Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Jacek-t »

martusia5004 pisze:Joasia na 100 % :)
A z racji, że świąteczna atmosfera już coraz bliżej, ciekawa jestem, jak Joasia spędza święta i co jest jej specjalnością w en świąteczny czas:)
W poprzednim porankowym występie opowiadała Marcinowi, że święta tradycyjnie spędza u Mamy w Siemiatyczach a ze specjalności przyrządza specjalne podlaskie pierożki (bo karp to specjalność Mamy :P ).
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Łe, dawno mnie nie było, a Joasi w międzyczasie stałych bywalców przybyło. Fajnie :)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Reakcja Joanny na zapowiedź serwisu po rosyjsku.
Obrazek
Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Marcin: [Ty nie znajedz dżamp?]
Joanna: [Znajesz dżamp]

:hahaha:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzisiaj z okazji wizyty Prezydenta Miedwiediewa Poranek "Wstajesz i Znajesz" :lol2: . Żebrowski i koledzy z reżyserki od rana lansują gwiazdy muzyki rosyjskiej, w tym specjalnie dla Joasi najprzystojniejszego rosyjskiego wokalistę. Joasia obejrzawszy fragment teledysku z trzema panienkami wijącymi się wokół wschodniego Adonisa rzekła tylko: tam już nie ma miejsca dla mnie.
Natomiast co ciekawe, gdy Żebrowski zapowiadał najsłynniejszego rosyjskiego rapera, Joasia od razu zgadła że chodzi o niejakiego Timati :mhm: .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Jacek-t pisze:Natomiast co ciekawe, gdy Żebrowski zapowiadał najsłynniejszego rosyjskiego rapera, Joasia od razu zgadła że chodzi o niejakiego Timati :mhm: .
Zapewne Joasia lubi rosyjski HipHop:) Ja np. lubię rosyjski(radziecki) punkrock więc wszystko gra w tym temacie:)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ktoś się przyczepił że Joanna z Marcinem są ignorantami bo powiedzieli że u tego Timati była Łada w teledysku, a to jakiś znany kolo ponoć jest. Joasia zaczęła się tłumaczyć że to tylko żarty i żeby się tak nie oburzał. Mówiąc szczerze już ja bym jegomościowi powiedział to w nieco inny sposób, za takie czepialstwo do Asi. :grozi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Taka prośba z góry, wrzućcie ten fragment z 6:45 , bo akurat nagrywałem inny kanał
nouze
Fan Forum
Fan Forum

nouze
Fan Forum
Fan Forum

15 klipów z Joanną. Najlepsze kawałki znów przed 8. Potem to głównie goście, traffic i najczęściej samo "zapraszamy na serwis".

http://www.fileserve.com/file/zBcHCvS
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

epsztajnek pisze: jest zauważalna różnica między zakochaną Joanną w DnŻ , kiedy to obficie rozdając uśmiechy, stara się być jednak powściągliwa , jak na profesjonalną lektorkę informacji przystało. A w Poranku ta sama zakochana Joanna jest bardziej spontaniczna , tak jak gdyby robiła przegląd prasy, albo reportaż. Jest więcej zdrowej improwizacji
I tu jest chyba odpowiedź.
Wszystkiemu winne ułożone pewnie dawno temu niepisane ramy zachowania/charakter "porankowego" w tv (dzieje się tak od tv ogólnotematycznych, gdzie "DDTvn" "Pytanie na śniadanie" po tv informacyjne - w polsat news również te same osoby zachowują się inaczej przed i po 11ej)
Tak ścisłe kryteria wynikają też pewnie stąd, że statystyczny/zbadany widz uznaje za bardziej wiarygodne, informacje podawane powściągliwie (a wiarygodność to filar tv informacyjnych)
A Joanna jak na profesjonalistkę przystało, tylko dostosowuję się do tych kryteriów - ze znaną nam gracją :)

A innym ku przypominieniu :aniol:
epsztajnek pisze:W dzisiejszym PiŚ padło stwierdzenie Joasia to brzmi niepoważnie :mhm:
Ponieważ my fani traktujemy naszą idolkę bardzo poważnie, podejmujemy zobowiązanie wyłącznego pisania per Joanna
:klamca: ;)
maxxx

Post autor: maxxx »

Wracając jeszcze do Poranku z rosyjską muzyka, to szkoda, że nie pokazali zespołu Via Gra- klasyka wschodnich dyskotek :lol2:
Reakcja Joanny na zapowiedź serwisu po rosyjsku
Cóż za ekspresja! :szalony: Jak by tak się porządnie przyglądnąć to Pani Redaktor dziś zaprezentowała mistrzostwo w dziedzinie mimika :tanczy:
Mówiąc szczerze już ja bym jegomościowi powiedział to w nieco inny sposób, za takie czepialstwo do Asi.
Joasia z pełnym spokojem wybrnęła z tego absurdalnego zarzutu :brawa:

Cały czas nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Asia mogła by być idealną prowadząca Poranek. Ale to juz by chyba bylo za dużo szczęścia naraz :hmm: :lol2:
Swoją droga ciekawe jak by zareagowała na taką propozycję? :mhm:
I drugie spostrzeżenie, otoż M.Żebrowski chyba najbardziej odpowiada profilowi charakterologicznemu ( 8) ) Asi z wszystkich prowadzących.
Na jutro już budzik nastawiony :D
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
nouze
Fan Forum
Fan Forum

maxxx pisze:I drugie spostrzeżenie, otoż M.Żebrowski chyba najbardziej odpowiada profilowi charakterologicznemu ( 8) ) Asi z wszystkich prowadzących.
Dokładnie to samo zauważyłem, są takie porankowe pary idealne

Kuźniar-Kacha
Porada-Beata
Żebrowski-Joasia
bangbang
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: bangbang »

zawsze wiedziałem, że ona idealnie nadaj się do programów, gdzie trzeba(jakby to powiedzieć) dać swoją inwencję, powiedzieć coś od siebie a nie tylko czytać z promptera. Dobrze prowadzi ten poranek i powinna prowadzić jakieś rozmowy, jak pochanke czy rymanowski.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Warto jeszcze dodać, że Joasia okazała się fanką Macieja Damięckiego. Marcin Żebrowski donosił, że opowiadał o nim same komplementy a na jego wizytę w dzisiejszym Poranku czekała "z drżeniem serca" :roll: .
ODPOWIEDZ