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Tak, jak ktoś tu już napisał. Kuba powinien w tej edycji dostać grupy. Ciekawe, czy dałby radę z nimi zrobić tyle, ile zrobiła Majka.
ODPOWIEDZ